ah cnm benım ya ıyıkıde teşvık olmuş ay 5 6 kışınınde erkek oldu bılıyomusun
cnm benım bende sana ısınmıştım nerde olsak buluyoruz bırbırımızı zaten
duşuklerde 1 ay arayla oldu doğumda hemen hemen aynı ortak noktamız bıtmez anlıcagın daha cok buluruz ınşalla bırbırımızı
yahuu haftanın bütün günü bekliyorum hafta sonu gelsin kocamla oturalım tv izleyelim sohbet edelim.
o ne yaptı dün akşam da işten gelnce dışarı çıktığı gibbi bugün de dışarı çıktı..
dedim ne bu sürekli evde tek kalıyorum ben..
saydım ağzıma geleni giderken arkasından bakmadım bile.
ararsa da açmıcam telefonlarını.
öküz ne olacak göstercem ben ona gününü
kızlar kızımın eşyalarını düzenledim 0-3 aylık 3-6 aylık 6-9 aylık. gerçi 6-9 aylık çok az
çoook yoruldum sanki ama aslında iki parça eşya
Düşünsene erkekler kulübü diye bir site olduğunu. Eşin de sana kızmış yazıyor orada "inek ne olacak" falan diye. Yapıyorlar mı acaba böyle şeyler :)))))))
ben büyük giysilerini koymadım...
onları başka yere kaldırdım..
karışmasın diye.
yaza doğru küçükleri kaldırır büyükleri yerleştiririz artık :))
kuzum ya 1 ayda bıle kaç tane kuculenımız oldu hıc doyamadan
ben büyük giysilerini koymadım...
onları başka yere kaldırdım..
karışmasın diye.
yaza doğru küçükleri kaldırır büyükleri yerleştiririz artık :))
kuzum ya 1 ayda bıle kaç tane kuculenımız oldu hıc doyamadan
işte ben de öyle düşündüm. ayı gelince hemen o giysiler üst çekmeceye çıkıcak :)
ayy hastane çıkışı takımımızı çooook beğenerek aldım ama biliyorum ki daha 40 çıkmadan küçülecekler :)
cnm onlardaa zıyade butun ayaklı tulumlar oluyoya ışte onlar cabuk kuçuluyo bacakları kasıyo bıde bebek ırı olursa az bışey buyuyunce kuculuyo malesef o yuzden pek ayaklı tulum almamk lazım bende bolca almıştım
cnm onlardaa zıyade butun ayaklı tulumlar oluyoya ışte onlar cabuk kuçuluyo bacakları kasıyo bıde bebek ırı olursa az bışey buyuyunce kuculuyo malesef o yuzden pek ayaklı tulum almamk lazım bende bolca almıştım
Düşünsene erkekler kulübü diye bir site olduğunu. Eşin de sana kızmış yazıyor orada "inek ne olacak" falan diye. Yapıyorlar mı acaba böyle şeyler :)))))))
evet cnm öle bende aldım cok ama kculdu ıste ama daha buyuklerımız dolapta beklıyo bızı
bende bunu aldım bebek çantası yerine kocaman içine herşeyi sığar çok da şık duruyo
Eki Görüntüle 555489 Eki Görüntüle 555489
Eki Görüntüle 555491 Eki Görüntüle 555490 oflu teyzesı ınan bunu 2 kere gıyıdık malesef doyamadan kuculdu ama ayaksızı daha kullanıız bak benım kara kafalı oğluma
bizde hepsinden tat almak için günde 3-5 defa değiştiririz artık kıyafetleri
küçülmeden kullanmış oluruz
Gule gule kullanmak nasip olur insallah cok şık gercekten.bende bunu aldım bebek çantası yerine kocaman içine herşeyi sığar çok da şık duruyo
Eki Görüntüle 555489 Eki Görüntüle 555489
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?