herkese gunaydınlarrr. ıyı bayramlarr. nasılsınız. gorusmeyelı doguran var mı?:)) bızım gruptan bır arkdasın bayramda 1 cm acıgı olmus merak ettım sızde boyle bır durum yok degl mı o 32 haftalık dha...
daha kurumadımı nasıl iş bu ya hayret. bak kızıyorum ama neden herkes erken doğum deyip duruyor neden erken olsunki yine biz iyiyiz millet hamileyken heryerleri ağrıyor
allaha şükür biz rahat geçiriyoruz bu dönemi azcık ağrı sancı dışında, erken felan olmaz canım benim merak etme en erken 38 haftada olur oda normal zaten
amin canım çok sevindim mutlu olmana ve çıkıp gezebilmiş olmana
alışverişte yapmışsın hayırlı olsun***
aman canım boşver geçen benim babam diyor sen biraz abartıyorsun diye
ben o kadar yürümüşüm o halimle bide hemde hızlı tempoda belim kırılmıştı adım atamıyordum
millet sanıyorki biz keyfimizden yapıyoruz sanki bütün kemikleri gevşeyip hormonları tavan yapan kendileriymiş gibi
hem öyle olsalar yerlerinden kalkmazlar bize numara yapıyomuşuz gibi muamele etmek onlara zevk veriyor daha bi büyüdüklerini sanıyorlar düşüncesiz insanlar
benim karşımda hamile bi kadın iş yapacak bende oturcam kusura bakma canım insanlığını yitirmiş tipler bunlar
Eki Görüntüle 540756 Eki Görüntüle 540757 Eki Görüntüle 540758 Eki Görüntüle 540759 Eki Görüntüle 540760 Eki Görüntüle 540761 Eki Görüntüle 540762
kıslarrrr guguşumun sandığı ve yeni uyku seti kocişim almış bayram hediyesi :) aksesuarlarıda astık bakalım begenicekmisiniz
bende okudum genelde öyle tatlımslm kızlar bugün bi kaç yazı okudum bebeklerin 5'de 4'ü 38.haftadan önce doğuyorlarmış bi bilginiz varmı bu konuda?
ya canım geçen bizde gideceğimiz yere arabayla gidemeyip vapurla ulaştıkSlm kızlar nasılasınız bakalım ??bnde yorgunun bır arkadaşımın düğünü vardı Yalova'ya gıttık aman allahım one ferıbot trafııdır bebısımle mahvolduk yollarda((
Gecedicle oğlunun odası cok guzel olmuş CNm güle güle büyüsün ıns içinde))
canım seni çok anlıyorum bende aynıyım sanırım annemi hiç bukadar heycanla ve sabırsızlıkla beklememişimdirselam tontişler,kızımın cicilerini ütüledim,bi tek benim pijamam ve geceliğim kaldı,onları da ütüleyip öbür gün çantalarımızı hazırlayacamaz da olsa rahatladım,çanta hazır olmasa da kızımın giyecekleri hazır en azından
ymd,yavrus bana da vakit geçmiyo tontişler,annemin gelmesine hala 1 ay var,sanki 2 ay önce de 1 ay vardısıkıntıdan çatlamak üzereyim ya kızımın odası falan olsaydı onu yerleştirir temizler oyalanırdım bari,bebek odası alanlar ne şanslı yahu..totoş kadar evin neresinde oyalanacam ben..oof ki offff!
oğluşunun doğum günü kutlu olsun canım allah kavuştursunEvet bademciğim vakit geçmiyor sanki. ütüyle filan biraz oyalanırsın... benim de eşim ve oğlum gece 4 te gidiyor bu gece oğlumun doğum gününü kutladık...
ben de ufaktan yatacağım...
günaydın güzel annelerrrrrrrrrrrrrr
bayramıda bitirdikk geri sayımlarımızz artık iyice başlamalı demi??
valla iki gündür benim kızım hiç kıpırdamadıı bugünü bekledim vallaa hareket yok denecek kadr azdıı..
neyseki dün gece bir başladıı ben nerdeyse kalkıp göbek atıcaktımm..Ohh Allhaa şükürler olsun yaaaaaaaaaaaaa
okadar korkuyorum kiiiiiiiiiiii
çok şükür canım doğuncada öyle olcaz bi süre geceleri uykulardan kalkıp nefes alıyormu diye bakacağız
inşallah allahım hiç birimizi evlatlarımızla sınamasın, yaramaz bebişinin hareketlendiğine sevindim canım çünkü aksi olursa insan çöküyor resmen
günaydın canıııımgünaydın kızlar.....
inşallah benim dediğim çıkarda siz yanılırsınız en azından sağlıklı olma ihtimali en yüksek haftaya kadar beklero belli olmaz dünüşümm eşim diyo bu gidişle 1 ayı bulmaz doğurursun sen diyo bana yakındır gelicek bu çocuk diyo(
ayyyyyy kıslarr size neler anlatıcam neler bakın şimcik 2 hafta önce arkadaşıma gitmiştim onunlar parka gittik oturuyoz adını hatırlayamadım bi teyze yanımda oturuyo parkta teyze bana yanaştı dediki kızım sana bişey diyecem dedi de dedim bende dediki sen küçükken yaşına girmemişken çok hastalanmışsın ölücekmişsin nazardan dedi senin oğlunda aynı senin gibi olucak yıldızı düşük ve çok dikkat çekicek çok nazar değecek dedi çok okut doğunca dedi bide senin doğumun çok güzel olucak kolay olucak hiç korkma dedi kıslar hakkaten annem hep anlatır bebekken ben morarmışım ölüyomuşum dr lar bişey yapamamış babaannem okumuş bikaç kişiyede okutmuşlarda öyle düzelmişim. sonra kıslar bayramda silivriye gittim ya orada bi kadın baktı çay falı dediki senin oğlun olucak ikinci çocuğun kız dedi üç çocuğun olucak dedi aynı nazar olayını dedi sana çok nazar değiyo dedi sonra karşına bi kadın çıkıcak dedi ona mutlaka sadaka ver dedi kadını tarif etti bana sonra arkadaşla komşuya gittik komşu kahve yaptı bakayım dedi baktı sen hastaneye yatıcan dedi 1 hafta sonra dedi sonra iki cenaze var dedi 10 gün içinde dedi biri çocukmuş ailecek gitcekmişiz cenazeye sonra sen doğum yapıcan oğlu sen ve eşin bi tepeye oturmuşunuz dedi mutlusunuz dedi siz şuan oturduğunuz evden taşıncaksınız para çıkıcak size dedi sonra aynı kadını tarif etti karşına çıkacak sadaka ver mutlaka dedi
sağol tatlışım :)aminnnçok güzel yaaaa bayıldım
güle güle kullanın canım
gıcığada iyi gelirmi tatlım gıcık var çünkü boğazımda
bende okudum genelde öyle tatlım
yani bilgi derken anlamadım bu doğum işi hiç belli olmuyor kimiside 40 hafta bittiği halde doğuramayıp suni sancıyla yada sezaryenle doğum yapıyor
allah hayırlısını nasişp etsin hepimize. sanırım genelide 38 haftada oluyor
ya canım geçen bizde gideceğimiz yere arabayla gidemeyip vapurla ulaştık
helede istanbuldaysan bayram değil resmen işkence oluyor yolda geçen zaman
canım seni çok anlıyorum bende aynıyım sanırım annemi hiç bukadar heycanla ve sabırsızlıkla beklememişimdir
hatta bugün eşime çattım sen bana soğuk daavranıyosun artık diye halbuki öyle bişey yokadamcağız iki saat gönlümü almaya çalıştı
ne yapayım o kadar sıkıldımki artık kime çatsam diye aranıyorumtabi abartmıyorum biraz çocuklaştım o kadar
ama az kaldı canım sadece 1 ay kaldı artık bebişlerimizi kucağımıza aldığımızda maraton başlayacak sıkılmaya hiç vaktimiz olmayacak inşallah
oğluşunun doğum günü kutlu olsun canım allah kavuştursun
günaydın canıııım
inşallah benim dediğim çıkarda siz yanılırsınız en azından sağlıklı olma ihtimali en yüksek haftaya kadar bekler
yazılarınızı okudum gecmıse daır evet arkadaslar sonuna kadar haklısnız. bende de soyle bır durum var. saglıkcıyım dıye onune gelen kapımın zılıne basıp bır de evıne cagırıp ıgne yaptırıyorlar ve ben 1 kurus almıyorum. almam da ama hamıleyken evlerıne cagırmaları ve dusuncesızce her sabah uyandrmalarını anlamakta zorlanıyorum. bundan sonra ucret alıcam ve evlerıne de gıtmıcem bu ne ya. ınsanlar ıyıce kafayı yemısler. kız hamıle zahmet vermıyeleım dıyen yok. ben mı yalnıs duunuyorum anlamadım.
kız kimmiş bu kadın benim falımada baksın:))
aman dikkat et ozaman tatlım fala inanma falsızda kalma demişler
canım ya inşallah bi sorun çıkmazda toparlar bebişherkese gunaydınlarrr. ıyı bayramlarr. nasılsınız. gorusmeyelı doguran var mı?:)) bızım gruptan bır arkdasın bayramda 1 cm acıgı olmus merak ettım sızde boyle bır durum yok degl mı o 32 haftalık dha...
hayrolsun ne diyelim canım seastirenin dediği gibi fala inanma falsız kalma derler inşallah atıyordurayyyyyy kıslarr size neler anlatıcam neler bakın şimcik 2 hafta önce arkadaşıma gitmiştim onunlar parka gittik oturuyoz adını hatırlayamadım bi teyze yanımda oturuyo parkta teyze bana yanaştı dediki kızım sana bişey diyecem dedi de dedim bende dediki sen küçükken yaşına girmemişken çok hastalanmışsın ölücekmişsin nazardan dedi senin oğlunda aynı senin gibi olucak yıldızı düşük ve çok dikkat çekicek çok nazar değecek dedi çok okut doğunca dedi bide senin doğumun çok güzel olucak kolay olucak hiç korkma dedi kıslar hakkaten annem hep anlatır bebekken ben morarmışım ölüyomuşum dr lar bişey yapamamış babaannem okumuş bikaç kişiyede okutmuşlarda öyle düzelmişim. sonra kıslar bayramda silivriye gittim ya orada bi kadın baktı çay falı dediki senin oğlun olucak ikinci çocuğun kız dedi üç çocuğun olucak dedi aynı nazar olayını dedi sana çok nazar değiyo dedi sonra karşına bi kadın çıkıcak dedi ona mutlaka sadaka ver dedi kadını tarif etti bana sonra arkadaşla komşuya gittik komşu kahve yaptı bakayım dedi baktı sen hastaneye yatıcan dedi 1 hafta sonra dedi sonra iki cenaze var dedi 10 gün içinde dedi biri çocukmuş ailecek gitcekmişiz cenazeye sonra sen doğum yapıcan oğlu sen ve eşin bi tepeye oturmuşunuz dedi mutlusunuz dedi siz şuan oturduğunuz evden taşıncaksınız para çıkıcak size dedi sonra aynı kadını tarif etti karşına çıkacak sadaka ver mutlaka dedi
inşallah canım bol, bol dua edelim dualar kadere karşı gelebilirmişinş dünüşüm benim zamanında gelmesini çok istiyorum
ay cnm valla hiçbirinide öyle tanımıyom denk geldi hep o en son bakanıda ilk defa gördüm arkadaş götürdü kendine baktırcaktı ben yanına gittim banada baktı sonra ben bitek ondan tırstım biraz çünkü cenaze var dedi 10 gün içinde kesin dedi kadın bide ya korktum inşallah sallamıştır çıkmaz
canım bu iyi niyeti istismardır eğer bi insan ki sen hamilesin uykusundan kaldırılıp işini gördürüyorsa sen istemesende hakkını verip gönlünü alması lazım
ben geçenlerde eczanede tansiyonumu ölçtürdüm bedava olduğunu bildiğim halde sordum ücreti ne kadar diye onlarda ücret almadıklarını söyleyip teşekkür ettiler
acaba benmi bu konularda çok hassasım yoksa insanlarmı kabalaştı anlamıyorum
evet kutlu olsun tatlımCumhuriyet bayramımız kutlu olsun
herkesin CUMHURİYET BAYRAMINI gönülden kutluyorum
allah bu memleketi canım pahasına savunan vu CUMHURİYETİ bize armağan eden şehitlerimize ve atamıza rahmet etsin
evet sanırım ben de hassasım ve ınsanlara ucret alıcamı soyleme ısını bıle esıme bırakıyorum ve guluyor. ben ıstemeye utanırım ya da rahatsız etmemelerını soylemeye ama ınsanlar hıc bır seyden utanıp sıkılmıyor( hamıle olmasam yıne bırsey degıll ama anlamadım gttı.
evet kutlu olsun tatlımnasılsın bu arada? kızının odasını çok kıskanıyorum haberin olsun
yavrusum sen nasılsın tatlım? sabrediyorum napıyım..
gecedicle alemsin kız senfallar mallar,fala inanma falsız da kalma demişler,cenaze işini takma kafana,o zaman senin de ne zaman öleceğini söyleseydi,Allah mı bu kadın,tövbe tövbe yaaa ben de bekarken bi kahve falı baktırdım,kadın tam da eşimi tarif etti sen bu adamla evleneceksin dedi,eşim de gençken el falı baktırmış ve kadın da ona baş harfi ... olan bir kızla evleneceksin demiş ve benim adımın başharfini söylemiş,ama rastlantı da olabilir tabi bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?