slmm kizlarrrrr SEASTIREEE
cnm ilk sayfada benim adimi yazmis orkidem ama bilgilerim eksik eklermisin cnm
27 yasindayim,67 kilo ile basladim hamislige,bebegimin adi ali ozan olucak insss
slmm kizlarrrrr SEASTIREEE
cnm ilk sayfada benim adimi yazmis orkidem ama bilgilerim eksik eklermisin cnm
27 yasindayim,67 kilo ile basladim hamislige,bebegimin adi ali ozan olucak insss
Kızlar annemlerin bana hastaneye getireceği çiçeği seçmeye çalışıyorum da çiçeksepeti nde bunu gördüm bana çiçekten daha mantıklı gibi geldi. Sizce nasıl? size çiçek mi getirilmesini istersiniz yoksa bundan mı?
Kızlar annemlerin bana hastaneye getireceği çiçeği seçmeye çalışıyorum da çiçeksepeti nde bunu gördüm bana çiçekten daha mantıklı gibi geldi. Sizce nasıl? size çiçek mi getirilmesini istersiniz yoksa bundan mı? Eki Görüntüle 547453
Gunaydin kizlar kahvaltimizi yaptik kizimin keyfi yerine geldi anneannesi elini karnima koydugunda balik gibi kayiyo...
Bugun hem annemin patoloji sonuclarini almaya hemde kizimi gormeye gidicez kizlar. Ne olur dua edin patoloji temiz ciksin da annem kemoterapi gormesin hamilelerin duasi kabul olur...
canım gerçekten işimiz bu sene zor olacak dün veli toplantımız vardı öğretmeni dersleriyle kim ilgileniyorsa o gelsin demiş bizde babamızı gönderdik sorumluluğu alsın diye sende biran önce babaya devret akşamları ben uzanıyorum valla ikisi ders yapıyorlar 3 ay sabredin demiş ondan sonra biraz kolaylaşacak diye umarım alnımızın akıyla atlatırız bu seneyi
canım doğru söylüyorsun da babamız yumurta kapıya gelmeden iş yapacak tiplerden değil.ev işleri yemek ve diğer işlerde ondan yardım istemek durumunda kalmamak için dua eder oldum.aslında yapsa belki herşeyi benden güzel yapar ama huyu böyle.bazen çok sinir oluyorum.kırk kere söyle sonra yaptır canım çok sıkılıyor.
canım forum sayfamızı takip etmemizin en kolay yolu onlineforum takipten oluyor..
mesela bu aralık anneleri sayfasına abone ol, sonra onlineforumtakip i aç, orda da sol üstte sadece abone olduklarım diye yer var orayı klikle.. biri bişey yazdıkça çıkıyor sayfayı yenilemene gerek bile kalmıyor :)))
Kızlar annemlerin bana hastaneye getireceği çiçeği seçmeye çalışıyorum da çiçeksepeti nde bunu gördüm bana çiçekten daha mantıklı gibi geldi. Sizce nasıl? size çiçek mi getirilmesini istersiniz yoksa bundan mı? Eki Görüntüle 547453
Selam kızlar ben geldimm...
meleğim gayet iyi normal ebatlarına dönüş yapmış 2901 gr ve 50cm olmuş yüzünü göremedikdoğum kanalına girmiş
artık haftada 1 kez NST miz var ve biraz aşağıdaymış yani ebe yanılmamış ama doğum ne zaman olur bilemiyoruz