2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Her şeyin yolunda olmasına sevindim canım. Normal ya da sezaryen, bir şekilde hayırlısıyla bebeğini kucağına al inşallah.
Tombiş yanaklarını yesinler onların :))

ay bunları eklemeyi unuttum

hasta bezi almıycam ya,kullanmak istemiyorum
ama yetişemediği yerde eşimi gönderir aldırırım artk ne yapaym :26:

pınar nevresim çok güzel olmuş tatlım,güle güle yatsın oğluşun

iyi geceler hepinize kızlar,ballı sütümü içtim,olduğum yerde uyuyabilirim,nasıl getirdi uykumu,öptük sizi kızımla

Her şeyin yolunda olmasına sevindim canım. Normal ya da sezaryen, bir şekilde hayırlısıyla bebeğini kucağına al inşallah.
Tombiş yanaklarını yesinler onların :))

Sağol canım. Ben de hayırlısı neyse o olsun diyorum hepimiz için, normal yada sezeryen sağlıkla gelsinle yeter ki...

canım tek marka alsaydın ya bebek bezini alerji yapabiliyomş değiştirince bol bol bez alıcaz eşim bez fiyatlarına bakıo bunlar hiç aç kalmamş galiba diyo

ya zaten molfix bizim için en uygunu,huggiesler bitince molfixe devam edicez.umarım dediğin gibi alerji falan yapmaz.
aldığımız huggiesler kupondakilerdi.16 tlye falan geldi işte 1 paketi
4 tane de prima premium care var numune olarak verilmişti.ama onlar çok küçük.olur mu olmaz mı bilmiyorum.
olursa önce prima,sonda huggies en son da molfix olarak devam edicez işte :26:

iyi geceler hepinize kızlar,ballı sütümü içtim,olduğum yerde uyuyabilirim,nasıl getirdi uykumu,öptük sizi kızımla

İyi geceler canım, iyi uykular.

Çok güzel canım, güle güle kullansın bebişin. Mışıl mışıl uyusun :)

saolun ymd badem bende sütümü içtimmeoww bende orkid koydum gece bide kotex koydum normal jilet almıcam çünkü ağda yaptırıyorum badem sanada iyi geceler bizde oğlumla sizi öptük

canım benimkide prima yeni bebek yazıo üstünde 3 6 kilo açtımda paketi yeni doğandır herhalde demi:44:

Umarım canım... bu hafta raporluyum. sizleri çok özledim. inşallah yeniden sohbetlerinize dahil olabilirim artık.

çok geçmiş olsun.umarım çabuk atlatırsın.geçmişe bakamadıysan topikimizde 3 bebeğimiz doğdu haber vereyim dedim.

canım benimkide prima yeni bebek yazıo üstünde 3 6 kilo açtımda paketi yeni doğandır herhalde demi:44:

evt cnm yenidoğanlar 2 numara zaten.
biri 2 ile 5 kilo arası diğeri de 3 ila 6 kilo arası oluyor.
ama bnce 2 numara almak daha mantklı
bnm bi paketim 2 numara ama onu farklı seçme gibi bi imkanımız yoktu

ben jilet kullanıyorum tüm vücutta.
ama bu 3 bıçaklılar diğer permatiklere göre çok çok iyi.
hem muayeneye ya da doğuma gideceğim zaman hemen duşta alır çıkarım.
ay çıktı mı ay alsam mı gibi bi dertlerm olmuyor.
aslnda normalde tüm vücut sir ağda yapana biriydim ama göbük büyüdü büyüyeli pek de mümkün olmuyor

Offf..uykusuz her gece modeli takiliyorum gene..bi rahat yok..dogurucaz bu seferde bebisler icin uykusuzluk doya doya uyumayi ozlediiiimmmm

herkese merhabalar ve günaydınlar.bende 2012 aralık annesi olacağım kısmetse.bir oğlum var 2 yaşında.2010 ekim annesiyim.2.bebişime hamileyim.kız olacak inşallah.çalışıorum fırsat buldukça okuyup yazmaya çalışacağım.listeye eklenirsem çok memnun olurum:)

Uykusuz bir geceden, herkese kocaman Günaydın..
Benim bugün saat 11:00 da kontrolüm var çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…