2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

cnm ebnde pullu tlbent yaptırdım duz renk mavı grı ve sarı
bir sürü tülbentim var yaa onlardan koyarım diye düşündüm..
olmadı bigün açık olurum

civil mağazı falan yokki yakınımda
hakiki zeytinyağı da iyi geliyomuş..
bilmem belki alırım ama düşünmüyorum..

canım göğüs ucum baya var benim o yüzden almadım göğüs kalkanı..
hasta bezi 1-2 tane alıcam
bebek için alt açmayı hastane veriyo...
emzik varda yazmamışım.
hastane de var çöp poşeti
tamam o zman annesii...hazırsınız..bende bugün hazırladım..sonunda..gecelik koymayacak mısın?
gecelik koymıcam canım ben rahat edemem onla o yüzden iki tane aldım pijama takımı

evet cnm gerçekten uyguna almışsın hepsini özellikle de alt açmaları,nerenin pazarı bu böyle ??

güle güle kullanın cnm hepsini..

kız çöp poşeti dediğime bakma kirli çamaşır koymak için yani hem bebeğe hem sana ayrı ayrı poşet koy çantana iç çamaşırın veya geceliğin kirlenirse poşete koyarsın

canım gecelik ben de koymadım.çok mu lazım.ben sadece pijama takımı koydum 2 adet birde üstüne hırka

normal doğumu bilmiyorumda sezaryen için şart gecelik. çünkü pijama altı giymek bir hayli zorlar ilk saatlerde zaten belden aşağısı uyuşuk kendin giyemezsin birde sonda takılı olduğunu düşünürsek gecelik lazım . ama 6-7 saat sonra ilk ayağa kalktıktan sonra pijama giymiştim ben.

çöp poşeti veya normal poşet azcık büyükcene :) kesinlikle şart hastaneye tek ya da iki çantayla gidicez ama dönüşte bir sürü ıvır zıvır çıkacak kirli çamaşırlarda dahil.

kız çöp poşeti dediğime bakma kirli çamaşır koymak için yani hem bebeğe hem sana ayrı ayrı poşet koy çantana iç çamaşırın veya geceliğin kirlenirse poşete koyarsın

ne biliyim kız çöp poşeti deyince
koyarım canım poşetten çok ne var

canım gecelik ben de koymadım.çok mu lazım.ben sadece pijama takımı koydum 2 adet birde üstüne hırka

yakın zmanda hangi arkadaşım doğum yaptıysa hepsi geceliğini koydun mu diye sordu...doğumdan sonra lavoboya giderken çok kullanışlı olduğunu söylediler..o yüzden ben 1 tane gecelik 1 tane kısa kollu ince pijama (hastane sıcak olursa çok terlelemek için koydum,chnb abla sıcaktan grip olmuş çünkü)1 tanede uzun kollu pijama koydum..

emzirme bittikten sonra murad kullanmıştım taş gibi oldum hatta o kadar taşlaşmasaydı karnım çünkü bu hamilelikte karnım büyürken çok ama çok acıdı germeger olmuştu çünkü.
ama emzirme dönemim bitince yine kullanıcam.

evet bende öyle okudum da zaten öyle sancım filan da yok ta hani dedim
telaş yokkk :)
doğumu bekliyoruzzzzz

aman almışım şimdi gecelik mi arıcam bişey olmazzz bizim hastanenin wcleri klozet zaten

canım bence gerek yok en az 6 ay. ben belimi sarıcam tamamen eski haline gelene kadar da çıkartmayı düşünmüyorum .sıkılaştırıcı kremlerde olabilir ama ağlayıp duraan sana bağımlı seni bekleyen bir çocuk olcak ayrıca kış olcak .nasıl sürücen devamlı :26:

nasıl biberon koyalım..ben drbrownun kolik önleyuici 250 mllikten birde banbino alıştırma die bişry almıştım olur mu

cuma günü ebe ile görüştüm hastane çantası emzirme hakkında bilgi verdi..kesinlikle emzik ve biberon koymamalıymışım..sütüm gelmezse mamayı 5lik enjeksiyon ile vermeliymişim..yada emmezse göğsü sağıp gene 5 lik enjeksiyonla verecekmişim..bende koymadım çantama..

fiyatı ne kadar nerelerde satılıyor :26:
gerçi ben bu çatlaklarla gerilsem ne olr

kızlar göğüs kalkanıyla , emzirmek için kullanılan silikon göğüs ucunu karıştırmayın. ikisi farklı biri emzirirken, biri emzirmezken kullanılıyor.

eskiden zaten çarşafla sıkarlarmış karnı...
kaaynanam da annemde sararız göbüşü diyolar.

oflu bu arada ben iki gündür giremiyorum bi yaramazlık varmı baya olmuş hepsini okuyamadım

valla canım hafta sonu fazla kimse olmuyo ama..
bi yaramazlık yok heralde
ayy içimde bi his var sanki bu hafta doğurcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…