2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kızlar benim yıkama işlerim bitti dün başlamıştım en son postayıda şimdi ipten aldım eşim gelincede ütülerini yapacağız bitermi bilmiyorum,komşularımda 2 gündür bebek çamaşırı görünce şaşırmışlar :44:noluyo doğum mu oldu falan diye aralıkta geliyodu şaşırdık diyolar.bayramın 1.günü rahatsızlandım tansiyonum düştü sancım oldu bizimkiler korktular,idrar testinde enfeksiyon çıktı 2 tane ilaç kullanıyorum,hiç tadım yok kasık kemiklerim ayrılıyo gibi ağrıyor,halsizim yürümek bile istemiyorum,uyku uyumak mesele oldu,eşimde korkuyor çantanı hazırlayalım artık dedi kendiside,inşallah zamanında gelir kuzum hep ayetel kürsi okuyarak dolaşıyorum kızlar....

Günler azaldıkça zaman geçmiyor sanki
Peki kızlar doktoru NST ye başlayan var mı aranızda?
canım bende 5 kasımda NSTye bağlanıcam senin doktor hala devammı muzaffer şengül mü..ben bıraktım universalı

küvöze girmedi canım bebeğim 2490 gr doğdu ama doğumdan 3 ay sonra kızımı kaybettim o yüzden çok korkuyorum zaten yerimden kalkmıyorum eşim sağolsun herşeyi yapıyor
canım kıyamam yaa allahl bu evladına uzun ömür versin .senin ve hepimizin bebişini korusun rabbim..amin
kızlar uyudum uyandım of ya ne güzel uyku geliyor bana kalkmak zorunda olmasam hep uyucam
neyse artık bu kadar tembellik yeter yemeğimi yapayım geliyorum
kıss uyuyorum diye diye benide uyuttun .hiç huyum değildi bugun 1 saat uyudum..nasıl oldu bende anlamdım:))öğle yemeğimi yedikten snra mayışmış uyumuşm..
uff ya ben sevmem böyle meşakkatli şeyleri eşimde çalışıo zaten tek gidicem mecbur NSTye
oyyyyy valla sadece bi askılık doldu okadar azki cicişlerimiz :) bak resmini bile çektim ilk çamaşırlarımız hatıra kalsın :)
Eki Görüntüle 541223
amanınnnnnn çok tatlılar kıssss guguşun güle güle giysin
Canim hic sorma sag tarafta bi disim kirildi sol taraf agriyo 2 gundur ne yemek yiyebiliyorum ne de agridan duramiyorum dayanamicam artik agri kesici de alamiyorum dis agrisi com zor ya ((

canım ben hamileliğimin 1. ayında diş apsesi sorunu yaşadım doktorum antibiyotik ve ağrı kesici vermişti..çok zor diş ağrısı kabir azabı gibi derler ya aynen öle ağzımı açıp bişey iyemiyordum

Canim hic sorma sag tarafta bi disim kirildi sol taraf agriyo 2 gundur ne yemek yiyebiliyorum ne de agridan duramiyorum dayanamicam artik agri kesici de alamiyorum dis agrisi com zor ya ((

çok geçmiş olsun benimde dişim kırıldı tatlı falan yediğimde zonkluyo resmen,doğum yapayım hemen gideceğim dişçiye,allah yardımcın olsun canım,çok zor gerçekten

evet canım bide benim branş beden eğitimi hep hareketliyim çocuklar bile hocam yavaş falan diyolar artık:))evet öyle bişe olmaz işallah 37den sonra doğsun bebişler.senin branşın ne?

benim branş rehberlik canımmm.ama bende doğum iznine çımmadan şöyle baya bi seminer sunum yapayım velilerle toplantılar görüşmeler yapayım derken çok yoğun bi program hazırlamışım farkında olmadan:))şimdi de o tempoya ayak uydurmak çok zor geliyo..okul ilk açıldığında o kadar hissetmemiştim ama şimdi zorluyo açıkçası..

kızlar sıla ismi nasıl sizce ? eşim çok istiyor ama ben anlamından dolayı pek istemiyorum.

aslında güzel ama erva y la birlikte çok uymuyor sanki birde ikisini birden kullanmak istesen kullanamazsın sanki eşinde sıla ,stiyormuş Allah yardımcımız olsun çok zor şu isim konusu bizde hala karar veremedik

hem de nasıl keyifli canım

kızlar bişi sorcam:37.haftada 1 buçuk saatlik yola gitsek bişey olur mu? tabi bi de dönüşü var toplam 3 saat,var mı bi bilginiz? kendi arabamızla gidecez.

düşününce evet istanbulda her türlü yol 1 buçuk saat sürebiliyor ama aniden birşey olsa girebileceğin hastane olur yanında gerçi sancın tutsa doum başlasa 3 saaate rahat rahat yetişirsiniz
dr. unla konuş bir sıkıntı yoksa bence gidebilrisin iuan buna kesin birşey söylemek zor belk sürekli sancın olacak yatacaksın canım

yok be canım dışarıdaki şeylerden o kadar kolay etkilenseler durumları çok vahim olurdu usg için sürdükleri jel bile soğuk

Ya benim halimeligim mi zor geciyo yoksa ben mi cok pinpirikliyim ilk once 30. Haftada kanamam oldu simdi gobwgimin cevresi agriyo 2 gundur de dis agrisi cekiyorum.. Kuzum hayirlisiyla bi dogsaydi...

Dis doktoruna gitsem bisey olur mu kizlar

dayanamayacak gibiysen dr. la konuş canım öyle git benim eltim diş hekimi dayanbailiyorsan bekleyelim yoksa müsahale edelim dedi çok vahim durumlara düşmedim şuan ama 6 ayı geçsin ek besine başlasın çook işim var dişler pert

valla kim ne derse desin 32 den sonra çanta hazır olması gerek en azından çanta ve içine girecekler bir kenarda hazır olmalı doğum dese dr o neredeydi bu neredeydi diye birde onu düşünmezsiniz benimki hazırmı diye sorun sadece yıkadım
ama bunu ilk çocuğunu 33 te doğurmuş ve o gün yanıma eşimin zoruyla uyduruktan bir çanta alarak çıkıp, doğurup eve dönen biri olarak söylüyorum

uff ya ben sevmem böyle meşakkatli şeyleri eşimde çalışıo zaten tek gidicem mecbur NSTye

meşakkatli bir yanı yok ya sadece yatıyorsun pıt pıt dinliyorsun gümbür gümbür çok keyifli en son karnım sertleşiyor bebek kalp atışı yükseliyor vuruyor karnıma sonra hareket azzalıyor kalp atışıda normale dönüyordu çok güzeldi

Ya benim halimeligim mi zor geciyo yoksa ben mi cok pinpirikliyim ilk once 30. Haftada kanamam oldu simdi gobwgimin cevresi agriyo 2 gundur de dis agrisi cekiyorum.. Kuzum hayirlisiyla bi dogsaydi...

Dis doktoruna gitsem bisey olur mu kizlar

ben parol içmiştim...

allah vaktinde nasip etsin canım...

pdr den ben anlamıştım rehber öğretmen olduğunu... yorucudur tabi...

selam kızlar eşim gecikti bu akşam ancak 8 g,iibi gelcekmiş. evde artık pek yalnız kalmak istemesem de napalım:)) bu arada sizin bebişlerde aşağıdan çıkıcak gibi oluyor mu? benm bi yerlere toplandığında tepe gibi bi yeri sivrilttiğinde aşağıdanda acıma yapıyor.

biftek sağol tatlım,ucuz atlattık..
yavrusum annem sınıra kadar gelecek,biz sınırdan alacaz onu,yani toplamda gidiş geliş 3 saat sürecek..
doktoruma soracam bakalım,inşallah gitme demez ..

selam kızlar....
biz geldik oğluşumlaa...
bugün bebişimi gördüm, 2 kilo olmuş teyzoşları
doktorumuz herşey yolunda dedi çok şükür, doğumu da konuştuk.. sezeryan istiyorum dedim.. oda 10-11 12 aralık olabilir dedi..
bende tabi ki hemen 12.12.2012 olur mu dedim.. takvimine baktı.. olur çok güzel olur dedi zamanı da tam uygun olur 38+ larda dedi...
sanırım bizim 6 haftamız kaldı kızlar...
çok heyecanlı dimiiii

canım çok sevindim... Sanada bebişe de maşallah tarih süper olmuş zaten 12.12.12 zaman ne kadar hızlı geçiyo 6 hafta kaldıı ne güzelll:))

canım çok sevindim... Sanada bebişe de maşallah tarih süper olmuş zaten 12.12.12 zaman ne kadar hızlı geçiyo 6 hafta kaldıı ne güzelll:))

saol canım... sen nasılsın? görüşemedik bayadır... nasıl geçiyor hayat... doğum izni yazını aldın mı sen? ben hala çalışabilir raporumu alamadım...

hoşgeldiniz canım,çok sevindim,maaşallah 2 kilo olmuş,benim kız da en az 2 kilo olmuştur o zaman hayırlısı olsun,güzel tarihte doğacak inşallah oğluşun..

hoşgeldiniz canım,çok sevindim,maaşallah 2 kilo olmuş,benim kız da en az 2 kilo olmuştur o zaman hayırlısı olsun,güzel tarihte doğacak inşallah oğluşun..

saol canım ya.. evet bugün çok güzel geçti bebeğimi gördüm... siz nasılsınız bakalım...? senin yeni kontrolün nezaman?

saol canım ya.. evet bugün çok güzel geçti bebeğimi gördüm... siz nasılsınız bakalım...? senin yeni kontrolün nezaman?

iyiyiz biz canım,6 Kasım'da randevumuz,serpilcim duy sesimi,değiştir benim randevu tarihini Gülce'min çantasını hazırladım bugün,biraz sonra da kendi çantamı hazırlayacam..

saol canım... sen nasılsın? görüşemedik bayadır... nasıl geçiyor hayat... doğum izni yazını aldın mı sen? ben hala çalışabilir raporumu alamadım...
canım sorma çok yoğun bir bayram geçirdim ablamlar yeğenlerim burdalardı... arada kayınvalidemlere gittim 2 gece orda kaldım arada telden takip ettim ama yazamadım tabii sadece okuyabildim şimdi de geçmiş yapıyorum... raporumu aldım tatlım ben bayramdan hemen önce kasımın son haftasına kadar çalışıp çıkıcam izne inşallah... Siz döndünüz mü bartına

iyiyiz biz canım,6 Kasım'da randevumuz,serpilcim duy sesimi,değiştir benim randevu tarihini Gülce'min çantasını hazırladım bugün,biraz sonra da kendi çantamı hazırlayacam..

bizde yarın inşallah bartına dönüyoruz kısmetse.. bebeğimin dolabı gelirse hemen eşyalarını yıkayıp yerleştireceğim inşallah...
çantanı hazırlamışın ne güzel, bizim ona da daha çok var...

bademcim duydum sesini tatlım birazdan toplu halde değiştiricem...bu arada gülcenin kıyafetlerini yıkamışsın... Geç kurumuş sinir olmuşun... geçmiş okurken gördüm...:))) bu arada iyisin dimi herşey yolunda .... senin ufaklık 2000 olmuş geçmiştir bile aramızda 1 gün var ben en son gittiğimde yani 20 sinde 1980 gr dı...:)))

selam kızlar,doğumlar yaklaşıyor ne güzel,ama beni de aldı bir yandan bir tedirginlik 33 haftalık olduk ama oğluşum hala dönmemiş benimle aynı durumda olanlar var mı acaba,sezeryandan korkuyorum niyeyse normal doğum istiyorum dualarınızı esirgemeyin lütfen!Allah herkesin bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah.

ayy canım baya yorucu geçti yani tatilin... neyse işte dinlenirsin inşallah, eğer sana çok iş vermezlerse yani :))))
biz yarın dönüyoruz inşallah, çarş.da ordaki doktordan raporu almaya çalışacağım.. ist.daki doktorum özel muayenehaneye gittiğimiz için veremiyormuş rapor..

bu arada kızlar doktorum sezeryan için üç ayrı hastaneden seçim yapabileceğimi söyledi,
Florance nig.'de 6500 SGK ind. yok
osmanoğlu hastanesi 4000 SGK indirimi yok
hospitlium 3500 SGK indirimli hali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…