2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

oy oy oyyy :) yeni bir bebek daha mı

Benim uykumda hiç sorun yok yattğm gibi uyanıyorum oğlum bana endeksli ben uyanmadn uyanmıyor :)

kızlar biz bulut çukla iyiyiz çok şükür:)))evde internet sorunumuz çözüldü artık akşamlarıda olsa size eşlik edicem... Gerçi 2 hafta sonra hep sizinle olucam inşallah:))) sizde umarım iyisinizdir...

Bizde iyiyiz canım oğluşumla sürekli aramızda olucağına sevindm

Canım muh.önemli değil benim için gerekli olan bilgileri söylemesi yeterli

Son düzenleme:
iyi geceler kızlarr kaç gündür evi temizleyip paklamakla uğraşıyoruz annemle, bugün şükür bitti ama bizde bittik temizlik yap ayrı bide kışlıkları çıkardım 1 haftadan fazla sürdü temizlik bu arada doktorada gittik bebişim 2 kilo 350 gram olmuş hala yan yatıyor bıdış doğum havasına girememiş hala aralık ortası gibi bekliyoruz bakalım acayip göbeğimi ağrıtıyor kaç gündür içimde dönüşlerini ve vuruşlarını çok kuvvetli hissediyorum hele bugün çok feci hep böylemi olacak hiç yeri dar gelipte durduğu yok bıdışımın.

geçmişi çok olduğu için okuyamadım sadece doğum yapanlar olmuş sanırım onu öğrendim kimler doğum yaptı çok merakettim durumları nasıl.

Hayırlı akşamlar canım dikkat etsene niye ağır kaldırıyosun kızdm şimdi hastaneye git bence hemen önemli bişey olablr

Hayırlı akşamlar canım dikkat etsene niye ağır kaldırıyosun kızdm şimdi hastaneye git bence hemen önemli bişey olablr
zaten devamlı sancım oluyor ama bu gece biraz daha attı. akıntı da var 2-3 gündür .bugüne özel birşey değil. yarın erken gidicem doktora zaten.vücudumu çok hor kullanıyorum herişin içindeyim oh oluyo bana

Son düzenleme:
mesajı yanlışlıkla iki kere göndermişim kusura bakmayın kızlar sayfa hata verdi

Son düzenleme:

Bence cantani kapinin oraya koy pembe akinti dogumun yaklastigini soyluyor olabilir.

Hayırlı gecelr canım güzel haberlerini beklyrz

Sanada i geceler canım kolay gelsin sana oh mis gibi oluyodr evin doğum yapanların durumunu doğum hikayelerndn göreblrsin canım

Canım doğum evi nasıldr bilmyrm yani güvenilirmi araştırma hastaneside fakülte gibiyse tavsiye etmem
doğum eviçok kalabalık oluyormuş açılma 4 cm olana kadar hastaneye yatış almıyorlarmış.eğitim araştırmada da herşeyi araştırıyorlarmış temizmiş ama hiç tanıdığım doktor yok .doğum evinde, ebeler devamlı doğum yaptırıyor onlar daha tecrübeli diye düşünüyorum :26:

eczreyrey neden yordun tatlım kendini bu kadar,37.haftadasın gerçi,korkulacak bir durum yok,ama yine de zamanında gelse bebişin çok iyi olur..

ben de şu 3 haftayı bi atlatsaydım,37.haftadan sonra hiç korkmayacam ama zaman geçmiyo bi türlü..
pınar benim kız da öyle,benimle birlikte uyuyo,benimle birlikte uyanıyo,çok uslu olacak inşallah benim tombulum..
sütümüzü içelim ve yatalım..
hepinize iyi geceler kızlar,öptük hepinizi kızımla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…