Geçmişi okuyamadım kızlar öncelikle günaydın eşime tel aldım evlilik yıldönümü hedıyesı kullanamadı değişelim die tutturdu nıtekım canm telefonumu elimden aldı aktarım yaptırdık salak Turkcell çi numaralarımı kopyalayamamış bütün no lar gıttı(moralim cok bozuk tabı resımlerde sinirden sabahı sabah ettım;(( dün sınemaya fln gıtmıştık kurutma mak aldık hersey ne kadarda ıyı başlamıştı halbuki (beşık bulamadım kızımın eksıklerı var cok CNm sıkkın kızlar geceden beri offff;((
Yavrum varlıkta yoksulluk çekiyor hiç bişey istediğim gibi hayalımdekı gıbı olmadı olmuyor
odası çok güzel bebişinin güle güle kullan canımyogun bi haftasonunun ardından herkese günaydınlar
hsonumu alışveriş ve temizlikle geçirdim..annem kayınvalidem yardımcımız ve pasifize ben:) 4 koldan temizlik yaptık..
evimi dip bucak temizlediler sagolsunlar..ve en önemlisi kızımın odasını tam anlamıyla yerleştirdik en sonunda :)
defnemin odası, cicileri, hastane çantamız, hediyeliklerimiz herşeyi hazır nazlı kızımızı bekliyoruz heyecanla..
bugün kontrolümüz var kızımı görücem..belki ipucu verir ne zaman geliceğiyle ilgili çünkü çatı muayenemi olucam..
sizler paylaşırken çok özeniyodum odamızı düzenleyemedik diye( çünkü evimde tüy dökümünde bir kedim var!!)
ve nihayeet bende kızıma ait bişiyleri sizinle paylaşabilmenin heyecanını yaşıyorum, karşınızda defnemin hazırlıkları:)
gerçi cicilerimizi teker teker çekemedim bi kısmıda bavulumuzda..idare edin teyzeleri:)
yaa evet doğurdum çocukları değişecez ya hazır sen doğuracakken bende doğurayım hemen değişelim dedim:)))))))))))
yok kız dur gelmesin hemen benim oğlum içlerinde en küçüğü zamanını beklesin teyzesi
yogun bi haftasonunun ardından herkese günaydınlar
hsonumu alışveriş ve temizlikle geçirdim..annem kayınvalidem yardımcımız ve pasifize ben:) 4 koldan temizlik yaptık..
evimi dip bucak temizlediler sagolsunlar..ve en önemlisi kızımın odasını tam anlamıyla yerleştirdik en sonunda :)
defnemin odası, cicileri, hastane çantamız, hediyeliklerimiz herşeyi hazır nazlı kızımızı bekliyoruz heyecanla..
bugün kontrolümüz var kızımı görücem..belki ipucu verir ne zaman geliceğiyle ilgili çünkü çatı muayenemi olucam..
sizler paylaşırken çok özeniyodum odamızı düzenleyemedik diye( çünkü evimde tüy dökümünde bir kedim var!!)
ve nihayeet bende kızıma ait bişiyleri sizinle paylaşabilmenin heyecanını yaşıyorum, karşınızda defnemin hazırlıkları:)
gerçi cicilerimizi teker teker çekemedim bi kısmıda bavulumuzda..idare edin teyzeleri:)
Geçmişi okuyamadım kızlar öncelikle günaydın eşime tel aldım evlilik yıldönümü hedıyesı kullanamadı değişelim die tutturdu nıtekım canm telefonumu elimden aldı aktarım yaptırdık salak Turkcell çi numaralarımı kopyalayamamış bütün no lar gıttı(moralim cok bozuk tabı resımlerde sinirden sabahı sabah ettım;(( dün sınemaya fln gıtmıştık kurutma mak aldık hersey ne kadarda ıyı başlamıştı halbuki (beşık bulamadım kızımın eksıklerı var cok CNm sıkkın kızlar geceden beri offff;((
Yavrum varlıkta yoksulluk çekiyor hiç bişey istediğim gibi hayalımdekı gıbı olmadı olmuyor
kontrolden geldim canlar kızım 3350 gr olmuş son haftalar az kilo alıolar galiba yine az geldi bana(
bu hafta yiyebildiğim kadar yiyim kızıma kilo aldırmalıyım pazartesi kilolu doğsun azcık
10 gün önce 3150 gr dı
günaydınlarrr...2 hafta sonra doktor kontrole çağırdı tekrar.çatı muayenesi yapıcam dedi.nasıl bişey o?çok uzun sürüyo mu?çok can yakıyo mu?
kontrolden geldim canlar kızım 3350 gr olmuş son haftalar az kilo alıolar galiba yine az geldi bana(
bu hafta yiyebildiğim kadar yiyim kızıma kilo aldırmalıyım pazartesi kilolu doğsun azcık
10 gün önce 3150 gr dı
sezeryan olcak heralde rahatsın kilo aldırıyım falan:) maşallahı var kızçenin..tosun olursa nasıl sığıcak cicilerine annesi?
Sana da günaydın canım. sıkma canını eksikleri halledesin daha zamanın var.önce çok acilleri hallet,için biraz rahatlasın.sonra yavaş yavaş diğerlerini tamamlarsın. ben öyle yaptım. bazen ben de uyuyamıyorum eksikleri düşünmekten. son aylarda normal galiba bunlar.
selam canm kilosu iyi bence, ben 3200 civarı doğsa razıyım. en son gittiğimizde kilosunu söylememişti dr. ay sonunda randevum var ancak o zaman öğrenebilicem, tabi doğurup da öğrenmezsem:))
evet canım sezeryan olacak.. keşke kilo alabilse bari..çünkü doğdukdan 2 gün sonra 200 gr verio bebekler şişler inince seninki normal olacak galiba:))
günaydın
bebek hazırlıkları için daha zamanın var o kadar canını sıkma boşuna bebişini strese sokma:)
Zaman cok hızlı gecıyor özgecım 36+5 te alınabılır belkı bebısım karnım öne geliştı yavrum sığmıyor karnım artık yırtılacak vazıyete geldı gergın bır top var sanki oyuzden göründüğü kadar da vaktım yok ztn sıkıntı canının gönlümün istedıgını bulamamkta;((yıne de Saol tatlım
Zaman cok hızlı gecıyor özgecım 36+5 te alınabılır belkı bebısım karnım öne geliştı yavrum sığmıyor karnım artık yırtılacak vazıyete geldı gergın bır top var sanki oyuzden göründüğü kadar da vaktım yok ztn sıkıntı canının gönlümün istedıgını bulamamkta;((yıne de Saol tatlım
üzme canım kendini bende bi çok şey almadım zamanla alırız inşlh allah sağlık sıhhat versin bitanem
:) moralini düzeltmek için göbeğimi sana göstermek isterdim.kontrole her gidişimde kendimle aynı haftadakileri görüp kendime acıyorum.. hareket desen zar zor..allah hepimize kolaylık versin..
odası çok güzel bebişinin güle güle kullan canım
seastreeeee güldürdün kız beni acaba orkide doğurdu muki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?