2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Allah iyiliğini versin emi niye kaldırıyon kız doğumdan sonra geri tak onlara baktıkça hırs yapar çabucak zayıflarsın

canım benim değişti20 kasım saat 14 de

bende hap normal doğum isteyenlerdenim ama sanırım sadece bu isteğimle kalacağım neyse meleğim sağlıklı olsunda gerisi problem değil bebeişim hala yan duruyor sanki bu durumda da sezeryan oluyormuş

ben hamile kalmadan önceden beri nrmal diyorum tatlım oğluşumda her gittiğimde aşağıda kafası nomal doğum pozisyonunu çoktan aldı inş değişmez ve bi aksilik olmaz da normal yapabilirim

çok güzel olmuş bence
beğendiğine sevindim canım :)))

Allah iyiliğini versin emi niye kaldırıyon kız doğumdan sonra geri tak onlara baktıkça hırs yapar çabucak zayıflarsın
yok kız daha çok yer kaplıyo diye kaldırdım koca çekmeceyi kaplamışlardı.
doğumdan sonra bebişler çok yorcak bizi zayıflarız :)))

ay bu çok cici yaaa çok beğendik oğlumla

halamızın hediyesi :)

canım benim yaa üzülme her şeyde bi hayır vardır belli olmaz belki erken çıkar bozma morelini lütfennnn

günaydın kızlar dün listeyi güncelledim ama güncellenmemiş liste yeniden yapıcam artık eşimde evde hala işe gitmedi

çalısan anneler haftaya 37+0 oluyorum hastaneden çalışamaz raporu alcam 1 nüshasını iş yerine vercem daha sonra doğum olduğunda doğum raporunuda iş yerine vercem. sonra 32. hafta 37. hafta ve doğum raporu ile ssk ya başvurcam sonra paramı alcam değilmi anlatabildinmı caba biraz karışık olsu sanırım

bende biraz daha uyuyayım bari sersem gibiyim gecem çok kötü geçti çünkü

Hayırdır canım, inşallah ciddi bir sıkıntı yoktur???

Çok güzel canım şkerlerin de çok tatlı. Beşiğinde güle güle yatsın bebişin...

Günaydın kızlar. gerçi bana pek aydın bi gün olmadı ama olsun. nasılsınız bakalım

Hayırdır inşallah...???

Eki Görüntüle 545683

bakın kızlar oyun parkımıza yerleştirdim uyku setini .
uyku seti olmayınca hoş durmuyo gibi geldi bana

Çok güzel uymuş, birbirini tamamlamış. Güle güle yatsın oğlun...

ya hala beşiğimiz gelmedi bizim bugünde gelmezse eğer getirmeyin almaktan vazgeçtik dicem başka yerden alıcam ne bu yaa 1 ay oldu nerdeyse

Gece uykum kaçıyor yaa. Bu gece yine 5 te uyandım 6:30 a kadar oturdum. Sonra eşimle 8 de tekrar uyandım. Çok sinir bozucu ve insanı mal gibi yapıyor

Bence bebişe hazırlık bunlar. Ben de de oluyo. Her gece 4-5 arası kalkıyorum mutlaka. Evdesin nasılsa artık gündüz uyur telafi yaparsın...

Günaydın!!! Herkese güzel bir gün diliyorum. Ağrısız,sızısız, güzel haberlerle dolu bir gün olur inşallah....

bu arada dün ben annemlere gitmiştim gelip doğalgazı sayacını takmışlar sonunda bu haftada açmaya gelceklermiş inşş çabucak gelirler

Hayırdır inşallah...???
Gece uykusuzlukları canım. Önemli bişey yok.
Bu arada haftasonu kontrolüm vardı. Doktor bebek doğum kanalına girmeye başlamış dedi. ama çok iri bebeğim. iki hafta sonra ya bebeği alacak ya da ne zaman alacağını söyleyecek. yanakları tombiş tombiş görmeniz lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…