Canim sEninkide cok guzel benimde hep bu tarz cantalarim var bunlar su gecirmez oldugu icinde kullanisli oluyor ama cocuk iki tane olunca mini bir valiz alip onlami gezsem diyorum :)) simdi ben bir kocaman canta almak niyetindeyim cok gozlu cok cepli olanlardan e bebekte baktim 160 tl ydi. Acikcasi cok pahali geldi. Bende diyorumki kanguru ve canta takimmi alsam oda ayni fiyata geliyordu. sonra dusundum acaba kanguru ne zaman kullanilir die okudugum kadariyla bebisin bacaklarinin arasi acik olur diye cok tavsiye edilmemis bende kararsiz kaldim. Kanguru alsam bizim icin cok rahatlik olurdu. İki bebek arabasi tasimaktansa bir kanguru bir bebek arabasi daha iyi olmazmi. Kizim iki yasinda ama hala kullaniyoruz bebek arabasini.
ayy dur kader yoldaşı buldum kendime :))
geçti mi şimdi peki :26:
ilaç falan kullandın mı?
Yaklaşık 2 hafta önceydi canım,tek kullanımlık bir toz kullandım,sonrasında da bir daha yapmadık zaten.Yani geçti mi bilmiyorum
:26:
Kizlar yErimden kopirdayacak halim kalmiyor aksamlari ozellikle aksam yemeginden sonra. 4 gundur annemde kaliuoum nyseki kizimla annem ilgileniyorda son gunlerimi dinlenerek geciriyorum. az once esimle konustum yurtdisindan dönüs biletini almis sali gunu sabah 7de binecekmispersembe gunude oglusumuza kavuscaz. esimin sali gunu donecegini duyunca nasil sevindim sevincten agladim.
maşallah kuzuya
hayırlı olsun canım
canım güzelmişler bende bu tarz bişey istiodum ama kayınvalidem alıoken hazır alınsın dedim bende başka ihtiyacımı görürüm dedimarada uyanıklık yapmak lazım
Slm kızlar söyle bır Slm verıp kaçacağım)umarım herkesler ıyıdır B'nde gündeydım bugün arkadaslar gelecekmiş hemen eve geldım bı yandan çay demliyorum )kızlar çantalar cok güzel B'nde spor çantası gıbı bır çanta aldım daha önce paylaşmıştım ztn.
Ahmet Arda kuzusu ne kadarda guzel yarabbim maşallah)bu Aralık bebekleri hiç durmuyor bende bebek şekerlerini hazırlamaya karar verdim ya benimki de erken gelırse diye )
ya normalde bende de yanma yokda işte..
ayıptr söylemesi işte birleşme esnasında yanma oluyo.
bende kullandım tek kullanımlık ama hala birleşme de oluyo.
bide doğumda bebeğe geçiyomuş.
ondan korktum şimdi.
sen kaçıncı haftadaısın
kız sen daha kapanışı yapmadınmı bakımheeeeeeeeee
yapmıştım 2 hafta öncesine kadar da
karıştırma kızzz orasını yanma oluyo bende doktora sanırım salı günü gidicem:2::2:
hahaha kız yap son son bı jubıle 36 dolunca bız kapnış yaptık
normal doğum yapacaksan faydası bıle varmış
tabı korunmalı olarak
cnm benımde doğumdan sonra yanma oldu idrar yparken dr ışe bı kaba dedı bak bakım ıcınde yuzen bışeyler varmı dedı yoktu sukur şaşı oldum bkarken
ee kadın telden okadar hızmet verebıldı
Eki Görüntüle 555432 kızlar ben bundanda aldım
tabiki korunmalı kız :)
bneimki erkek ddolduğdu idçin doktor telde soramıyosun işte..
işte deddiğim gibi idrar yaparken yanma yok.
cinsellikte öyle oluyo..
doktora sorayım bakalım.
normal doğumda çocuğa geçiyomuş enfeksyn korktm :26:
Merhaba kızlar,
Benim bgn doktor kontrolüm vardı, normalde 34+6 görünüyorum ama ultrasona göre 36+2 çıktım, doktor 10 gün önce de doğum olabilir dedi. Birde bebek 2900 gram ve 49 cm çıktı. Sanki fazla gibime geldi, doktor da öyle dedi doğuma kadar 4 kg yu bulabilir dedi. Nasıl doğurucam ben yaaa((
ay evet ya malum konular
bızım dr da hep o işe aile yaşantısı der kıbarcım
ay sen ne diyosun enfeksiyon falan mı var acaba kızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?