gözün aydın canım benim normal doğum pozisyonuna geçeli oldu baya inş değişmez:)) benimde şuan normal görünüyo çatı kontrolünden sonra kesinleşicek benimde:))
ben hamile kalmadan önce üniversite hastanesine gitmiştim ordaki doktor catın dar demişti ama bakalım niş normal yapabilirim
2720gr çıktı dün maşallah
boyunu sormayı unuttum bak bende.
onu da 2 hafta sonra sorarım:)
doktor herşey yolunda görünüyor dedi.
%80 oran verdi.
son ana kadar bişey olmazsa normal olacak inşallah
Ben kimseyi istemedim yanimda acikcasi..annende olsa kayinvalidende olsa rahat edemiosun cnku..zaten ayni sehirdeyiz..bisiy olsa arabayla 30dk lik mesafe..sanci baslasa bile 30dk da kimse dogurucak degil ki..anca filmlerde oluyo o :)
sağol canım...
dün bi kadınla tanıştım sezeryan doğum yapmış 1 hafta önce.
ama ilk doğumu normalmiş.
ama 3 gün sancı çekmiş.
çatısı çok darmışş.
ebe bile demiş sen nasıl normal doğum yaptın diye.
dünyanın dikişi atılmış kadına..
bu sefer
sezeryan olmuş mecburen
maşallah tombişime benim doktorum da boyunu söylemiyor sağlıklı bi ölçüm değil boş ver boyunu diyor kafaçapını uyluk kemiğini falan ölçüyor kafa çapı iki hafta ileride dedi kafası büyük olacak heralde...
Ne yalan soliim bnde aldim mevlut takimini:) zaten yari 40inda yapmayi dudunuyorum mevlutu bidaha onu aramkl ugrasmiim die aldim..
günaydınn kızlarr.ailesinden uzakta olup annesi falan yanına gelen var mı doğum için?benim ki soruyorum bakarız hele o gün gelsin diyip duruyo.geçen gün yanlış bi sinyal aldık zaten belli olmuyo ki günü.dün kayınvalidem aradı eşime diyo ben bikaç hafta sonra geleyimm.o gelirse kayınpeder de gelcek.ben zaten çalışıyorum hala.okuldan gelcem tam yatıp dinlencem zaman son günlerimiz artık kayınpederin yanında nasıl uzanıp yatayımm.kayınvalideye de onu yap bunu yap diyemem.o iş yaparken ben sürekli yatamam.bide görümcemin 2,5 yaşında oğlu ona bakıyo onu bırakcak kimse yok diye onu da alıp gelcek.çocuk 7 de kalkıyo bağırıyo koşuyo oynuyo.ben zaten geceleri uykusuz geziyorum evin içinde sabaha karşı içim geçiyo derken saatin zili çalıyo.işe gitmek için kalkıyorum.son günlerim de bari uyuyayım dimi ama ya?valla anneme bugün resti çekcem artık bana acıyosan dicemm ay sonuna doğru gelirsinnn.doğuma annemle gitmeyi tercih ederim şahsenn..
günaydın kızlar...
uykulu ve yağmurlu bir sabahtan günaydııınnnn....:120::120::120::120::120::120::120::120::120::120:
Günaydın milleettt
Benim annemde daha gelmedi ama onun özel durumu var. İkimizde dört gözle bekliyoruz. Eğer annenin bi problemi yoksa hemen gelsin bence. Benim doktorum tahmini doğum tarihine güvenme o tarih doğum yapacağın en son günü gösterir dedi. Çalışırken bende senin gibiydim gece uyuyamayınca gündüz azap oluyor resmen. Ama şimdi gece uyuyamasamda gündüz yatıyorum. Kayınvalidenin yanında rahat etmek mümkün değil maalesef...
Ne yalan soliim bnde aldim mevlut takimini:) zaten yari 40inda yapmayi dudunuyorum mevlutu bidaha onu aramkl ugrasmiim die aldim..
Daha kizimin odasinin perdeleri bile yeni geldi..ev temizligi yapilmadi bide evimde kedide oldugu icin odasini tam anlamiyla yerlestiremiorum ama mevlut kiyafeti tam:)
İnsanlar çok anlayışsız yaa. Benim kayınpeder derdim olmaz ama ben kayınvalidemle de rahat edemem. eğer annem yetişemezse yengem yada eltim yanımda kalsın diyorum eşimde illa anneme ayıp olur hastanede yanında dursun diyor. Ya ben annene çişim geldi gel beni kaldır pedimi değiştircem bana yardım et mi diyeyim diyorum. kadın kadına ayıp olmaz sana yardım edecek tabi diyor. umarım annem yetişir. çok utanırım ben yaabenim derdimde kayınvalide gelecek mutlaka da, kayınpeder de kesin gelecek onunla, ben asıl adamla nasıl aynı evde yaşıcam onu düşünüyorum ve sinir oluyorum
İnsanlar çok anlayışsız yaa. Benim kayınpeder derdim olmaz ama ben kayınvalidemle de rahat edemem. eğer annem yetişemezse yengem yada eltim yanımda kalsın diyorum eşimde illa anneme ayıp olur hastanede yanında dursun diyor. Ya ben annene çişim geldi gel beni kaldır pedimi değiştircem bana yardım et mi diyeyim diyorum. kadın kadına ayıp olmaz sana yardım edecek tabi diyor. umarım annem yetişir. çok utanırım ben yaa
İnsanlar çok anlayışsız yaa. Benim kayınpeder derdim olmaz ama ben kayınvalidemle de rahat edemem. eğer annem yetişemezse yengem yada eltim yanımda kalsın diyorum eşimde illa anneme ayıp olur hastanede yanında dursun diyor. Ya ben annene çişim geldi gel beni kaldır pedimi değiştircem bana yardım et mi diyeyim diyorum. kadın kadına ayıp olmaz sana yardım edecek tabi diyor. umarım annem yetişir. çok utanırım ben yaa
siz hastane için mi diyodunuz.. hastanede ne olacağını bilmiyorum ben.. ben doğum için ist.a gidicem 40 ımız çıkana kadar annemde kalıcam inşallah, sonra evime dönünce kayınvalide kayınpeder gelir bize kesin..
çünkü onlar ist.da yaşamıyor, ben annemde kalırken gelip bebeği çok göremezleri biz eve dönünce muhtemelen hemen bizimle gelirler..
ben onu demiştim.. aynı evin içinde çok zor yaa... hemde bebekle...
siz hastane için mi diyodunuz.. hastanede ne olacağını bilmiyorum ben.. ben doğum için ist.a gidicem 40 ımız çıkana kadar annemde kalıcam inşallah, sonra evime dönünce kayınvalide kayınpeder gelir bize kesin..
çünkü onlar ist.da yaşamıyor, ben annemde kalırken gelip bebeği çok göremezleri biz eve dönünce muhtemelen hemen bizimle gelirler..
ben onu demiştim.. aynı evin içinde çok zor yaa... hemde bebekle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?