2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

maşallah tobul yanaklı oğluna canım heyırlısı olsun

Maşallah Kaç kilo olmuş? Fotğrafını koysana görelim biz de tontiş yanakları... Benim de oğlum iri. Yarın kontrolümüz var, kaç kg olmuş öğrenicez...

canım üzülme bebeğini de üzme bir yolu bulunur inşallah

Eki Görüntüle 545683

bakın kızlar oyun parkımıza yerleştirdim uyku setini .
uyku seti olmayınca hoş durmuyo gibi geldi bana

mışıl mışıl uyusun bebişin canım

canım çalışamaz raporu vermene gerek yok diye biliyorum çünkü zaten 37. haftadan sonra mecburen izne ayrılıyorsun çalışabilir raporunda ........... tarihine kadar çalışabilir yazmıyor mu? o yüzden gerek yok ben yarın dilekçe vereceğim perşembe izne ayrılmak için

ayyy maşallah canım

maşallah tobul yanaklı oğluna canım heyırlısı olsun

Sağol canım. Şimdi 2 haftaya göre işlerimi ayarlamam lazım. gerçi herşeyim tamam gibi ama evi falan yine elden geçirmek lazım.
Yıkanıp ütülenince bozulacak diye bebeğimin kıyafetlerine kıyamıyorum sadece iç kıyafetlerini yıkasam olmaz mı

günaydın kızlarr , mervegkc vw oflu aldıklarınız çokkk güzel iyi günlerde kullanın inş. benm henüz uyku sorunum yok ama uykuda bu rahatlıktan dolayı bebişe bişe olacak die korkuyorum, sağa dön sola dön , rahatsız olmuyodur inş.. benm de dizlerim ağrıyor 2 gündür. ya şimdiye kadar çömerlirken falan hiç dikkat etmediğim için ya da bebiş ağırlaştığı için.

bence hepsini yıka çıksın aradan tatlım senin için kolaylık olur bebek doğduktan sonra pek zamanın olmaz

Maşallah Kaç kilo olmuş? Fotğrafını koysana görelim biz de tontiş yanakları... Benim de oğlum iri. Yarın kontrolümüz var, kaç kg olmuş öğrenicez...

Fotograf koyamıyorum. Yazmaya korkuyorum yaa elim varmıyor resmen. İki hafta sonra kaç olacağını düşündükçe aklım gidiyor. Moral verin diye yazıyorum bak. sakın kötü yorum yapmayın bebeğim 3,400 kg cıkk...

oyy maşallahhhhhh kuzucuğuna canım tam bir tosuncuk senin oğlun

canmm maşallah bebişine nazar değmesin inş. ben 4 kilo doğmuşum turp gibiişim :)) hem tontiş bebeğin bakımı da kolay olur:)))

bu bebişler doğmadan çürüğe çıkardılar analarını

evet yaaa, 2 gün sonra ne sıkıntımız olacapı belli değil her gün yeni bişey:)) dr umda kasımda 10 gün izne ayırılıcam demesin mi, ama merak etme şehir dışına çıkmıoyrum doğurtucam seni dedi imdattt:)))

sorma canım yaa. ayy iyi doğurtucam seni demiş canım ya doğuma gelemeyebilirim deseydi

canım maşallah şu an ben kızımın kilosunun bilmiyorum ama bizimkide aşağı yukarı bu kadar olmuştur doktorum en son gittiğimde böyle devam ederse 4-4,5 kg arası doğar demişti

O minicik şeyleri güzel ütüleyemem ben yaa. ağzı bi yana gözü bi yana giderse çok üzülürüm

Canım maşallah tosunumuza Küçükmüş :) şaka bi yana benim oğlum da öyle olcak gibi duruyo. Yarın görcez, diyet yapıyorum ama oğluş alıyo.

Canım sakın yıkamadığın şeyleri çocuğa giydirme. benim alerjim var. Yıkama ütüleme işlerini hallettim ve hasta oldum. Boğazıma ve burnuma yapıştı tüm tozlar. Minicik bebişe kim bilir nasıl etkiler. Sadecce bakarken bile tozdan nefes alamıyodum. Kurutmaya koymadım, kendiliğinden kuruttum sadece. Zaten 30 derecede yıkadım ben kirli değil toz gitsin diye, ütülüyoruz da dezenfekte oluyo...

kızlar doğum hikayeleri topiğine liste yaptım bakın bakalım eklemek istediğiniz bişey varsa söyleyin eklim

ya da tünaydın mı demeliyim... :)

şöyle bir bugün yazılanlara baktım hepimiz 3 5 arası nöbete kalkmışız ben birkaç gündür böyleyim gözlerim batıyor uykusuzluktan ama bir türlü uyuyamıyorum. sonra yavaşça yataktan kalkıp tv izlemeye gidiyorum sonra da orda uyuyup kalıyorum sonra da eşim kızıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…