2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ya kızlar benim sabahtan beri aşağı tarafta acayip sancı oluyo.bıçak batması gibi.bebek hareket ettikçe iğneler giriyo sanki ve bununla paralel tuvalete gitme hissi.acaba artık bebek aşağı iniyo da ondan mı?düzenli değil aklına estikçe oluyo...ay korktum vallaa..bugün de kontrolüm var gidince söyleyim barii...

Benimkide eskis oynamiyor hatta cok cani isterse sadece bi kipirdiyor. yeri cok daraldi ya ondan herhalde. Tam neden hic oynamiyor diye kafama takiyorum minicik bi kipirti oluyor.

aynen benimkide öyle sende böyle dedin içim rahhat etti valla demekki normalmiş

günaydın annişlerrr:))) ilk defa gece hzuursuz uyudum o kadar kıpırdadı ki bebiş anlatamam. aşağıdan da biraz ağrı yapmaya başladı, ama şu haftaya geldik artık normasldir. benm bebişin hareketlerde hiç azalma olmadı, karnımı ağrıtıyor hareketten, herkeste değişik oluyo demekki.

bende de oluyor alttan sancı bir haftadır falan, gece de saat kurmuşum gibi 1 kez wc ye kalkıyorum.

canım senin kargon geldi mi.benim sipariş durumunda beklemede yazıyor 3 gün oldu sinir oldum.

ya kızlar son 1 haftadır kızımın hareketleri baya azaldı normal mi acaba

canım benim de öyle.eskiden karnımın girdiği şekillere şaşırıyordum kameraya çekeyim dedim kaldı.şimdi çok yavaş hareket ediyor.dışardan bakınca belli olmuyor pek.haftamıza göre normal diye biliyorum.

aynı şeyler bendede oluyo tatlım hatta dün akşam kesin çıkıcak bu çocuk yerinden dedim :))

canım seni korkutmak gibi olmasın ama bendede aynı problemler vardı idrar yollarımda kum çıktı böbreğimde taşa dönüşebilirmiş ilaç verdi doktor onu kullandım umarım sende yoktur ama bir idrar testi yaptır bende başta önemsemedim sağlık ocağında rutin kontrollerde çıktı

Günaydın tombık anneler:)))naılsınız akşamdan sabaha doğuran yok henüz bebişler uslu Durmuş aferin onlara
Seastire, yavrus teşekkürler CNm ; herseyleri amamalı nerdeyse herkes bı bebişlerimizi eksik))

normalde biraz enfeksiyon vardı zaten.bi ilaç kullandım.ama bebek hareket ettikçe oluyo bu.gerçi 1 saatten fazladır olmuyo ..tuvalete gittiğimde bi sıkıntı yok.bebek baskı yapmazsa da gitmiyorum tuvalete.ama o oynadıkça bazen böyle bıçak saplanıyo mesanemin üstüne üstüne vuruyo sankii:)9

Gunaydin herkese kizlar,,once bi gecmis okudum.
Bana pek aydinlik bigun olmadi.sabah bulanti ile uyandim yemyesil bi su cikardim.
Kahvaltiya oturduk biraz yedim yine ayni..
Simdi devrildim yatiyorum.umarim gecer bugun bu durum..

canım arada benimde öyle oluo dün mesela nasıl arada canım yandı o sırada wc ye gitme hissi duydum sonra normale döndü arada yokluo bebişler sanırım

Gunaydin herkese kizlar,,once bi gecmis okudum.
Bana pek aydinlik bigun olmadi.sabah bulanti ile uyandim yemyesil bi su cikardim.
Kahvaltiya oturduk biraz yedim yine ayni..
Simdi devrildim yatiyorum.umarim gecer bugun bu durum..

geçmiş olsun canım umarım düzelirsin niye böyle oldu ki

günaydın tontişler :) sizlere bişey sorucam dünkü süsün tüyleri geldi şimdi 1 tane taktım sizce nasıl duruyo begenmezseniz takmıycam :)

slm kızlar nasılsınız
gülay arkadaşımız doğum yapmış rabbim bebeğine uzun ömürler versin
bende yazmak istiyorum artık ben doğurdum diyeee

canım benim bekleme şansım yok bi an önce doğumun olması lazım kızımın sağlığı için çünkü plasenta tamamen kireçlenirse bebeği beslemeyi bırakıyomuş o yüzden
doktor da korkuyo ama belli etmiyo bana 4 günde bir çağırmaya başladı artık 1 hafta 10 gün içinde olmazsa suni sancı vericem dedi

inş suni sancıya gerek kalmadan gelir prensesin annesi hayırlısı olsun inş
inşallah canım hayırlısı olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…