doğum eviçok kalabalık oluyormuş açılma 4 cm olana kadar hastaneye yatış almıyorlarmış.eğitim araştırmada da herşeyi araştırıyorlarmış temizmiş ama hiç tanıdığım doktor yok .doğum evinde, ebeler devamlı doğum yaptırıyor onlar daha tecrübeli diye düşünüyorum :26:
inşallah canım hepimizz zamanında doğumlar yaparız.evet 37 . haftadan sonra biraz daha rahatlıyorsun ama eğer kilosu düşükse o zamnda sıkıntı olabilir.bakalım ben yarın öğrenicem kilomuzu illaki son ayda oluyor hareketlilik herkes yok temizlikti yok misafirdi çok normal yorulmamız.yarın kontrolden sonra görüşürz kızlar iyi geceler hepinize.öpüyoruz oğluşumla hepinizieczreyrey neden yordun tatlım kendini bu kadar,37.haftadasın gerçi,korkulacak bir durum yok,ama yine de zamanında gelse bebişin çok iyi olur..
ben de şu 3 haftayı bi atlatsaydım,37.haftadan sonra hiç korkmayacam ama zaman geçmiyo bi türlü..
pınar benim kız da öyle,benimle birlikte uyuyo,benimle birlikte uyanıyo,çok uslu olacak inşallah benim tombulum..
sütümüzü içelim ve yatalım..
hepinize iyi geceler kızlar,öptük hepinizi kızımla
zaten devamlı sancım oluyor ama bu gece biraz daha attı. akıntı da var 2-3 gündür .bugüne özel birşey değil. yarın erken gidicem doktora zaten.vücudumu çok hor kullanıyorum herişin içindeyim oh oluyo bana
canım ben aslen izmirliyim gecen sene araık ayında gelin geldim sakaryaya izmir daha yoğun sakaryaya göre .izmirde bütün hastaneler çok yoğun insana değer verilmiyor hastanelerde özele gidicen anca rahat edersin orada eğitim araştırmalar da öyle kalabalık.sanırım eğitim araştırmaya giderim .amaan düşünmek istemiyorum artık bunaldım inanki neresiyse hayırlısı orası olsun inşallahevet canım,doğumevleri berbat,aşırı kalabalık,İzmir'de eşimle gittik,tahlil yaptıracaktık,aman Allah'ım girdiğimizle çıktığımız bir oldu,eşim dedi''hadi hadi çabuk kaçalım,burda insan doğuramaz,çocuk geri kaçar içeri''..her zaman bir curcuna var canım doğumevlerinde,yine de karar senin tabi ki ..
aynen canım çok az kaldı bu hallerimizi özlemeyeBenimde arada akıntım oluyo bide bıçak kesiği gibi hafif sızlamalar acıtıo bişeyin farkında değilm sanırm kafama takmyrm düşünmyrm korkmamak için ama yaklaşıyoruz
mesajı yanlışlıkla iki kere göndermişim kusura bakmayın kızlar sayfa hata verdi
doğum eviçok kalabalık oluyormuş açılma 4 cm olana kadar hastaneye yatış almıyorlarmış.eğitim araştırmada da herşeyi araştırıyorlarmış temizmiş ama hiç tanıdığım doktor yok .doğum evinde, ebeler devamlı doğum yaptırıyor onlar daha tecrübeli diye düşünüyorum :26:
eczreyrey neden yordun tatlım kendini bu kadar,37.haftadasın gerçi,korkulacak bir durum yok,ama yine de zamanında gelse bebişin çok iyi olur..
ben de şu 3 haftayı bi atlatsaydım,37.haftadan sonra hiç korkmayacam ama zaman geçmiyo bi türlü..
pınar benim kız da öyle,benimle birlikte uyuyo,benimle birlikte uyanıyo,çok uslu olacak inşallah benim tombulum..
sütümüzü içelim ve yatalım..
hepinize iyi geceler kızlar,öptük hepinizi kızımla
Tahmini doğum tarihlerimiz peş peşe :) benim bebeğimde iri.doktor geçen cumartesi 15 gün sonra doğumunun zamanını sana söylicem demişti. ya hemen alcaz ya da biraz daha bekleme kararı alcaz dedi. durum seninkine çok benziyor yani. tarihi çok merak ediyorum ona göre annem gelicek çünkü
kızlar hayırlı akşamlar geçmişe yetişemiyorum oku oku bitmiyobugün çok iş yaptım biraz da ağır kaldırdım ondan mıdır bilmem çok sancım var soluma yattım uzandım ama çok ağrıyo yarın kontrolüm var akıntım da pempeleşti inşallah bu geceyi atlatırım hayırlısıyla
Canım cok sevindim herseyin yolunda olmasina:))) coooook az kaldi dıdıdıdı
iyi geceler kızlarr kaç gündür evi temizleyip paklamakla uğraşıyoruz annemle, bugün şükür bitti ama bizde bittik temizlik yap ayrı bide kışlıkları çıkardım 1 haftadan fazla sürdü temizlikbu arada doktorada gittik bebişim 2 kilo 350 gram olmuş hala yan yatıyor bıdış doğum havasına girememiş hala aralık ortası gibi bekliyoruz bakalım acayip göbeğimi ağrıtıyor kaç gündür içimde dönüşlerini ve vuruşlarını çok kuvvetli hissediyorum hele bugün çok feci hep böylemi olacak hiç yeri dar gelipte durduğu yok bıdışımın.
geçmişi çok olduğu için okuyamadım sadece doğum yapanlar olmuş sanırım onu öğrendim kimler doğum yaptı çok merakettim durumları nasıl.
herşeyimiz hazır da yok bence daha var henüz gelebilir diye hissetmiyorum yani işler bitmedi ev karışık gelmez daha benim oğlum
aynen canım çok az kaldı bu hallerimizi özlemeye
kızlar iyi geceler yarın erken kalkıcaz .allaha emnetsiniz hepiniz
Merhaba, ben uyandım geldim gene. 2-3 saatte bir kalkıyorum tuvalet için mecburen. sonra da hemen uyku tutmuyo...
Ezreycey dikkat et kendine, yorulma. Doktordan güzel haberlerle dönersin umarım...
heheh çok şekerler, sanki ikinci daha çok benziyor pepeye
ayy çok güzel bi fikirbende mi böyle bişey istesem
yaa canım ne demek yardımcı olurum tabiii.. bak foto ekliyorum nerden abone olacağını...
seçeneklerden abone ol çıkıyor
Eki Görüntüle 547478
sonra da http://www.kadinlarkulubu.com/vaispy.php burdan takip et,
ahh keşke uyusamda bende uyanabilsem bu saat sabahın 5 oldu nerdeyse 1gram uyuyamadım hemen hemen 1 haftadır böyleyim gündüz sarhoş gibiyim yatınca nefes alamıyorum 2yastıklada boynum ağrıyor devamlı camı açtım dışarı bakıyorum
Mrb kızlar. Alıntı yapamadım ama iyi dileklerde bulunan herkese teşekkürler...
Bazı arkadaşlar enfeksiyon için ilaç kullanmadıklarını söylemişler. aman sakın ihmal etmeyin sonra ilerler,benim gibi hastanelik olursunuz..en kötüsü de erken doğum riski..
sprint 3 kişinin doğum yaptığını yazmışsın. kim onlar? erken doğum mu?
yavrus ben de merak ettim seni.neyseki iyiymişsin..
iyi geceler...
Aynen bende oyleyim..artik vucut iflas edince bi yerde sizip kalcas bnce..esimede soledim zaten eger koltukta fln sizdiysam sakin uyandirma diye:)
inşallah cnm,ben kurtulamadım aslında,kültürde bakteri üremesi çıkmadı diye tedavine doğumdan sonra devam edelim dedi dr.
kızlar ben geldim bakamadım geçmişe:
13.00 de hastanedeydim nst ye girdim hemen... çok şükür sorun çıkmadı...
sonra Arda beyin yanına gittim. Bebiş iyi. Kilosu yine çok. 3600 olmuş... r.a.u 2.2 cm. iyi dedi. nasıl dikiş atmışız öyle dedi...:))
bir de yabancı ülkelerde bilinçli anneler varmış derneklerde böyle konularda gönüllü çalışıyormuş. siz öğretmensiniz yaparsınız bebiş biraz büyüyünce dedi... Ben dedim herkese diyorum r.a.u ölçtürün. dr lerin çoğu ölçmüyor günde kaç hasta bakıyorlar... hatta dedim dr ye yalan söyleyin ailede erken doğum var ölçün diye ısrar edin diyorum.... güldü dediğime...
sonra tarih konusuna geldik. o ara benim dr m ile sürekli birlikte bana bakan dr nil hanım geldi. arda bey ben çok obsesifim çok düşünürüm dedi. şu an 35 artı 4 sün ama bebek iri. acaba satta sorun mu var bakacağım eski gelişimine dedi. nil hanım ben hastayı biliyorum hep öndendi dedi. ben de erken döllenme düşünüyorsanız dedim değil çünkü ovulasyon testi kullandım:)) yine de gitti baktı geçmiş kayıtlara. evet hep iri bebek. 37- 38 i geçsin istiyorum ama bebek iri. hm eski sezaryen dikişine hem serklaj yerine zarar verebilir. şimdilik 21 kasım(37 artı 4) ya da 24 kasım (38 hafta) diyelim dedi. Ama haftaya çarşamba yine gel... tekrar bakalım dedi. Bir ara çok düşünüyorum bu tarihler vs. meselesini deyince ben dedim richard gerenin bir filmi vardı seyrettiniz mi dedim. kadın doğum dr si idi. sonunda kadınlardan bıktı. hatta bazı hanımlar hoş biri diye sorun yokken de gidiyordu dr ısrarla iyisin diyor yine gidiyor kadın. (çok güldü buraya) sonunda ne oldu dedi... dedim ki bıktı kadınlardan bindi arabaya kaçtı.ama kurtuldu mu yo... ilkel bir kabilenin arasına düştü oradada doğumu zor olan bir kadına doğum yaptırdı... nil hanım da arda bey de merak etti filmi...
Ha sonrasında doğumkatına çıktım. Neler istiyorsunuz dedim. ilk gün kıyafetleri hastanedenmiş bebişin. Islak mendil (uni baby özellikle), bebişe bez,battaniye vs kendime gecelik, pijama vs dedi. civilde uni baby indirim vardı çıkışta taksiyle gittim 6 paket aldım. her pakette 3 paket var.biraz alışveriş yapım. eve geldim yine kargo ben yokken gelmiş. beşikli bebek şekeri sepeti aldım. ben yokken kapıcıya bırakmışlar yine. kırık geldi ürün bildirdim. geri alacaklar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?