2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ya kızlar ben dün akşam et kavurayım dedim çok sert oldu ne yapcam ya düdüklüde yapsam olurmu acaba:44:

Çok kısık ateşte uzun süre pişir canım.
Düdüklüde de olur ayrıca. Ama normal tencerede kısık ateşte suyunu çekene kadar ağır ağır pişirince daha güzel oluyor.

lezginka, ymd kızlar nasılsınız bayram nasıl geçiyor diye sormuyorum çünkü biliyorum

Çok kısık ateşte uzun süre pişir canım.
Düdüklüde de olur ayrıca. Ama normal tencerede kısık ateşte suyunu çekene kadar ağır ağır pişirince daha güzel oluyor.

canım dün o kadar suyla haşladım ama yinede çok sertti sinir oldum

sorma canım ya bende öyle isim arıcam diye sıkıntı çekiyorum ne güzel zeynep ela koycaktım eşim tutturdu selcen diye şimdide ona göre isim arıyorum ama yok
selcen ela olacak heralde

insanın çocuğuna isim beğenmesi hakikatten çok zor sen beğensen eşin beğenmiyo bişeyler oluyo off yaaa doğana kadar bi karar verbileydik:))

neden öyle geç zamana vermişki sonuçta olağandışı bir durum var 15 gün değilde tedbiren bir hafta sonra gel diyebilirdi

Son düzenleme:

13 Kasım'a mı canım? Ekim geçti. 13 Kasım'sa çok ileri tarihe vermiş yaa. Bence bekleme o kadar. Git bir söyle kanamanın devam ettiğini.

insanın çocuğuna isim beğenmesi hakikatten çok zor sen beğensen eşin beğenmiyo bişeyler oluyo off yaaa doğana kadar bi karar verbileydik:))

sorma canım ya smi o zamana bırakıpta aceleyle hadi felanca isim olsun demek istemiyorum o yüzden yana yakıla isim arıyorum ama hiç biri içime sinmiyor

lezginka, ymd kızlar nasılsınız bayram nasıl geçiyor diye sormuyorum çünkü biliyorum

İyi canım çok şükür idare ediyoruz işte :) Bugün eşim eve gelecek inşallah. Daha güzel olacak o zaman :)

canım dün o kadar suyla haşladım ama yinede çok sertti sinir oldum

Sen kendin mi içine ekstra su koydun??? Çok kısık ateşte pişince et kendi suyunu salıyor. O su ile pişmesi lazım diye biliyorum canım. Kendin su koyduysan o yüzden sertleşmiş olabilir.

sorma canım ya smi o zamana bırakıpta aceleyle hadi felanca isim olsun demek istemiyorum o yüzden yana yakıla isim arıyorum ama hiç biri içime sinmiyor

bende öyleyim tatlım yaa hamile kalmadan önce bir sürü isim vardı aklımda şimdi hiçbiri içime sinmiyo((

Sen kendin mi içine ekstra su koydun??? Çok kısık ateşte pişince et kendi suyunu salıyor. O su ile pişmesi lazım diye biliyorum canım. Kendin su koyduysan o yüzden sertleşmiş olabilir.

evet canım ya kendim su koydum ondanmı oldu yaniiii:44: bide koymadan yapayım o zaman

kızlar sizce YİĞİT ismi nasıl???

Canım Yiğit ismi biraz tehlikeli bir isim. Eğer çocuk ileride büyüdüğünde ufak tefek minyon bir adam olursa Yiğit ismi biraz komik duruyor o zaman :) Genetik yatkınlığınızı gözönünde bulundurup öyle düşün bu ismi derim :)

baba amca ve dayılarından birine benzerse ufak tefek olucağını pek sanmıyorum hele ki kardeşime çekerse sırık gibi bişey olurzaten doktorda uzun boylu bi bebek olucak dedi off karar vermek çok zor isim önerilerine açığım

evet canım ya kendim su koydum ondanmı oldu yaniiii:44: bide koymadan yapayım o zaman

Bak etleri tencereye koydun ya. İçine hiç su koyma. Koyacaksan bile yarım çay bardağı anca koy. Sonra altını en en en kısık dereceye getir. Hatta bir şey diyeyim. Tencerenin üzerine kapak yerine alüminyum folyoyu iyice sararsan buharın dışarı çıkmasına hepten engel oluyor. Sonra o kısık ateşte böyle uzuuunn uzunnn pişsin. Pamuk gibi olur o zaman :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…