kızlar ben biraz ortalığı toplayayım daha kahvaltı masası duruyor ortadagelirim biraz sonra
benimde bacağımda bi tanecik çatlak oluştu yavrusum başka biyerimde yok halazırda ama yakındır karnımda çatlar
benimde ergenlikten kalan çatlaklarım olduğu için takmıyorum bende tatlım . benim annem bende çatlamamış ama kardeşimde birazcık çatlak oluşmuş
takma canım boşver allah bebişlere sağlık versin onlar çatlak değil anneliğin nişanesi
çatlamayan binde bir canım bence ben kimi gördüysem azda olsa çatlağı var sonuçta kaç santim açılıyor derimiz tabiki çatlayacak
yapacak bişey yok artık, benim bacağımda vardı zaten sırtımda felanda vardı ergenlikten kalma o yüzden çok takmıyorum ben vardı zaten daha olsa ne olacak
20 kilo almama rağmen az bile oldu
tatlım yaa sen de çatlarsan artık biz ortadan ikiye yarılalımgöbek aldı başını gidiyo önden önden daha çatlamadım bakalım,hayırlısı olsun,çatlarsa da hoşgelmiş sefa gelmiş derim
listeyi güncellemeyecen mi canım sen ? internetiniz düzelmedi mi? kanaman nasıl oldu?
‎"Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz." Mustafa Kemal ATATÜRK
Cumhuriyetimizin 89. yılı kutlu olsun
canım çok yorma kendini git uzangörüşürüz tatlım bende eşimin yanına uzanıcam az belim başladı yine
Günaydın kızlar,
Kızlar ben de çatlamaya başladım ama çok alakasız yerlerim çatladı. Bir bacağımın iç kısmı çatlamış, diğer bacağımın dış kısmı. Aman hiç takmıyorum kafama.
Yavrus bikini bölgesi ağrısı bende dde var. Çatı genişliyo falan diyolar, çoğu kişide oluyo diye önemsemedim. Bir de doktora soramam sanırım oramın ağrısını. Soran olursa lütfen bizi aydınlatsın :)
aminn canım cümlemize inşallhhepsi çok güzeller görümceninde elleri dert görmesin güle güe giydirmek nasip etsin Allahım
inanma fala canım .bak aklında kalır kafanı kurcalar hep baktırma bile ..allah şerden kötülükten olumsuztan korusunayyyyyy kıslarr size neler anlatıcam neler bakın şimcik 2 hafta önce arkadaşıma gitmiştim onunlar parka gittik oturuyoz adını hatırlayamadım bi teyze yanımda oturuyo parkta teyze bana yanaştı dediki kızım sana bişey diyecem dedi de dedim bende dediki sen küçükken yaşına girmemişken çok hastalanmışsın ölücekmişsin nazardan dedi senin oğlunda aynı senin gibi olucak yıldızı düşük ve çok dikkat çekicek çok nazar değecek dedi çok okut doğunca dedi bide senin doğumun çok güzel olucak kolay olucak hiç korkma dedi kıslar hakkaten annem hep anlatır bebekken ben morarmışım ölüyomuşum dr lar bişey yapamamış babaannem okumuş bikaç kişiyede okutmuşlarda öyle düzelmişim. sonra kıslar bayramda silivriye gittim ya orada bi kadın baktı çay falı dediki senin oğlun olucak ikinci çocuğun kız dedi üç çocuğun olucak dedi aynı nazar olayını dedi sana çok nazar değiyo dedi sonra karşına bi kadın çıkıcak dedi ona mutlaka sadaka ver dedi kadını tarif etti bana sonra arkadaşla komşuya gittik komşu kahve yaptı bakayım dedi baktı sen hastaneye yatıcan dedi 1 hafta sonra dedi sonra iki cenaze var dedi 10 gün içinde dedi biri çocukmuş ailecek gitcekmişiz cenazeye sonra sen doğum yapıcan oğlu sen ve eşin bi tepeye oturmuşunuz dedi mutlusunuz dedi siz şuan oturduğunuz evden taşıncaksınız para çıkıcak size dedi sonra aynı kadını tarif etti karşına çıkacak sadaka ver mutlaka dedi
bende de çatladı çok azz kırmızı hala .sağol canım benim. çok şükür canım idare ediyorum ev almış başını gidiyor ama benim hiç bişey yapasım yok
birde bahsetmiştim ya geçenlerde bikini blgemdeki kemikler ağrıyor diye o ağrı bay zorluyor beni ya inanırmısın artık gülüyorum bu acılara
kafayımı yedim nehe bide bende tek tük çatlaklar çıkmış eh ne yapalım anne olmak kolay değil bi yerimizdende belli olsun anne olduğumuz değilmi ama
ne demişler gülü seven dikenine katlanır
heralde bikaç gündür jelimi sürmüyorum ondan oldu
bende 8. aya kadar krem kullanmadım ama karnımda iki çatlak görünce günlük sürmeye başladım.ya 9.ayda devamı gelirse diye korkuyorumbenimde bacağımda bi tanecik çatlak oluştu yavrusum başka biyerimde yok halazırda ama yakındır karnımda çatlar
benim karnım çok çatladı yaa
canım çok yorma kendini git uzan
öyle canım kim sorarsa bizede haber versin
ben daha randevu almadım ama ayın 6 sında zeynep kamile gitcem, 7 sindede kendi doktoruma gederim heralde
canım çok yorma kendini git uzan
öyle canım kim sorarsa bizede haber versin
ben daha randevu almadım ama ayın 6 sında zeynep kamile gitcem, 7 sindede kendi doktoruma gederim heralde
Benim de ranevum 6 sında canım aynı gün gidiyoruz:)
Kızlar sizce Eminönü'nde dükkanalr bugun açık mıdır? Bir de kalabalık mıdır?
aminn canım cümlemize inşallh
inanma fala canım .bak aklında kalır kafanı kurcalar hep baktırma bile ..allah şerden kötülükten olumsuztan korusun
bende de çatladı çok azz kırmızı hala .
bende 8. aya kadar krem kullanmadım ama karnımda iki çatlak görünce günlük sürmeye başladım.ya 9.ayda devamı gelirse diye korkuyorum
ahh bu çatlakkar hergün sür bari kremini canım.
Benim de ranevum 6 sında canım aynı gün gidiyoruz:)
Kızlar sizce Eminönü'nde dükkanalr bugun açık mıdır? Bir de kalabalık mıdır?
karnımda yok tatlım bacağımda minicik bişey oldu bide ben ne krem nede yağ kullanmıyorum . listeyi güncellicem eşim bugün evde yarın işe gider harelde yarın yapabilirim kanamam şuan yok
Bebeğinizin derisinin altında yağ biriktikçe, bebeğinizin cildinin rengi koyu kırmızıdan ve şeffaflıktan, pembemsi ve yarı saydam (koyu tenli bebekler için de geçerlidir) hale gelecektir. Hamileliğinizin son yarısında bebeğinizin protein ve yağ talebinde büyük bir artış var. Doğumdan önceki 6-8 hafta içinde bebeğinizin kilosu iki katına çıkacaktır. Nefes darlığı yaşama sıklığınız artabilir.
kızlar benim takvimde( yukarda da yazıyo) bebeğinizin kilosu 2 katına çıkacaktır yazıyo,eee benim kızım şu an en az 1900 gr vardır,2 katına çıkarsa en az 3800gr doğar o zaman,nasıl olacak yahu? ben mecburen sezeryan olacam o zaman,anlamadım valla :26:
eeee sen tontiş tontiş de olacağı bu
ay benimki de 6 kasımaçıktır canım,kalabalıktır heralde,hele ismi lazım olmayan yer coşmuştur insan seliyle badem çatlasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?