2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

herkese gunaydınlarrr. ıyı bayramlarr. nasılsınız. gorusmeyelı doguran var mı?:)) bızım gruptan bır arkdasın bayramda 1 cm acıgı olmus merak ettım sızde boyle bır durum yok degl mı o 32 haftalık dha...

günaydın canım sanada iyi bayramlar halazırda doğuran yok

yazılarınızı okudum gecmıse daır evet arkadaslar sonuna kadar haklısnız. bende de soyle bır durum var. saglıkcıyım dıye onune gelen kapımın zılıne basıp bır de evıne cagırıp ıgne yaptırıyorlar ve ben 1 kurus almıyorum. almam da ama hamıleyken evlerıne cagırmaları ve dusuncesızce her sabah uyandrmalarını anlamakta zorlanıyorum. bundan sonra ucret alıcam ve evlerıne de gıtmıcem bu ne ya. ınsanlar ıyıce kafayı yemısler. kız hamıle zahmet vermıyeleım dıyen yok. ben mı yalnıs duunuyorum anlamadım.

ayyyyyy kıslarr size neler anlatıcam neler bakın şimcik 2 hafta önce arkadaşıma gitmiştim onunlar parka gittik oturuyoz adını hatırlayamadım bi teyze yanımda oturuyo parkta teyze bana yanaştı dediki kızım sana bişey diyecem dedi de dedim bende dediki sen küçükken yaşına girmemişken çok hastalanmışsın ölücekmişsin nazardan dedi senin oğlunda aynı senin gibi olucak yıldızı düşük ve çok dikkat çekicek çok nazar değecek dedi çok okut doğunca dedi bide senin doğumun çok güzel olucak kolay olucak hiç korkma dedi kıslar hakkaten annem hep anlatır bebekken ben morarmışım ölüyomuşum dr lar bişey yapamamış babaannem okumuş bikaç kişiyede okutmuşlarda öyle düzelmişim. sonra kıslar bayramda silivriye gittim ya orada bi kadın baktı çay falı dediki senin oğlun olucak ikinci çocuğun kız dedi üç çocuğun olucak dedi aynı nazar olayını dedi sana çok nazar değiyo dedi sonra karşına bi kadın çıkıcak dedi ona mutlaka sadaka ver dedi kadını tarif etti bana sonra arkadaşla komşuya gittik komşu kahve yaptı bakayım dedi baktı sen hastaneye yatıcan dedi 1 hafta sonra dedi sonra iki cenaze var dedi 10 gün içinde dedi biri çocukmuş ailecek gitcekmişiz cenazeye sonra sen doğum yapıcan oğlu sen ve eşin bi tepeye oturmuşunuz dedi mutlusunuz dedi siz şuan oturduğunuz evden taşıncaksınız para çıkıcak size dedi sonra aynı kadını tarif etti karşına çıkacak sadaka ver mutlaka dedi

slm kızlar bugün bi kaç yazı okudum bebeklerin 5'de 4'ü 38.haftadan önce doğuyorlarmış bi bilginiz varmı bu konuda?
bende okudum genelde öyle tatlım
yani bilgi derken anlamadım bu doğum işi hiç belli olmuyor kimiside 40 hafta bittiği halde doğuramayıp suni sancıyla yada sezaryenle doğum yapıyor
allah hayırlısını nasişp etsin hepimize. sanırım genelide 38 haftada oluyor
ya canım geçen bizde gideceğimiz yere arabayla gidemeyip vapurla ulaştık
helede istanbuldaysan bayram değil resmen işkence oluyor yolda geçen zaman
canım seni çok anlıyorum bende aynıyım sanırım annemi hiç bukadar heycanla ve sabırsızlıkla beklememişimdir
hatta bugün eşime çattım sen bana soğuk daavranıyosun artık diye halbuki öyle bişey yok adamcağız iki saat gönlümü almaya çalıştı
ne yapayım o kadar sıkıldımki artık kime çatsam diye aranıyorum tabi abartmıyorum biraz çocuklaştım o kadar
ama az kaldı canım sadece 1 ay kaldı artık bebişlerimizi kucağımıza aldığımızda maraton başlayacak sıkılmaya hiç vaktimiz olmayacak inşallah
Evet bademciğim vakit geçmiyor sanki. ütüyle filan biraz oyalanırsın... benim de eşim ve oğlum gece 4 te gidiyor bu gece oğlumun doğum gününü kutladık...

ben de ufaktan yatacağım...
oğluşunun doğum günü kutlu olsun canım allah kavuştursun

günaydın kızlar.....
günaydın canıııım
o belli olmaz dünüşümm eşim diyo bu gidişle 1 ayı bulmaz doğurursun sen diyo bana yakındır gelicek bu çocuk diyo(
inşallah benim dediğim çıkarda siz yanılırsınız en azından sağlıklı olma ihtimali en yüksek haftaya kadar bekler

kız kimmiş bu kadın benim falımada baksın:))
aman dikkat et ozaman tatlım fala inanma falsızda kalma demişler

inş dünüşüm benim zamanında gelmesini çok istiyorum

canım bu iyi niyeti istismardır eğer bi insan ki sen hamilesin uykusundan kaldırılıp işini gördürüyorsa sen istemesende hakkını verip gönlünü alması lazım
ben geçenlerde eczanede tansiyonumu ölçtürdüm bedava olduğunu bildiğim halde sordum ücreti ne kadar diye onlarda ücret almadıklarını söyleyip teşekkür ettiler
acaba benmi bu konularda çok hassasım yoksa insanlarmı kabalaştı anlamıyorum

kız kimmiş bu kadın benim falımada baksın:))
aman dikkat et ozaman tatlım fala inanma falsızda kalma demişler

ay cnm valla hiçbirinide öyle tanımıyom denk geldi hep o en son bakanıda ilk defa gördüm arkadaş götürdü kendine baktırcaktı ben yanına gittim banada baktı sonra ben bitek ondan tırstım biraz çünkü cenaze var dedi 10 gün içinde kesin dedi kadın bide ya korktum inşallah sallamıştır çıkmaz

canım ya inşallah bi sorun çıkmazda toparlar bebiş
hayrolsun ne diyelim canım seastirenin dediği gibi fala inanma falsız kalma derler inşallah atıyordur
inş dünüşüm benim zamanında gelmesini çok istiyorum
inşallah canım bol, bol dua edelim dualar kadere karşı gelebilirmiş

inş çıkmaz tatlım aklına takma sakın

herkesin CUMHURİYET BAYRAMINI gönülden kutluyorum
allah bu memleketi canım pahasına savunan vu CUMHURİYETİ bize armağan eden şehitlerimize ve atamıza rahmet etsin

evet sanırım ben de hassasım ve ınsanlara ucret alıcamı soyleme ısını bıle esıme bırakıyorum ve guluyor. ben ıstemeye utanırım ya da rahatsız etmemelerını soylemeye ama ınsanlar hıc bır seyden utanıp sıkılmıyor( hamıle olmasam yıne bırsey degıll ama anlamadım gttı.

Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun
evet kutlu olsun tatlım nasılsın bu arada? kızının odasını çok kıskanıyorum haberin olsun

yavrusum sen nasılsın tatlım? sabrediyorum napıyım..

gecedicle alemsin kız sen fallar mallar,fala inanma falsız da kalma demişler,cenaze işini takma kafana,o zaman senin de ne zaman öleceğini söyleseydi,Allah mı bu kadın,tövbe tövbe yaaa ben de bekarken bi kahve falı baktırdım,kadın tam da eşimi tarif etti sen bu adamla evleneceksin dedi,eşim de gençken el falı baktırmış ve kadın da ona baş harfi ... olan bir kızla evleneceksin demiş ve benim adımın başharfini söylemiş,ama rastlantı da olabilir tabi bunlar

Son düzenleme:

güzelim dediğim gibi seninki iyi niyet ama onların yaptığı hiçte hoş değil bencede bundan sonra öyle birşey olursa
eşim evde ve bu saatte rahatsız edilmek istemiyor bana kızıyor felan diyebilirsin ,bence hamile olmasanda hoş değil yani herşeyin bi adabı usülü var
bende sağlık kuruluşunda çalıştım benim bildiğim kişinin iğnesi kaç taneyse bi ücret belirlenir ve belirli bir saat sonrasında o kişi gelip o saatte iğnesini yapar
sende daha iyi bilirsin bunları, mecbur değilsin canım bence tavrını koy kendini kullandırma

hheehehhe cnm ya valla inanmıyorumda bunlar geçmişi biliyolar gelecegi sallıyolar zaten ama işte geçmişi tutturunca insan ürküyo heheh ama allah bilir herşeyi zaten ne diye baktırdıysam nerde merak orda ...... demişler ya hehehh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…