Esim paranormal aktivite diye bi film var ya onu izliyor ben de acayip korkarim oyle filmlerden kactim iceri, bir de bak bak diyip duruyor dedim normal zamanda izlemedigim filmi karnim burnumdayken mi izleteceksin bana!
herkese merhabalar ve günaydınlar.bende 2012 aralık annesi olacağım kısmetse.bir oğlum var 2 yaşında.2010 ekim annesiyim.2.bebişime hamileyim.kız olacak inşallah.çalışıorum fırsat buldukça okuyup yazmaya çalışacağım.listeye eklenirsem çok memnun olurum:)
yavrustan haber yokmu kızlar yaaaa
Selam anneler ve tatlı bebşleri,
Bugün doktor kontrolümüz vardı. Sonra anneneye, babaanneye uğradık havadisleri verelim canlı canlı diye. Sonra geldim hızlıca geçmişi okuyayım dedim...
Oğluşum çok tatlı olmuş, yanaklar kocaman kocaman maşallahNeyseki kilo alması eski hızında devam etmemiş. Normal almış, ama yine de iri oğluşum. 2700 olmuş Ama baş çevresi normalden büyükmüş. Bu hızla devam ederse normal doğum olmazmış. Ama Allah korusun erken olursa normal olabilir. Ayrıca şu anda bile doğmaya kalksa durdurmaya çalışmayız dedi doktorum.
Sezaryen için gün aldık her ihtimale karşı (zaten iri olduğundan kendimi alıştırmıştım bu fikre) 7 aralık, eşimin doğum günü. Yani şu an itibariyle 1 ayım var...
Sana da günaydın seastirem
benim haberim yok malesef
bilgilerini tam olarak yazarsan eklerim tatlım
günaydın tatlım ya eşim evde aceleyle yazdım kusura bakma doğalgazcı geldi onun başında bende bakim dedim haber varmı diye nasılsın bakalım
Uykusuz bir geceden, herkese kocaman Günaydın..
Benim bugün saat 11:00 da kontrolüm var çok heyecanlıyım
iyiyim canım ne olsun saate bakıp duruyorum çok heycanlıyım :)
oğlumu görücem ALLAH izin verirse
yavrustan haber yokmu kızlar yaaaa
geçer zaman çabucak canım merak etme :)günaydın canım
benim de bugün kontrolüm ama akşam saat 6 da benim kontroldaha çooook var
kızımı çok özledim. şimdi pıt pıt hıçkırıyor..
slm sötyle teyzelerinden güzel haberlerle gel tatlım. bugün sana güzel vala
güle güle kullan cnmkızlar terlik konusu konuşulmuş ben migrostan bundan aldım 13 liraydı giydim çok rahat ve ortapetik hemde gezerinEki Görüntüle 547023
her hafta beni nstye çağırıor doktor,kontrllermde 2 haftada bir oldu zaten 2 kontrlm kaldıcanım son ay her gittiğimizde nst ye sokucaklarmı ki bizi.maşallah bebeğine bu arada rabbim hayırlısıyla doğmasını nasip etsin inşallah
kıss sakın izleme korkudan çocuğu doğurursun,,korkunç bir film yaa oEsim paranormal aktivite diye bi film var ya onu izliyor ben de acayip korkarim oyle filmlerden kactim iceri, bir de bak bak diyip duruyor dedim normal zamanda izlemedigim filmi karnim burnumdayken mi izleteceksin bana!
benim göbikte yukarıda canmBENİM GÖBEKTE YUKARDa canım bugün anneme gösterdim inmemiş diyo ay inmesin daha dursun orda:2:
benmde bebek bezim eksik hala almdaım canımkızlar çantalrımı hazırladımda bi kaç eksik kaldı kayınvalidem bebek bezini de almışprima almış il onu denicez bakalım mis gibide kokuo parfümlü mü ne bide mega paket almış içinde 86 tane var paketimi alayım yada çantaya kaç tane koyayım birde hemşirelere hastane çıkışı verilirken 1 tanede bebek bezi verilcekmi
Selam anneler ve tatlı bebşleri,
Bugün doktor kontrolümüz vardı. Sonra anneneye, babaanneye uğradık havadisleri verelim canlı canlı diye. Sonra geldim hızlıca geçmişi okuyayım dedim...
Oğluşum çok tatlı olmuş, yanaklar kocaman kocaman maşallahNeyseki kilo alması eski hızında devam etmemiş. Normal almış, ama yine de iri oğluşum. 2700 olmuş Ama baş çevresi normalden büyükmüş. Bu hızla devam ederse normal doğum olmazmış. Ama Allah korusun erken olursa normal olabilir. Ayrıca şu anda bile doğmaya kalksa durdurmaya çalışmayız dedi doktorum.
Sezaryen için gün aldık her ihtimale karşı (zaten iri olduğundan kendimi alıştırmıştım bu fikre) 7 aralık, eşimin doğum günü. Yani şu an itibariyle 1 ayım var...
seastre canım kızımın adı ipek olucak listeye ekle tatlım:)
oflu güzel haberlerle gel inşlh
yavruş senide merak ediyorummmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?