2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Selam canım geçmişi okuyorumda evet artık dahada büyüyolar hareketleri çok belirgn ve sert oluyo miniklerin benimde öyle

Selam canım geçmişi okuyorumda evet artık dahada büyüyolar hareketleri çok belirgn ve sert oluyo miniklerin benimde öyle

kızlar burda olanlar lutfen yanıtlasın 33.haftamdayım ve 13 kilo aldım. bu kilonun 7 sini ilk 4 ay almıştım maalesef.sizce kalan 7 haftada kaç kilo alırım az almak için neler yapmalıyım

sağol canım,öyle yapacam artık

ha bu arada,12.12.2012'de doğum yapacaklar artıyor,kıskanıyorum haberiniz olsun

canım belki sen de o tarihte yaparsın... gözün aydın canım ailen geliyormuş...

belli olmaz benim büyük oğlan tam 38 de doğmuştu... dikkat et sen hazırlığı ı yap..

Eki Görüntüle 544311

aldığımız park yatak bu kızlar.. nasıl :)

rengi çok hoşmuş tatlım...

ayyy zeki de olsun evet evet.. acaba normal doğuma beklesem oğlak burcuna dönerse doğumu karakteri değişirmi ..? ilginç dimi..

canım ben oğlağım keşke oğlum da olsaydı ama galiba benim akrep olacak. akrap, yay ve oğlak olacak forumdaki bebişler çoğunluk yay ...

Amin bu ay da biz dökülmeye başlarız...

kızlar burda olanlar lutfen yanıtlasın 33.haftamdayım ve 13 kilo aldım. bu kilonun 7 sini ilk 4 ay almıştım maalesef.sizce kalan 7 haftada kaç kilo alırım az almak için neler yapmalıyım

bunun cevabını ne biz ne dr n verebilir. senin bünyene, bebeğinin alacağı kiloya ve yediklerine bağlı...

Nesrin sağol tatlım,çok mutlu oldum valla bakalım hayırlısı,şaka takılıyorum,sağlıkla doğsun da ne zaman doğarsa doğsun benim tontonum

Ymd hadi anlat bakalım,ne kadar olmuş oğluşun? yüzünü gösterdi mi bu sefer?

sıklaşıyor mu ? ben daha bu ay ki kontrolüme gitmediğimden haberim yok demek daha sık çağıracak oğlumu daha sık görecem
evet canım bundan sonra daha sık göreceğiz bebişlerimizi

canım ya çok geçmiş olsun inşallah sorunsuz geçirirde vaktinde bebeğini kucağına alır

doğum yapılan tarih: 4 Ekim 2012
Doğumun gerçekleştiği saat: 23.50
doğum türü: Normal doğum
Bebeğin kilosu: 3200 gram
Bebeğin boyu: 49 cm
doğum haftası: 36 haftalık doğdu
doğum yapılan il: Ankara
doğum yapılan hastane: Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi
doğum yaptıran dr:
hastane ücreti:

kızlar kasım anneleri önermiş böyle bir tablo. ben kasım annesi olacağım kısmetse. ve topik açmayı tablo yapmayı bilmiyorum. doğum hikayelerini seastre açtı o da rahatsız ona sıkıntı olmasın oraya doğum hikayesi yazıp başka topik açıp böyle tablo yapsak mı?

güzel yapmışlar canım tablo yapmayı bilen biri yaparsa güzel olur

dikkat edersen hiç almazsın. Şekeri tamamne kes, tuzu azalt ve hamilesin diye normalde yediğinden fazla yememeye çalış...

bebeğin cinsiyeti, adı da eklenebilir...

Canım link verir misin bakayım.
Nevresimleri var ama o oda takımına uygun bir nevresim almadım daha.

Git döv onları.
ymd'nin ters çapasını da hemen düzeltin aksi takdirde polis çağırıcam de.
Hatta tükür ve kaç canım.
Bütün kalbimle yanındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…