2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kslar süsülendm püslendm gezmeye gidiyorum
baya yürüycem yoksa bnmde doğuracağm yok valla =)))))))))))))))))))))
baya diyorum ama 10 dk sonra ıhlamaya başlıyorum eşim gülüyor

sende benim gibisin
evde bile yürüymeye başlıyorum.
yürüyorum ama 5 dk sürüyo

Son düzenleme:

canım bence bişey olmaz.ben de park yatağın içine kendim pamuk yatak yaptım.özellikle ince yaptım ki düşmesin diye.
bu arada benim kargom 2 saat önce geldi.ama battaniye almıştım o çıkmadı.aradım hemen stokta olmadığından önce ellerindeki ürünleri bekletmeden gönderdiklerini söylediler.onu da 2gün içinde göndereceklermiş.en çok battaniyeyi merak ediyordum amaneyse pt-salı falan gelmiş olur herhalde.

kizlar yarin alisveris yapilacak bebis icin sizce pelus battaniye almalimiyim.....2 tane penye battaniyesi var....

canım dışarı çıkarken mutlaka lazım oluyor ben kadife olup tulum gibi olanlardan aldım.oğlumda vardı çok kullanışlı olmuştu.

canım yumuşak peçeteler de çok işe yarıyor.bebeklerin yüzünü acıtmıyor.hani ucuz olanlar var ya onlardan bulundurabilirsin.

a ne kadar güzel.benim kızım da 36+0 da 2900 gr.dı.ben de az mı acaba diye üzülüyordum.çok sevindim.

iyi akşamlar kızlar benim dr randevumda 22 kasımda bakalım dr amcamız ne dicek. sanırım erken doğum korkusu olmayan yok hakkımızda hayırlısı sağlıkla bi gelsinde yavrularımız. Allah hepimizi yavrularımıza sağlıkla kavuştursun bolbol dua edelim kızlar inşallaaahhhhhh

Oh masallah sen büyütmüssün tam abi olacak yasta :)

sağol canım.evet büyüdü maaşallah.darısı hepimizin başına. bana hiç yükü kalmadı diyebilirim.hatta yardım bile ediyor mesela dün akşam misafirim gelecekti.ben evi toplarken salonu süpürdü benim oğluşum.

maşallah ona annesi nazar değmesin

ayy cok guzel canim ya imrendim wallahi. Benim kizimda 2 bucuk yasina geliyor o yavrum bile nasil uzerime titriyor ahh desem anne neren acidi öptüm gecti diyor. onlar bizim ilk göz agrilarimiz. allahim hepimizin evladini bizlere bagislasin.

ayy cok guzel canim ya imrendim wallahi. Benim kizimda 2 bucuk yasina geliyor o yavrum bile nasil uzerime titriyor ahh desem anne neren acidi öptüm gecti diyor. onlar bizim ilk göz agrilarimiz. allahim hepimizin evladini bizlere bagislasin.

amin canım.Allahım onlara sağlıklı hayırlı bir ömür nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…