2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

selam canım hoşgeldinn
o ne kız öyle
ben utanbmasam bi kalıp peynir yerim bi oturuşta

Ya bi şeker diyeti çıkardılar başıma, yemeye içmeye hasret kaldım. bebeğimin doğmasına mı sevinecem rahat rahat yemek yiyeceğime bilemiyorum. Durum o kadar vahim yani

Günaydın hanımlar...
hala gribim yaa kafayı yicem nefes alamıyorum :26:
ıhlamur kaynattım dün gece bol limonla içtim ama kar etmedi sanırım bugünde içeyim de inşallah iyileşirim

Canım geçmiş olsun, benim yaklaşık 2 haftadır devam ediyo,sıkılmadan ıhlamur içmeye devam ediyorum. ateşim yok, boğaz enfeksiyonu yok bu durumda ilaç kullanmaya da gerek yok. kendi kendine geçmesini bekliyorum. Ben diyetten dolayı meyve de yiyememiştim. Sen meyveni, bol su iç, ıhlamurunu iç ve en öenmlisi dinlen yoksa geçmez...

selamlar kızlar. artık bu diyetten öyle sıkıldım ki karnım acıktı yemek yiyesim bile gelmiyor. altı üstü iki dilim ekmek bi dilim peynir.

Az kaldı canım diyet biticek inşallah. Hastaneye siparişleri vericez. Ben doğum yapacağım hastanenin etrafındaki lokantalara falan baktım, hastaneye geleceklere de sipariş verdim. Bu arada sen diyet yapıyosun uzun zamandır, kaç kilo aldın?

Sağol canım. Artık bu haftasonu doktora söylicem. ben diyete son veriyorum haberin olsun dicem. o kadar diyet yaptım bebeğim yine tosuncuk oldu. ben de artık kendi keyfime bakıcam
şeker olan annelerin bebekleri tombiş oluyo gerçekten
şansını dene bakalım ne diyecek doktor...

benimde ateşim falan yok sadece kuru bi grip..
burnum tıkalı sadece..
meyve yiyorum özellikle bakalım inşallah geçer :26:

Canım çok geçmiş olsun. Sıkma canını. Ben de pazartesi ağrılarım var diye gittim hiç bişey çıkmadı. Aynı günde doğurucaz merak etme sen. Habersiz bırakma...

Benim durumum biraz farklı. aslında ben hiç kilo almadım. Yani hamilelik öncesi kilomdayım. Ama nasıl olduysa sipsivri kocaman bi karnım var. Bebeğimde tombiş. Ben normalde kilolu biri olduğumdan bebeği stoklarımdan büyütüyorum galiba eşim evlendiğimizden beri sen hamilelikte kilo almazsın stoktan yersin diyordu hakkaten öyle oldu. Diyorum ki hayırlısıyla bebeğimi sağlıkla doğurursam eşim hastaneye çikolatalı yaşpasta getirsin hem diyetin bitişini hem bebeğimi kutlayalım orada nasıl olur?

maşallah kızna canım güzel haberlerle gelmişsin çok sevindim

Doktor Kontrol Listemiz

chnb 14 kasım çarş. saat: 10.30
gecedicle 15 kasım perş. saat 10:00
mermaid76 15 kasım perş. saat: 12.30
eczreyrey 16 kasım cuma saat: 09.40
istanbull34 16 kasım cuma saat: 13.30
ymd saat 16 kasım cuma saat: 18.00
miskokulum 17 kasım cts saat: 09.15
mavi58 17 kasım cts saat:11.00
ecrin46 19 kasım cts saat:???
bsygn 19 Kasım pzt saat: 09:20
gobeklim 19 kasım pzt saat: 09.30
ozgezngn 19 Kasım pzt. saat: 14.40
ceza83 20 kasım salı saat: 10.00
Seastire 20 Kasım salı saat: 14.00
nigar50 20 kasım salı saat: ????
gamzeli 20 kasım salı saat: ????
lovepinkk 21 kasım çarş. saat: 14.00
emi1987 21 kasım çarş. saat: 15.00
mervegkc 22 kasım perş. saat: 13:45
yawruş 23 kasım cuma saat: 08.40
eczreyrey 23 kasım cuma saat: 15.30
mustafamvezeynebim 23 kasım saat: 08.00

egemm44
funntunn
maya887
badem30
yawruş
cereyan
vitaminc
oflu
lezginka
biftek
yasmin_tokat
ozgezngn
fd01
pinarfrtn
burcu_gen

güncellemem için bana msj gönderebilirsiniz....

Son düzenleyen: Moderatör:
aaa evet seni hatırladım canım sen daha bebeğini emzirirken hamile kalmıştın yanlış mı hatırlıyorum acaba
Teşekkürler canım
pınar arkadaşım bebeğinede sanada maşlhh kızz öpüyorum minişini
bende sigara böreği yapıp stoklayabilirim en kolayı bu galiba benim için
kızlar annem anlattı çok şaşırdım ve güldüm ananem büyük teyzemi uykusunda doğurmuş haberi bile olmamış
aaa çok ilginç herkesinki öyle kolay olsa keşke
benim göbek deliğim küçük ama dışarı çıkık ne giyersem giyiym kıyafetlerden belli oluoo canım
benim çok ince açık kahve bi çizgi oluştu karnımda
mi

kaynar sevilmez mi bol bol süt demek
ben şekersiz içmiştim malum şekere alerjim var mecbur olmadıkça şekerim düşmedikçe şekerli gıda almıyorum canım
sorma canım benimde ağrılarım arttı hakkımızda hayırlısı

canım herşeyi takma kafana,,şu an günlerinde kulaklarını tıka olumsuz haberlere

Ben de diyete başlayınca verdim kilo. Sonra suyum normale döndü, doktor sen diyete devam et dedi. Ben de suyum normal diye kaçamak yapıyorum, bebişim aldığı kadar alıyorum. Çikolatalı pasta iyi fikir gerçekten. Benim de bebişim acele etmezse, 7 aralık sezeryen günü aldık. Eşimin doğum günü o gün. Bİr ayarlama yapmam lazım pasta gelsin o gün hastaneye...

maşallah tosuncuğa yaaa

günaydın kızlar
bugunlerde ağrılarımın artmasıyla öyle duygusallaştım ki
dün eşime msj attım kan hapım bitti al gel diye ..hem eve geç geldi hemde hapı almayı unutmuş trip yaptım hiç konuşmadım
gecede ağlayarak uyudum çunkü ağrılarım var akıntım var neyin var diye sormamıştı bile
neyse gece uykumda biri başımı okşuyo korkma daha zamanı var korkma diyordu

bu arada kızlar son 2 aydır ben ne yersem bebeişim onu alıyo galiba kilomda değişme olmamış 12 kg ile bitircem inşlhh

canım benim son randevum kontrolum 19 kasım

kısmet olursa 26 kasımda doğurcam gün inşlhh

ben de aynen senin gibiyim canım ...
bu hormonlar beni bambaşka bir insan yaptı. doğurduktan sonra da hemen eski haline dönmezmiş. bazen daha da çıldırabiliyorlarmış napcaz biz yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…