2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Sana da günaydın canım. sıkma canını eksikleri halledesin daha zamanın var.önce çok acilleri hallet,için biraz rahatlasın.sonra yavaş yavaş diğerlerini tamamlarsın. ben öyle yaptım. bazen ben de uyuyamıyorum eksikleri düşünmekten. son aylarda normal galiba bunlar.

odası çok güzel bebişinin güle güle kullan canım

seastreeeee güldürdün kız beni acaba orkide doğurdu muki

canm yaa geç yapmak demek iyi oluyomuş odayı bayıldımm:) hem sade hem çok şıkk!!! çok zevklisi niz . güle güle büyüsün odasında inş.

kontrolden geldim canlar kızım 3350 gr olmuş son haftalar az kilo alıolar galiba yine az geldi bana (
bu hafta yiyebildiğim kadar yiyim kızıma kilo aldırmalıyım pazartesi kilolu doğsun azcık

10 gün önce 3150 gr dı

günaydınlarrr...2 hafta sonra doktor kontrole çağırdı tekrar.çatı muayenesi yapıcam dedi.nasıl bişey o?çok uzun sürüyo mu?çok can yakıyo mu?

günaydın
bebek hazırlıkları için daha zamanın var o kadar canını sıkma boşuna bebişini strese sokma:)

sezeryan olcak heralde rahatsın kilo aldırıyım falan:) maşallahı var kızçenin..tosun olursa nasıl sığıcak cicilerine annesi?

günaydınlarrr...2 hafta sonra doktor kontrole çağırdı tekrar.çatı muayenesi yapıcam dedi.nasıl bişey o?çok uzun sürüyo mu?çok can yakıyo mu?

günaydın..o kontrolü atlatmış arkadaşlar var ama bugün bende o muayeneyi olacağım..umarım ağrılı acılı bişiy değildir..

selam canm kilosu iyi bence, ben 3200 civarı doğsa razıyım. en son gittiğimizde kilosunu söylememişti dr. ay sonunda randevum var ancak o zaman öğrenebilicem, tabi doğurup da öğrenmezsem:))

Son düzenleme:
sezeryan olcak heralde rahatsın kilo aldırıyım falan:) maşallahı var kızçenin..tosun olursa nasıl sığıcak cicilerine annesi?

evet canım sezeryan olacak.. keşke kilo alabilse bari..çünkü doğdukdan 2 gün sonra 200 gr verio bebekler şişler inince seninki normal olacak galiba:))

neyse kızlar ben kaçıyorum..
kalkayım çay suyumu koyayım ev toplayayım..
sonraa da azıcık ağdalık işim var yarın doktora gidicem ne olur ne olmaz :))
akşam üstü de duş alırımmm yarına hazırım
kahvaltı yapayım gelirim gene

Galiba cogumuz aynı dertlerden muzdaribiz CNm(walla boşayacam en sonunda o olacak;((gercekten eksık hıc bıtmıyormus CNm hemde beğenmiyorsun bı karar verıp alamıyorsun sonra sen almadın oluyor cok sıkıntılı işler ;((gecen sene cok ıstedım bebek olmadı tam bır yıl üstüne hamıle kaldım okadar Dr gıttım bı problem yoktu ama olmuyorduda bende kafam karışıktı olmayacak dıe teras fln yaptırdık evlimize mutfağı büyüttük nitekım sımdı yavrumun odası yok evrimin gırısınde büyük bır hol var oraya koyduk oda tkmnı ;((cok şükür bır ev daha aldık ama 3yıl sonra bıtecek yanı 3yasına kadar ortada kaldı yavrum;((hep babasının yüzünden yok bu evı cok sevıyormusta bılmem ne((

selam canm kilosu iyi bence, ben 3200 civarı doğsa razıyım. en son gittiğimizde kilosunu söylememişti dr. ay sonunda randevum var ancak o zaman öğrenebilicem, tabi doğurup da öğrenmezsem:))

keşke ısrarla sorsaydın canım nedense ben ben bitek kiloya takıntılı gibiyim her gittiğim kaç gram almış diye ilk sorum bu oluyor,,öğrenirsin inşlahh canım bende bebişimin yüzünü göremıorum artık usg de

evet canım sezeryan olacak.. keşke kilo alabilse bari..çünkü doğdukdan 2 gün sonra 200 gr verio bebekler şişler inince seninki normal olacak galiba:))

evet şişi iniyomuş doğumdan sonra ama zaten beslenmesinde sıkıntı olmazsa çabuk toparlıyolar..normal düşünüyorum istiyorum ama hem dr uma göre bebek biraz iri hemde çatı muayenem bugün kesin sonuç bugün öğleden sonra belli olucak..

günaydın
bebek hazırlıkları için daha zamanın var o kadar canını sıkma boşuna bebişini strese sokma:)

Zaman cok hızlı gecıyor özgecım 36+5 te alınabılır belkı bebısım karnım öne geliştı yavrum sığmıyor karnım artık yırtılacak vazıyete geldı gergın bır top var sanki oyuzden göründüğü kadar da vaktım yok ztn sıkıntı canının gönlümün istedıgını bulamamkta;((yıne de Saol tatlım

üzme canım kendini bende bi çok şey almadım zamanla alırız inşlh allah sağlık sıhhat versin bitanem

:) moralini düzeltmek için göbeğimi sana göstermek isterdim.kontrole her gidişimde kendimle aynı haftadakileri görüp kendime acıyorum.. hareket desen zar zor..allah hepimize kolaylık versin..

üzme canım kendini bende bi çok şey almadım zamanla alırız inşlh allah sağlık sıhhat versin bitanem

Evet CNm haklısın ztn fazlada bısey gelmıyor elden umarım cok cadı bı kızım olmazda anne nıe böyle oldu dıe sorgulayıp durmaz benı;((ztn dıcem hep babanın yüzünden:)))))

:) moralini düzeltmek için göbeğimi sana göstermek isterdim.kontrole her gidişimde kendimle aynı haftadakileri görüp kendime acıyorum.. hareket desen zar zor..allah hepimize kolaylık versin..

:)))))aynen CNm bende en cok sessız nefes almayı özledım )hep soluk soluğayım minik melekler için katlanıyoruz işte ağırlıklara etrafımıza relax kocalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…