Ymd hadi anlat bakalım,ne kadar olmuş oğluşun? yüzünü gösterdi mi bu sefer?
ymd canım hadi haber bekliyorum hala,okumadın mı daha ayol geçmişi? kızımın uykusu geldi bak
Geldim canım geldimmmmm :)))
Benim fit oğlum yine fitliğinden bir şey kaybetmemiş ve doktor kilosu için "gayet iyi, tam haftasında" dedi. Gayet istikrarlı gidiyor. 2.145 gram olmuş :))) Doğum tarihimiz belirlendi biliyorsun. 12.12.2012 için hastane ile görüştü doktor, ameliyat gününü aldı. Normal doğum tarihimden 3 gün öncesi. Daha erken gelmeye kalkarsa biz de erken alırız, sorun yok dedi doktor :))) Bu arada anestezi doktoruyla da konuşup en son kararı onun vermesini bekleyeceğiz ama %90 epidural anestezi olacak :)) Buna çok mutlu oldum. Oğluşum burnunu plesentasına dayamıştı ve burnu çok komik görünüyordu. Hani böyle cama yapışmış duran bir çocuğun dışarıdan görüntüsü gibiBir ara geri çekildi ve esnedi. İşte o an çok ama çok tatlıydı annesinin birtanecik yavrusu :) Ama yine adam gibi bir fotomuz yok :)) Doğunca göreceğiz artık. Doktorun fikrine göre bebişim babasına benziyormuş :)) İnşallah dedim ben de. Bizden haberler böyle.
Bir sonraki randevum 16 Kasım saat 18:00'de :)
Geldim canım geldimmmmm :)))
Benim fit oğlum yine fitliğinden bir şey kaybetmemiş ve doktor kilosu için "gayet iyi, tam haftasında" dedi. Gayet istikrarlı gidiyor. 2.145 gram olmuş :))) Doğum tarihimiz belirlendi biliyorsun. 12.12.2012 için hastane ile görüştü doktor, ameliyat gününü aldı. Normal doğum tarihimden 3 gün öncesi. Daha erken gelmeye kalkarsa biz de erken alırız, sorun yok dedi doktor :))) Bu arada anestezi doktoruyla da konuşup en son kararı onun vermesini bekleyeceğiz ama %90 epidural anestezi olacak :)) Buna çok mutlu oldum. Oğluşum burnunu plesentasına dayamıştı ve burnu çok komik görünüyordu. Hani böyle cama yapışmış duran bir çocuğun dışarıdan görüntüsü gibiBir ara geri çekildi ve esnedi. İşte o an çok ama çok tatlıydı annesinin birtanecik yavrusu :) Ama yine adam gibi bir fotomuz yok :)) Doğunca göreceğiz artık. Doktorun fikrine göre bebişim babasına benziyormuş :)) İnşallah dedim ben de. Bizden haberler böyle.
Bir sonraki randevum 16 Kasım saat 18:00'de :)
Yazdım canım benim yazdım. Biraz yavaş oldu özür dilerim
bsygn 30 ekim salı saat: 09:20
pinarfrtn 30 ekim salı saat: 11:30
ceza83 30 ekim salı saat: ????
chnb 31 ekim çarş saat: 15:30
Sonesinti 1 kasım Prş saat : ????
mermaid76 1 kasım perşembe saat 12:30
ymd 2 Kasım Cuma saat 17:00
burcu_gen 3 kasım Cts saat : 14:40
gecedicle 3 kasım ctesi saat 10:00
biftek 3 Kasım ctesi saat 10:30
yasmin_tokat 3 kasım ctesi saat ????
miskokulum 3 kasım ctesi saat: 09:00
ecrin46 5 kasım pzt saat: ????
ozgezngn 5 Kasım pzt. saat ????
fd01 5 Kasım pzt saat: 09:00
badem30 6 kasım salı saat????
emi1987 6 Kasım salı saat 15:00
mervegkc 7 kasım çarş. saat: 13:30
lezginka 7 kasım çarş. saat: ????
eczreyrey 8 kasım cts saat:????
funntunn 8 kasım cts saat 15:00
maya887 8 kasım ctesi saat 10:20
Seastire 9 Kasım cuma saat: 14.00
cereyan 9 kasım cuma saat:????
meoww 9 Kasım cts saat:???
ozgezngn 12 Kasım Pzt. saat:????
seastire 13 kasım salı saat 13:30
istanbull34 21 Kasım çarş. saat: ????
Kızlar bu serpil'in son paylaştığı liste, güncellemem için bana msj gönderebilirsiniz...
önü açılıyormu bunların canım bendealdım gizli açılıyo önü herikitaraftan ama 90 liraydıEki Görüntüle 544106
kızlar en sağdaki krem rengi olandan aldım kendime :) 50 TL cik
tacıda içinden çıktı pek güzel değil sanki ama başka bulamazsam onu kullanırım artık...
güzel haberleri aldık ve artık yatabilirizherkese iyi geceler tontişler,öptük sizi kızımla büsbüyük
ymd ben evin duvarlarına ve hastane duvarı gördüm ne olacak şimdi... şu da olabilir kayınvalide karşı koltukta ben de bir koltukta yatıyorum. en çok onu gördüm...kayınvalideye benzer o zaman...
Umarım babaanne güzel bir kadındır o zaman canım Eki Görüntüle 544480
tipik karadeniz kadını... mavi gözlü, uzun boylu ve burunlu...
ymd sen ne ilaçlar kullanıyorsun elevit kullanıyor musun?
slm kızlar.bu sabahtan beri kasıklarımda sancı olunca içim rahat etmedi doktora gittim.nst de hafif sancı çıktı.hemen serum tedavisine başladılar.en son nst de sancı çıkmayınca evimize geldik.dün baya yürümüştüm ve ayakta kalmıştım galiba ondan oldu.eskisi gibi hareket edeyim diyorum ama artık bol bol yatıp dinlenme vakti galiba:)işten gelip yatarım bundan sonra vallaaa:)bi macera atlattık oğluşumla arkadaşlar aman aman sizler de her fırsatta istirahat edin.inan öyle korkuyoki rabbim bi daha banada sizlere de hiç yaşatmasın...
O zaman boy ve gözler babaanneye çeksin inşallah.
Eee sen de arada aynaya baktın mutlaka. Burun kısmı da o bakmaya göre sana çeker o zaman. İyi düşünelim iyi olsun
Oyyy yerim ben o yaramazı yaa. O çok yakışıklı bir erkek olacak eminim ben. Minik kahraman o :) 37 haftayı da sonuna kadar devirecek eminim :)))
slm kızlar.bu sabahtan beri kasıklarımda sancı olunca içim rahat etmedi doktora gittim.nst de hafif sancı çıktı.hemen serum tedavisine başladılar.en son nst de sancı çıkmayınca evimize geldik.dün baya yürümüştüm ve ayakta kalmıştım galiba ondan oldu.eskisi gibi hareket edeyim diyorum ama artık bol bol yatıp dinlenme vakti galiba:)işten gelip yatarım bundan sonra vallaaa:)bi macera atlattık oğluşumla arkadaşlar aman aman sizler de her fırsatta istirahat edin.inan öyle korkuyoki rabbim bi daha banada sizlere de hiç yaşatmasın...
Canım ben hamileliğimin başından beri Elevit kullanıyorum. Her gün bir tane. Doğuma kadar kullanacaksın her gün demişti. Başka bir şey kullanmıyorum.
ben de buradan biri yazmıştı dr eleviti kesti diye. ben de çok kilo aldım bebiş de. keseyim dedim kestirmedi. doğumdan sonra da kullan dedi. kan tahlili yaptırdın mı ? benim 10.9 çıktı doğuma dek kan depolayalım demişti ferplexfol kullanıyorum küçük şişede sabah aç karna bir tane. sen de yaptırmadınsa kan tahlili yaptır... ben bir de osteocare 2 tane kullanıyorum. çinko, kaslsiyum, mağnezyum, d vitamini. güneş görmediğim için verdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?