2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar benim hastane çantam 2 tane oldu.herkesin mi öyle benmi abarttım acaba?

kızlar gökçe tatilden dönene kadar ben devam edicem.... :))))randevu tarihleri ve saatleri belli olanlar msj atarlarsa eklerim listeye

bsygn 30 ekim salı saat: 09:20
pinarfrtn 30 ekim salı saat: 11:30
ceza83 30 ekim salı saat: ????
chnb 31 ekim çarş saat: 15:30
Sonesinti 1 kasım Prş saat : ????
mermaid76 1 kasım perşembe saat 12:30
ymd 2 Kasım Cuma saat 17:00
burcu_gen 3 kasım Cts saat : 14:40
gecedicle 3 kasım ctesi saat 10:00
biftek 3 Kasım ctesi saat 10:30
yasmin_tokat 3 kasım ctesi saat ????
miskokulum 3 kasım ctesi saat: 09:00
ecrin46 5 kasım pzt saat: ????
ozgezngn 5 Kasım pzt. saat ????
fd01 5 Kasım pzt saat: 09:00
badem30 6 kasım salı saat????
emi1987 6 Kasım salı saat 15:00
mervegkc 7 kasım çarş. saat: 13:30
lezginka 7 kasım çarş. saat: ????
eczreyrey 8 kasım cts saat:????

funntunn 8 kasım cts saat 15:00
maya887 8 kasım ctesi saat 10:20
Seastire 9 Kasım cuma saat: 14.00
cereyan 9 kasım cuma saat:????
meoww 9 Kasım cts saat:???
ozgezngn 12 Kasım Pzt. saat:????
seastire 13 kasım salı saat 13:30

maşallah ya nekadar yüksek fiyatlar bunlarya altın makaslamı yaptırcaklar doğumu anlamıyorumki

Kızlar benim hastane çantam 2 tane oldu.herkesin mi öyle benmi abarttım acaba?

benim toplam 3 tane oldu canım: benim vaiz(benim ve eşim kalacağı için onun eşyaları, bebeğin port bebe seti çantasına bebek eşyaları, bir de chiccodan gelen bebek çantasına bebeğin bezi, mendili, biberon gerekirse diye biberon vs...)

kız ne yaptın.çok erken biz kasımın son haftasından önce sezeryan istemeyelim:)))

canım ya bizim bebiş 4 hafta önden gidiyor dr kesinlikle 38 i beklemez dedi. benim rahim ağzımda dikiş var sancın gelirse rahimi yırtar sanı başlamadan olmalı dedi. çarşamba belli olur tarih...

sagra şaka yollu geline deseydin ya... Anlamayana da haddini bildirmek lazım...

kızlar uyudum uyandım of ya ne güzel uyku geliyor bana kalkmak zorunda olmasam hep uyucam
neyse artık bu kadar tembellik yeter yemeğimi yapayım geliyorum

uyuyabiliyorsan uyu canım oohh yarsın prensesine ben gece 2 gibi yatıyorum ve 4.30gibi uyanıyorum 6 gibi uyuyorum bu arada nefesim daralıyor camdan bakıyorum dolaşıyorum az bişeyler yiyorum 8de uyanıyorum inanki okadar yorgunum ve uykum varki ama kafamı yastığa koyduğum anda nefesim acayip daralıyor az daha sabredeyim diyorum ohh doruk çıksın dışarıya bunların hesabi tek tek ödenecek (her yeri öpülerek)

benim çantam bitane yani bavulum canım sen çokmu şeymi doldurdun acaba

Ha sen valiz hazırladın.benim valiz değil canım çanta.evimizle hastane çok yakın arabayla 2 dk o yüzden valize gerek duymadım.o zaman 2 çanta normal benim.

sagra şaka yollu geline deseydin ya... Anlamayana da haddini bildirmek lazım...

yüzüm tutmazki aslında söylemek lazımda işte diyemiyorum kalbi kırılmasın diye eşim zaten dediki burda bukadar insan var sanamı kaldı bu kadar hizmet ama hiç kıpırdama yok 70lik yengeme nasıl kıyayımki yaptım yengeme helali hoş olsun zaten kapıdan çıkarkende yavrum ne olur helal et dedi bende helal olsun dedim şükürki insalığımı ve merhametimi kaybetmemişim

Chiccodan gelen çanta demişsin ya canım netten mi aldın bebek çantasını.bende nette bakıştırıyorumda çanta

Ha sen valiz hazırladın.benim valiz değil canım çanta.evimizle hastane çok yakın arabayla 2 dk o yüzden valize gerek duymadım.o zaman 2 çanta normal benim.

ozman tmm canım ben çok büyük değil küçük valizler varya hani tekerlekli oluyor onlardan hazırladım eşim bazen görünce bana hayırdır canım evdenmi kaçıyon der durur :)

canım ben olsam ben de senin gibi davranırdım ama geline de derdim şekeri tutar mısın tabakları vermeme yardım eder misin diye taciz ederdim gelini...

canım ben olsam ben de senin gibi davranırdım ama geline de derdim şekeri tutar mısın tabakları vermeme yardım eder misin diye taciz ederdim gelini...

allahın sevgili kuluymuşum eşim dün düzceye gitti annesinin ve babasının mezarlığını akrabalarını ziyarete bana sen gelebilecenmi dedi yok dedim okadar yolu çekemem dedim dün saat .3 buçukta yola çıkmışlar düzceden istanbula gelmek için ve geldiğinde saat 10.30 du tam yol 7saat sürmüş tat,l dönüşüya acayip trafik varmış bana sen allahın sevdiği kuluymuşsun iiikide gelmedin yolda mahvolurdun dedi...

ozman tmm canım ben çok büyük değil küçük valizler varya hani tekerlekli oluyor onlardan hazırladım eşim bazen görünce bana hayırdır canım evdenmi kaçıyon der durur :)

Almayım diyosun ama ya lazım olursa diye alıyosun.normal doğum olacağı kesin olsa doğru düzgün bişey almicam ama belli olmazki.acemilik de var tabi:)

anneciğim yardım etti onada kıyamdımki açıkcası annem 60 yaşında şeker hastası annem bana kıyamadı bişeyler yapmaya çalışıyor bende anneciğime kıyamadım canım gelinde elinde çayını içmiş boş bardakla bekliyor...

Chiccodan gelen çanta demişsin ya canım netten mi aldın bebek çantasını.bende nette bakıştırıyorumda çanta

evet canım kol çantası içinde bebek bakım ürünleri vardı... 39900 tl aldım. meğer sırt çantası da varmış ama bitmiş kampanya. çok güzel çanta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…