geçmiş olsun canım
hayırlı olsun,bu topiğin bayanları epey süslü sanırım.Benim aldığım pijamalar çok basit kalıyor sizinkilerin yanında
Eki Görüntüle 547368 Eki Görüntüle 547370 yengemiz saolsun örmüş getirmiş pembiş olanıda süslü kokoş kızıma örmüş kıskançlık olmasın diye
Kızlar pijama takımı ve bebek için bakım çantası almiştim resmini eklememiştim bakalım beğenecekmisiniz))Eki Görüntüle 547380
Evet CNm takımdan çıktı dantel babet çoraplarıda ben aldım pijamanın kolları kürklü incili söker çorap giyilmez dedim
ayyy kızlar kesinlikle bebeklerimiz artık dışarda olan herşeyden haberdar...
sabahtan beri sakindi sesi çıkmıyodu, minik minik kıpırdanıyodu...
demin matkap çalıştırdı ustalar (hala mobilyalarla uğraşıyolar da odada)
nasıl korktu bizimki, hemen bi kıpırdandı baya kuvvetli döndü itikledi, şimdi de hıçkırık tuttu...
canım bebeğim korktu sesten(((
37.haftaya kadar çalışıcam işte, 5 haftayı sonraya devretmek için.. 4 aralıkta 37.haftaya giriyoruz, yanlış mı hesapladım 4 hafta yok mu...?
Kızlar pijama takımı ve bebek için bakım çantası almiştim resmini eklememiştim bakalım beğenecekmisiniz))Eki Görüntüle 547380
Çok güzeller canım, yengenin ellerine sağlık...
Pijamayı tam net göremedim. Ama gördüğüm kadarıyla güzel görünüyo. bebek çantasını ben de böyle bişey almayı düşünüyorum. Takınca benim çantam gibi dursun, rüküş olmayalım...
buda benim pijamam kızlar
Eki Görüntüle 547405
oooo dantelli falan.. güle güle giy canım...
Walla süper indirimden aldım CNm çanta ztn böle bişey düşünüyordum ama farklı bır marka düşünüyordum sonra dedim hep yerde gezecek bagajda gezecek o kadar ara vermiyim dedim))
buda benim pijamam kızlar
Eki Görüntüle 547405
merhaba kızlar nasılsınız bakalım?benimde izne çıkmak için bu haftadan sonra 2 haftam var 37de çıkıcam.
seastre canım benide eklermisin yazıyorum bilgileri:yaş:30 hamile kaldığım kilo:56 cinsiyet:erkek isim :belli değil35 .haftadaki kilom:66 doğum tarihi:15 aralık
Danteli kokoş seni bana süslü diyene bakın))güle güle giy bitanem eminim sanada cok yakışmştır ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?