2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

senin işin zormuş cnm,bi yere giderken hem iki çocukla hem de onların çantasıyla başa çıkabilmek kolay olmıcak.. ben de kanguru almayı düşünüyodum ama çok olumlu şeyler okumadım onunla ilgili,bir de ilk etapta portbebe kullanacağımdan şimdilik askıya aldım,belki ilerde bakarım. ama kangurularda da birtakım özelliklere dikkat edildiği taktirde kullanışlı olanları da varmış,iki bebek arabasıyla uğraşamazsın cnm zaten tek başına,yanında birisi de olmalı sürekli,bir de zaten bir çocuğun iki yaşına gelmiş artık,yeniden bir bebek arabası almana çok da gerek yok die düşünüyorum,2,5-3 yaşından sonra artık bebek arabasına yakışmaz,kocaman olur ilk bebeğin de.. bence büyük çok gözlü bir çantayı ebebekten değilde çantacılardan çok daha uyguna bulabilrsin..

ayy dur kader yoldaşı buldum kendime :))
geçti mi şimdi peki :26:
ilaç falan kullandın mı?

Yaklaşık 2 hafta önceydi canım,tek kullanımlık bir toz kullandım,sonrasında da bir daha yapmadık zaten.Yani geçti mi bilmiyorum
:26:

Yaklaşık 2 hafta önceydi canım,tek kullanımlık bir toz kullandım,sonrasında da bir daha yapmadık zaten.Yani geçti mi bilmiyorum
:26:

ya normalde bende de yanma yokda işte..
ayıptr söylemesi işte birleşme esnasında yanma oluyo.
bende kullandım tek kullanımlık ama hala birleşme de oluyo.
bide doğumda bebeğe geçiyomuş.
ondan korktum şimdi.
sen kaçıncı haftadaısın

gözün aydın canım

slm canım iyiz şükürler olsun bi gün daha geçti benimde bugün misafirlerim vardı annemle kaynanam temizliğe gelmişlerdi arkadan görümcekle :) kaynanaı geldi allhtan börek yapmış yoksa son zamnda ne ikram edrdim spor çantalrda çok kullanşlı ewt ahmet ardaya maş. bebek şekeri hastane içinmiydi

kız sen daha kapanışı yapmadınmı bakımheeeeeeeeee

yapmıştım 2 hafta öncesine kadar da
karıştırma kızzz orasını yanma oluyo bende doktora sanırım salı günü gidicem:2::2:

hahaha kız yap son son bı jubıle 36 dolunca bız kapnış yaptık
normal doğum yapacaksan faydası bıle varmış
tabı korunmalı olarak
cnm benımde doğumdan sonra yanma oldu idrar yparken dr ışe bı kaba dedı bak bakım ıcınde yuzen bışeyler varmı dedı yoktu sukur şaşı oldum bkarken
ee kadın telden okadar hızmet verebıldı

tabiki korunmalı kız :)
bneimki erkek ddolduğdu idçin doktor telde soramıyosun işte..
işte deddiğim gibi idrar yaparken yanma yok.
cinsellikte öyle oluyo..
doktora sorayım bakalım.
normal doğumda çocuğa geçiyomuş enfeksyn korktm :26:

Merhaba kızlar,
Benim bgn doktor kontrolüm vardı, normalde 34+6 görünüyorum ama ultrasona göre 36+2 çıktım, doktor 10 gün önce de doğum olabilir dedi. Birde bebek 2900 gram ve 49 cm çıktı. Sanki fazla gibime geldi, doktor da öyle dedi doğuma kadar 4 kg yu bulabilir dedi. Nasıl doğurucam ben yaaa ((

ay evet ya malum konular
bızım dr da hep o işe aile yaşantısı der kıbarcım

benimki 35 haftalıkken gittiğimde 36 haftalık çıktı.
hep 1 hafta önde gidiyor zaten maşallah
benimkide 2720gr çıkmıştı doktor normal dedi kilosuna

Benimde 36+6 da 2980 gramdi ama dr tombul olabilir demedi hatta biraz minyon olabilir ama hersey normal dedi. Yani korkmayin cok tombul degiller saglikli olsunlar yeter insallah.

ben de doktora gittim kızlar. 35+1 de gittik. 2770 gram 49 cm cıktı. doktor kilosu normal ama boyu uzun ve kemikli dedi oğlumuza...
bir da ha 37inci haftada gidicez. çatı muayenesi olacakmısım cok krkuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…