2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Bende durum daha farkli..kayinvalidem gelirse oda kayinpederimle gelicek hayatta birbirlerinden ayrilamazlar kadin bulasik yikarken bile mutfakta tepesinde bekleyen bir adam:) annem desen calisiyo..ona kalirsada gel bizde kal diyo..babam evde naslsa bisiy olsa kosar diye..ee bnde evimden baska biyerde ole raht raht nsl yatip uzancam..o yuzden 2tarafinda gonlunu kirmayip dogumu evimde tek basima bekliorum..dogum sonrasindada izinli oldugum sure icerisinde kimse evimde kalsin istemiorum zaten esimde izinli olucak 15gun beraber kalkariz altindan gibi gelio..zatn gunduzleri raht birakmazlar bari geceleri kizima ben analik yapiim:) isime karisilmasindan oldum olasi nefret etmisimdirde..

görüyormusun herkesin düşüncesi ne farklı. gerçi bende işime karışılmasından hoşlanmam ama anneme bunu söyleyebilirim. benim dediğim gibi olacak dersem annem sesini çıkarmaz ama kayınvalidemi ikna etmek zor. tamam der ama yüz kere tekrar eder böyle yapsan iyi olurdu diye yer bitirir beni

benim annem hem evde hemde hastanede yanımda olucak belki kayınvalidemde kalır evde ama bilemiyorum annem yanımda olsunda gerisi önemli değil:)))) kayınpederim gelmez

ailelerinizle aynı şehirde olunca dediğiniz gibi gündüz gelir gece dönerler en azından, bizim iki ailede farklı şehirde,
mutlaka ikiside gelecek sırayla... aynen bizim kayınvalidede kayınpederi 1 saat evde yalnız bırakamaz,
babamda kalp krizi geçirdiğinden beri annemde babamı hayatta bırakmaz.. biz baya bi süre cümbür cemaat yaşıcaz galiba ((

gırgıriyede şenlik var desene. oy oy oyyy. senin işin de zor. Şu doğumu bi atlatsaydık. Allah sonumuzu hayretsin.

Ben artık yatayım. bu düşüncelerden uzaklaşmanın tek yolu bu galiba

listemizi bitirmişsin ellerine sağlık canım, baya bi uğraştın valla bizim için hakkını helal et

ya 2 kişiyi eklemem lazım ama ekliyorum çıkmıyo sen bi el atsana gökçecim:))))))helal olsun sizde helal edin kızlar

konu sahibi olmadığım için bana tabloyu düzenleme yetkisi vermiyor ki canım...
araya mı ekleyemiyorsun, sona mı..?

bizden yana da helal olsun arkadaşım, ama sen uğraştın biz naptık ki

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar selam ,

Sabah karnım taş gibi uyandım dr. uma mail attım hala taş gibi ama kızım kıpırdanıyor dr. gelsin görelim demiş 1-2 saate hastane de olacağım .. Ay dua edin nolur ters birşey olmasın

günaydın canım inş kötü bişey yoktur endişe etme sakın

konu sahibi olmadığım için bana tabloyu düzenleme yetkisi vermiyor ki canım...
araya mı ekleyemiyorsun, sona mı..?

bizden yana da helal olsun arkadaşım, ama sen uğraştın biz naptık ki

canım mesaj attım sana
öyle deme gökçecim sohbetimiz var bi slm bile verdiysen birini helallik almak gerekiyomuş

geçmiş olsun canım, bişey yoktur inşallah...

bende banyo yaparken karnımın sertleştiğini hissediyorum, size de oluyor mu öyle bişey..?
banyodan yarım saat sonra geçiyor ama suyun altına girdiğim anda sanki kasıyor bebek kendini, hoşlanmıyor galiba sudan veya sesinden...

İnşallah canım ya , benim arada oluyordu hafif sertleşmeler ama bu sefer öyle böyle değil kaya taşıyorum sanki
banyo da ben de çok az bi sertlik oluyo ama sonrasında masaj yapıp krem sürerken bi yayılıyor benim kuzu :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…