2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

İNşallaah canım benimmm
çörekotu yiyenler erkek doğurdu diye topic de açarız bakarsın

Düşünsene erkekler kulübü diye bir site olduğunu. Eşin de sana kızmış yazıyor orada "inek ne olacak" falan diye. Yapıyorlar mı acaba böyle şeyler :)))))))

kızlar kızımın eşyalarını düzenledim 0-3 aylık 3-6 aylık 6-9 aylık. gerçi 6-9 aylık çok az

çoook yoruldum sanki ama aslında iki parça eşya

ben büyük giysilerini koymadım...
onları başka yere kaldırdım..
karışmasın diye.
yaza doğru küçükleri kaldırır büyükleri yerleştiririz artık :))

Düşünsene erkekler kulübü diye bir site olduğunu. Eşin de sana kızmış yazıyor orada "inek ne olacak" falan diye. Yapıyorlar mı acaba böyle şeyler :)))))))

yok canım eşimin pcyle alakası yok fazla...
daha çok dışarda ve tv izlemekle meşgul.
arada bir facebooka girer o kadar..
pc daha çok bende

ben büyük giysilerini koymadım...
onları başka yere kaldırdım..
karışmasın diye.
yaza doğru küçükleri kaldırır büyükleri yerleştiririz artık :))

işte ben de öyle düşündüm. ayı gelince hemen o giysiler üst çekmeceye çıkıcak :)

kuzum ya 1 ayda bıle kaç tane kuculenımız oldu hıc doyamadan

ayy hastane çıkışı takımımızı çooook beğenerek aldım ama biliyorum ki daha 40 çıkmadan küçülecekler :)

cnm onlardaa zıyade butun ayaklı tulumlar oluyoya ışte onlar cabuk kuçuluyo bacakları kasıyo bıde bebek ırı olursa az bışey buyuyunce kuculuyo malesef o yuzden pek ayaklı tulum almamk lazım bende bolca almıştım

kızlar eger alışverışıınızı tamamlamadıysanız c&a nın urunlerını tavsıye ederı hem sıcacık montlu takımlarıyla dışarı cıkmak daha kolay oluyo bız dışarıda onları kullanıyoruz

ben de en çok o tulumlu hallerine bayılıyorum ama gelinimiz sağ olsun beni uyardı ben de çok almadım onlardan

ayakjlı tulumlarda kış için çok kullanşlı olur ama.
soğuk girmez :)

oflu teyzesı ınan bunu 2 kere gıyıdık malesef doyamadan kuculdu ama ayaksızı daha kullanıız bak benım kara kafalı oğluma

bende bunu aldım bebek çantası yerine kocaman içine herşeyi sığar çok da şık duruyo
Eki Görüntüle 555489 Eki Görüntüle 555489
Gule gule kullanmak nasip olur insallah cok şık gercekten.

Bende kararimi cok cepli bir sirt cantasi qlma yonunde degistirdim en iyisi sirtima takmak. Oglum önümde kanguruda kizim bebek arabasinda sirtimda canta veya kizim elimden tutmus yuruyor, oglum bebek arabasinda sirtimda çanta. Sanki böylesi benim icin daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…