slmmm kizlarrrrrr
benimde bugun rdv um vardi,dr um 1 cm acikligimin oldugunu ve artik heran gelebilecegini soylediiii:18:
yani artik dogsa bile herseyini tamamlamis dedi,suanda bile dogurabilirsin dedi
normalde engec 12 si demisti veeeeeee 3 aralik dedi,normalde o tarihten once gelir dedi gelmezse 3 unde gel dedi:18:
aralik bebisleride aceleci galibaaaaallah hepimize hayirli guzel dogumlar nasip etsin inssss,dua edin kizlarrrr banaaa
selam kızlar geçmişi okuyamadım
okurum diye açtım ama sayfa öylece kaldııı
dogum yapan tümmmmmmmmmmm anneleree hayırlı olsun gözleri aydın valla saglıkla büyütsünler bebişlerini meleklerini...
gece fecii bir rüya gördümmmmm yaa(
bebişim dogmuşş uyandırmya calısıyorumkiii emzircekmişim
uyanmıyoo acıyo gözünü kapatıyooo
ayy aynı babasıı gibi uylucu oldu buda diyoprum :))
sonraa kucagıma alıyorum emzirmeyee
nefessiz kalıyomuş bir bakıyorum kafasıı kocaman olmuşş mosmorr anneme nasıı seslneyorum anne annee bebeğim ölüyoo diyooorumm
sonraa annem alıyo kucagına birsyler yapıyopo bebeğin yüzünün rengi acılıyoo allahtan öksürtüyoo flnn
sonraa uyandım rüya rüyaa diyeeeeee
selam canım hayırlara vesile olsun diyorum rüyan için zamn yaklaştıkça rüyalrda kabuslarda görür olduk nedense ben görmüyorm kociş görüyor sabahta diyoki gece rüyamda seni gördüm barcelona da doğurmuşum :))
slmmm kizlarrrrrr
benimde bugun rdv um vardi,dr um 1 cm acikligimin oldugunu ve artik heran gelebilecegini soylediiii:18:
normalde engec 12 si demisti veeeeeee 3 aralik dedi,normalde o tarihten once gelir dedi gelmezse 3 unde gel dedi:18:
aralik bebisleride aceleci galibaaaaallah hepimize hayirli guzel dogumlar nasip etsin inssss,dua edin kizlarrrr banaaa
dogum yapan tümmmmmmmmmmm anneleree hayırlı olsun gözleri aydın valla saglıkla büyütsünler bebişlerini meleklerini...
nefessiz kalıyomuş bir bakıyorum kafasıı kocaman olmuşş mosmorr anneme nasıı seslneyorum anne annee bebeğim ölüyoo diyooorumm
sonraa annem alıyo kucagına birsyler yapıyopo bebeğin yüzünün rengi acılıyoo allahtan öksürtüyoo flnn
hangi ara gitmişin kız okdar karınla barcelonayaa senn :)
vallahii sapıttıkk gercektennn
kızlar gökçenin verdiği link vardıya kitap için
geldi kitabım
1 hafta fln olmuştur sanırım erken geldi yanii
slm kızlar dün kontrol vardı benim yine nst ye girdim.. biraz gerilmişsin dedi ama sıkıntı yok dedi. doktor haftaya gel sonraki hafta yine geleceksin yine nst dedi ben de ondan sonraki hafta doğurmuyomuyum zaten dedim o da ilk çocuğun belki de 2 hafta kadar da uzayabilir dedi 30 kasımda alttan muayene edecek ama zaten benim bebişin doğum tarihi o zaman kafam karıştı iyice ya sizce geç gelme ihtimali var mı ????
ben sapıtsam iyi benim adam sapıttı hangi ara götrdü beni oraya aklıma bile gelmez :))
heralde öyle canım allahın izniyle bi doğursaydm gözümün önünde olurdu bebeğim yaacanım benim de öyle.eskiden karnımın girdiği şekillere şaşırıyordum kameraya çekeyim dedim kaldı.şimdi çok yavaş hareket ediyor.dışardan bakınca belli olmuyor pek.haftamıza göre normal diye biliyorum.
inşallah biran önce doğurursun canım benimde korkum bebeğimin aşağıya inmemesi açılma olmamasıslm kızlar nasılsınız
gülay arkadaşımız doğum yapmış rabbim bebeğine uzun ömürler versin
bende yazmak istiyorum artık ben doğurdum diyeee
canım benim bekleme şansım yok bi an önce doğumun olması lazım kızımın sağlığı için çünkü plasenta tamamen kireçlenirse bebeği beslemeyi bırakıyomuş o yüzden
doktor da korkuyo ama belli etmiyo bana 4 günde bir çağırmaya başladı artık 1 hafta 10 gün içinde olmazsa suni sancı vericem dedi
inşallah canım hayırlısı olur inşallah
bence doktoruna git yani bu kadar ağrı normal değil benceKızlar kızlar kızlar
dün gece saat 4de belime bir ağrı girdi kasıklarımdan bacaklarıma doğru yayılıyor
özellikle sol tarafa arada sancı geliyor ama belimin tam ortasında ki ağrı hiç geçmiyor
Normalde kontrolüm salı günü şimdi doktoru arasam normal belirtiler diyecek bende doktorumu aramadan randevu aldım direk bugün saat 4'e
Çatım zaten ağrıyordu şimdi birde bu ağrılar eklendi en azından ağrı kesici bir serum taksın yaaa uyumak istiyorum biraz
benim kızda çok hareketliydi canım hatta bi ara acısından duramaz olmuştum bu hafta böyle oldu yine oynuyor ama eskisi kadar hareketli değilkızlar pek oynamıyor bildiğim kadarıyla benim oğluşta oynamayı bırak canım itekliyor resmen oynama yok ama itekliyor devamlı acaba yeri dar ondanmı ayaklarıyla itiyor
ay çok güzel ya inşallah bende gittiğimde açılmam başlamış olurslmmm kizlarrrrrr
kızlar annemş bırakayım dedim çengelköyden üsküdara yürüyerek gittim tam 2 saat yürüdüm abartmamışım değil mi
kızlar annemş bırakayım dedim çengelköyden üsküdara yürüyerek gittim tam 2 saat yürüdüm abartmamışım değil mi
kızlar gökçenin verdiği link vardıya kitap için
geldi kitabım
1 hafta fln olmuştur sanırım erken geldi yanii
bence doktoruna git yani bu kadar ağrı normal değil bence
Ohoo canim dun degil onceki gun geldi hatta yatak almistim cok inceymis aradim sorun cikarmadilar hic yolladim bugun geri
evett bana da geldi hmeen. ama içnde o ayrıntılı fotoların olduğunu bilsem resimlerew doğumdan sonra bakardım .. aynı kitap heralde değil mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?