2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

yürüdüm valla tek sorun idrara sıkışmam oldu onuda üsküdar meydana kadr tuttum anem benden çok yoruldu dönüştede dolmuşla geldim
İyi ki yolda doğurmamışsın canım
dönüştede yürüseydim doğururdum
boşver sen yürü dünüşüm açılman olur belki :))

evet canım ya daha akşamda eşimle yürücem eh artık zaman az kaldı doğurmalıyım bu haftaaaa

Gunaydin herkese kizlar,,once bi gecmis okudum.
Bana pek aydinlik bigun olmadi.sabah bulanti ile uyandim yemyesil bi su cikardim.
Kahvaltiya oturduk biraz yedim yine ayni..
Simdi devrildim yatiyorum.umarim gecer bugun bu durum..

çok geçmil olsun belki üşütmüşsündür.dinlen bolca

Canım senle aynıymış tarihlerimiz hiç ağrın sızın var mı yaaa???
karnında sertleşme var mı çok merak ettim:26:

canım ben de senin gibiydim.sürekli bir koşturmaca.ama bir haftadır kendimi tam anlamıyla izne ayırdım.oğlumu servise verdim.diğer işleri de olduğu gibi bıraktım.sen de yavaş yavaş dinlenmene bak.bebeğin olunca okul iş nasıl olacaksa onu şimdiden ayarlamaya çalış.erken gelmesin bebişlerimiz.

Acikcasi bende o ihtimalden tirsiyorum..suanda bile agir gelio artkk hamilelik bir +2dha hayal bile edemiyorum acikcasi

Son düzenleme:
Beni de her gören çok vaktin kalmamış bebek yerleşmiş diyor. Doktor da erken gelecek kafası çok aşağıda dedi ama ben de hiç bir belirti ne biliyim ağrı sızı yok :s :s

ben de aynı gün aldım ama beklemede yazıyor.ben uzağım kargo 1-2 gün geç gelir ama kargoya bile vermemişler gözüküyor sitede.

Canim numaradan ara bi sor istersen hemen ilgileniyolar..bu arada ben yatagi gonfermekten vazgectim 15 lira kargo istediler o kadar hafif kargo icin biraz ince ama su gecirmez alezli filan fermuarli yikanabilir.sadece bekledigimden daha ince bise olmaz ince olsa dimi ya?

Beni de her gören çok vaktin kalmamış bebek yerleşmiş diyor. Doktor da erken gelecek kafası çok aşağıda dedi ama ben de hiç bir belirti ne biliyim ağrı sızı yok :s :s

canım o her görenlerde sinir oluyorm çokta biliyolar yok şöyle olrmş yok böyle olrmş madem okusaydında jinekolog olsaydın

hastane için bebek şekeri sipariş ettim geldim. metal bisiklet üzerinde mavi bebek biblosu var. bisikletin sepetinde minnacık lavanta. üzerindede aramıza hoşgeldin harun yazacak inş. pazartesi teslim alıcam.

hastane için bebek şekeri sipariş ettim geldim. metal bisiklet üzerinde mavi bebek biblosu var. bisikletin sepetinde minnacık lavanta. üzerindede aramıza hoşgeldin harun yazacak inş. pazartesi teslim alıcam.

Çok güzel bişeye benziyor canım. ben daha karar veremedim bebek şekerine. burdaki modeller çok sıradan. internetten de sipariş vermeye cesaret edemiyorum. keşke istanbulda olsaydım...

Çok güzel bişeye benziyor canım. ben daha karar veremedim bebek şekerine. burdaki modeller çok sıradan. internetten de sipariş vermeye cesaret edemiyorum. keşke istanbulda olsaydım...

nerdesın cnm sen bende istanbulda değilim izmitteyim ama çok şükür ne arasak bulunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…