Gunaydiin cici bebislerin anneleri bugun kontrole gidiyorum bakalim bebisim icerde ip mi atliyor sek sek mi oynuyor kipi kipir icimde. birde babiskomuz kizimiza sonunda isim buldu şebnem olacak bebegimizin ismi evimize bir çiğ tanesi dusecek :))
Gunaydiin cici bebislerin anneleri bugun kontrole gidiyorum bakalim bebisim icerde ip mi atliyor sek sek mi oynuyor kipi kipir icimde. birde babiskomuz kizimiza sonunda isim buldu şebnem olacak bebegimizin ismi evimize bir çiğ tanesi dusecek :))
Doktor Kontrol Listemiz
ecrin46 19 kasım cts saat:???
bsygn 19 Kasım pzt saat: 09:20
gobeklim 19 kasım pzt saat: 09.30
ozgezngn 19 Kasım pzt. saat: 14.40
ceza83 20 kasım salı saat: 10.00
Seastire 20 Kasım salı saat: 14.00
burcu_gen 20 kasım salı saat: 17.50
nigar50 20 kasım salı saat: ????
gamzeli 20 kasım salı saat: ????
lovepinkk 21 kasım çarş. saat: 14.00
emi1987 21 kasım çarş. saat: 15.00
fd01 22 kasım perş. saat: 09.00
mervegkc 22 kasım perş. saat: 13:45
yawruş 23 kasım cuma saat: 08.40
eczreyrey 23 kasım cuma saat: 15.30
mustafamvezeynebim 23 kasım saat: 08.00
pinarfrtn 27 kasım salı saat: 11.00
gecedicle
mermaid76
eczreyrey
istanbull34
ymd
miskokulum
mavi58
egemm44
funntunn
maya887
badem30
yawruş
cereyan
vitaminc
oflu
lezginka
biftek
yasmin_tokat
ozgezngn
güncellemem için bana msj gönderebilirsiniz....
Günaydın herkese...
Kızlar ben Karabükteki hastaneyi beğendim.. sanırım istanbul yerine orda doğuma gidicem,
ordaki doktor da 12.12.2012 yi uygun buldu :)
çok şükür herşey yolunda, oğlum 2480 gr'dı cuma günü...
2 hafta sonra bi daha çağırdı..
geçmişe ara ara baktım, başka doğuran yok galibahadi hayırlısı yeni bir hafta yeni bebişler gelecekmi bakalıımmm
Galiba cogumuz aynı dertlerden muzdaribiz CNm(walla boşayacam en sonunda o olacak;((gercekten eksık hıc bıtmıyormus CNm hemde beğenmiyorsun bı karar verıp alamıyorsun sonra sen almadın oluyor cok sıkıntılı işler ;((gecen sene cok ıstedım bebek olmadı tam bır yıl üstüne hamıle kaldım okadar Dr gıttım bı problem yoktu ama olmuyorduda bende kafam karışıktı olmayacak dıe teras fln yaptırdık evlimize mutfağı büyüttük nitekım sımdı yavrumun odası yok evrimin gırısınde büyük bır hol var oraya koyduk oda tkmnı ;((cok şükür bır ev daha aldık ama 3yıl sonra bıtecek yanı 3yasına kadar ortada kaldı yavrum;((hep babasının yüzünden yok bu evı cok sevıyormusta bılmem ne ((
slm kızlar ne yapıyorsunuz
slm canım iyiyiz ne yapalım bebişleri bekliyoz :) sen ne yapıyon senin az kalmış yaa 39,haftadasınn
canım ben 12 çift aldım 2 de kilotlıçorap aldım oğlan bebek ama yine de aldım işteelime ne gelirse yıkadım ütüledim..
kaç tane çorap aldınız kızlarr
canım hakkaten fto çok etkili bir krem göüs ucundada çok etkilikızlar fıto krem demısken aklıma geldı.
1 ay one teyzemın bebegı oldu tum ısrarlarıma ragmen ıslak mendıl kullandı altını temızlerken hemde kıpanın 1 tl satılan ıslak mendıllerını yazık yavrumun altı ole bır pısık oldu kı kırmızı kırmızı sıvılce gıbı patladı bı de. sonra basladı krem aramaya neler denedı ıyı gelmdı en son fıto ıyı geldı.
ben medıkallerde satılan rulo seklınde kıloluk pamuklardan aldım kaynayıp sogumus suyu agzı kapalı saklama kabına koyun kaloroferın ustune ordan ıstedıgınız kadar ıslatıp altını sılebılırsınız benım bır arkadasım oyle yapmıstı hıc pısık olmadı.
canım ben de senin gibiyim homii gırtlak yiyorum ne olacak sonum bilmiyorm allahtan o kadar muz yememe rağmen hiç bağrsak problemi yaşamadım maşallahı var bağırsaklarımın yoksa çatlardım herhaldeşu son haftadaki iştahım hayatımın hiçbir döneminde olmadı.
hala canım birşeyler istiyor. yok artık ya diyorum
herşeyin çok güzel canım rabbim içine sindirsin hayırlısıyla kullanmak nasip etsinyogun bi haftasonunun ardından herkese günaydınlar
hsonumu alışveriş ve temizlikle geçirdim..annem kayınvalidem yardımcımız ve pasifize ben:) 4 koldan temizlik yaptık..
evimi dip bucak temizlediler sagolsunlar..ve en önemlisi kızımın odasını tam anlamıyla yerleştirdik en sonunda :)
defnemin odası, cicileri, hastane çantamız, hediyeliklerimiz herşeyi hazır nazlı kızımızı bekliyoruz heyecanla..
bugün kontrolümüz var kızımı görücem..belki ipucu verir ne zaman geliceğiyle ilgili çünkü çatı muayenemi olucam..
sizler paylaşırken çok özeniyodum odamızı düzenleyemedik diye( çünkü evimde tüy dökümünde bir kedim var!!)
ve nihayeet bende kızıma ait bişiyleri sizinle paylaşabilmenin heyecanını yaşıyorum, karşınızda defnemin hazırlıkları:)
gerçi cicilerimizi teker teker çekemedim bi kısmıda bavulumuzda..idare edin teyzeleri:)
oh ne güzel canım hayırlı haberlerini bekliyoruz canımyarın kontrole gidicemmm çok heycanlıyım
200 gralmış 10 günde bence anarmol bir durum yok zaten son zamanlarda usg çok yanıltıyormuş.maşallah kızınakontrolden geldim canlar kızım 3350 gr olmuş son haftalar az kilo alıolar galiba yine az geldi bana(
bu hafta yiyebildiğim kadar yiyim kızıma kilo aldırmalıyım pazartesi kilolu doğsun azcık
10 gün önce 3150 gr dı
adıyla yaşasın kızınız tatlım güzel haberlerle gel
Kızlar size bi sorum olacak. bebeğinize hangi kıyafetten ne kadar aldınız yazar mısınız?
Ben birazdan alışverişe çıkacam da.. ne yeterli,ne değil bilmiyorum. mesela çıtçıtlı badi 5 tane yeter mi,....vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?