2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

evet canım,doğumevleri berbat,aşırı kalabalık,İzmir'de eşimle gittik,tahlil yaptıracaktık,aman Allah'ım girdiğimizle çıktığımız bir oldu,eşim dedi''hadi hadi çabuk kaçalım,burda insan doğuramaz,çocuk geri kaçar içeri''..her zaman bir curcuna var canım doğumevlerinde,yine de karar senin tabi ki ..

inşallah canım hepimizz zamanında doğumlar yaparız.evet 37 . haftadan sonra biraz daha rahatlıyorsun ama eğer kilosu düşükse o zamnda sıkıntı olabilir.bakalım ben yarın öğrenicem kilomuzu illaki son ayda oluyor hareketlilik herkes yok temizlikti yok misafirdi çok normal yorulmamız.yarın kontrolden sonra görüşürz kızlar iyi geceler hepinize.öpüyoruz oğluşumla hepinizi

Benimde arada akıntım oluyo bide bıçak kesiği gibi hafif sızlamalar acıtıo bişeyin farkında değilm sanırm kafama takmyrm düşünmyrm korkmamak için ama yaklaşıyoruz

canım ben aslen izmirliyim gecen sene araık ayında gelin geldim sakaryaya izmir daha yoğun sakaryaya göre .izmirde bütün hastaneler çok yoğun insana değer verilmiyor hastanelerde özele gidicen anca rahat edersin orada eğitim araştırmalar da öyle kalabalık.sanırım eğitim araştırmaya giderim .amaan düşünmek istemiyorum artık bunaldım inanki neresiyse hayırlısı orası olsun inşallah

Doğum evine git o zaman canım ben fakültede kürtaj olmuştm bide kendi isteğmle gtmştm ama allah düşürmesn eksikte etmesin dicem gerçekten araştırıolar ama bide problemli hastalar genelde bide öğrencilere yem oluosn

Ne güzel doğduklarında da inş.öyle olurlar benim oğlumda çok uslu şimdilik tekmelerken bile kibarca afiyet olsun size tatlı rüyalar

benim dr m de 38 olsun istiyor ama rahimimde dikiş var yırtılırsa diye korkuyoruz da...

Canım cok sevindim herseyin yolunda olmasina:))) coooook az kaldi dıdıdıdı

canım bu günkü takvimim de tıkac açılmış olabilir doğum saatler sonra ya da yakında diyor. benim pembe nişanım geldi 4 saat sonra doğuma gittim. bence hazırlıklı ol. bak rüzgarın eşi ütü yapmış suyu gelmiş. bir de tab benim görüşüm sakaryada güzel uygun özel hastaneler vardır iyi bir dr ayarla. bu özel anı özel yaşa bence. dediğin yerlerde eşlere çok sıkıntı çıkarıyoprlar hiç desteğini göremiyorsun yapayalnız kalırsın... tabi sen en iyisini bilirsin...

canım oh temizlik yapmışsın...

herşeyimiz hazır da yok bence daha var henüz gelebilir diye hissetmiyorum yani işler bitmedi ev karışık gelmez daha benim oğlum

umarım canım...

Merhaba, ben uyandım geldim gene. 2-3 saatte bir kalkıyorum tuvalet için mecburen. sonra da hemen uyku tutmuyo...

Ezreycey dikkat et kendine, yorulma. Doktordan güzel haberlerle dönersin umarım...

Merhaba, ben uyandım geldim gene. 2-3 saatte bir kalkıyorum tuvalet için mecburen. sonra da hemen uyku tutmuyo...

Ezreycey dikkat et kendine, yorulma. Doktordan güzel haberlerle dönersin umarım...

ahh keşke uyusamda bende uyanabilsem bu saat sabahın 5 oldu nerdeyse 1gram uyuyamadım hemen hemen 1 haftadır böyleyim gündüz sarhoş gibiyim yatınca nefes alamıyorum 2yastıklada boynum ağrıyor devamlı camı açtım dışarı bakıyorum

Ben tekrar uyudum, uyandım geldim :) Valla ben de memnun değilim bu hallerden, ama Allah'tan seniin gibi tamamen uyuyamıyo değilim o daha kötü

canım bi ikizlerimiz var didilibidili ve rüzgarın kızı neva doğdu.maalesef erken doğum ama çok şükür iyilermiş.

maşallah oğluşuna ablacım . senin bu kargodan çektiğin nedir yaa hep seni buluyo aksilikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…