CNBC-E de film başladı canım,ona bakayım,güzele benziyor,görüşürüz,öptüm seni
selam kızlarrr, ben öğlen çok kaçırmışım yemeyi galiba akşamı bi salatayla geçirdim. eşim de geç kalacakmış bu akşam canm istenedi. bu arada bebiş karnımın bi tarafını dağ gibi sert ve yüksek yapıyo, korkuyorum öyle olunca acaip geriyo karnımın yanlarını. size de oluyo mu öyle? o kadar gerince de alttan çıkıcak gibi oluyo
selam kızlarrr, ben öğlen çok kaçırmışım yemeyi galiba akşamı bi salatayla geçirdim. eşim de geç kalacakmış bu akşam canm istenedi. bu arada bebiş karnımın bi tarafını dağ gibi sert ve yüksek yapıyo, korkuyorum öyle olunca acaip geriyo karnımın yanlarını. size de oluyo mu öyle? o kadar gerince de alttan çıkıcak gibi oluyo
sağol canım,öyle yapacam artık
ha bu arada,12.12.2012'de doğum yapacaklar artıyor,kıskanıyorum haberiniz olsun
Merhaba kızlar
benımde normal dogum ıcın tarıhım 12.12.2012 .sımdı34+2deım.ama bugun nstye gırdım ve kasılmalar cıktı doktor kendını yorma hep dınlen sancın olursa gel dedı sızce erken dogum olurmu moralım bozuldu cok
ayyy zeki de olsun evet evet.. acaba normal doğuma beklesem oğlak burcuna dönerse doğumu karakteri değişirmi ..? ilginç dimi..
kasım annelerini okuyordum... doğumlar başlamış tabi çoktan... yaa ne günler geçirdik biz burda değil mi..?
şimdi sıra bize geliyor, şaka gibi yaaa...
Allah'ım hayırlı güzel doğumlar nasip etsin hepimize inşallah....
kızlar burda olanlar lutfen yanıtlasın 33.haftamdayım ve 13 kilo aldım. bu kilonun 7 sini ilk 4 ay almıştım maalesef.sizce kalan 7 haftada kaç kilo alırım az almak için neler yapmalıyım
bunun cevabını ne biz ne dr n verebilir. senin bünyene, bebeğinin alacağı kiloya ve yediklerine bağlı...
evet canım bundan sonra daha sık göreceğiz bebişlerimizisıklaşıyor mu ? ben daha bu ay ki kontrolüme gitmediğimden haberim yok demek daha sık çağıracak oğlumu daha sık görecem
canım ya çok geçmiş olsun inşallah sorunsuz geçirirde vaktinde bebeğini kucağına alırkızlar okulda elektrik kesildi ancak geldim...
Seastire'cim msj göndermiş bana size iletmek için...
bugün doktora gitmiş, böbreğinde büyüme varmış, çok sancısı olursa serum takacaklarmış, erken doğumu önlemek içinde iğne vermiş...
eşi evde olduğu için giremiyormuş nete...
haber vermemi istemiş kızlar...
doğum yapılan tarih: 4 Ekim 2012
Doğumun gerçekleştiği saat: 23.50
doğum türü: Normal doğum
Bebeğin kilosu: 3200 gram
Bebeğin boyu: 49 cm
doğum haftası: 36 haftalık doğdu
doğum yapılan il: Ankara
doğum yapılan hastane: Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi
doğum yaptıran dr:
hastane ücreti:
kızlar kasım anneleri önermiş böyle bir tablo. ben kasım annesi olacağım kısmetse. ve topik açmayı tablo yapmayı bilmiyorum. doğum hikayelerini seastre açtı o da rahatsız ona sıkıntı olmasın oraya doğum hikayesi yazıp başka topik açıp böyle tablo yapsak mı?
siz kaç kılo aldınız acaba
kızlar burda olanlar lutfen yanıtlasın 33.haftamdayım ve 13 kilo aldım. bu kilonun 7 sini ilk 4 ay almıştım maalesef.sizce kalan 7 haftada kaç kilo alırım az almak için neler yapmalıyım
doğum yapılan tarih: 4 Ekim 2012
Doğumun gerçekleştiği saat: 23.50
doğum türü: Normal doğum
Bebeğin kilosu: 3200 gram
Bebeğin boyu: 49 cm
doğum haftası: 36 haftalık doğdu
doğum yapılan il: Ankara
doğum yapılan hastane: Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi
doğum yaptıran dr:
hastane ücreti:
kızlar kasım anneleri önermiş böyle bir tablo. ben kasım annesi olacağım kısmetse. ve topik açmayı tablo yapmayı bilmiyorum. doğum hikayelerini seastre açtı o da rahatsız ona sıkıntı olmasın oraya doğum hikayesi yazıp başka topik açıp böyle tablo yapsak mı?
Eki Görüntüle 544106
kızlar en sağdaki krem rengi olandan aldım kendime :) 50 TL cik
tacıda içinden çıktı pek güzel değil sanki ama başka bulamazsam onu kullanırım artık...
kızlar siz deniz figürlü şeylerden aldınız ya bebişlerinize
nevresim takımını nasıl bi model aldınız veya nasıl almayı düşünüyosunuz?
ben biraz önce gezinirken nette sizin odalara çok uygun nevresim takımları gördüm minidamlanın bi söyliyeyim dedim
tünaydınnnnnnaydınnnn tontiş anneler :) hayırlı cumalar hepimize ayol ben bu sıralar çok gezip tozdum ev dandini oldu :) çamaşırlar yıkandı ütülenmeyi bekliyolar heheh ama ütüleyecek iştah yok bende :) annemde dio artık çantanı hazırla dio dün kocişi gene masrafa soktuk biberon emzik tırnak makası seti saç fırçası tarağı ıslak mendili bide biberon temiliği için deterjan aldık :) hehhe bugün üşenmezsem bişeyler yapıyım yahu çok tembelim ben ya :) yarında guguşu görmeye gidicez çok heyecanlıyım yahu acaba tontiş olmuşmudur ki :) ymd cim gelmemişmi odası bebişin deli göbeller banada gelmediler daha ya arıycam kavga etcem sonunda ama gerçi yarın ben magazaya gitmeyi düşünüyorum kontrolden sonra senin içinde bi haşlıyım zaten sinirliyim heheheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?