2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ben bahçelievler medicanaya gidiyorum zaten pahalı bir hastane bakalım doktor isterse yaptırırız artık.evet bir gün var aramızda:))ben aksilik çıkmazsa normal istiyorum sen ne yapıcaksın doğumu?

canım Allahtan bişey olmazsa bende normal istiyorum sezeryan istemiyorum hayırlısı bakalım sağlıklı sıhatli gelsinlerde inş.. ben çok özledim oğluşumu :) gelsede koklasaamm....

kızlar uyudum uyandım of ya ne güzel uyku geliyor bana kalkmak zorunda olmasam hep uyucam
neyse artık bu kadar tembellik yeter yemeğimi yapayım geliyorum

ben de bildiğim kadarına cevap vereyşm
nst de karnına lastikten birşey bağlıyorlar bebeğin kalbine yakın bir yere konuyor kalp atışlarını duyuyorsun sen ve elinde birşey bebek hareket edince ona basıyorsun
kağıdada sancı ve bebeğin kalp atışı çiziliyor
çok sancı çıkarsa dr. muayene eder açılma falan var mı diye bakar çok erken olduğu için serum falan sancını kontrol altına almaya çalışırlar 1 cm bile açılman olsa eğer başk sorun yoksa yatırırlar hastaneye sancılarını geçirmeye çalışırlar hemen doğuma gireceksin diye birşey yok

kızlar uyudum uyandım of ya ne güzel uyku geliyor bana kalkmak zorunda olmasam hep uyucam
neyse artık bu kadar tembellik yeter yemeğimi yapayım geliyorum

evet canım o 1 2 saatlik uyku öyle tatlı geliyoki insana benim de öle oluyo :) bebeklerimiz uyumak istyo ondan :)

benim eşimde öyleydi hiçbişeyi beğenmiyodu ama sonunda baktı yaklaşıyo 5 tane isim seçip oylama yaptık öyle karar verdik ozan ege olacak

Kizlar kasiklarimda degil ancak gobek cevremde ve gobegimin ust kisminda bi agri var nedendir acaba

hu huuuuuuuuuuuuuu ben geldim guguşumun cicilerini astım oyyyyy mis gibi koktular yaa :)

Kizlar kasiklarimda degil ancak gobek cevremde ve gobegimin ust kisminda bi agri var nedendir acaba

canım fazla yordunmu kendini çok ayakta durdun mu faan
uzun süre oluyorsa sorun yoktur kasılmalar olup geçermiş uzun süre sürmezmiş dinlen bakalım ne olacak
ama bunda sonra bu sancılar artıyor bel kasık baskı sancı ağrı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…