2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

hmmm oğlunuda es geçmemiş yani artık ikiniz bir giyinirsiniz tatlım erkeklerede lohusa pijaması olduğunu bilmiyodum:))

Bu arada kendimiz için kaç tane çamaşır koyalım kızlar. ben 6 tane koydum ama bilemiyorum az mı?Seastire canım çamaşırını ten rengi al belli oluyo pijamadan...

hmm saol aklımda bulunsun tatlım mavide olabilir ben daha almadım bile:)) 6 yeterli bence

az önce kapı çaldı kitabım gelmiş.bebeğimi beklerken.çok kaliteli bir kitap ama bizi ilgilendiren kısmı biraz az.hamileliğin daha başlarında olanlar için daha yararlı olur.o yüzden hamile bir arkadaşıma hediye etmeyi düşünüyorum.

hmmm oğlunuda es geçmemiş yani artık ikiniz bir giyinirsiniz tatlım erkeklerede lohusa pijaması olduğunu bilmiyodum:))

aman olduğundan değil, ben yaptım oldu cinsinden bence.. :)))

mobilyalarımız kuruldu.. ama çok kokuyor oda, dün boyanmış daha... camları açtım kapısını kapattım odanın.. bi kaçgün havalansın...

hadi hayırlı olsun canım artık yerleşince resimlerini bekleriz

Doktor Kontrol Listemiz

oflu 7 kasım çarş. saat: 11:00
chnb 7 kasım çarş. saat: 12:30
yawruş 7 kasım çarş. saat: 12:45
mervegkc 7 kasım çarş. saat: 13:30
lezginka 7 kasım çarş. saat: ????

eczreyrey 8 kasım perş. saat:????
egemm44 8 kasım perş. saat: 13.30
funntunn 8 kasım perş. saat 15:00
maya887 8 kasım perş. saat 10:20
badem30 9 kasım cuma saat????
istanbull34 9 Kasım cuma saat: 08:30
cereyan 9 kasım cuma saat:????
meoww 9 Kasım cuma saat: 14:30
vitaminc 10 kasım cts saat: ????
mavi58 10 kasım cts saat: ????
ozgezngn 12 Kasım Pzt. saat: 14.40
mustafamvezeynebim 12 kasım pzt saat: 14:30
fd01 13 kasım salı saat: 09:00
pinarfrtn 13 kasım salı saat 14:00
burcu_gen 13 kasım salı saat : 17:20
gecedicle 15 kasım perş. saat 10:00
mermaid76 15 kasım perş. saat: 12.30
ymd saat 16 kasım cuma saat: 18.00
miskokulum 17 kasım cts saat: 09.15
bsygn 19 Kasım pzt saat: 09:20
ozgezngn 19 Kasım pzt. saat: 14.40
ceza83 20 kasım salı saat: 10.00
Seastire 20 Kasım salı saat: 14.00
nigar50 20 kasım salı saat: ????
emi1987 21 kasım çarş. saat: 15.00

ecrin46 saat:
biftek saat
yasmin_tokat saat
yawruş saat

güncellemem için bana msj gönderebilirsiniz..

Son düzenleyen: Moderatör:
hayırlı olsun canım odanız resimlerini bekliyoruz

2 bebişinmiydi bu tatlım

evet canım 1 kızım var 6.5 yaşında bu sene 1. sınıfa başladı bizim iş biraz zor olacak ama katlanacağız kızımı babasına sattım dersleriyle o ilgilenecek bende oğluma bakacağım inşallah

Mobilyaları güle güle kullansın oğluşun... sna tekrar tekrar zahmet oluyo ama benim de 21 kasım saat 15.00, teşekkürler...

anladım tatlım ben ilk sanıyodum düzeltirim

ben de öyleyim 7 yaşında oğlum var ders çalıştırmak gerçekten zor oluyor.neyse ki öğretmenimiz çok sıkmıyor.babamız şimdilik geri planda ama bebek olunca ben de mecburen ona devredicem.

offf off inşallah çabuk gelsin :)

ben de öyleyim 7 yaşında oğlum var ders çalıştırmak gerçekten zor oluyor.neyse ki öğretmenimiz çok sıkmıyor.babamız şimdilik geri planda ama bebek olunca ben de mecburen ona devredicem.

canım gerçekten işimiz bu sene zor olacak dün veli toplantımız vardı öğretmeni dersleriyle kim ilgileniyorsa o gelsin demiş bizde babamızı gönderdik sorumluluğu alsın diye sende biran önce babaya devret akşamları ben uzanıyorum valla ikisi ders yapıyorlar 3 ay sabredin demiş ondan sonra biraz kolaylaşacak diye umarım alnımızın akıyla atlatırız bu seneyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…