2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

üşümez canım yaa,kaç kat derinin altında sonuçta,bi de sıvının içinde yüzüyo..

evet canım artık ikimizde hemfikiriz selcen inci olacak allahın izniyle
normal krem mi canım neden soğuk oluyor

sağol cnm eltim bulmuş bi dr gidip geliyo işte bakalım şimdilik iyi :) felak ,nas hep üstümde de taşıyom zaten cnm :)
doğru diyosun cnm ya çok az dimi bu hafta ben bikaç parça bişey daha alayım :)
hem de nasıl keyifli canım

kızlar bişi sorcam:37.haftada 1 buçuk saatlik yola gitsek bişey olur mu? tabi bi de dönüşü var toplam 3 saat,var mı bi bilginiz? kendi arabamızla gidecez.
tatlım zannetmiyorum bi sorun olacağını ama sen genede sor dr una için rahat etsin

kıs ne gezentisin sen yahu sen nerdesinki 1.buçuk saatte türkiyeye mi gelcen arabayla:44::44::44:

yunanistandayız canım,1 buçuk saat sonra Türkiye'ye gelebiliyoruz,yakın yani..düşük vs.durumu yok canım Allah' şükür..dünürüm 31.haftasında gitti,ben 37.haftada gidecem..hani ileri hafta ya benimki o yüzden dedim sorun olur mu diye,yoksa dediğin gibi sonuçta oturacam..

heeee anladım canım yinede olmaz diye düşünüyorum ama sen doktorunada soracakmışsın zaten
keşke daha erken gitme imkanın olsaydı

insanın aklına neler geliyor işte... gazlı filan olur diye korkuyorum büyük oğlandan çok çektim...

hehehh doğrudur canım

yavrusum görüşürüz

gecediclecim 1 buçuk saat sonra Türkiye'ye geliyoruz,yakın yani,Yunanistan'dayız biz..gezentilikten değil kız,annemi almaya gidecez

kıs yakınmışsın ya ben daha uzağım annemlere otobüste 8 saat ucakla ancak 1 saat sen gene şanslısın :) hem yavaş sürsün arabayı eşin bişeycik olmaz allahın izni ile

hehehh doğrudur canım

yavrusum görüşürüz

gecediclecim 1 buçuk saat sonra Türkiye'ye geliyoruz,yakın yani,Yunanistan'dayız biz..gezentilikten değil kız,annemi almaya gidecez

oyyyyyyy anne dedimi akan sular durur ya :) ay bende nasıl özledim anacığımı

heeee anladım canım yinede olmaz diye düşünüyorum ama sen doktorunada soracakmışsın zaten
keşke daha erken gitme imkanın olsaydı

bana da bişey olmaz gibi geliyor,bakalım tonton doktoruma bi sorayım
erken olsaydı iyiydi ama vize işleri ancak hallolacak,bi de annem doğuma yakın gelmek istedi,doğumdan sonra yanımda daha fazla kalabilmek için canım..

oyyyyyyy anne dedimi akan sular durur ya :) ay bende nasıl özledim anacığımı

aynen canım yaa ben de çok özledim..bizimki de senin kadar yapıyo tatlım,sınıra 1 buçuk saat,sonra da memlekete 6-7 saat daha,etti mi sana 8-8,5 saat ..şu mesafeler olmasaydı keşke.. eşim zaten normalde de yavaş kullanır canım,düğünümüzden 3 gün sonra feci bir kaza geçirdik biz,arabamız 3-4 takla attı,kazadan 5 dakika önce eşime emniyet kemerini zorla taktırmıştım,takmasaydı Allah korusun neler olurdu kimbilir,arabamız da hurdaya çıktı,hız konusunda çok hassasız..

erva sıla düşündük sadece başka da bi iism beğenemedik.
eşim sıla istiyo ama güzel bi anlam ifade etmiyor diye istemiyorum o da vazgeçmiyo ama. galiba bu isim olcak

yani chnb arkadaşımızında dediği gibi anlamı biraz soğuk
hani daha güzel anlamlı olabilir erva'yada yakışacak bir çok isim bulunabilir
ben anlamına çok önem verdim kızımın isminin mesela ela düşündüm ama renk olması dışında bir anlamı olmadığı için inciye karar verdik
bence eşini ikna etmeye çalış

çok geçmiş olsun canm ya okurken bile kötü oldum. allah korumuş..

canım ya feci bişey allah korumuş inşallah bidaha yaşatmaz böyle şeyleri
kız sekiz buçuk saatlik yola nasıl gitmeyi düşünüyosun o kadarsa bence gitme uzun yol ne olacağı belli olmaz

Ya benim halimeligim mi zor geciyo yoksa ben mi cok pinpirikliyim ilk once 30. Haftada kanamam oldu simdi gobwgimin cevresi agriyo 2 gundur de dis agrisi cekiyorum.. Kuzum hayirlisiyla bi dogsaydi...

Dis doktoruna gitsem bisey olur mu kizlar

Ya benim halimeligim mi zor geciyo yoksa ben mi cok pinpirikliyim ilk once 30. Haftada kanamam oldu simdi gobwgimin cevresi agriyo 2 gundur de dis agrisi cekiyorum.. Kuzum hayirlisiyla bi dogsaydi...

Dis doktoruna gitsem bisey olur mu kizlar

hamileyken pek önermiyorlar ama geçen ay ben dayanamayıp gitmiştim diş dr.una. ama sadece bi dişimde şişme varddı onu temizledi zaten röntgen ve ilaç yasak.

Selam kızlar nasılsınız??? Sizlere bir sorum olacaktı mideniz yanıyor mu???:2::2::2:
Benim ki sürekli yanıyor
Ne yapacağımı şaşırdım:18:

canım, benim midem hamileliğimi öğrendiğim günden beri yanıyor hiç geçmedi,renni duo kullanıyorum,süt ısıtıp içiyorum yatmadan önce yada maden suyu içiyorum çok rahatlatıyor,maden suyunu doktorum tavsiye etmişti işede yarıyor....

hamileyken pek önermiyorlar ama geçen ay ben dayanamayıp gitmiştim diş dr.una. ama sadece bi dişimde şişme varddı onu temizledi zaten röntgen ve ilaç yasak.

Canim hic sorma sag tarafta bi disim kirildi sol taraf agriyo 2 gundur ne yemek yiyebiliyorum ne de agridan duramiyorum dayanamicam artik agri kesici de alamiyorum dis agrisi com zor ya ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…