2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kızlar bu arada babamız bebişimizin fotoğrafını çekelim diye bim'de indirimde olan fotoğraf makinasından almış çokta güzel

canım ya çok sağol dün bu yüzden et yiyemedik bugün öyle yapayım ben

Al sana bir öneri o zaman.

EMİR...

Bence çok karizmatik bir isim. Koymayı çok isterdim ama eşimin kuzeni koydu bu ismi maalesef :))

kızlar bu arada babamız bebişimizin fotoğrafını çekelim diye bim'de indirimde olan fotoğraf makinasından almış çokta güzel

hmm ne güzel tatlım bende almayı düşünüyorum telefon var o güzel çekiyo ama makine şart zaten bi doğsun her anının fotoğrafını çekip çıkarıcam amcamın oğlunada çok fotoğraf çekmiştim uyuyrken gerinirken gülerken her anını karelemiştim

canım benim oğlum olsaydı ismi belliydi enes olacaktı peygamber efendimize çok yakın hatta onun yetiştirdiği bi insanmış abim o yüzden o ismi istemişti

canım benim oğlum olsaydı ismi belliydi enes olacaktı peygamber efendimize çok yakın hatta onun yetiştirdiği bi insanmış abim o yüzden o ismi istemişti

eşimde enes dedi zaten talım berk ten sonra enes dedi benimde hoşuma gitti ama karar veremiyorum

Şimdi düşündüm de MELİH de çok güzel isim.

aynen canım bende allah izin verirse onlarca resmini çekcem kızımın
bim'den aldığı makinaya nette baktım 240 civarıydı bu 189 ama hafıza kartı yok onuda bayram bitsin alacak inşallah

aynen canım bende allah izin verirse onlarca resmini çekcem kızımın
bim'den aldığı makinaya nette baktım 240 civarıydı bu 189 ama hafıza kartı yok onuda bayram bitsin alacak inşallah

hafıza kartı pahalı bişey değil alınır tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…