inşallah 12.12.2012 güzel olur...
ben de 12.11.2012 mi seçsem?
ayy canım baya yorucu geçti yani tatilin... neyse işte dinlenirsin inşallah, eğer sana çok iş vermezlerse yani :))))
biz yarın dönüyoruz inşallah, çarş.da ordaki doktordan raporu almaya çalışacağım.. ist.daki doktorum özel muayenehaneye gittiğimiz için veremiyormuş rapor..
bu arada kızlar doktorum sezeryan için üç ayrı hastaneden seçim yapabileceğimi söyledi,
Florance nig.'de 6500 SGK ind. yok
osmanoğlu hastanesi 4000 SGK indirimi yok
hospitlium 3500 SGK indirimli hali
Kızlar benim hastane çantam 2 tane oldu.herkesin mi öyle benmi abarttım acaba?
Kızlar benim hastane çantam 2 tane oldu.herkesin mi öyle benmi abarttım acaba?
kız ne yaptın.çok erken biz kasımın son haftasından önce sezeryan istemeyelim:)))
kızlar uyudum uyandım of ya ne güzel uyku geliyor bana kalkmak zorunda olmasam hep uyucam
neyse artık bu kadar tembellik yeter yemeğimi yapayım geliyorum
benim çantam bitane yani bavulum canım sen çokmu şeymi doldurdun acaba
sagra şaka yollu geline deseydin ya... Anlamayana da haddini bildirmek lazım...
benim toplam 3 tane oldu canım: benim vaiz(benim ve eşim kalacağı için onun eşyaları, bebeğin port bebe seti çantasına bebek eşyaları, bir de chiccodan gelen bebek çantasına bebeğin bezi, mendili, biberon gerekirse diye biberon vs...)
canım ya bizim bebiş 4 hafta önden gidiyor dr kesinlikle 38 i beklemez dedi. benim rahim ağzımda dikiş var sancın gelirse rahimi yırtar sanı başlamadan olmalı dedi. çarşamba belli olur tarih...
Ha sen valiz hazırladın.benim valiz değil canım çanta.evimizle hastane çok yakın arabayla 2 dk o yüzden valize gerek duymadım.o zaman 2 çanta normal benim.
yüzüm tutmazki aslında söylemek lazımda işte diyemiyorum kalbi kırılmasın diye eşim zaten dediki burda bukadar insan var sanamı kaldı bu kadar hizmet ama hiç kıpırdama yok 70lik yengeme nasıl kıyayımki yaptım yengeme helali hoş olsun zaten kapıdan çıkarkende yavrum ne olur helal et dedi bende helal olsun dedim şükürki insalığımı ve merhametimi kaybetmemişim
yüzüm tutmazki aslında söylemek lazımda işte diyemiyorum kalbi kırılmasın diye eşim zaten dediki burda bukadar insan var sanamı kaldı bu kadar hizmet ama hiç kıpırdama yok 70lik yengeme nasıl kıyayımki yaptım yengeme helali hoş olsun zaten kapıdan çıkarkende yavrum ne olur helal et dedi bende helal olsun dedim şükürki insalığımı ve merhametimi kaybetmemişim
ozman tmm canım ben çok büyük değil küçük valizler varya hani tekerlekli oluyor onlardan hazırladım eşim bazen görünce bana hayırdır canım evdenmi kaçıyon der durur :)
canım ben olsam ben de senin gibi davranırdım ama geline de derdim şekeri tutar mısın tabakları vermeme yardım eder misin diye taciz ederdim gelini...
Chiccodan gelen çanta demişsin ya canım netten mi aldın bebek çantasını.bende nette bakıştırıyorumda çanta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?