kslar süsülendm püslendm gezmeye gidiyorum
baya yürüycem yoksa bnmde doğuracağm yok valla =)))))))))))))))))))))
baya diyorum ama 10 dk sonra ıhlamaya başlıyorum eşim gülüyor
Canım o linki ben vermiştim zatenhttp://www.kadinlarkulubu.com/dogum...-yeni-anne-olacaklara-tavsiye-oneriler-4.html burdaki topikteki anneler guzel seyler yazmis istersen sende oku cnm...
bebek magazalarina uzun kollu cit citli badiler yeni cikti hep kisa kollu vardi uzun kollu alicam...az var cunku....
Canim numaradan ara bi sor istersen hemen ilgileniyolar..bu arada ben yatagi gonfermekten vazgectim 15 lira kargo istediler o kadar hafif kargo icin biraz ince ama su gecirmez alezli filan fermuarli yikanabilir.sadece bekledigimden daha ince bise olmaz ince olsa dimi ya?
kizlar yarin alisveris yapilacak bebis icin sizce pelus battaniye almalimiyim.....2 tane penye battaniyesi var....
Anladığım kadarıyla çok sık olmuyor günde 1-2 kere. bence korkmana gerek yok ama yine de bi dr.a git kontrol için. ağrının başka sebepleri de olabilr enfeksiyon gibi mesela.
Hoşgeldin canım. bizde de var kan uyuşmazlığı. bana da 2 ayrı dr. 2 farklı şey söyledi. ben asıl kendi dr.uma sormadım unuttum :26: bugün tahlil sonuçlarını göstermek için gidecektim.sorayım bari.bakalım o ne diyecek.
Her çocuk kusmayabiliyormuş çok, ama biraz bulundurmak lazım. herkes çok alma dedi bana da, ben de 2şer-3er tane aldım sadece.ama çok az demi?
Sprint senin oglun kac yasinda
Bende az önce girdim nstye canım sancım falan yok doktor herzaman ki gibi normal dedi olur dedi haftaya yine gel dedi...
bende bugun çok korktum senin gibi bende de bişey çıkmadı,ben sezeryan olucam için pek takipe alınmıyorum..10 günüm kaldı
ben kızımın ismini ülkü ipek koycam inşlhh
bende 37+5
benim kızımda 36+0 ken 2900 gr.di doktor normal haftasıyla uyumlu demişti,senin bebişinde kilosu çok iyi maşlhh
canım 7 yaşında bu sene okula başladı.
Oh masallah sen büyütmüssün tam abi olacak yasta :)
Oh masallah sen büyütmüssün tam abi olacak yasta :)
sağol canım.evet büyüdü maaşallah.darısı hepimizin başına. bana hiç yükü kalmadı diyebilirim.hatta yardım bile ediyor mesela dün akşam misafirim gelecekti.ben evi toplarken salonu süpürdü benim oğluşum.
iyi akşamlar kızlar
sağol canım.evet büyüdü maaşallah.darısı hepimizin başına. bana hiç yükü kalmadı diyebilirim.hatta yardım bile ediyor mesela dün akşam misafirim gelecekti.ben evi toplarken salonu süpürdü benim oğluşum.
ayy cok guzel canim ya imrendim wallahi. Benim kizimda 2 bucuk yasina geliyor o yavrum bile nasil uzerime titriyor ahh desem anne neren acidi öptüm gecti diyor. onlar bizim ilk göz agrilarimiz. allahim hepimizin evladini bizlere bagislasin.
sana da canım .nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?