Pijamayı tam net göremedim. Ama gördüğüm kadarıyla güzel görünüyo. bebek çantasını ben de böyle bişey almayı düşünüyorum. Takınca benim çantam gibi dursun, rüküş olmayalım...
ayyy kızlar kesinlikle bebeklerimiz artık dışarda olan herşeyden haberdar...
sabahtan beri sakindi sesi çıkmıyodu, minik minik kıpırdanıyodu...
demin matkap çalıştırdı ustalar (hala mobilyalarla uğraşıyolar da odada)
nasıl korktu bizimki, hemen bi kıpırdandı baya kuvvetli döndü itikledi, şimdi de hıçkırık tuttu...
canım bebeğim korktu sesten (((
Pijamayı tam net göremedim. Ama gördüğüm kadarıyla güzel görünüyo. bebek çantasını ben de böyle bişey almayı düşünüyorum. Takınca benim çantam gibi dursun, rüküş olmayalım...
Walla süper indirimden aldım CNm çanta ztn böle bişey düşünüyordum ama farklı bır marka düşünüyordum sonra dedim hep yerde gezecek bagajda gezecek o kadar ara vermiyim dedim ))
Miskokulum Saol tatlım walla en sadesini seçtim çünkü tâcımı biraz havalı almayı düşünüyorum en güzel günlerimizi yaşıyacağız Allah'ın izniyle tıpkı bir gelin gibi olmak istiyorum kucağımda prensesimle:)))
merhaba kızlar nasılsınız bakalım?benimde izne çıkmak için bu haftadan sonra 2 haftam var 37de çıkıcam.
seastre canım benide eklermisin yazıyorum bilgileri:yaş:30 hamile kaldığım kilo:56 cinsiyet:erkek isim :belli değil 35 .haftadaki kilom:66 doğum tarihi:15 aralık
Walla süper indirimden aldım CNm çanta ztn böle bişey düşünüyordum ama farklı bır marka düşünüyordum sonra dedim hep yerde gezecek bagajda gezecek o kadar ara vermiyim dedim ))
Seastirecim benim lohusa pijamalarım da aynısı Eminönü'nden almıştım. sabahlığıı da var. Ama benim ekru rengi. Yıkadın mı bilmiyorum ama, yıkarken ben kurdeleyi söktüm, üzerinde taş var ya paslanır diye... Çengelli iğne taktım her yıkamada, sök-dik uğraşmamak için...
merhaba kızlar nasılsınız bakalım?benimde izne çıkmak için bu haftadan sonra 2 haftam var 37de çıkıcam.
seastre canım benide eklermisin yazıyorum bilgileri:yaş:30 hamile kaldığım kilo:56 cinsiyet:erkek isim :belli değil 35 .haftadaki kilom:66 doğum tarihi:15 aralık