selam kızlar....
biz geldik oğluşumlaa...
bugün bebişimi gördüm, 2 kilo olmuş teyzoşları
doktorumuz herşey yolunda dedi çok şükür, doğumu da konuştuk.. sezeryan istiyorum dedim.. oda 10-11 12 aralık olabilir dedi..
bende tabi ki hemen 12.12.2012 olur mu dedim.. takvimine baktı.. olur çok güzel olur dedizamanı da tam uygun olur 38+ larda dedi...
sanırım bizim 6 haftamız kaldı kızlar...
çok heyecanlı dimiiii
bademcim duydum sesini tatlım birazdan toplu halde değiştiricem...bu arada gülcenin kıyafetlerini yıkamışsın... Geç kurumuş sinir olmuşun... geçmiş okurken gördüm...:))) bu arada iyisin dimi herşey yolunda .... senin ufaklık 2000 olmuş geçmiştir bile aramızda 1 gün var ben en son gittiğimde yani 20 sinde 1980 gr dı...:)))
ayy canım baya yorucu geçti yani tatilin... neyse işte dinlenirsin inşallah, eğer sana çok iş vermezlerse yani :))))
biz yarın dönüyoruz inşallah, çarş.da ordaki doktordan raporu almaya çalışacağım.. ist.daki doktorum özel muayenehaneye gittiğimiz için veremiyormuş rapor..
bu arada kızlar doktorum sezeryan için üç ayrı hastaneden seçim yapabileceğimi söyledi,
Florance nig.'de 6500 SGK ind. yok
osmanoğlu hastanesi 4000 SGK indirimi yok
hospitlium 3500 SGK indirimli hali
guguşunun odası harika tatlım bayıldım oğluşumlaaa
selam kızlar,doğumlar yaklaşıyor ne güzel,ama beni de aldı bir yandan bir tedirginlik 33 haftalık olduk ama oğluşum hala dönmemiş benimle aynı durumda olanlar var mı acaba,sezeryandan korkuyorum niyeyse normal doğum istiyorum dualarınızı esirgemeyin lütfen!Allah herkesin bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah.
ayy canım baya yorucu geçti yani tatilin... neyse işte dinlenirsin inşallah, eğer sana çok iş vermezlerse yani :))))
biz yarın dönüyoruz inşallah, çarş.da ordaki doktordan raporu almaya çalışacağım.. ist.daki doktorum özel muayenehaneye gittiğimiz için veremiyormuş rapor..
bu arada kızlar doktorum sezeryan için üç ayrı hastaneden seçim yapabileceğimi söyledi,
bende aynen senin gibiyim sürekli öksürüyorum tatlım nasıl geçicek bu öksürük bilmiyorum
yazılarınızı okudum gecmıse daır evet arkadaslar sonuna kadar haklısnız. bende de soyle bır durum var. saglıkcıyım dıye onune gelen kapımın zılıne basıp bır de evıne cagırıp ıgne yaptırıyorlar ve ben 1 kurus almıyorum. almam da ama hamıleyken evlerıne cagırmaları ve dusuncesızce her sabah uyandrmalarını anlamakta zorlanıyorum. bundan sonra ucret alıcam ve evlerıne de gıtmıcem bu ne ya. ınsanlar ıyıce kafayı yemısler. kız hamıle zahmet vermıyeleım dıyen yok. ben mı yalnıs duunuyorum anlamadım.
bende okudum genelde öyle tatlım
yani bilgi derken anlamadım bu doğum işi hiç belli olmuyor kimiside 40 hafta bittiği halde doğuramayıp suni sancıyla yada sezaryenle doğum yapıyor
allah hayırlısını nasişp etsin hepimize. sanırım genelide 38 haftada oluyor
ya canım geçen bizde gideceğimiz yere arabayla gidemeyip vapurla ulaştık
helede istanbuldaysan bayram değil resmen işkence oluyor yolda geçen zaman
canım seni çok anlıyorum bende aynıyım sanırım annemi hiç bukadar heycanla ve sabırsızlıkla beklememişimdir
hatta bugün eşime çattım sen bana soğuk daavranıyosun artık diye halbuki öyle bişey yokadamcağız iki saat gönlümü almaya çalıştı
ne yapayım o kadar sıkıldımki artık kime çatsam diye aranıyorumtabi abartmıyorum biraz çocuklaştım o kadar
ama az kaldı canım sadece 1 ay kaldı artık bebişlerimizi kucağımıza aldığımızda maraton başlayacak sıkılmaya hiç vaktimiz olmayacak inşallah
oğluşunun doğum günü kutlu olsun canım allah kavuştursun
günaydın canıııım
inşallah benim dediğim çıkarda siz yanılırsınız en azından sağlıklı olma ihtimali en yüksek haftaya kadar bekler
hımm,hangisini seçmeyi düşünüyorsun canım? en ucuzu mu,en iyisi mi?? benim hiç bilgim yok hastaneler konusunda..6500 liraya sezeryan yaparken kuş mu konduracaklar acaba merak içindeyim ..
canım 12.12. 2012 güzel bir tarih olmuş.... bebiş de büyümüş maşallah...
bence son ikisinden hangisi daha güzelse onu seç...
6:
dr n ne diyor. döner mi acaba bilemiyorum. sağlıkla gelsin de doğum şeklinin önemi yok...
doktor dönebilir diyor 38 haftaya kadar bekliycez,dönmezse bende 12,12,12 oğlumu kucağıma alıcam inşallah.
slm kızlar bizimde hala çantamız hazır değil yatağımızı kurmadık temizlik yapılacak yetişmicek diye çok korkuyorum
Sprint nasılsın adaşımgörünmüyorsun kaç zamandır nasıl bebişin sağlığınız????
slm kızlar bizimde hala çantamız hazır değil yatağımızı kurmadık temizlik yapılacak yetişmicek diye çok korkuyorum
ya florance N. çok pahalı geldi.. doktorum hospitalium yerine osmanoğlu daha iyi ve rahat edebileceğiniz bir yer dedi.. aslında hastane 1500, doktorum 2500 alıyormuş.. prof. olduğu için pahalı biraz.. düşünücez bakalım.. heralde hocanın tavsiyesine uyarız gibime geldi...
canım bu iyi niyeti istismardır eğer bi insan ki sen hamilesin uykusundan kaldırılıp işini gördürüyorsa sen istemesende hakkını verip gönlünü alması lazım
ben geçenlerde eczanede tansiyonumu ölçtürdüm bedava olduğunu bildiğim halde sordum ücreti ne kadar diye onlarda ücret almadıklarını söyleyip teşekkür ettiler
acaba benmi bu konularda çok hassasım yoksa insanlarmı kabalaştı anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?