kızlar sorun yok eşim burda yarın yazcam
iyi geceler kızlarr kaç gündür evi temizleyip paklamakla uğraşıyoruz annemle, bugün şükür bitti ama bizde bittik temizlik yap ayrı bide kışlıkları çıkardım 1 haftadan fazla sürdü temizlikbu arada doktorada gittik bebişim 2 kilo 350 gram olmuş hala yan yatıyor bıdış doğum havasına girememiş hala aralık ortası gibi bekliyoruz bakalım acayip göbeğimi ağrıtıyor kaç gündür içimde dönüşlerini ve vuruşlarını çok kuvvetli hissediyorum hele bugün çok feci hep böylemi olacak hiç yeri dar gelipte durduğu yok bıdışımın.
geçmişi çok olduğu için okuyamadım sadece doğum yapanlar olmuş sanırım onu öğrendim kimler doğum yaptı çok merakettim durumları nasıl.
günaydınn kızlarr.ailesinden uzakta olup annesi falan yanına gelen var mı doğum için?benim ki soruyorum bakarız hele o gün gelsin diyip duruyo.geçen gün yanlış bi sinyal aldık zaten belli olmuyo ki günü.dün kayınvalidem aradı eşime diyo ben bikaç hafta sonra geleyimm.o gelirse kayınpeder de gelcek.ben zaten çalışıyorum hala.okuldan gelcem tam yatıp dinlencem zaman son günlerimiz artık kayınpederin yanında nasıl uzanıp yatayımm.kayınvalideye de onu yap bunu yap diyemem.o iş yaparken ben sürekli yatamam.bide görümcemin 2,5 yaşında oğlu ona bakıyo onu bırakcak kimse yok diye onu da alıp gelcek.çocuk 7 de kalkıyo bağırıyo koşuyo oynuyo.ben zaten geceleri uykusuz geziyorum evin içinde sabaha karşı içim geçiyo derken saatin zili çalıyo.işe gitmek için kalkıyorum.son günlerim de bari uyuyayım dimi ama ya?valla anneme bugün resti çekcem artık bana acıyosan dicemm ay sonuna doğru gelirsinnn.doğuma annemle gitmeyi tercih ederim şahsenn..
zor bi durum tatlım ama bence eşinle konuşmalısın bu durumu doğumda gelsin kayınvalidenler inş annen gelirde rahat edersin sende
anneme güvenebilsem dicemm eşime senin dediğini canım da ben anneme de güvenemiyom.bide benim eşimde ailesine o kadarını bile söyleme kapasitesi yok maalesef
Eki Görüntüle 547861 Eki Görüntüle 547862 Eki Görüntüle 547863
dayanamayıp buraya da ekledim mevlüd takımımızı da aldık sanki teke eksiğimiz o kalmış gibi arkadaşlar gülüyor heralde abarttığımı düşünüyorlar ama insan dayanamıyor :)))
hepsi çok güzeller yerim ben o cicilerin içine girecek prensesi yaa canım boşver sen kimseye bakma iyi yapmışsın almakla dooğumddan sonra bide onumu düşünceksin nerden alsam diye
günaydın canım nasılsın
saatler olsun tatlım. evet hava soğudu artık bende iyiyim saol
saol canım...
hemde nasıl valla bebişler nasıl büyüyecek bilmem :)))
bu arada bizimki normal doğum pozisyonu almışş.
doktor %80 normal olur dedi.
çatı muayenesinde bi aksilik çıkmazsa..
açılmalar düzenli seyrederse normal olur dedi..
bazılarının çatısı dar olduğu için normal çok zor olurmuş
kilosu ve ölkçümleri nasıl?? onada bağlı galiba normal ya da sezeryan olması.
saol canım...
hemde nasıl valla bebişler nasıl büyüyecek bilmem :)))
bu arada bizimki normal doğum pozisyonu almışş.
doktor %80 normal olur dedi.
çatı muayenesinde bi aksilik çıkmazsa..
açılmalar düzenli seyrederse normal olur dedi..
bazılarının çatısı dar olduğu için normal çok zor olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?