2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Senin yerinde olsam bilmediğim şeyi kullanmazdım. Jilet kullan daha iyi...

sağ olun canlarım...

pınar bizim muhabbetler böyle senin drrn gibi değil benimki...

serpilciğim sağ ol. kız sen izne çıkacan ben doğurcam...

bademim sağ ol canım bu kargo bütün hamilelik evde olurum gelmez ne zaman dr ye gitsem gelir...

emi sağ ol canım evet özel hastane sgk geçmiyor ama(

yavrus iyisin sanırım...

chnb tebrik ederim canım maşallah bebegine
dogumunu özle hastanedemi yapacaksın yarın kontrollüm var bende dogum katına cıkıp ne istediklerini mi sorsam her özel veriyomu ihtiyaçları?

canım emi sordu sanmışım:))

canım benim eşimde öyle hiç yardım etmez ama bu konu farklı nasıl başlarsan öyle gider diye ödevleri ona devrettim hiç karışmıyorum doğum olunca hangi biriyle uğraşacağız bebeğe bakamayacağına göre ödevlerini yaptırırsa daha iyi olur allah yardımcımız olsun

maşallah canım güzel haberlerle gelmişsiniz

gözün aydın herşey yolundaymış cicilerinizide iyi günlerde kullanın

canım çok sevindim maşallah tosuncuk olmuş ardamız alışverişde yapmışsın güle güle kullanın

kızlar sorun yok eşim burda yarın yazcam
yavrus çok merak ettik çok şükür iyiymişsiniz

Kızlar iyi geceler, bugun erken yatasım var. Yavrus'tan da haber aldık çok şükür rahat rahat uyuyabiliriz.

tatlı rüyalar herkese...

ben eskiden kullanmıştım. İçine kireç karıştırıldığını biliyorum. hamilelikte çok tehlikeli ve tahriş edici olacağını düşünüyorum. bana sorarsan asla kullanma derim

Tahmini doğum tarihlerimiz peş peşe :) benim bebeğimde iri.doktor geçen cumartesi 15 gün sonra doğumunun zamanını sana söylicem demişti. ya hemen alcaz ya da biraz daha bekleme kararı alcaz dedi. durum seninkine çok benziyor yani. tarihi çok merak ediyorum ona göre annem gelicek çünkü

kızlar hayırlı akşamlar geçmişe yetişemiyorum oku oku bitmiyo bugün çok iş yaptım biraz da ağır kaldırdım ondan mıdır bilmem çok sancım var soluma yattım uzandım ama çok ağrıyo yarın kontrolüm var akıntım da pempeleşti inşallah bu geceyi atlatırım hayırlısıyla

Mrb kızlar. Alıntı yapamadım ama iyi dileklerde bulunan herkese teşekkürler...

Bazı arkadaşlar enfeksiyon için ilaç kullanmadıklarını söylemişler. aman sakın ihmal etmeyin sonra ilerler,benim gibi hastanelik olursunuz..en kötüsü de erken doğum riski..

sprint 3 kişinin doğum yaptığını yazmışsın. kim onlar? erken doğum mu?

yavrus ben de merak ettim seni.neyseki iyiymişsin..

iyi geceler...

geçmiş olsun canım nie agır kaldırdın ki dikkat et kendine inşaallah hakkınıza hayırlısı ne ise o olur

herkse hayırlı geceler yarın cok işim var bizim yaramazlarla uyumaya calısım biraz yarın randevum var eksikler vardı dogum cantamda onları tammlamak için alışverişe cıkıcam hayırlı haberle gelirim inşaallah ben ve tüm annecikler

geçmiş olsun canım nie agır kaldırdın ki dikkat et kendine inşaallah hakkınıza hayırlısı ne ise o olur
canım evde inşaat var her yer her yerde .mecburen yapıyorum kayınvalidem yardımcı oluyo ama ondada boyun fıtığı var kıyamıyorum o da bana kıyamıyor bakalım yarın ne olacak çok heycanlıyım oğlumu görcem

kızlar ben sakarya da oturuyorum burda doğum için eğitim araştırma hastanesi var bir de doğum evi var sizce hangisi daha iyidir doğum yapmak için

Canım cok sevindim herseyin yolunda olmasina:))) coooook az kaldi dıdıdıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…