zaten kontrolüm bu cuma gidince sorarım inş. bu arada bi şey daha sormak istiyorum epilasyon konusunda ne yapıyorsunuz genital bölgede. ben zırnık otu diye bi şey aldım aktardan ama kullanmakta tereddüt ediyorum hiç kullanan var mı?
kızlar sorun yok eşim burda yarın yazcam
kızlar sorun yok eşim burda yarın yazcam
chnb tebrik ederim canım maşallah bebegine
dogumunu özle hastanedemi yapacaksın yarın kontrollüm var bende dogum katına cıkıp ne istediklerini mi sorsam her özel veriyomu ihtiyaçları?
canım benim eşimde öyle hiç yardım etmez ama bu konu farklı nasıl başlarsan öyle gider diye ödevleri ona devrettim hiç karışmıyorum doğum olunca hangi biriyle uğraşacağız bebeğe bakamayacağına göre ödevlerini yaptırırsa daha iyi olur allah yardımcımız olsuncanım doğru söylüyorsun da babamız yumurta kapıya gelmeden iş yapacak tiplerden değil.ev işleri yemek ve diğer işlerde ondan yardım istemek durumunda kalmamak için dua eder oldum.aslında yapsa belki herşeyi benden güzel yapar ama huyu böyle.bazen çok sinir oluyorum.kırk kere söyle sonra yaptır canım çok sıkılıyor.
maşallah canım güzel haberlerle gelmişsinizSelam kızlar ben geldimm...
meleğim gayet iyi normal ebatlarına dönüş yapmış 2901 gr ve 50cm olmuş yüzünü göremedikdoğum kanalına girmiş
artık haftada 1 kez NST miz var ve biraz aşağıdaymış yani ebe yanılmamış ama doğum ne zaman olur bilemiyoruz
gözün aydın herşey yolundaymış cicilerinizide iyi günlerde kullanınselam kızlarrrrr
biz geldik.
geçmişe bakamadım baya kaynatmışsınız.
haberleri verelim.
36 haftalık çıktık..
doğum için doktor 12 aralığa kadar yolu var ama büyük ihtimal 1 hafta önce gelir dedi.
bebeğim 2720gr olmuş maşallahh
nstye girdim sancı falan çıkmadı sonuç iyiydi.
ordan mağazaya falan uğradım 15 tlye bebek battaniyesi vardı ondan aldım oğluma
2 tane zıbın aldım
bi de 2 tane kilotlu çorap aldım :)
canım çok sevindim maşallah tosuncuk olmuş ardamız alışverişde yapmışsın güle güle kullanınkızlar ben geldim bakamadım geçmişe:
13.00 de hastanedeydim nst ye girdim hemen... çok şükür sorun çıkmadı...
sonra Arda beyin yanına gittim. Bebiş iyi. Kilosu yine çok. 3600 olmuş... r.a.u 2.2 cm. iyi dedi. nasıl dikiş atmışız öyle dedi...:))
bir de yabancı ülkelerde bilinçli anneler varmış derneklerde böyle konularda gönüllü çalışıyormuş. siz öğretmensiniz yaparsınız bebiş biraz büyüyünce dedi... Ben dedim herkese diyorum r.a.u ölçtürün. dr lerin çoğu ölçmüyor günde kaç hasta bakıyorlar... hatta dedim dr ye yalan söyleyin ailede erken doğum var ölçün diye ısrar edin diyorum.... güldü dediğime...
sonra tarih konusuna geldik. o ara benim dr m ile sürekli birlikte bana bakan dr nil hanım geldi. arda bey ben çok obsesifim çok düşünürüm dedi. şu an 35 artı 4 sün ama bebek iri. acaba satta sorun mu var bakacağım eski gelişimine dedi. nil hanım ben hastayı biliyorum hep öndendi dedi. ben de erken döllenme düşünüyorsanız dedim değil çünkü ovulasyon testi kullandım:)) yine de gitti baktı geçmiş kayıtlara. evet hep iri bebek. 37- 38 i geçsin istiyorum ama bebek iri. hm eski sezaryen dikişine hem serklaj yerine zarar verebilir. şimdilik 21 kasım(37 artı 4) ya da 24 kasım (38 hafta) diyelim dedi. Ama haftaya çarşamba yine gel... tekrar bakalım dedi. Bir ara çok düşünüyorum bu tarihler vs. meselesini deyince ben dedim richard gerenin bir filmi vardı seyrettiniz mi dedim. kadın doğum dr si idi. sonunda kadınlardan bıktı. hatta bazı hanımlar hoş biri diye sorun yokken de gidiyordu dr ısrarla iyisin diyor yine gidiyor kadın. (çok güldü buraya) sonunda ne oldu dedi... dedim ki bıktı kadınlardan bindi arabaya kaçtı.ama kurtuldu mu yo... ilkel bir kabilenin arasına düştü oradada doğumu zor olan bir kadına doğum yaptırdı... nil hanım da arda bey de merak etti filmi...
Ha sonrasında doğumkatına çıktım. Neler istiyorsunuz dedim. ilk gün kıyafetleri hastanedenmiş bebişin. Islak mendil (uni baby özellikle), bebişe bez,battaniye vs kendime gecelik, pijama vs dedi. civilde uni baby indirim vardı çıkışta taksiyle gittim 6 paket aldım. her pakette 3 paket var.biraz alışveriş yapım. eve geldim yine kargo ben yokken gelmiş. beşikli bebek şekeri sepeti aldım. ben yokken kapıcıya bırakmışlar yine. kırık geldi ürün bildirdim. geri alacaklar...
yavrus çok merak ettik çok şükür iyiymişsinizkızlar sorun yok eşim burda yarın yazcam
zaten kontrolüm bu cuma gidince sorarım inş. bu arada bi şey daha sormak istiyorum epilasyon konusunda ne yapıyorsunuz genital bölgede. ben zırnık otu diye bi şey aldım aktardan ama kullanmakta tereddüt ediyorum hiç kullanan var mı?
sanada tatlı rüyalarKızlar iyi geceler, bugun erken yatasım var. Yavrus'tan da haber aldık çok şükür rahat rahat uyuyabiliriz.
tatlı rüyalar herkese...
Tahmini doğum tarihlerimiz peş peşe :) benim bebeğimde iri.doktor geçen cumartesi 15 gün sonra doğumunun zamanını sana söylicem demişti. ya hemen alcaz ya da biraz daha bekleme kararı alcaz dedi. durum seninkine çok benziyor yani. tarihi çok merak ediyorum ona göre annem gelicek çünkükızlar ben geldim bakamadım geçmişe:
sonra Arda beyin yanına gittim. Bebiş iyi. Kilosu yine çok. 3600 olmuş... r.a.u 2.2 cm. iyi dedi. nasıl dikiş atmışız öyle dedi...:))
bir de yabancı ülkelerde bilinçli anneler varmış derneklerde böyle konularda gönüllü çalışıyormuş. siz öğretmensiniz yaparsınız bebiş biraz büyüyünce dedi... Ben dedim herkese diyorum r.a.u ölçtürün. dr lerin çoğu ölçmüyor günde kaç hasta bakıyorlar... hatta dedim dr ye yalan söyleyin ailede erken doğum var ölçün diye ısrar edin diyorum.... güldü dediğime...
sonra tarih konusuna geldik. o ara benim dr m ile sürekli birlikte bana bakan dr nil hanım geldi. arda bey ben çok obsesifim çok düşünürüm dedi. şu an 35 artı 4 sün ama bebek iri. acaba satta sorun mu var bakacağım eski gelişimine dedi. nil hanım ben hastayı biliyorum hep öndendi dedi. ben de erken döllenme düşünüyorsanız dedim değil çünkü ovulasyon testi kullandım:)) yine de gitti baktı geçmiş kayıtlara. evet hep iri bebek. 37- 38 i geçsin istiyorum ama bebek iri. hm eski sezaryen dikişine hem serklaj yerine zarar verebilir. şimdilik 21 kasım(37 artı 4) ya da 24 kasım (38 hafta) diyelim dedi. Ama haftaya çarşamba yine gel... tekrar bakalım dedi. Bir ara çok düşünüyorum bu tarihler vs. meselesini deyince ben dedim richard gerenin bir filmi vardı seyrettiniz mi dedim. kadın doğum dr si idi. sonunda kadınlardan bıktı. hatta bazı hanımlar hoş biri diye sorun yokken de gidiyordu dr ısrarla iyisin diyor yine gidiyor kadın. (çok güldü buraya) sonunda ne oldu dedi... dedim ki bıktı kadınlardan bindi arabaya kaçtı.ama kurtuldu mu yo... ilkel bir kabilenin arasına düştü oradada doğumu zor olan bir kadına doğum yaptırdı... nil hanım da arda bey de merak etti filmi...
Ha sonrasında doğumkatına çıktım. Neler istiyorsunuz dedim. ilk gün kıyafetleri hastanedenmiş bebişin. Islak mendil (uni baby özellikle), bebişe bez,battaniye vs kendime gecelik, pijama vs dedi. civilde uni baby indirim vardı çıkışta taksiyle gittim 6 paket aldım. her pakette 3 paket var.biraz alışveriş yapım. eve geldim yine kargo ben yokken gelmiş. beşikli bebek şekeri sepeti aldım. ben yokken kapıcıya bırakmışlar yine. kırık geldi ürün bildirdim. geri alacaklar...
kızlar hayırlı akşamlar geçmişe yetişemiyorum oku oku bitmiyobugün çok iş yaptım biraz da ağır kaldırdım ondan mıdır bilmem çok sancım var soluma yattım uzandım ama çok ağrıyo yarın kontrolüm var akıntım da pempeleşti inşallah bu geceyi atlatırım hayırlısıyla
canım evde inşaat var her yer her yerde .mecburen yapıyorum kayınvalidem yardımcı oluyo ama ondada boyun fıtığı var kıyamıyorum o da bana kıyamıyor bakalım yarın ne olacak çok heycanlıyım oğlumu görcemgeçmiş olsun canım nie agır kaldırdın ki dikkat et kendine inşaallah hakkınıza hayırlısı ne ise o olur
kızlar ben geldim bakamadım geçmişe:
Merhaba canım benimde arada oluomerhaba arkadaşlar ben de aralık annesi olucam inşallah yaşım 24 ilk bebeğim sizde de karında sertleşme oluyo mu zaman zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?