evet kutlu olsun tatlımnasılsın bu arada? kızının odasını çok kıskanıyorum haberin olsun
yavrusum sen nasılsın tatlım? sabrediyorum napıyım..
gecedicle alemsin kız senfallar mallar,fala inanma falsız da kalma demişler,cenaze işini takma kafana,o zaman senin de ne zaman öleceğini söyleseydi,Allah mı bu kadın,tövbe tövbe yaaa ben de bekarken bi kahve falı baktırdım,kadın tam da eşimi tarif etti sen bu adamla evleneceksin dedi,eşim de gençken el falı baktırmış ve kadın da ona baş harfi ... olan bir kızla evleneceksin demiş ve benim adımın başharfini söylemiş,ama rastlantı da olabilir tabi bunlar
amin tatlım..ben de senin bayramını kutluyorum
iyiyim canım bayramda bile dinlendim yormadım kendimi kızımın odasınıda annem aldı bizede süslemesi kaldı
ayyyyyy kıslarr size neler anlatıcam neler bakın şimcik 2 hafta önce arkadaşıma gitmiştim onunlar parka gittik oturuyoz adını hatırlayamadım bi teyze yanımda oturuyo parkta teyze bana yanaştı dediki kızım sana bişey diyecem dedi de dedim bende dediki sen küçükken yaşına girmemişken çok hastalanmışsın ölücekmişsin nazardan dedi senin oğlunda aynı senin gibi olucak yıldızı düşük ve çok dikkat çekicek çok nazar değecek dedi çok okut doğunca dedi bide senin doğumun çok güzel olucak kolay olucak hiç korkma dedi kıslar hakkaten annem hep anlatır bebekken ben morarmışım ölüyomuşum dr lar bişey yapamamış babaannem okumuş bikaç kişiyede okutmuşlarda öyle düzelmişim. sonra kıslar bayramda silivriye gittim ya orada bi kadın baktı çay falı dediki senin oğlun olucak ikinci çocuğun kız dedi üç çocuğun olucak dedi aynı nazar olayını dedi sana çok nazar değiyo dedi sonra karşına bi kadın çıkıcak dedi ona mutlaka sadaka ver dedi kadını tarif etti bana sonra arkadaşla komşuya gittik komşu kahve yaptı bakayım dedi baktı sen hastaneye yatıcan dedi 1 hafta sonra dedi sonra iki cenaze var dedi 10 gün içinde dedi biri çocukmuş ailecek gitcekmişiz cenazeye sonra sen doğum yapıcan oğlu sen ve eşin bi tepeye oturmuşunuz dedi mutlusunuz dedi siz şuan oturduğunuz evden taşıncaksınız para çıkıcak size dedi sonra aynı kadını tarif etti karşına çıkacak sadaka ver mutlaka dedi
sağol canım benim. çok şükür canım idare ediyorum ev almış başını gidiyor ama benim hiç bişey yapasım yok
birde bahsetmiştim ya geçenlerde bikini blgemdeki kemikler ağrıyor diye o ağrı bay zorluyor beni ya inanırmısın artık gülüyorum bu acılara
kafayımı yedim nehe bide bende tek tük çatlaklar çıkmış eh ne yapalım anne olmak kolay değil bi yerimizdende belli olsun anne olduğumuz değilmi ama
ne demişler gülü seven dikenine katlanır
heralde bikaç gündür jelimi sürmüyorum ondan oldu
sağol canım benim. çok şükür canım idare ediyorum ev almış başını gidiyor ama benim hiç bişey yapasım yok
birde bahsetmiştim ya geçenlerde bikini blgemdeki kemikler ağrıyor diye o ağrı bay zorluyor beni ya inanırmısın artık gülüyorum bu acılara
kafayımı yedim nehe bide bende tek tük çatlaklar çıkmış eh ne yapalım anne olmak kolay değil bi yerimizdende belli olsun anne olduğumuz değilmi ama
ne demişler gülü seven dikenine katlanır
heralde bikaç gündür jelimi sürmüyorum ondan oldu
benimde bacağımda bi tanecik çatlak oluştu yavrusum başka biyerimde yok halazırda ama yakındır karnımda çatlar
güle güle kullansın canım güzel kızın,çok zevkli döşenmiş bir oda olmuş,bayıldımmm
benimde bacağımda bi tanecik çatlak oluştu yavrusum başka biyerimde yok halazırda ama yakındır karnımda çatlar
canım bendede bu ay oldu işte hep diyorlar ya son ayda oluyor ne oluyorsa diye
ama yinede şükrediyorum çünkü öyle insanlar gördümki hamileliğinde kollarına kadar çatlamıştı benimki yok denecek kadar az onların yanında
alsın başını gitsin zaten boşveeeer,annen gelince halleder nasıl olsasorma tatlım yaaa ben de gülüyorum ağrılara sızılara,eşim desen zaten kopuyo benim hareketlerime,penguen yürüyüşüme ve kaplumbağa gibi çırpınışlarıma jelini ihmal etme sen yine de,yeni çatlaklar ilerlemez hem böylece ben her gece sürüyorum Lierac'ımı,zaten eskiden beri pek severim krem sürmeyi
bende hiç yok ama yakındır çatlarım bende tatlım
takma canım boşver allah bebişlere sağlık versin onlar çatlak değil anneliğin nişanesibenim karnım çok çatladı yaa
benim bacağımdakide 2 cm lik bişey diyebilirim daha da küçük olabilir yavrusum bide ben hiç krem yağ felan sürmüyorum
‎"Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz." Mustafa Kemal ATATÜRK
Cumhuriyetimizin 89. yılı kutlu olsun
takma canım boşver allah bebişlere sağlık versin onlar çatlak değil anneliğin nişanesi
çatlamayan binde bir canım bence ben kimi gördüysem azda olsa çatlağı var sonuçta kaç santim açılıyor derimiz tabiki çatlayacak
yapacak bişey yok artık, benim bacağımda vardı zaten sırtımda felanda vardı ergenlikten kalma o yüzden çok takmıyorum ben vardı zaten daha olsa ne olacak
20 kilo almama rağmen az bile oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?