2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

hoşgeldin tatlım çok yorma kendini maşallah bebişine annesi keyfini bozmak istemiyo senin bızdık demekki

günaydınn kızlarr.ailesinden uzakta olup annesi falan yanına gelen var mı doğum için?benim ki soruyorum bakarız hele o gün gelsin diyip duruyo.geçen gün yanlış bi sinyal aldık zaten belli olmuyo ki günü.dün kayınvalidem aradı eşime diyo ben bikaç hafta sonra geleyimm.o gelirse kayınpeder de gelcek.ben zaten çalışıyorum hala.okuldan gelcem tam yatıp dinlencem zaman son günlerimiz artık kayınpederin yanında nasıl uzanıp yatayımm.kayınvalideye de onu yap bunu yap diyemem.o iş yaparken ben sürekli yatamam.bide görümcemin 2,5 yaşında oğlu ona bakıyo onu bırakcak kimse yok diye onu da alıp gelcek.çocuk 7 de kalkıyo bağırıyo koşuyo oynuyo.ben zaten geceleri uykusuz geziyorum evin içinde sabaha karşı içim geçiyo derken saatin zili çalıyo.işe gitmek için kalkıyorum.son günlerim de bari uyuyayım dimi ama ya?valla anneme bugün resti çekcem artık bana acıyosan dicemm ay sonuna doğru gelirsinnn.doğuma annemle gitmeyi tercih ederim şahsenn..

günaydın kızlar hepinize yavrusum aklım sende kaldı dün rüyamda foruma yazıyomuşsun ama okuyomadım bi ürlü
rüyamda oğlumu gördüm teyzeleri okadar tatlı şeker bişeydiki anlatamam yaa off çok merak ediyorum oğlumu bennnnnn
kızlar gece eşim elini karnıma koydum oğlumda hareket diyodu uzn bi süre durmadı eşimde şaşırdı bu ne böyle ne kadar hareketli bu gece dedi bende güldüm o neki bu sakin hali dedim:)) sonra dursun beni uyusun diye eşim karnıma felan tıklattı benim oğlumda baba sözü dinleyip durdu ama 1 saat sonra yine başladı

zor bi durum tatlım ama bence eşinle konuşmalısın bu durumu doğumda gelsin kayınvalidenler inş annen gelirde rahat edersin sende

zor bi durum tatlım ama bence eşinle konuşmalısın bu durumu doğumda gelsin kayınvalidenler inş annen gelirde rahat edersin sende

anneme güvenebilsem dicemm eşime senin dediğini canım da ben anneme de güvenemiyom.bide benim eşimde ailesine o kadarını bile söyleme kapasitesi yok maalesef

anneme güvenebilsem dicemm eşime senin dediğini canım da ben anneme de güvenemiyom.bide benim eşimde ailesine o kadarını bile söyleme kapasitesi yok maalesef

hmm anlıyorum tatlım sen en iyisi annele konuş bana net bi cevap ver ona göre kayınvalidemler gelicek de belki ne zaman geliceğini söyler

hepsi çok güzeller yerim ben o cicilerin içine girecek prensesi yaa canım boşver sen kimseye bakma iyi yapmışsın almakla dooğumddan sonra bide onumu düşünceksin nerden alsam diye

yavrusummmm geçmişi bırak bize gelişmeleri söyle tatlım doktor ne dedi kızın nasılmış kaç kilo olmuş

hepsi çok güzeller yerim ben o cicilerin içine girecek prensesi yaa canım boşver sen kimseye bakma iyi yapmışsın almakla dooğumddan sonra bide onumu düşünceksin nerden alsam diye

teşekkür ederim canım bence de boşveriyorum zaten eleştirilere kulak kapatmak lazım...

saatler olsun tatlım. evet hava soğudu artık bende iyiyim saol

saol canım...
hemde nasıl valla bebişler nasıl büyüyecek bilmem :)))
bu arada bizimki normal doğum pozisyonu almışş.
doktor %80 normal olur dedi.

çatı muayenesinde bi aksilik çıkmazsa..
açılmalar düzenli seyrederse normal olur dedi..
bazılarının çatısı dar olduğu için normal çok zor olurmuş

kilosu ve ölkçümleri nasıl?? onada bağlı galiba normal ya da sezeryan olması.

kilosu ve ölkçümleri nasıl?? onada bağlı galiba normal ya da sezeryan olması.

2720gr çıktı dün maşallah
boyunu sormayı unuttum bak bende.
onu da 2 hafta sonra sorarım:)
doktor herşey yolunda görünüyor dedi.
%80 oran verdi.
son ana kadar bişey olmazsa normal olacak inşallah

gözün aydın canım benim normal doğum pozisyonuna geçeli oldu baya inş değişmez:)) benimde şuan normal görünüyo çatı kontrolünden sonra kesinleşicek benimde:))
ben hamile kalmadan önce üniversite hastanesine gitmiştim ordaki doktor catın dar demişti ama bakalım niş normal yapabilirim

Doktor Kontrol Listemiz

eczreyrey 8 kasım perş. saat:????
egemm44 8 kasım perş. saat: 13.30
funntunn 8 kasım perş. saat 15:00
maya887 8 kasım perş. saat 10:20

badem30 9 kasım cuma saat????
istanbull34 9 Kasım cuma saat: 08:30
mavi58 9 kasım cuma saat: 11:40
cereyan 9 kasım cuma saat:????
meoww 9 Kasım cuma saat: 14:30
vitaminc 10 kasım cts saat: ????
ozgezngn 12 Kasım Pzt. saat: 14.40
mustafamvezeynebim 12 kasım pzt saat: 14:30
fd01 13 kasım salı saat: 09:00
pinarfrtn 13 kasım salı saat 14:00
burcu_gen 13 kasım salı saat : 17:20
gecedicle 15 kasım perş. saat 10:00
mermaid76 15 kasım perş. saat: 12.30
ymd saat 16 kasım cuma saat: 18.00
miskokulum 17 kasım cts saat: 09.15
bsygn 19 Kasım pzt saat: 09:20
ozgezngn 19 Kasım pzt. saat: 14.40
ceza83 20 kasım salı saat: 10.00
Seastire 20 Kasım salı saat: 14.00
nigar50 20 kasım salı saat: ????
emi1987 21 kasım çarş. saat: 15.00
mervegkc 22 kasım perş. saat: 13:45

oflu çarş. saat:
chnb çarş. saat:
yawruş çarş. saat:
lezginka çarş. saat:
ecrin46 saat:
biftek saat
yasmin_tokat saat

güncellemem için bana msj gönderebilirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…