2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Günaydın kızlar,

Kızlar ben de çatlamaya başladım ama çok alakasız yerlerim çatladı. Bir bacağımın iç kısmı çatlamış, diğer bacağımın dış kısmı. Aman hiç takmıyorum kafama.

Yavrus bikini bölgesi ağrısı bende dde var. Çatı genişliyo falan diyolar, çoğu kişide oluyo diye önemsemedim. Bir de doktora soramam sanırım oramın ağrısını. Soran olursa lütfen bizi aydınlatsın :)

benimde bacağımda bi tanecik çatlak oluştu yavrusum başka biyerimde yok halazırda ama yakındır karnımda çatlar

tatlım yaa sen de çatlarsan artık biz ortadan ikiye yarılalım göbek aldı başını gidiyo önden önden daha çatlamadım bakalım,hayırlısı olsun,çatlarsa da hoşgelmiş sefa gelmiş derim

listeyi güncellemeyecen mi canım sen ? internetiniz düzelmedi mi? kanaman nasıl oldu?

benimde ergenlikten kalan çatlaklarım olduğu için takmıyorum bende tatlım . benim annem bende çatlamamış ama kardeşimde birazcık çatlak oluşmuş

ya bak hiç çatlak yok diyen çok az canım bunlar önemsiz şeyler zaten
hele biz sağlıkla atlatalımda bu dönemi gerisi boş gerçekten şu son ayda düşündüğüm tek şey bebeğimin sağlıklı olması ve ona kavuşmam
ağrıydı ,çatlaktı doğum sancısıydı hiç biri umrumda değil gerçekten ,eminim hepimiz öyleyizdir allah yaşadığımız sıkıntılara karşılık olarak bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin
amiiiiiiiin

öyle zaten canım kızımın canı sağolsun

karnımda yok tatlım bacağımda minicik bişey oldu bide ben ne krem nede yağ kullanmıyorum . listeyi güncellicem eşim bugün evde yarın işe gider harelde yarın yapabilirim kanamam şuan yok

görüşürüz tatlım bende eşimin yanına uzanıcam az belim başladı yine
canım çok yorma kendini git uzan

öyle canım kim sorarsa bizede haber versin
ben daha randevu almadım ama ayın 6 sında zeynep kamile gitcem, 7 sindede kendi doktoruma gederim heralde

hepsi çok güzeller görümceninde elleri dert görmesin güle güe giydirmek nasip etsin Allahım
aminn canım cümlemize inşallh
inanma fala canım .bak aklında kalır kafanı kurcalar hep baktırma bile ..allah şerden kötülükten olumsuztan korusun
bende de çatladı çok azz kırmızı hala .
benimde bacağımda bi tanecik çatlak oluştu yavrusum başka biyerimde yok halazırda ama yakındır karnımda çatlar
bende 8. aya kadar krem kullanmadım ama karnımda iki çatlak görünce günlük sürmeye başladım.ya 9.ayda devamı gelirse diye korkuyorum
benim karnım çok çatladı yaa

ahh bu çatlakkar hergün sür bari kremini canım.

ben daha randevu almadım ama ayın 6 sında zeynep kamile gitcem, 7 sindede kendi doktoruma gederim heralde

Benim de ranevum 6 sında canım aynı gün gidiyoruz:)

Kızlar sizce Eminönü'nde dükkanalr bugun açık mıdır? Bir de kalabalık mıdır?

tonton doktorumu arayıp sorarım ama telefonda anlatamam oramı,nasıl tarif edecem yahu,muayenehanede gösteririm en azından 6 kasım'da benim randevum,ama bana da çatı genişliyo diyolar,ama sadece sağ tarafım ağrıyo,sol ağrımıyo,ben de diyorum ki benim çatı yamuk genişliyo galiba

Benim de ranevum 6 sında canım aynı gün gidiyoruz:)

Kızlar sizce Eminönü'nde dükkanalr bugun açık mıdır? Bir de kalabalık mıdır?

ay benimki de 6 kasım açıktır canım,kalabalıktır heralde,hele ismi lazım olmayan yer coşmuştur insan seliyle badem çatlasın diye

sürsemde fayda etmiyor cildim çok kuru çatlıyacağı kadar çatladı zaten

karnımda yok tatlım bacağımda minicik bişey oldu bide ben ne krem nede yağ kullanmıyorum . listeyi güncellicem eşim bugün evde yarın işe gider harelde yarın yapabilirim kanamam şuan yok

bacaklarımda benim de var tatlım ergenlikten kalma,canı çıksın o ergenliğin kullan sen de bişeyler,ilerlemesin daha fazla..
kanamanın olmamasına çok sevindim,inşallah olmaz bir daha canım..

Bebeğinizin derisinin altında yağ biriktikçe, bebeğinizin cildinin rengi koyu kırmızıdan ve şeffaflıktan, pembemsi ve yarı saydam (koyu tenli bebekler için de geçerlidir) hale gelecektir. Hamileliğinizin son yarısında bebeğinizin protein ve yağ talebinde büyük bir artış var. Doğumdan önceki 6-8 hafta içinde bebeğinizin kilosu iki katına çıkacaktır. Nefes darlığı yaşama sıklığınız artabilir.

kızlar benim takvimde( yukarda da yazıyo) bebeğinizin kilosu 2 katına çıkacaktır yazıyo,eee benim kızım şu an en az 1900 gr vardır,2 katına çıkarsa en az 3800gr doğar o zaman,nasıl olacak yahu? ben mecburen sezeryan olacam o zaman,anlamadım valla :26:

eeee sen tontiş tontiş de olacağı bu

ay benimki de 6 kasım açıktır canım,kalabalıktır heralde,hele ismi lazım olmayan yer coşmuştur insan seliyle badem çatlasın diye

Güzel şeyler yokmuş canım orda, şöyle bir göz ucuyla bakarım sadece :)

Açıkmış ama bayram sobrası diye kalabalık olmaz dedi kayınvalidem şansımızı denicez kızlar kendinize iyi bakın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…