2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

slmm kizlarrrrr SEASTIREEE
cnm ilk sayfada benim adimi yazmis orkidem ama bilgilerim eksik eklermisin cnm
27 yasindayim,67 kilo ile basladim hamislige,bebegimin adi ali ozan olucak insss

Kızlar annemlerin bana hastaneye getireceği çiçeği seçmeye çalışıyorum da çiçeksepeti nde bunu gördüm bana çiçekten daha mantıklı gibi geldi. Sizce nasıl? size çiçek mi getirilmesini istersiniz yoksa bundan mı?

canım inşallah sonuçlarınız güzel çıkar,Allah yardımcınız olsun..

canım doğru söylüyorsun da babamız yumurta kapıya gelmeden iş yapacak tiplerden değil.ev işleri yemek ve diğer işlerde ondan yardım istemek durumunda kalmamak için dua eder oldum.aslında yapsa belki herşeyi benden güzel yapar ama huyu böyle.bazen çok sinir oluyorum.kırk kere söyle sonra yaptır canım çok sıkılıyor.

arkadaşım seni yormiyim diye baya bakındım ama yapamadım.cahilliğimin kusuruna bakma.sayfaya nasıl abone olunuyor beceremedim

heheh çok şekerler, sanki ikinci daha çok benziyor pepeye

ayy çok güzel bi fikir bende mi böyle bişey istesem

arkadaşım seni yormiyim diye baya bakındım ama yapamadım.cahilliğimin kusuruna bakma.sayfaya nasıl abone olunuyor beceremedim

yaa canım ne demek yardımcı olurum tabiii.. bak foto ekliyorum nerden abone olacağını...
seçeneklerden abone ol çıkıyor

sonra da http://www.kadinlarkulubu.com/vaispy.php burdan takip et,

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam kızlar ben geldimm...
meleğim gayet iyi normal ebatlarına dönüş yapmış 2901 gr ve 50cm olmuş yüzünü göremedikdoğum kanalına girmiş
artık haftada 1 kez NST miz var ve biraz aşağıdaymış yani ebe yanılmamış ama doğum ne zaman olur bilemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…