sağ ol canım...
bugün topik pek hareketli değil tatil diye galiba...
isim netleşti mi canım selcen inci mi?
ben karnıma krem sürüyorum. karnım genelde soğuk bu yüzden bebiş üşür mü acep amniyo sıvısını soğutur mu soğukluk?
sağ ol canım...
bugün topik pek hareketli değil tatil diye galiba...
isim netleşti mi canım selcen inci mi?
ben karnıma krem sürüyorum. karnım genelde soğuk bu yüzden bebiş üşür mü acep amniyo sıvısını soğutur mu soğukluk?
sağol cnm eltim bulmuş bi dr gidip geliyo işte bakalım şimdilik iyi :) felak ,nas hep üstümde de taşıyom zaten cnm :)öyle derim artık. yarın sana da meşgale olur. keyifli oluyor...
gecedicle canım güle güle kullansın oğluşun. bu arada eltin ne yapıyor dr filan ayarladı mı?
bir de öyle fal filan baktırma canım hem günah hem gerer insanı. geleceği Allahtan başkası bilemez. tesadüf tutar bazı şeyler...
nazara karşı da felak, nas sureleri okuyun diyor mustafa karataş hoca...
doğru diyosun cnm ya çok az dimi bu hafta ben bikaç parça bişey daha alayım :)ben 12 değil 18 saat uyuyorum günlük
çok ayakta durduysan karnın artık aşağı çektiği için acıyodur bence göbek çevrende gerginliktendir inş çatlamaz
ay yesinler onun cicilerin takma canım alınır daha ama keşke bikaç bişey daha alsaydın
kış olacağı için kolay, kolay çıkamazsın en azından bebeğin ve sen toparlanana kadar birde kurutması zor olabilir çok değiştiriliyormuş çünkü
birde kış olacağı için üstüste giyinecek
tatlım zannetmiyorum bi sorun olacağını ama sen genede sor dr una için rahat etsinhem de nasıl keyifli canım
kızlar bişi sorcam:37.haftada 1 buçuk saatlik yola gitsek bişey olur mu? tabi bi de dönüşü var toplam 3 saat,var mı bi bilginiz? kendi arabamızla gidecez.
yaşasıııııııınsağol canım yaa içim rahatladı,doğru diyosun,istanbul şehir içinde trafikte daha uzun zaman geçiyo..
annemi almaya gidecez de,Türkiye'den de bişiler alacaz,eşim ben giderim dedi ama ben de gitmek istiyorum
üşümez canım yaa,kaç kat derinin altında sonuçta,bi de sıvının içinde yüzüyo..
canım siz hangi ülkedeydiniz nasıl gideceksiniz türkiyeye
bildiğim kadarıyla sende düşük tehlikesi yoktu ama öyle bi durum varsa dr sor yinede
eğer yoksa ha evde oturmuşsun ha arabada hem bir buçuk saat çok az bence hiç bişey olmaz
bak dünürün 4 saatlik yolu gitti bişey oldum mu?
yunanistandayız canım,1 buçuk saat sonra Türkiye'ye gelebiliyoruz,yakın yani..düşük vs.durumu yok canım Allah' şükür..dünürüm 31.haftasında gitti,ben 37.haftada gidecem..hani ileri hafta ya benimki o yüzden dedim sorun olur mu diye,yoksa dediğin gibi sonuçta oturacam..
insanın aklına neler geliyor işte...gazlı filan olur diye korkuyorum büyük oğlandan çok çektim...
yunanistandayız canım,1 buçuk saat sonra Türkiye'ye gelebiliyoruz,yakın yani..düşük vs.durumu yok canım Allah' şükür..dünürüm 31.haftasında gitti,ben 37.haftada gidecem..hani ileri hafta ya benimki o yüzden dedim sorun olur mu diye,yoksa dediğin gibi sonuçta oturacam..
hehehh doğrudur canım
yavrusum görüşürüz
gecediclecim 1 buçuk saat sonra Türkiye'ye geliyoruz,yakın yani,Yunanistan'dayız biz..gezentilikten değil kız,annemi almaya gidecez
heeee anladım canım yinede olmaz diye düşünüyorum ama sen doktorunada soracakmışsın zaten
keşke daha erken gitme imkanın olsaydı
erva sıla düşündük sadece başka da bi iism beğenemedik.güzel isim neden beğenmiyor sadece sılamı koycan yoksa iki isimmi düşünüyosun
oyyyyyyy anne dedimi akan sular durur ya :) ay bende nasıl özledim anacığımı
erva sıla düşündük sadece başka da bi iism beğenemedik.
eşim sıla istiyo ama güzel bi anlam ifade etmiyor diye istemiyorum o da vazgeçmiyo ama. galiba bu isim olcak
aynen canım yaaben de çok özledim..bizimki de senin kadar yapıyo tatlım,sınıra 1 buçuk saat,sonra da memlekete 6-7 saat daha,etti mi sana 8-8,5 saat ..şu mesafeler olmasaydı keşke.. eşim zaten normalde de yavaş kullanır canım,düğünümüzden 3 gün sonra feci bir kaza geçirdik biz,arabamız 3-4 takla attı,kazadan 5 dakika önce eşime emniyet kemerini zorla taktırmıştım,takmasaydı Allah korusun neler olurdu kimbilir,arabamız da hurdaya çıktı,hız konusunda çok hassasız..
aynen canım yaaben de çok özledim..bizimki de senin kadar yapıyo tatlım,sınıra 1 buçuk saat,sonra da memlekete 6-7 saat daha,etti mi sana 8-8,5 saat ..şu mesafeler olmasaydı keşke.. eşim zaten normalde de yavaş kullanır canım,düğünümüzden 3 gün sonra feci bir kaza geçirdik biz,arabamız 3-4 takla attı,kazadan 5 dakika önce eşime emniyet kemerini zorla taktırmıştım,takmasaydı Allah korusun neler olurdu kimbilir,arabamız da hurdaya çıktı,hız konusunda çok hassasız..
Ya benim halimeligim mi zor geciyo yoksa ben mi cok pinpirikliyim ilk once 30. Haftada kanamam oldu simdi gobwgimin cevresi agriyo 2 gundur de dis agrisi cekiyorum.. Kuzum hayirlisiyla bi dogsaydi...
Dis doktoruna gitsem bisey olur mu kizlar
Selam kızlar nasılsınız??? Sizlere bir sorum olacaktı mideniz yanıyor mu???:2::2::2:
Benim ki sürekli yanıyor
Ne yapacağımı şaşırdım:18:
hamileyken pek önermiyorlar ama geçen ay ben dayanamayıp gitmiştim diş dr.una. ama sadece bi dişimde şişme varddı onu temizledi zaten röntgen ve ilaç yasak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?