2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

zaten bızım pıs gıbı olursa sık sık degıştırırsınız maşalla işiyo kaka yapıyo cıcılerıne
pis deme kız çocuğa..
inşallah senin cicilerine de kaka yapar

sorma cnm ya bende doymadım almaya bıde cınsıyet farklı olunca tutamasdı kımse benı

:))
ee benimde ilk olunca böyle oluyo
bakalım ben neler giydircem oğluşumaaa

Yaren oglun cok yakışıklı maşallahhhh

sağol cn m benım
senınde ıkıncı cnm degılmı
ay ben dıyodum nasıl bı yerı olur dıye ay öle sevılıyokı öle bebek özlemışız kı anlatamam bıde yavrucak maşalla dıyelım sakın olunca sevmeye daha cok zaman kalıyo

pis deme kız çocuğa..
inşallah senin cicilerine de kaka yapar

:))
ee benimde ilk olunca böyle oluyo
bakalım ben neler giydircem oğluşumaaa

sa nmakı yapmaddı gecen gece kaka yaptı actım acmamla koca bı gazla bırlıkte sarı sarı kakalar tum pıjamamı kapladı ışeme olaylarını hıc saymıyorum

ben de en çok o tulumlu hallerine bayılıyorum ama gelinimiz sağ olsun beni uyardı ben de çok almadım onlardan

ben de ilk alışverişimde kanz dan çok şık 2 tane ayaklı tulumlu almıştım. ama 2 sini de 2 aylık almışım, ziyan olacaklar o zaman hemenn giydirim ben de onları boıll boll.

Eki Görüntüle 555491 Eki Görüntüle 555490 oflu teyzesı ınan bunu 2 kere gıyıdık malesef doyamadan kuculdu ama ayaksızı daha kullanıız bak benım kara kafalı oğluma

ama çokkk tatlıyymış yakışıklı:)))) maşallah

haha ben dıyom benım pıs oğlum dıye od böcuk böcuk bakıyo bana mıskokulu oğlum benım

maşallah canım çok tatlı oğluşun sağlıkla analı babalı büyüsün aras bebek tekrar tekrar maşallaaahhhh. darısı başımıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…