kızlar hayırlı akşamlar geçmişe yetişemiyorum oku oku bitmiyobugün çok iş yaptım biraz da ağır kaldırdım ondan mıdır bilmem çok sancım var soluma yattım uzandım ama çok ağrıyo yarın kontrolüm var akıntım da pempeleşti inşallah bu geceyi atlatırım hayırlısıyla
sertleşmeler düzenli değil ama gitgide ağrılı olmaya başladı bu arada geceleri de hiç rahat uyuyamıyorum.sanki vücudum kendini doğum sonrasına hazırlıyo.hiç derin uykuya dalamıyorum hep tavşan uykusubu arada çok sabırsız ve heyecanlıyım :)
kızlar biz bulut çukla iyiyiz çok şükür:)))evde internet sorunumuz çözüldü artık akşamlarıda olsa size eşlik edicem... Gerçi 2 hafta sonra hep sizinle olucam inşallah:))) sizde umarım iyisinizdir...
kızlar sorun yok eşim burda yarın yazcam
canım deme öyle korkuyorum kız :18:daha var neredeyse bir ay var bu sancılar beni korkutuyo sadece. henüz hangi hastanede doğum yapacağıma bile karar vermedimoy oy oyyy :) yeni bir bebek daha mı
sağ olun canlarım...
pınar bizim muhabbetler böyle senin drrn gibi değil benimki...
serpilciğim sağ ol. kız sen izne çıkacan ben doğurcam...
bademim sağ ol canım bu kargo bütün hamilelik evde olurum gelmez ne zaman dr ye gitsem gelir...
emi sağ ol canım evet özel hastane sgk geçmiyor ama(
yavrus iyisin sanırım...
benimde oluyor diyeceğim ama benim hep sert bazen çokaz bir yumuşaklık oluyor ama hep sertmerhaba arkadaşlar ben de aralık annesi olucam inşallah yaşım 24 ilk bebeğim sizde de karında sertleşme oluyo mu zaman zaman?
Kızlar iyi geceler, bugun erken yatasım var. Yavrus'tan da haber aldık çok şükür rahat rahat uyuyabiliriz.
tatlı rüyalar herkese...
kızlar hayırlı akşamlar geçmişe yetişemiyorum oku oku bitmiyobugün çok iş yaptım biraz da ağır kaldırdım ondan mıdır bilmem çok sancım var soluma yattım uzandım ama çok ağrıyo yarın kontrolüm var akıntım da pempeleşti inşallah bu geceyi atlatırım hayırlısıyla
zaten devamlı sancım oluyor ama bu gece biraz daha attı. akıntı da var 2-3 gündür .bugüne özel birşey değil. yarın erken gidicem doktora zaten.vücudumu çok hor kullanıyorum herişin içindeyim oh oluyo banaHayırlı akşamlar canım dikkat etsene niye ağır kaldırıyosun kızdm şimdi hastaneye git bence hemen önemli bişey olablr
zaten devamlı sancım oluyor ama bu gece biraz daha attı. akıntı da var 2-3 gündür .bugüne özel birşey değil. yarın erken gidicem doktora zaten.vücudumu çok hor kullanıyorum herişin içindeyim ah oluyo bana
herkse hayırlı geceler yarın cok işim var bizim yaramazlarla uyumaya calısım biraz yarın randevum var eksikler vardı dogum cantamda onları tammlamak için alışverişe cıkıcamhayırlı haberle gelirim inşaallah ben ve tüm annecikler
herşeyimiz hazır da yok bence daha var henüz gelebilir diye hissetmiyorum yani işler bitmedi ev karışık gelmez daha benim oğlumBence cantani kapinin oraya koy pembe akinti dogumun yaklastigini soyluyor olabilir.
kızlar ben sakarya da oturuyorum burda doğum için eğitim araştırma hastanesi var bir de doğum evi var sizce hangisi daha iyidir doğum yapmak için
İnsallah canim gelmesin vaktini beklesin zaten. İyi dinlen bir daha da bu kadar yorma kendini.herşeyimiz hazır da yok bence daha var henüz gelebilir diye hissetmiyorum yani işler bitmedi ev karışık gelmez daha benim oğlum
iyi geceler kızlarr kaç gündür evi temizleyip paklamakla uğraşıyoruz annemle, bugün şükür bitti ama bizde bittik temizlik yap ayrı bide kışlıkları çıkardım 1 haftadan fazla sürdü temizlikbu arada doktorada gittik bebişim 2 kilo 350 gram olmuş hala yan yatıyor bıdış doğum havasına girememiş hala aralık ortası gibi bekliyoruz bakalım acayip göbeğimi ağrıtıyor kaç gündür içimde dönüşlerini ve vuruşlarını çok kuvvetli hissediyorum hele bugün çok feci hep böylemi olacak hiç yeri dar gelipte durduğu yok bıdışımın.
geçmişi çok olduğu için okuyamadım sadece doğum yapanlar olmuş sanırım onu öğrendim kimler doğum yaptı çok merakettim durumları nasıl.
doğum eviçok kalabalık oluyormuş açılma 4 cm olana kadar hastaneye yatış almıyorlarmış.eğitim araştırmada da herşeyi araştırıyorlarmış temizmiş ama hiç tanıdığım doktor yok .doğum evinde, ebeler devamlı doğum yaptırıyor onlar daha tecrübeli diye düşünüyorum :26:Canım doğum evi nasıldr bilmyrm yani güvenilirmi araştırma hastaneside fakülte gibiyse tavsiye etmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?