2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

iyiyim canım bayramda bile dinlendim yormadım kendimi kızımın odasınıda annem aldı bizede süslemesi kaldı

amin tatlım..ben de senin bayramını kutluyorum

sağol canım benim. çok şükür canım idare ediyorum ev almış başını gidiyor ama benim hiç bişey yapasım yok
birde bahsetmiştim ya geçenlerde bikini blgemdeki kemikler ağrıyor diye o ağrı bay zorluyor beni ya inanırmısın artık gülüyorum bu acılara
kafayımı yedim ne he bide bende tek tük çatlaklar çıkmış eh ne yapalım anne olmak kolay değil bi yerimizdende belli olsun anne olduğumuz değilmi ama
ne demişler gülü seven dikenine katlanır
heralde bikaç gündür jelimi sürmüyorum ondan oldu

Son düzenleme:

canım fala inanır mısın bilmem ama ben inanmasam da etkileniyorum.o yüzden 2-3 yıldır baktırmıyordum.zaten herşey olacağına varır doğruysa bile önceden bilcem de ne olcak.1 hafta önce bi arkadaş zorla bakmak istedi cenaze falan bana da dedi benim yine canım sıkıldı.boş yere vesvese yapıyorum.hamileyken insan daha çok etkilenebilir.bence kafanı çok yorma.bol bo dua et bebişine ve kendine.Allahım bizi korusun.

benimde bacağımda bi tanecik çatlak oluştu yavrusum başka biyerimde yok halazırda ama yakındır karnımda çatlar

alsın başını gitsin zaten boşveeeer,annen gelince halleder nasıl olsa sorma tatlım yaaa ben de gülüyorum ağrılara sızılara,eşim desen zaten kopuyo benim hareketlerime,penguen yürüyüşüme ve kaplumbağa gibi çırpınışlarıma jelini ihmal etme sen yine de,yeni çatlaklar ilerlemez hem böylece ben her gece sürüyorum Lierac'ımı,zaten eskiden beri pek severim krem sürmeyi

benimde bacağımda bi tanecik çatlak oluştu yavrusum başka biyerimde yok halazırda ama yakındır karnımda çatlar

canım bendede bu ay oldu işte hep diyorlar ya son ayda oluyor ne oluyorsa diye
ama yinede şükrediyorum çünkü öyle insanlar gördümki hamileliğinde kollarına kadar çatlamıştı benimki yok denecek kadar az onların yanında

benim bacağımdakide 2 cm lik bişey diyebilirim daha da küçük olabilir yavrusum bide ben hiç krem yağ felan sürmüyorum

canım azda olsa bişeyler yapmaya çalışıyorum kabasına dokunmuyorum dediğin gibi annem gelince yapar artık
benim krem bittide bayram diye alamadık ben netten sipariş verdim belki bugün gelir.
ya ne yapalım artık, insan nazlanmaktanda sıkılıyor bi yerden sonra, gülüyor haline
sen beni gör resmen fil gibiyıim ayağa zor kalkıyorum artık gece yatarken dönmekte baya bi zor oluyor benim için

‎"Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz." Mustafa Kemal ATATÜRK

Cumhuriyetimizin 89. yılı kutlu olsun

benim karnım çok çatladı yaa
takma canım boşver allah bebişlere sağlık versin onlar çatlak değil anneliğin nişanesi
benim bacağımdakide 2 cm lik bişey diyebilirim daha da küçük olabilir yavrusum bide ben hiç krem yağ felan sürmüyorum

çatlamayan binde bir canım bence ben kimi gördüysem azda olsa çatlağı var sonuçta kaç santim açılıyor derimiz tabiki çatlayacak
yapacak bişey yok artık, benim bacağımda vardı zaten sırtımda felanda vardı ergenlikten kalma o yüzden çok takmıyorum ben vardı zaten daha olsa ne olacak
20 kilo almama rağmen az bile oldu

bende de hıc catlak yk. gercı 9 kılo aldım sımdıye kadar ama karnım bna gore buyuk. ben bıle bu haftalarında yatajta donemıyorum. sag-sol yatsam yan taraflarım tutuluyor rahat uykum yok. bırde arda mıgde bulantılarım ıluyr.sanırım sık acıkmaktan... ve hıc durmuyor sureklı tekmelıyor. yarın kont. var bakalım ne durumdayız.

benimde ergenlikten kalan çatlaklarım olduğu için takmıyorum bende tatlım . benim annem bende çatlamamış ama kardeşimde birazcık çatlak oluşmuş

kızlar ben biraz ortalığı toplayayım daha kahvaltı masası duruyor ortada gelirim biraz sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…