2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Slm kızlar nasılsınız?
Güzel bir gün geçiririz inşallah hepimiz
Ben okuldayım yazılıları okuyorum hala bitmedi (
notları teslim edip sözlüleri de girip gitcem eve...belki önümüzdeki haftadan itibaren izinli olurum...
şu an yanımda yemek yiyorlar ayyy nasıl midem bulanıyo kokusundan anlatamam

Kizlar 38. Haftami doldurmus bulunmaktayim. Gerginligim gitgide artiyor.her gece Acaba bu gece sancilanirmiyim diye geceleri uyku tutmuyor. bebisime kavusacagim gun gitgide yaklasiyor diye cokta mutluyum. Duygularim karisti anlayacaginiz.

bende senin gibiyim kendimi dinlemekten uykum gelmiyor...

Kızlar kızlar kızlar
dün gece saat 4de belime bir ağrı girdi kasıklarımdan bacaklarıma doğru yayılıyor
özellikle sol tarafa arada sancı geliyor ama belimin tam ortasında ki ağrı hiç geçmiyor
Normalde kontrolüm salı günü şimdi doktoru arasam normal belirtiler diyecek bende doktorumu aramadan randevu aldım direk bugün saat 4'e
Çatım zaten ağrıyordu şimdi birde bu ağrılar eklendi en azından ağrı kesici bir serum taksın yaaa uyumak istiyorum biraz

ya kızlar son 1 haftadır kızımın hareketleri baya azaldı normal mi acaba

kızlar pek oynamıyor bildiğim kadarıyla benim oğluşta oynamayı bırak canım itekliyor resmen oynama yok ama itekliyor devamlı acaba yeri dar ondanmı ayaklarıyla itiyor

geçmiş olsun canımartık sonlara doğru yaklaşıyoruz ben kendimi her ne kadr doğuma odaklamamş olsamda:26: vücut sanırım kendini doğuma hazırlıyortabi sen yinede dr danış en iyisini onlar bilir benimde şimdiye kadr uyku sorunum yoktu ama gece bi ara nefessiz kalıyrm sandm

kızlar pek oynamıyor bildiğim kadarıyla benim oğluşta oynamayı bırak canım itekliyor resmen oynama yok ama itekliyor devamlı acaba yeri dar ondanmı ayaklarıyla itiyor

Benim kide itekliyor sadece ve karnım çok sertleşiyor sancım da var:26:
doğuracam mı ne ama daha erken

Bu gece hiç uyuyamadım yaaa
sağıma soluma çatımın ağrısından dönemiyorum zaten birde bel ağrısı sancı eklenince daha çekilmez oldu
Birde oğlum hareket etmedi bir ara çok korktum masaj yaptım dokundum zor hareket ettirdim rahatladım

ya kızlar benim jetonum çok geç düşer. ben bugün doğumdan sonra istediğim zaman çarşıya çıkamayacağımı farkettim. Anca dank etti işte çok üzüldüm

:))) malesef canım,artık ona göre ayarlayacaksın

Yaa canim aynen oyle. Bende haftaya persembe iki cocuk annesi biri olucam bide beni dusun birinin altini degistir birinin ustunu degistir derken bu kış ev hapsi yasarim herhalde

ben de öyle düşünüyorum ya,2 çocuklu nasıl olacak acaba

İşte yenı ciciler kızlar)

hayırlı olsun canım

karnım çok sertleşio ve gerilıo kızlar ....kızım sığmıyor galiba ve canımı yakıoo

benimki de sertleşiyor ya,erken doğar mı diye endişelenmeye başladım

çok güzeller canım

derin ismini çok beğeniyorum,kızım olsa kesinlikle düşünürdüm

bu arada gülay arkadaşımızda sağlıklı bir şekilde doğum yapmış darısı bizlerin başına şekerler...

hayırlı olsun ,darısı bize inş.

kızlar şimdi mervegkc aradı hepinize slm var

aleyküm selam,umarım iyidir

Gunaydin herkese kizlar,,once bi gecmis okudum.
Bana pek aydinlik bigun olmadi.sabah bulanti ile uyandim yemyesil bi su cikardim.
Kahvaltiya oturduk biraz yedim yine ayni..
Simdi devrildim yatiyorum.umarim gecer bugun bu durum..

geçmiş olsun canım,üşüttün mü nedir

günaydın tontişler :) sizlere bişey sorucam dünkü süsün tüyleri geldi şimdi 1 tane taktım sizce nasıl duruyo begenmezseniz takmıycam :)Eki Görüntüle 554587 Eki Görüntüle 554590

çok hoş görünüyor canım,tak bence de

ben de bugün yazılı yaptım,okunacak 550 civarında kağıt var,gıcık oluyorum yazılı yapmaya

geçmiş olsun canım

slmmm kizlarrrrrr
benimde bugun rdv um vardi,dr um 1 cm acikligimin oldugunu ve artik heran gelebilecegini soylediiii:18:
yani artik dogsa bile herseyini tamamlamis dedi,suanda bile dogurabilirsin dedi
normalde engec 12 si demisti veeeeeee 3 aralik dedi,normalde o tarihten once gelir dedi gelmezse 3 unde gel dedi:18:
aralik bebisleride aceleci galibaaaaallah hepimize hayirli guzel dogumlar nasip etsin inssss,dua edin kizlarrrr banaaa

doktorun alttan mı muayene etti canım .hayırlısı olsun hayırlı zamanda gelsin bebişin

Aman heyecanladım bak şimdi benimkiyle senin ki aynı hemen hemen bende sancıda var hafif 4te bende gidecem doktora bana ne diyecek bakalım

Son düzenleme:

çokkk heycanlıııı:)))) bana da 3-4 ü gibi olabvilir demişti.

selam canımhadi bakalım doğumaaaaa...açıklığını nasıl anladı alltan baktı12 aralıktan 3 düştü yani benimde 11 arlık demiştizamanında gelsinler yaaadualarımız seninle canım hayırlıysa bi doğursak

selam kızlar geçmişi okuyamadım
okurum diye açtım ama sayfa öylece kaldııı

dogum yapan tümmmmmmmmmmm anneleree hayırlı olsun gözleri aydın valla saglıkla büyütsünler bebişlerini meleklerini...

gece fecii bir rüya gördümmmmm yaa (

bebişim dogmuşş uyandırmya calısıyorumkiii emzircekmişim
uyanmıyoo acıyo gözünü kapatıyooo
ayy aynı babasıı gibi uylucu oldu buda diyoprum :))

sonraa kucagıma alıyorum emzirmeyee
nefessiz kalıyomuş bir bakıyorum kafasıı kocaman olmuşş mosmorr anneme nasıı seslneyorum anne annee bebeğim ölüyoo diyooorumm
sonraa annem alıyo kucagına birsyler yapıyopo bebeğin yüzünün rengi acılıyoo allahtan öksürtüyoo flnn

sonraa uyandım rüya rüyaa diyeeeeee

canım arada benimde öyle oluo dün mesela nasıl arada canım yandı o sırada wc ye gitme hissi duydum sonra normale döndü arada yokluo bebişler sanırım

hahh aynen bende işte öyle oluyorumm.sahneye çıkmadan önce provalar bunlar galiba:))

doktorun alttan mı muayene etti canım .hayırlısı olsun hayırlı zamanda gelsin bebişin
evt cnm alttan bakti yavasca aciliyo dedi,cunku bebegim altta baya baski yapiyo ve acitiyoo,bide bikac haftadir baya sancim vardii
1 cm aciklik var dedi boyle olunca en gec iki haftaya dogurursun dedi ,bana hep 12 si diyodu ve 3 dedi:18:
3 une kadar gelmezse gel dedi:18:hayirlisi inssss
Aman heyecanladım bak şimdi benimkiyle senin ki aynı hemen hemen bende sancıda var hafif 4te bende bana ne diyecek bakalım
evt cnm senle ayniyiz ,bakalim sana ne diycek,benim tarihi bi hafta one atti hatta 10
ama gercekten agrilarim cok var kizlar ama ben yerimde durmuyorum kosusturuyorum heppp
dorduncu katta oturuyom ve cocuklarimi okula goturup getiriyom gunde gidis gelis dort tur ayreten alisveris rdv lar sudur budur
yani cok yoruluyorummmm,allah yardimcimiz olsun insssss

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…