2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ne güzel tarih olmuş sağlıkla gelsin inşallahhhhhh kocman olmuş onada maşallahhh canımmm

tamam tatlım sağolasın evet sinir oldum,neyse ki kurudular sonunda,senden de bişey kaçmıyor hee iyiyim tatlım,herşey yolunda,sen nasılsın? bence de geçmiştir,2.300 olmuştur diye düşünüyorum ama gidince görücem artık

hımm,hangisini seçmeyi düşünüyorsun canım? en ucuzu mu,en iyisi mi?? benim hiç bilgim yok hastaneler konusunda..6500 liraya sezeryan yaparken kuş mu konduracaklar acaba merak içindeyim ..

dr n ne diyor. döner mi acaba bilemiyorum. sağlıkla gelsin de doğum şeklinin önemi yok...

canım 12.12. 2012 güzel bir tarih olmuş.... bebiş de büyümüş maşallah...

bence son ikisinden hangisi daha güzelse onu seç...

yavrus kremi sormuşsun. Aslında krem değil yağ da soğuktan dondu tereyağı renk ve kıvamında krem oldu...

içinde kakao yağı, jojoba yağı, saf z.yağı, buğday yağı, tatlı badem yağı, ozon yağı var...

bademcim canım iyi olmana çok sevindim:))) gökçe rakamlar biraz yüksek geldi bana:))) hele 6500:))) sen karar verdin mi peki hastane konusunda...

dr n ne diyor. döner mi acaba bilemiyorum. sağlıkla gelsin de doğum şeklinin önemi yok...

doktor dönebilir diyor 38 haftaya kadar bekliycez,dönmezse bende 12,12,12 oğlumu kucağıma alıcam inşallah.

canım bu zamanda insanlar vicdanınımı kaybetmiş ne kimsenin kimseyi düşündüğü yok herkez ben nasıl rahat ederim derdinde sen hamilesin yada hastasın kimin umurunda ne yazıkki

slm kızlar bizimde hala çantamız hazır değil yatağımızı kurmadık temizlik yapılacak yetişmicek diye çok korkuyorum

bebişlerimiz inşallah vaktiyle gelir tatlışım anneciğinde biran önce gelsede sende rahat etsen :)))

hımm,hangisini seçmeyi düşünüyorsun canım? en ucuzu mu,en iyisi mi?? benim hiç bilgim yok hastaneler konusunda..6500 liraya sezeryan yaparken kuş mu konduracaklar acaba merak içindeyim ..

canım 12.12. 2012 güzel bir tarih olmuş.... bebiş de büyümüş maşallah...

bence son ikisinden hangisi daha güzelse onu seç...
6:

ya florance N. çok pahalı geldi.. doktorum hospitalium yerine osmanoğlu daha iyi ve rahat edebileceğiniz bir yer dedi.. aslında hastane 1500, doktorum 2500 alıyormuş.. prof. olduğu için pahalı biraz.. düşünücez bakalım.. heralde hocanın tavsiyesine uyarız gibime geldi...

doktor dönebilir diyor 38 haftaya kadar bekliycez,dönmezse bende 12,12,12 oğlumu kucağıma alıcam inşallah.

inşallah 12.12.2012 güzel olur...

ben de 12.11.2012 mi seçsem?

slm kızlar bizimde hala çantamız hazır değil yatağımızı kurmadık temizlik yapılacak yetişmicek diye çok korkuyorum

bende de aynı durum söz konusu,çanta hazırlama beri dursun daha kıyafetleri yıkayıp ütülemedim bile,birde üstüne eşimde ameliyat olucak haftaya nasıl yetişicem bilmiyorum.

O neymiş ya o kadar organ nakli mi yapıyolar:))ben hayayi tehlikeyle özel hastanede ameliyata alındım yine de o kadar para vermedim.soyguncu bunlar resmen..

yavaştan hazırlamak lazım tedbiren....

canım dr ni dinle madem... benim dr doç. 4000 tl alıyormuş. belki 3500 alır eski hastasıyım ... 3370 te hastane indirimli hali...

offf offff

insanlar kabalaşmış canım bende bayramın 2 gününde annemin dayısını gittik annemler benim dayımlar eşleri teyzemim gelini filan işte neyse gittiğimiz yerdeki yengem 70 yaşında bir kadıncağız yazık inanırmısınız ben ve annem hariç okadar bayandan kimse popsunu kaldırmadı kadıncağız bana yavrum otur sen 2 canlısın diyor bende olurmu yengeciğim sen kaç yaşında kadınsın bizemi hizmet edecen dedim diğerleri yani yengelerim ve teyzemin 22 yaşındaki gelini hiç takmadılar bile onlara hizemt ettim durdum çaylarını bile ellerine verdim insanlarda sıkılma utanma insanlık namına bişey kalmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…