2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

bende baktım şimdi bide melehat sahibi demekmiş

Melahat'ın anlamı da "güzellik, yüz güzelliği" demekmiş.

Bir arkadaşımın oğlunun adı Melih. Acayip güzel suratlı ve şirin bir çocuk. Adının anlamını aldı demek ki kuzucuk :)))))))

Melahat'ın anlamı da "güzellik, yüz güzelliği" demekmiş.

Bir arkadaşımın oğlunun adı Melih. Acayip güzel suratlı ve şirin bir çocuk. Adının anlamını aldı demek ki kuzucuk :)))))))

eşime öneride bulunayım bakalım tatlım

eşimde enes dedi zaten talım berk ten sonra enes dedi benimde hoşuma gitti ama karar veremiyorum
ah bu kararsızlık, melih'te güzel ama
hafıza kartı pahalı bişey değil alınır tatlım
öyle canım ya o sorun değil 10 liraya alır
öyle deme canım yaa 57 olmuşum 48ile hamile kalmıştım şuana kadar 9 kilo almışım

aman canım zamanında sağlıklı bi şekilde bebişini kucağına alda istersen 20 kiloyuda geç önemli değil

ya kızlar selcen inci nasıl olur sizce bugün bu geldi aklıma selcene uyuyor sanki

Son düzenleme:
ah bu kararsızlık, melih'te güzel ama

öyle canım ya o sorun değil 10 liraya alır

aman canım zamanında sağlıklı bi şekilde bebişini kucağına alda istersen 20 kiloyuda geç önemli değil

aynen öyle tatlım zamanında gelsinde bu yaramaz çocuk gerisi önemli değil eşim dalga geçmeye başladı topacım diye seviyo beni geçen yengemlere gitmiştik yengem kabak tatlısı yapmıştı eve gelirken banada verdi eşime sen yemiyosun nasılsa dedi eşimde bana kalmazki zaten kendi yr bitiri dedi baksana yuvarlasam yuvarlanıp gider eve kadar dedi yengemde ne oldu yemiyo diye şikayet ediyodun şimdide yiyo diyemi şikayet ediyosun dedi eşimde yo dedidünde kayınvalidedemde dolma yiyorum ne çok yedin dedi kayınpederimde yengem gibi dedi

İnci adını severiimmmmmmm :))
İnci isimli kişiler genelde narin ve nazik insanlar oluyorlar :))

kesinlikle öyle canım ben çalıştığım zamanlarda işyerinde inci adında bi ablamız vardı çok nazik bi bayandı kırılırdı resmen

maşallah diyelim kız nazar deymesin iştahın açıldı o zaman
he bu arada canım yatmadan önce galeta gibi bi şeyler atıştırsa yada ekmek belki midendeki asiti engeller

Ben de yatağımı falan toplayayım. Tembellik ettim bugün :)))
Görüşürüz kızlar. Şimdilik kendinize iyi bakın.

maşallah diyelim kız nazar deymesin iştahın açıldı o zaman
he bu arada canım yatmadan önce galeta gibi bi şeyler atıştırsa yada ekmek belki midendeki asiti engeller

galeta değilde ekmek yedim ama nafile tatlım(( aç duramıyorum artık hemen midem bulanmaya başlıyo geceleri felan açıktığımda bulantıyla uyanıyorum yemek yiyip öyle yatıyorum tekrar

galeta değilde ekmek yedim ama nafile tatlım(( aç duramıyorum artık hemen midem bulanmaya başlıyo geceleri felan açıktığımda bulantıyla uyanıyorum yemek yiyip öyle yatıyorum tekrar

anladım canım ya gaviscon iyi gelebilir bence çünkü gastirite iyi geliyor bence bunu ihmal etme doktoruna sor

ya bu arada bu ismi eminim eşimde çok sevecek beğenmenize çok sevindim ya
selcen inci oleeeeey inci tanesi kızım benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…