selam kızlar,nasılsınız?
yavrus hala gelmemiş,çok merak ediyorum yaa :26: noldu acaba? umarım sadece internetle ilgili bir sorundur..
cicileriniz çok güzel kızlar,güle güle giyin..
kontrole gidecekler hayırlı haberlerle gelin inşallah..
boğazım bugün daha iyi gibi sanki,ama hala acıyo,umarım daha kötü olmaz..
Canım kaça aldın peki? iNternetten mi aldın? İndirim dedin gözlerim açıldı bak :)
Seastirecim benim lohusa pijamalarım da aynısı Eminönü'nden almıştım. sabahlığıı da var. Ama benim ekru rengi. Yıkadın mı bilmiyorum ama, yıkarken ben kurdeleyi söktüm, üzerinde taş var ya paslanır diye... Çengelli iğne taktım her yıkamada, sök-dik uğraşmamak için...
çok saol canım ben aslında hiç kokoş değilimdir ilk defa aldım:))) oğluşum için kokoş olayım dedim
canım bende crome kullanıyorum formda mı son sayfayı göremiyon
selam kızlar,nasılsınız?
yavrus hala gelmemiş,çok merak ediyorum yaa :26: noldu acaba? umarım sadece internetle ilgili bir sorundur..
cicileriniz çok güzel kızlar,güle güle giyin..
kontrole gidecekler hayırlı haberlerle gelin inşallah..
boğazım bugün daha iyi gibi sanki,ama hala acıyo,umarım daha kötü olmaz..
benim iki takım da kırmızı pembe... oğlum mavi giycek ben pembe :)))
benimkinin sabahlığı yok yaa olsaydı alıcaktım(( yıkadım tatlım vala çıkarmadım bişey olmadı sen kaça aldın tatlım bakim kazıklanmışmıyım
sabahlığı ile birlikte 100 dü canım, pijama 50 olması lazım bu durumda. Ben de paslanır diye korktum, önlemini aldım. Katladım valize koydum canım ben, terlik eksik kaldı bitek bende. kokoş bir babet alıcam, günlük terlik koydum valize....
sabahlığı ile birlikte 100 dü canım, pijama 50 olması lazım bu durumda. Ben de paslanır diye korktum, önlemini aldım. Katladım valize koydum canım ben, terlik eksik kaldı bitek bende. kokoş bir babet alıcam, günlük terlik koydum valize....
Emi CNm viaport avm den aldım oradaki puma dan 120 tl ye aldım 210dan düşmüş))
güzel haberlerle gel canım görüşemeyeckmiyiz bir dahakızlar ben şimdi çıkıyorum bankaya ordan da hastaneye gideceğim döndüğümde yazarım zaten bugün son günümyarından itibaren iziniyim ve evde net yok
ilaç başladık ama sanırım kolay atlatamayacağım haberim var okudum doğuranlar başlamış bakalım sırada kim vargünaydın canım geçmiş olsun dikkat et kendine bende doğal yolla iyileşememiştim haplarla yani doğuran 2 kişi var
canım emin ol çok güzel oluyor işe yetişme derdi yemek derdi olmuyor az kaldı sende tadacaksınGeçmiş olsun canım umarım çabucak iyileşirsin ben de evhanımı çıkacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum...
sağol canım tavsiyelerini dikkate alacağım bende yapayım bariNigarcim gecmis olsun.
Ben ihlamurum icine, karanfil, zencefil, tarcin ve aktarin verdigi birkac kok ve otu da kaynatip icerim normalde ama hamilelikte zarari var midir bilmiyorum. Sonra da icine bol limon ve bal.
Ayrica yarim limon suyu 1 tatli kasigi bal ve karabiber de bogaza iyi gelen bir karisim sabah aksam icebilirsin.
Bana da yollamadilar birsey.
günaydın canım güzel dileklerin için sağolgünaydın kızlar,
nasılsınız,
nigarım geçmiş olsun,istanbull oğlusunun mobilyaları geliyomuş ne heyecanlısındır sen şimdi,güle güle kullanın inş.
bebeğinin görmeye gitcek arkadaşlar inşallah güzel haberlerle dönerler,artık doğum yapacağımız tarihler netleşmeye başladı..
ben de sabahın 7:30 unda bebeğimin huysuzluğuyla uyandım,sonra kalktım kahvaltı yaptım sakinleştifena halde rüşvetçi oldu benim kızım
sonra bi daha yattım yeni uyanabildim
inşalllah kötü birşey yoktur canım güzel haberlerinizi bekliyoruzGunaydin kizlar kahvaltimizi yaptik kizimin keyfi yerine geldi anneannesi elini karnima koydugunda balik gibi kayiyo...
Bugun hem annemin patoloji sonuclarini almaya hemde kizimi gormeye gidicez kizlar. Ne olur dua edin patoloji temiz ciksin da annem kemoterapi gormesin hamilelerin duasi kabul olur...
canım çok güzelmiş güle güle kullanınbuda benim pijamam kızlar
Eki Görüntüle 547405
benim bi tek bu var terlik almam lazım iç çamaşırı alıncak taç alıncak daha eksiğim var anlican.bende 55 dediler 50tl verdim :))daha doğrusu kayınvalidem verdi:))) ben çok pahalı başka alalım dedim oda onu beğendin o olsun dedi sağolsun:)))
ewet canım ya hemde çok uygun ama kapıda ödeme yok kartta da limit im yok
benim bi tek bu var terlik almam lazım iç çamaşırı alıncak taç alıncak daha eksiğim var anlican.bende 55 dediler 50tl verdim :))daha doğrusu kayınvalidem verdi:))) ben çok pahalı başka alalım dedim oda onu beğendin o olsun dedi sağolsun:)))
güzel haberlerle gel canım görüşemeyeckmiyiz bir daha
ilaç başladık ama sanırım kolay atlatamayacağım haberim var okudum doğuranlar başlamış bakalım sırada kim var
canım emin ol çok güzel oluyor işe yetişme derdi yemek derdi olmuyor az kaldı sende tadacaksın
sağol canım tavsiyelerini dikkate alacağım bende yapayım bari
günaydın canım güzel dileklerin için sağol
inşalllah kötü birşey yoktur canım güzel haberlerinizi bekliyoruz
canım çok güzelmiş güle güle kullanın
Canım ben çok gezdim, emin ol uygun fiyatı. Bakırköy'de bakmıştım bir tane 450 ciarıydı. En dandik olanlar bile 100 den başlıyo sadece pijama. Benim de kayınvalidem beğendi ben pek beğenemedim, ama kırmayayım deneyeyim dedim ve çok beğendim içime sinerek aldım. Mevlütte bile onu giymeyi düşünüyorum. Düz bir pijama almıştık, o bile 55 liraydı.
buda benim pijamam kızlar
Eki Görüntüle 547405
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?