canım bende 5 kasımda NSTye bağlanıcam senin doktor hala devammı muzaffer şengül mü..ben bıraktım universalıGünler azaldıkça zaman geçmiyor sanki
Peki kızlar doktoru NST ye başlayan var mı aranızda?
canım kıyamam yaa allahl bu evladına uzun ömür versin .senin ve hepimizin bebişini korusun rabbim..amin
küvöze girmedi canım bebeğim 2490 gr doğdu ama doğumdan 3 ay sonra kızımı kaybettim o yüzden çok korkuyorum zaten yerimden kalkmıyorum eşim sağolsun herşeyi yapıyor
kıss uyuyorum diye diye benide uyuttun .hiç huyum değildi bugun 1 saat uyudum..nasıl oldu bende anlamdım:))öğle yemeğimi yedikten snra mayışmış uyumuşm..kızlar uyudum uyandım of ya ne güzel uyku geliyor bana kalkmak zorunda olmasam hep uyucam
neyse artık bu kadar tembellik yeter yemeğimi yapayım geliyorum
uff ya ben sevmem böyle meşakkatli şeyleri eşimde çalışıo zaten tek gidicem mecbur NSTyeben de bildiğim kadarına cevap vereyşm
nst de karnına lastikten birşey bağlıyorlar bebeğin kalbine yakın bir yere konuyor kalp atışlarını duyuyorsun sen ve elinde birşey bebek hareket edince ona basıyorsun
kağıdada sancı ve bebeğin kalp atışı çiziliyor
çok sancı çıkarsa dr. muayene eder açılma falan var mı diye bakar çok erken olduğu için serum falan sancını kontrol altına almaya çalışırlar 1 cm bile açılman olsa eğer başk sorun yoksa yatırırlar hastaneye sancılarını geçirmeye çalışırlar hemen doğuma gireceksin diye birşey yok
amanınnnnnn çok tatlılar kıssss guguşun güle güle giysinoyyyyy valla sadece bi askılık doldu okadar azki cicişlerimiz :) bak resmini bile çektim ilk çamaşırlarımız hatıra kalsın :)
Eki Görüntüle 541223
Canim hic sorma sag tarafta bi disim kirildi sol taraf agriyo 2 gundur ne yemek yiyebiliyorum ne de agridan duramiyorum dayanamicam artik agri kesici de alamiyorum dis agrisi com zor ya((
Canim hic sorma sag tarafta bi disim kirildi sol taraf agriyo 2 gundur ne yemek yiyebiliyorum ne de agridan duramiyorum dayanamicam artik agri kesici de alamiyorum dis agrisi com zor ya((
evet canım bide benim branş beden eğitimi hep hareketliyim çocuklar bile hocam yavaş falan diyolar artık:))evet öyle bişe olmaz işallah 37den sonra doğsun bebişler.senin branşın ne?
kızlar sıla ismi nasıl sizce ? eşim çok istiyor ama ben anlamından dolayı pek istemiyorum.
hem de nasıl keyifli canım
kızlar bişi sorcam:37.haftada 1 buçuk saatlik yola gitsek bişey olur mu? tabi bi de dönüşü var toplam 3 saat,var mı bi bilginiz? kendi arabamızla gidecez.
sağ ol canım...
bugün topik pek hareketli değil tatil diye galiba...
isim netleşti mi canım selcen inci mi?
ben karnıma krem sürüyorum. karnım genelde soğuk bu yüzden bebiş üşür mü acep amniyo sıvısını soğutur mu soğukluk?
Ya benim halimeligim mi zor geciyo yoksa ben mi cok pinpirikliyim ilk once 30. Haftada kanamam oldu simdi gobwgimin cevresi agriyo 2 gundur de dis agrisi cekiyorum.. Kuzum hayirlisiyla bi dogsaydi...
Dis doktoruna gitsem bisey olur mu kizlar
kızlar benim yıkama işlerim bitti dün başlamıştım en son postayıda şimdi ipten aldım eşim gelincede ütülerini yapacağız bitermi bilmiyorum,komşularımda 2 gündür bebek çamaşırı görünce şaşırmışlar :44:noluyo doğum mu oldu falan diye aralıkta geliyodu şaşırdık diyolar.bayramın 1.günü rahatsızlandım tansiyonum düştü sancım oldu bizimkiler korktular,idrar testinde enfeksiyon çıktı 2 tane ilaç kullanıyorum,hiç tadım yok kasık kemiklerim ayrılıyo gibi ağrıyor,halsizim yürümek bile istemiyorum,uyku uyumak mesele oldu ,eşimde korkuyor çantanı hazırlayalım artık dedi kendiside,inşallah zamanında gelir kuzum hep ayetel kürsi okuyarak dolaşıyorum kızlar....
uff ya ben sevmem böyle meşakkatli şeyleri eşimde çalışıo zaten tek gidicem mecbur NSTye
Ya benim halimeligim mi zor geciyo yoksa ben mi cok pinpirikliyim ilk once 30. Haftada kanamam oldu simdi gobwgimin cevresi agriyo 2 gundur de dis agrisi cekiyorum.. Kuzum hayirlisiyla bi dogsaydi...
Dis doktoruna gitsem bisey olur mu kizlar
kızlar benim yıkama işlerim bitti dün başlamıştım en son postayıda şimdi ipten aldım eşim gelincede ütülerini yapacağız bitermi bilmiyorum,komşularımda 2 gündür bebek çamaşırı görünce şaşırmışlar :44:noluyo doğum mu oldu falan diye aralıkta geliyodu şaşırdık diyolar.bayramın 1.günü rahatsızlandım tansiyonum düştü sancım oldu bizimkiler korktular,idrar testinde enfeksiyon çıktı 2 tane ilaç kullanıyorum,hiç tadım yok kasık kemiklerim ayrılıyo gibi ağrıyor,halsizim yürümek bile istemiyorum,uyku uyumak mesele oldu ,eşimde korkuyor çantanı hazırlayalım artık dedi kendiside,inşallah zamanında gelir kuzum hep ayetel kürsi okuyarak dolaşıyorum kızlar....
benim branş rehberlik canımmm.ama bende doğum iznine çımmadan şöyle baya bi seminer sunum yapayım velilerle toplantılar görüşmeler yapayım derken çok yoğun bi program hazırlamışım farkında olmadan:))şimdi de o tempoya ayak uydurmak çok zor geliyo..okul ilk açıldığında o kadar hissetmemiştim ama şimdi zorluyo açıkçası..
selam kızlar....
biz geldik oğluşumlaa...
bugün bebişimi gördüm, 2 kilo olmuş teyzoşları
doktorumuz herşey yolunda dedi çok şükür, doğumu da konuştuk.. sezeryan istiyorum dedim.. oda 10-11 12 aralık olabilir dedi..
bende tabi ki hemen 12.12.2012 olur mu dedim.. takvimine baktı.. olur çok güzel olur dedizamanı da tam uygun olur 38+ larda dedi...
sanırım bizim 6 haftamız kaldı kızlar...
çok heyecanlı dimiiii
canım çok sevindim... Sanada bebişe de maşallahtarih süper olmuş zaten 12.12.12 zaman ne kadar hızlı geçiyo 6 hafta kaldıı ne güzelll:))
selam kızlar....
biz geldik oğluşumlaa...
bugün bebişimi gördüm, 2 kilo olmuş teyzoşları
doktorumuz herşey yolunda dedi çok şükür, doğumu da konuştuk.. sezeryan istiyorum dedim.. oda 10-11 12 aralık olabilir dedi..
bende tabi ki hemen 12.12.2012 olur mu dedim.. takvimine baktı.. olur çok güzel olur dedizamanı da tam uygun olur 38+ larda dedi...
sanırım bizim 6 haftamız kaldı kızlar...
çok heyecanlı dimiiii
hoşgeldiniz canım,çok sevindim,maaşallah 2 kilo olmuş,benim kız da en az 2 kilo olmuştur o zamanhayırlısı olsun,güzel tarihte doğacak inşallah oğluşun..
saol canım ya.. evet bugün çok güzel geçtibebeğimi gördüm... siz nasılsınız bakalım...? senin yeni kontrolün nezaman?
canım sorma çok yoğun bir bayram geçirdim ablamlar yeğenlerim burdalardı... arada kayınvalidemlere gittim 2 gece orda kaldım arada telden takip ettim ama yazamadım tabii sadece okuyabildim şimdi de geçmiş yapıyorum... raporumu aldım tatlım ben bayramdan hemen önce kasımın son haftasına kadar çalışıp çıkıcam izne inşallah... Siz döndünüz mü bartınasaol canım... sen nasılsın? görüşemedik bayadır... nasıl geçiyor hayat... doğum izni yazını aldın mı sen? ben hala çalışabilir raporumu alamadım...
iyiyiz biz canım,6 Kasım'da randevumuz,serpilcim duy sesimi,değiştir benim randevu tarihiniGülce'min çantasını hazırladım bugün,biraz sonra da kendi çantamı hazırlayacam..
iyiyiz biz canım,6 Kasım'da randevumuz,serpilcim duy sesimi,değiştir benim randevu tarihiniGülce'min çantasını hazırladım bugün,biraz sonra da kendi çantamı hazırlayacam..
canım sorma çok yoğun bir bayram geçirdim ablamlar yeğenlerim burdalardı... arada kayınvalidemlere gittim 2 gece orda kaldım arada telden takip ettim ama yazamadım tabii sadece okuyabildim şimdi de geçmiş yapıyorum... raporumu aldım tatlım ben bayramdan hemen önce kasımın son haftasına kadar çalışıp çıkıcam izne inşallah... Siz döndünüz mü bartına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?