2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

sağol canım...
dün bi kadınla tanıştım sezeryan doğum yapmış 1 hafta önce.
ama ilk doğumu normalmiş.
ama 3 gün sancı çekmiş.
çatısı çok darmışş.
ebe bile demiş sen nasıl normal doğum yaptın diye.
dünyanın dikişi atılmış kadına..
bu sefer
sezeryan olmuş mecburen

günaydın kızlar...
uykulu ve yağmurlu bir sabahtan günaydııınnnn....:120::120::120::120::120::120::120::120::120::120:

2720gr çıktı dün maşallah
boyunu sormayı unuttum bak bende.
onu da 2 hafta sonra sorarım:)
doktor herşey yolunda görünüyor dedi.
%80 oran verdi.
son ana kadar bişey olmazsa normal olacak inşallah

maşallah tombişime benim doktorum da boyunu söylemiyor sağlıklı bi ölçüm değil boş ver boyunu diyor kafa çapını uyluk kemiğini falan ölçüyor kafa çapı iki hafta ileride dedi kafası büyük olacak heralde...

hayırlısı olsun tatlım ne diyim ama normal derse doktorum çok mutlu olurum bakalım belli olucak:)

doğunca öğreniriz boyunu artıkk :)
sağlıklı olsunlarda...
az kaldı doğuma artık şaka gibi

neyse ben ufaktan kaçayım.
kahvaltı yapıcam ev toplucam malum
yaşlı ninelere döndüm zaten oturduğum yerden kalkamıyorum

Ne yalan soliim bnde aldim mevlut takimini:) zaten yari 40inda yapmayi dudunuyorum mevlutu bidaha onu aramkl ugrasmiim die aldim..
Daha kizimin odasinin perdeleri bile yeni geldi..ev temizligi yapilmadi bide evimde kedide oldugu icin odasini tam anlamiyla yerlestiremiorum ama mevlut kiyafeti tam:)

Günaydın milleettt

Benim annemde daha gelmedi ama onun özel durumu var. İkimizde dört gözle bekliyoruz. Eğer annenin bi problemi yoksa hemen gelsin bence. Benim doktorum tahmini doğum tarihine güvenme o tarih doğum yapacağın en son günü gösterir dedi. Çalışırken bende senin gibiydim gece uyuyamayınca gündüz azap oluyor resmen. Ama şimdi gece uyuyamasamda gündüz yatıyorum. Kayınvalidenin yanında rahat etmek mümkün değil maalesef...

benim derdimde kayınvalide gelecek mutlaka da, kayınpeder de kesin gelecek onunla, ben asıl adamla nasıl aynı evde yaşıcam onu düşünüyorum ve sinir oluyorum

içim rahatladı yalnız değilim:))) ben de kırkına kadar dayanamam iyi ve sağlıklı olursak inşallah yarı kırkında yaparım gibime geliyor.....

Benim annemde daha gelmedi ama onun özel durumu var. İkimizde dört gözle bekliyoruz. Eğer annenin bi problemi yoksa hemen gelsin bence. Benim doktorum tahmini doğum tarihine güvenme o tarih doğum yapacağın en son günü gösterir dedi. Çalışırken bende senin gibiydim gece uyuyamayınca gündüz azap oluyor resmen. Ama şimdi gece uyuyamasamda gündüz yatıyorum. Kayınvalidenin yanında rahat etmek mümkün değil maalesef...[/QUOTE]

valla benim ki hep üniversiteye hazırlanan kardeşimi bahane ediyodu bu zamana kadar o da kazandı bu sene gitti.ya hepsi bahane kendi sevmiyo başka bi yere gidip kalmayı.kendi annesinde bile 1 gece kalmışlığı yok.kayınvalideye kurban olayım kayınpeder bide 2,5 yaşında çocuk peşlerinde.düşünsene rahat olabilir misin?ben zaten zarla zorla geliyorum işe asker gibi şafak sayıyorum izne çıkmak için.evde bu kişiler varken dinlenmek kafa dinlemek yatmak kalkmak mümkün mü?gelen beni rahat ettirmek için gelsin daha çok rahatsız edecekse hiç gelmesin daha iyi...

benim derdimde kayınvalide gelecek mutlaka da, kayınpeder de kesin gelecek onunla, ben asıl adamla nasıl aynı evde yaşıcam onu düşünüyorum ve sinir oluyorum
İnsanlar çok anlayışsız yaa. Benim kayınpeder derdim olmaz ama ben kayınvalidemle de rahat edemem. eğer annem yetişemezse yengem yada eltim yanımda kalsın diyorum eşimde illa anneme ayıp olur hastanede yanında dursun diyor. Ya ben annene çişim geldi gel beni kaldır pedimi değiştircem bana yardım et mi diyeyim diyorum. kadın kadına ayıp olmaz sana yardım edecek tabi diyor. umarım annem yetişir. çok utanırım ben yaa

o konuda çok şanslıyım yaaa annem yakınımda o gelip bakıcak hastanedede o durucak yanımda

siz hastane için mi diyodunuz.. hastanede ne olacağını bilmiyorum ben.. ben doğum için ist.a gidicem 40 ımız çıkana kadar annemde kalıcam inşallah, sonra evime dönünce kayınvalide kayınpeder gelir bize kesin..
çünkü onlar ist.da yaşamıyor, ben annemde kalırken gelip bebeği çok göremezleri biz eve dönünce muhtemelen hemen bizimle gelirler..
ben onu demiştim.. aynı evin içinde çok zor yaa... hemde bebekle...

benim annem hem evde hemde hastanede yanımda olucak belki kayınvalidemde kalır evde ama bilemiyorum annem yanımda olsunda gerisi önemli değil:)))) kayınpederim gelmez

yok sen doğru anlamısın ben konuyu çevirdim :) herkesin derdi başka
ooff off zaten telaşe müdürü panik bi kadın beni doğumdan çok o yorar diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…