Gece uykusuzlukları canım. Önemli bişey yok.
Bu arada haftasonu kontrolüm vardı. Doktor bebek doğum kanalına girmeye başlamış dedi. ama çok iri bebeğim.iki hafta sonra ya bebeği alacak ya da ne zaman alacağını söyleyecek. yanakları tombiş tombiş görmeniz lazım
Bu arada haftasonu kontrolüm vardı. Doktor bebek doğum kanalına girmeye başlamış dedi. ama çok iri bebeğim.iki hafta sonra ya bebeği alacak ya da ne zaman alacağını söyleyecek. yanakları tombiş tombiş görmeniz lazım
saol teyzesi..
kadro ilanımın en geç bu hafta çıkması lazım, çünkü 2 hafta ilan süresi ardından 1 haftasonra yabancı dil sınavına girmem şart.. bu hafta çıkarsa son şansım diyordum..
demin bi ark.dan duydum ilanlar haftaya kalmış diye..
napıcam ben, kadromdan vazgeçip sınava mı girmicem, doğum için ist.a mı gitmicem..?
çok kötüyüm şuan, moralim sıfır hatta eksi sonsuz....
Eki Görüntüle 545683
bakın kızlar oyun parkımıza yerleştirdim uyku setini .
uyku seti olmayınca hoş durmuyo gibi geldi bana
çalısan anneler haftaya 37+0 oluyorum hastaneden çalışamaz raporu alcam 1 nüshasını iş yerine vercem daha sonra doğum olduğunda doğum raporunuda iş yerine vercem. sonra 32. hafta 37. hafta ve doğum raporu ile ssk ya başvurcam sonra paramı alcam değilmi anlatabildinmı caba biraz karışık olsu sanırım
maşallah tobul yanaklı oğluna canım heyırlısı olsun
Sağol canım. Şimdi 2 haftaya göre işlerimi ayarlamam lazım. gerçi herşeyim tamam gibi ama evi falan yine elden geçirmek lazım.
Yıkanıp ütülenince bozulacak diye bebeğimin kıyafetlerine kıyamıyorumsadece iç kıyafetlerini yıkasam olmaz mı
MaşallahKaç kilo olmuş? Fotğrafını koysana görelim biz de tontiş yanakları... Benim de oğlum iri. Yarın kontrolümüz var, kaç kg olmuş öğrenicez...
bence hepsini yıka çıksın aradan tatlım senin için kolaylık olur bebek doğduktan sonra pek zamanın olmaz
Fotograf koyamıyorum. Yazmaya korkuyorum yaaelim varmıyor resmen. İki hafta sonra kaç olacağını düşündükçe aklım gidiyor. Moral verin diye yazıyorum bak. sakın kötü yorum yapmayın bebeğim 3,400 kg cıkk...
O minicik şeyleri güzel ütüleyemem ben yaa. ağzı bi yana gözü bi yana giderse çok üzülürüm
Fotograf koyamıyorum. Yazmaya korkuyorum yaaelim varmıyor resmen. İki hafta sonra kaç olacağını düşündükçe aklım gidiyor. Moral verin diye yazıyorum bak. sakın kötü yorum yapmayın bebeğim 3,400 kg cıkk...
biftekcim geçmiş olsun ağrın geçer umarım canım
canmm benm çok sağol eğilmediğim sürece sorun olmuyor ama hareketlerim kısıtlandı tabi.
bu bebişler doğmadan çürüğe çıkardılar analarını
evet yaaa, 2 gün sonra ne sıkıntımız olacapı belli değil her gün yeni bişey:)) dr umda kasımda 10 gün izne ayırılıcam demesin mi, ama merak etme şehir dışına çıkmıoyrum doğurtucam seni dedi imdattt:)))
Sağol canım. Şimdi 2 haftaya göre işlerimi ayarlamam lazım. gerçi herşeyim tamam gibi ama evi falan yine elden geçirmek lazım.
Yıkanıp ütülenince bozulacak diye bebeğimin kıyafetlerine kıyamıyorumsadece iç kıyafetlerini yıkasam olmaz mı
O minicik şeyleri güzel ütüleyemem ben yaa. ağzı bi yana gözü bi yana giderse çok üzülürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?