2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Eki Görüntüle 547368 Eki Görüntüle 547370 yengemiz saolsun örmüş getirmiş pembiş olanıda süslü kokoş kızıma örmüş kıskançlık olmasın diye

Çok güzeller canım, yengenin ellerine sağlık...

Kızlar pijama takımı ve bebek için bakım çantası almiştim resmini eklememiştim bakalım beğenecekmisiniz))Eki Görüntüle 547380

Pijamayı tam net göremedim. Ama gördüğüm kadarıyla güzel görünüyo. bebek çantasını ben de böyle bişey almayı düşünüyorum. Takınca benim çantam gibi dursun, rüküş olmayalım...

ay kıayamam ya yerim ben onlarıı

37.haftaya kadar çalışıcam işte, 5 haftayı sonraya devretmek için.. 4 aralıkta 37.haftaya giriyoruz, yanlış mı hesapladım 4 hafta yok mu...?

canım izne çıkmak için 37. haftayı da çalışıyosun.yani 37+0 da iznin başlar.37 biter 38 başlarken izne ayrılırsın.

Walla süper indirimden aldım CNm çanta ztn böle bişey düşünüyordum ama farklı bır marka düşünüyordum sonra dedim hep yerde gezecek bagajda gezecek o kadar ara vermiyim dedim ))

Miskokulum Saol tatlım walla en sadesini seçtim çünkü tâcımı biraz havalı almayı düşünüyorum en güzel günlerimizi yaşıyacağız Allah'ın izniyle tıpkı bir gelin gibi olmak istiyorum kucağımda prensesimle:)))

Yanlış hatırlamıyorsam ymd ve gecedicle; sizin için daha dogrusu ogluşların çapa konseptine uygun aksesuarlar trendyolhome da bi bakın derim))

merhaba kızlar nasılsınız bakalım?benimde izne çıkmak için bu haftadan sonra 2 haftam var 37de çıkıcam.

seastre canım benide eklermisin yazıyorum bilgileri:yaş:30 hamile kaldığım kilo:56 cinsiyet:erkek isim :belli değil 35 .haftadaki kilom:66 doğum tarihi:15 aralık

Walla süper indirimden aldım CNm çanta ztn böle bişey düşünüyordum ama farklı bır marka düşünüyordum sonra dedim hep yerde gezecek bagajda gezecek o kadar ara vermiyim dedim ))

Canım kaça aldın peki? iNternetten mi aldın? İndirim dedin gözlerim açıldı bak :)

Seastirecim benim lohusa pijamalarım da aynısı Eminönü'nden almıştım. sabahlığıı da var. Ama benim ekru rengi. Yıkadın mı bilmiyorum ama, yıkarken ben kurdeleyi söktüm, üzerinde taş var ya paslanır diye... Çengelli iğne taktım her yıkamada, sök-dik uğraşmamak için...

selam kızlar,nasılsınız?

yavrus hala gelmemiş,çok merak ediyorum yaa :26: noldu acaba? umarım sadece internetle ilgili bir sorundur..

cicileriniz çok güzel kızlar,güle güle giyin..

kontrole gidecekler hayırlı haberlerle gelin inşallah..

boğazım bugün daha iyi gibi sanki,ama hala acıyo,umarım daha kötü olmaz..

bilgilerini not aldım tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…