GÜnaydın kızlar geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir
hasta olanlara geçmiş olsun
bebişini göreceklere gözünüz aydın diyorum
hafta sonu ankarada anneciğimin yanındaydım oradan buraya gelmek çooook zor oldu yaaaaa((
kızımın bebek şekerlerini çiçeğini ve beşiğini aldık
Eki Görüntüle 545647 bunlardan pembe olanı ve ördeklerin üzerinde 1 tane pembe 1 tane beyaz gül koydurttum magnet ve lavantalı yanında kapı süsünüde hediye ettiler 50 tane yaptırdım 75 tl
Eki Görüntüle 545648 bu da kızımın beşiği uyku seti cibinliği dönencesi yatağı dahil 380 TL Aslında ben park yatak alacaktım ama bu daha çok hoşuma gittti
Günaydın herkese...
biz geldik işe oğlumla birlikte, şimdi kahvaltımızı yapalım..
tatlım çok sağol guguş yakışıklı olcak :) dr aynı babası bukadar olur dedi bende değişir o dedim heheh :)bu arada sen nasıl oldun benim bugün yine böbreğim ağrımaya başladı bakalım nasıl uyuyacam aksam oy oy
ay cnm çok geçmiş olsun ne güzel sen atlattın artık bakalım ikinci kim olacak :) aslında seatire cnm bide doğum sırası içinde liste yapsana bakalım biz kaçıncı olcaz sitede :)
slm canlar ben geldim nasılsınz hatunlar biz kızımla yuvarlanıyoruz hasta olan anelere cok cok geçmiş olsun diyorum salı günü 4de kontrollerim var ve ameliyat tarihim belli olacak aslında kendi memleketimde doktorum 25-26kasım dedi ama rutin takibimi yapan dr tarihi önemliymiş artık sizinle olcaz inşaallah uzun ayrılıktan sona öpüldünz
iyi akşamlar tontişler..ayy bugün çok yorulduk kızımla,ütüdür,temizliktir,bulaşıktır derken bittik..bu kadar iş yapmamızın nedeni tonton babamızın hasta olması tabi ki..inşallah iyileşir yarına kadar,yoksa ders anlatmak eziyete dönecek onun için..
Biraz geçmişi okudumda hemen hemen herkes sezeryanla doğum yapıyor galiba ,
keyfimi yoksa mecburimi anlamadım ama kendimi biraz yanlız hissettim
açıkçası ben herşey yolunda gittiği sürece normal doğum diye ısrar edenlerdenim...
ve neden bilmiyorum dr'umun normal doğum yapabileceğimi söylemiş olması beni hiç düşündürmüyor , korkutmuyorda...
aksine mutlu oluyorum farklı olduğum ve cesaretli olduğum için
Çünkü bebeğim için bütün acılara değer
o anı düşündükçe gözlerim doluyor duygulanıyorum...
çekeceğimiz acıların şiddeti ne olursa olsun sonunda aylardır beklediğimiz bebeğimize kavuşmak kokusunu , sesini duymak var...
Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin,
ama biraz daha cesaret anneler ...
çünkü anne olmak dünyalara değer...
kızlar sizce park yatağın içine uyku seti, yani şu yan korumaların olduğu setlerden almamız gerekir mi?
nasıl olur yada koysak...?
Eki Görüntüle 545305
ist.dayken anakucağımızı da saraçhaneden aldık.. bunun aynısı, nette 90 lira biz 60 a aldık :))))
ahhh fantazi mi kaldı canım:)))yerin varsa sorun olacağını sanmıyorum canım..
benim yatak odası tıkış tıkış oldu valla ddün bütün gün o odayla uğraştım öğlen 1 de başladım oturduğumda saat 7.30du.
yazlıkları kaldırdım zaten çoğu şey olmuyodu..
bikaç kısa kollu bıraktım uzun kollularımı falan çıkarttım.
gardrobumunda çocuğumun kıyafetlerine yer ayarladım çekmeceleri döktüm aşşağı temizledim.
dün baya yoruldum .
inanır mısınız fantezi geceliklerimi bile kaldırdım görünce sinirlerim bozuluyo hiçbirine giremiyorum
ben de canım ben de..ömrümden ömür gitti,diğerleri kucaklarında bebekle çıkarken ben elim bomboş çıkmıştım..hala içim sızlıyo..hele annemi ve babamı ameliyathanenin önünde kürtaj çıkışı gördüğüm anı hiç unutmayacam..çökmüşlerdi resmen..orda kendi acımı unutup onları teselli edercesine tebessüm etmiştim..çok acı çok..Allah kimseye yaşatmasın..
ahhh fantazi mi kaldı canım:)))
slm canım bende normal doğum diye ısrar edenlerdenim kesinlikle bi aksilik çıkmazsa normal doğum yapmak istiyorum şuan için bi engel görünmüyo doktorumda normalden yana zaten bakalım hayırlısı olsun inşş
çok güzel güle güle yatsın çınar paşa
GÜnaydın kızlar geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir
hasta olanlara geçmiş olsun
bebişini göreceklere gözünüz aydın diyorum
hafta sonu ankarada anneciğimin yanındaydım oradan buraya gelmek çooook zor oldu yaaaaa((
kızımın bebek şekerlerini çiçeğini ve beşiğini aldık
Eki Görüntüle 545647 bunlardan pembe olanı ve ördeklerin üzerinde 1 tane pembe 1 tane beyaz gül koydurttum magnet ve lavantalı yanında kapı süsünüde hediye ettiler 50 tane yaptırdım 75 tl
Eki Görüntüle 545648 bu da kızımın beşiği uyku seti cibinliği dönencesi yatağı dahil 380 TL Aslında ben park yatak alacaktım ama bu daha çok hoşuma gittti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?