2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

hoşgeldin canım....

benimkinin sabahlığı yok yaa olsaydı alıcaktım(( yıkadım tatlım vala çıkarmadım bişey olmadı sen kaça aldın tatlım bakim kazıklanmışmıyım

hoşgeldin tatlım. mesaj attım ama cvp vermedi(( benimde aklım onda. inş kötü olmadan düzelirsin fıstık

benim iki takım da kırmızı pembe... oğlum mavi giycek ben pembe :)))

bi takım daha alıcam onuda mavi almak istiyorum:))) benimde hastaneye götürücğim çantam pembe:)))) bi tanede gecelik koydum o pembe:)) gerçi ona gerek olmicak gittiğim hastanede önlük giydiriyolar

benimkinin sabahlığı yok yaa olsaydı alıcaktım(( yıkadım tatlım vala çıkarmadım bişey olmadı sen kaça aldın tatlım bakim kazıklanmışmıyım

sabahlığı ile birlikte 100 dü canım, pijama 50 olması lazım bu durumda. Ben de paslanır diye korktum, önlemini aldım. Katladım valize koydum canım ben, terlik eksik kaldı bitek bende. kokoş bir babet alıcam, günlük terlik koydum valize....

ayy ben terlik almadımmm... terlikte lazım dimiii :44::44::44::44::44::44::44::44::44:

benim bi tek bu var terlik almam lazım iç çamaşırı alıncak taç alıncak daha eksiğim var anlican.bende 55 dediler 50tl verdim :))daha doğrusu kayınvalidem verdi:))) ben çok pahalı başka alalım dedim oda onu beğendin o olsun dedi sağolsun:)))

Emi CNm viaport avm den aldım oradaki puma dan 120 tl ye aldım 210dan düşmüş))

Biz avrupa yakasındayız canım, Viaport uzak. Burdaki Puma'ya bakayım outlen mağzası vardı. Nike'de gördüm. o deri olmadığı için sezon olmasına rağmen 140 lira civarıydı. Olmadı onu alırım artık.

kızlar ben şimdi çıkıyorum bankaya ordan da hastaneye gideceğim döndüğümde yazarım zaten bugün son günüm yarından itibaren iziniyim ve evde net yok
güzel haberlerle gel canım görüşemeyeckmiyiz bir daha

günaydın canım geçmiş olsun dikkat et kendine bende doğal yolla iyileşememiştim haplarla yani doğuran 2 kişi var
ilaç başladık ama sanırım kolay atlatamayacağım haberim var okudum doğuranlar başlamış bakalım sırada kim var

Geçmiş olsun canım umarım çabucak iyileşirsin ben de evhanımı çıkacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum...
canım emin ol çok güzel oluyor işe yetişme derdi yemek derdi olmuyor az kaldı sende tadacaksın

sağol canım tavsiyelerini dikkate alacağım bende yapayım bari

günaydın canım güzel dileklerin için sağol

inşalllah kötü birşey yoktur canım güzel haberlerinizi bekliyoruz

canım çok güzelmiş güle güle kullanın

Canım ben çok gezdim, emin ol uygun fiyatı. Bakırköy'de bakmıştım bir tane 450 ciarıydı. En dandik olanlar bile 100 den başlıyo sadece pijama. Benim de kayınvalidem beğendi ben pek beğenemedim, ama kırmayayım deneyeyim dedim ve çok beğendim içime sinerek aldım. Mevlütte bile onu giymeyi düşünüyorum. Düz bir pijama almıştık, o bile 55 liraydı.

bende kendim aldığım 50 liraydı, bi tane de kayınvalidem almış, o 80 e almış.. pahalı almış valla..

hee bide oğluna da almış bana alınca, ona da lohusa pijaması diye kaliteli bi pijama almış :)))

Son düzenleyen: Moderatör:

çok saol canım

Bu arada kendimiz için kaç tane çamaşır koyalım kızlar. ben 6 tane koydum ama bilemiyorum az mı?Seastire canım çamaşırını ten rengi al belli oluyo pijamadan...

seatire bende vereyim bilgilerimi yaş:35 Kilo:61 D:T:12.12.12 Cinsiyet erkek isim belli değil bu gidişe isimsiz kalacak 2. bebek

ben bi mağazada gördüm 95 dediler onu çok beğendim ama o kadar para vermek istemdim açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…