2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

sana daselam canım o ne yoğunluk öyle o kadar yorma kendini canım benim fazla ayakta kalma .gün gün geziyon demek bebşi alıştırma çok gezmeye sonra doğunca durmaz evde görürsün

Aman dur dur nereye kadar tatlım bu hafta cok gezdık gerçi hep geziyoruz minnoşumla kanguru misali )

Yarin sabah ac karnina hastaneye gidicem anestezi doktoru tahlil yaptiracakmis epidural anesteziye uygunmuyum diye. Halbuki 2 sene öncede yaptirdim ayni testleri. Kizlar benim cok az kaldi ya 2. Olmasina ragmen gece gordugum dogum ruyalarindan dudaklarimin iki tarafida ucuklamis bu ne heyecan yatistiramiyorum kendimi.

canım sen tecrübelisin korkutma bizi biz ne yapalım çaylak çaylak belki de bizde ki cahil cesaretidir. sen her şeyi iyi bildiğinden korkuyorsun sanırım korkma allah hepimizin yanında canımızdan can çıkacak sancı mancı korkutmuyor da .Rabbim hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat versin bir tek o korkutuyor.bir sağlıkla doğabilseler allahın izniyle gerisini hiç düşünmüyorum

Aman dur dur nereye kadar tatlım bu hafta cok gezdık gerçi hep geziyoruz minnoşumla kanguru misali )
öyle canım sen de haklısın .şaka yapıyorum zaten biz de senin gibiyiz fırsat buldukça atıyoruz kendimizi dışarıya ev işlerimiz bitti çok şükür doktor bana daha yürüyüş yapma dedison kontrolümde 2 hafta daha geçsin öyle demişti yani 38. hafta bitsin öyle başlıycan dedi.:26:

Yok canim yok benim korkudan uçuklamamin sebebi esim yurt disindan dönmeden oglum dogarsa diye. ilk dogumumda yanimdaydi bu ikinci ama illaki yanimda olmali aksini dusunmek korkutuyor beni. her gece yataga yattigimda Allahim nolur bu gcede bebisim gelmesin diye dua ediyorum. Yoksa dogumdan korkmuyorum benimki epidural sezaryen zaten cok kolay oluyor. Korkmayin yani benim yazdiklarim korkutmasin sizi.

kızlarbugün eczaneye göğüs ucu çatlağı için bir kremi sordum bir komşumuz kullandı çok memnunmuş 6.5 lira fiyatı da uygun

kızlarbugün eczaneye göğüs ucu çatlağı için bir kremi sordum bir komşumuz kullandı çok memnunmuş 6.5 lira fiyatı da uygun Eki Görüntüle 554967

fiyati gercekten cok uygunmus bende dun alisveris yaptim lansinoh 40 ml kremi 29 tl ye aldim. İki tane avent yenidogan emzik 27 tl. bide avent gögüs kalkani 35 tl. bana pek uygun gelmedi fiyatlar ama gezecek halim yoktu bende en yakin eczaneden aldim geldim.

Korkmayın kızlar hakkımızda hayırlısı )hiç bişey bilmek bazen ıyıdır)dogum hıkayelerıne de takılmayın herkesınki kendım özel olacak 2.kez anne olacaklar içinde her dogum farklıdır dıyorum )bazen heyecanlsnyorum erken doğuranları görünce acaba bnm fıstığımda 37 de gelır mı dıyorum sadece)

evet biraz tuzluymuş canım fiyatları avent chicco gibi bir markamı daha mı üstün acaba

yok canım kötü düşünme iyi düşün iyi olsun .hayırlısıyla kocan gelecek bebek de öyle gelecek.

kızlar ya benim selülitlerim çoğalmış ya çok canım sıkıldı ya aynanın karşısında moralim sıfır oldu resmen

Offf yazidigin hersey gitti sarj bitinceee

Sonunda cantami hazirladimmm
Koyduklarimi yazayim eksiklerim ciksin ortayaa,
-5li set bi tkm.
-icine giyicegi citcit badi sifir kollu ve alt pijama.
-2 ekstra takim alt-ust pijama seklind
-icleri icin yine birer tkm citcit badi ve pijama ayakli
-sapka,eldiven,agiz bezi,bez,islak mendil,corap
-penye battaniye,kalin battaniye cikis icin.
Bu arada ben kanuni sultan suleymanda dogum yapicam
Acaba karisiklik olurmu diye birde temiz vermek icin,ufacik bi nevresim paketim vardi citcitli,
İlk giyicegi kiyafetleri,battaniyesini,bezini corabini herşeyini icine yerlestirdim..ustune isimde yazicam.

Kendm icin
Bi tkm pijama,
Bi tkm atlet kilot,
Gogus pedi,
Krem,cay.
Sabahlik ve corap

Bi kac eksigim daha var aklimda siz neler bulucaksiniz bakalim :)):26:

pişik kremi, göğüs kremi, terlik, emzirme sütyeni. ilk gözüme çarpanlar bunlar tabi bir de lohusa tacı var. taçsız olmaz

günaydın kızlarrr

vallahi benim uyku düzenim çok salakça olduu
gece geç yatsamda sabahın 7 sinde uyanıyorummm
aksam 9 da uyusamda yine sabah 7 de kalkıyorummmm

en iyisimiii uyku mu alayım diye 9 da gelince basyılıp gidiyorum vallahii :))

ilerde ztn istediğim saatte uyuyup kalkamayacagımm.
hee uykuya düşkün biride değilim amaa uykusuz kalamıyorumm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…