ben bahçelievler medicanaya gidiyorum zaten pahalı bir hastane bakalım doktor isterse yaptırırız artık.evet bir gün var aramızda:))ben aksilik çıkmazsa normal istiyorum sen ne yapıcaksın doğumu?
kızlar uyudum uyandım of ya ne güzel uyku geliyor bana kalkmak zorunda olmasam hep uyucam
neyse artık bu kadar tembellik yeter yemeğimi yapayım geliyorum
slm maya bu konuda bilgilisin galiba bulmuşken bende sorayım dedim :)) peki nst de sancı çıktı diyelim o zaman ne oluyor ne anlama geliyor yani alt we üst sınırı warmı bunun birde eger sancı çıkarsa açılma olup olmadığına bakılıyor buda doğumu mu belirliyor zaman açısından pek bilmiyorum bu hafta ilk deFA NST bağlanıcam o yüzden pek bilgim yok...
ben de bildiğim kadarına cevap vereyşm
nst de karnına lastikten birşey bağlıyorlar bebeğin kalbine yakın bir yere konuyor kalp atışlarını duyuyorsun sen ve elinde birşey bebek hareket edince ona basıyorsun
kağıdada sancı ve bebeğin kalp atışı çiziliyor
çok sancı çıkarsa dr. muayene eder açılma falan var mı diye bakar çok erken olduğu için serum falan sancını kontrol altına almaya çalışırlar 1 cm bile açılman olsa eğer başk sorun yoksa yatırırlar hastaneye sancılarını geçirmeye çalışırlar hemen doğuma gireceksin diye birşey yok
yok canım isim mevzunu hiç sorma eşim hiçbişeyi beğenmiyor.benim aklımda iki isim var sadece göktürk,yağız alp ama karar vermedik daha sizler buldunuzmu isim?eşim farklı bir ism olsun diyo herkeste fazla olmayacakmış.
kızlar uyudum uyandım of ya ne güzel uyku geliyor bana kalkmak zorunda olmasam hep uyucam
neyse artık bu kadar tembellik yeter yemeğimi yapayım geliyorum
yok canım isim mevzunu hiç sorma eşim hiçbişeyi beğenmiyor.benim aklımda iki isim var sadece göktürk,yağız alp ama karar vermedik daha sizler buldunuzmu isim?eşim farklı bir ism olsun diyo herkeste fazla olmayacakmış.
canım fazla yordunmu kendini çok ayakta durdun mu faan
uzun süre oluyorsa sorun yoktur kasılmalar olup geçermiş uzun süre sürmezmiş dinlen bakalım ne olacak
ama bunda sonra bu sancılar artıyor bel kasık baskı sancı ağrı...