2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

cumhuriyet bayramımız kutlu plsun kızlar...

bademciğim geçmişi yeni okudum. biraz bel ağrısı dışında iyiyim.
sen de bebeğin valizini yapmışsın hayırlı olsun canım...
geçmişi okudum genelde çamaşırlar yıkanıyor ütüleniyor... çok keyifli...
benim de bebek şekeri sepeti kaldı netten sipariş vereceğim. eltim kendi oğlunun getirmiş beğenmedim. ne diyeyim ben şimdi yahu?
hataya dönünce de lazım olacak diye yeni aldım seninkini götüremem mi desem?
bir de beğendiğim sepet stokta yokmuş mesaj attım bir hafta sonra hazır olur diyor. sipariş vermedim daha...

genelde iyi herkes şükür...

senin de kutlu olsun canım
bel ağrısı bende de var..evet kızımın çantası hazır,yarın da kendiminkini hazırlayacam inşallah
orda da lazım olacak,yeni olsun de canım,ne olacak ki,beğenmemişsin sonuçta

öyle derim artık. yarın sana da meşgale olur. keyifli oluyor...

gecedicle canım güle güle kullansın oğluşun. bu arada eltin ne yapıyor dr filan ayarladı mı?
bir de öyle fal filan baktırma canım hem günah hem gerer insanı. geleceği Allahtan başkası bilemez. tesadüf tutar bazı şeyler...
nazara karşı da felak, nas sureleri okuyun diyor mustafa karataş hoca...

evet canım o 1 2 saatlik uyku öyle tatlı geliyoki insana benim de öle oluyo :) bebeklerimiz uyumak istyo ondan :)
ben 12 değil 18 saat uyuyorum günlük
Kizlar kasiklarimda degil ancak gobek cevremde ve gobegimin ust kisminda bi agri var nedendir acaba
çok ayakta durduysan karnın artık aşağı çektiği için acıyodur bence göbek çevrende gerginliktendir inş çatlamaz

oyyyyy valla sadece bi askılık doldu okadar azki cicişlerimiz :) bak resmini bile çektim ilk çamaşırlarımız hatıra kalsın :)
Eki Görüntüle 541223

ay yesinler onun cicilerin takma canım alınır daha ama keşke bikaç bişey daha alsaydın
kış olacağı için kolay, kolay çıkamazsın en azından bebeğin ve sen toparlanana kadar birde kurutması zor olabilir çok değiştiriliyormuş çünkü
birde kış olacağı için üstüste giyinecek

Son düzenleme:

hem de nasıl keyifli canım

kızlar bişi sorcam:37.haftada 1 buçuk saatlik yola gitsek bişey olur mu? tabi bi de dönüşü var toplam 3 saat,var mı bi bilginiz? kendi arabamızla gidecez.

kızlar bişi sorcam:37.haftada 1 buçuk saatlik yola gitsek bişey olur mu? tabi bi de dönüşü var toplam 3 saat,var mı bi bilginiz? kendi arabamızla gidecez.

yok canım ya ne olacak allah aşkına bizim istanbulda normal yola gitmemiz o kadar tutuyor hatta trafikte eklenince daha fazla sürüyor
bide kendi arabanız biz geçenlerde kıyafet almaya gittiğimizde 4 saatimiz yolda geçti

yollar nasıl canım? dr ne de sor öyle git bence... ben yolculuktan korkarım hep...

yok canım ya ne olacak allah aşkına bizim istanbulda normal yola gitmemiz o kadar tutuyor hatta trafikte eklenince daha fazla sürüyor
bide kendi arabanız biz geçenlerde kıyafet almaya gittiğimizde 4 saatimiz yolda geçti

yaşasıııııııın sağol canım yaa içim rahatladı,doğru diyosun,istanbul şehir içinde trafikte daha uzun zaman geçiyo..
annemi almaya gidecez de,Türkiye'den de bişiler alacaz,eşim ben giderim dedi ama ben de gitmek istiyorum

canım seninde bayramın kutlu olsun

sağ ol canım...

bugün topik pek hareketli değil tatil diye galiba...

isim netleşti mi canım selcen inci mi?

ben karnıma krem sürüyorum. karnım genelde soğuk bu yüzden bebiş üşür mü acep amniyo sıvısını soğutur mu soğukluk?

canım siz hangi ülkedeydiniz nasıl gideceksiniz türkiyeye
bildiğim kadarıyla sende düşük tehlikesi yoktu ama öyle bi durum varsa dr sor yinede
eğer yoksa ha evde oturmuşsun ha arabada hem bir buçuk saat çok az bence hiç bişey olmaz
bak dünürün 4 saatlik yolu gitti bişey oldum mu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…