benim karnım da açık yer yok aynı zamanda tek çatlakta değil çatlayan yerler kabardı kaşınıyor yanıyor iki gündür ne yaapacagımızı bilmiyoruz geceleri yatamıyorum yıkıyorum yağlıyorum ağlıyorum hiç açılacak yer kalmadı annem ben daha böyle birşey görmedim diyor eczaneyi aradık birşey vermeyiz ilaç dediler sadece badem yağı onun da faydası yok
merhaba gülaydesene gece nöbetleri başladı
sarılık çok zor yeğenimden biliyorum. ama eminim emzirmek çok keyifli birşeydir. göğüs uçlarında aşırı hassasiyet olmazsa tabi...
İlk günler zor geçiyor emzirmek konusunda.. Göğüs dolup taşıyo sütten ucu belli olmuyo. dolayısıyla bebek memeyi almakta güçlük çekiyor. Yeterki emsin diyosun ucu acısın çatlasın önemli değil.. Annelik duygusu işte :))
Selam kızlar.. Oğlumla dünyadan merhaba sizlere..Emzirmeye kalktık oğlumla.Saat başı emzirmemiz var. Uykusuz gecelr başlıyo kızlar sizede az kaldı :)) ama bu minikler için değer. Şimdi sarılığımız var,sürekli emzirmek gerekiyor sarılığın artmaması için. kiloda kaybediyo yeni doğanlar,kilo da kazanmamız lazım. ayrıca ultrasonda 3,450 gr çıkmıştı bebiş,doğumda 3,140 gr la geldi. o yüzden çok süt az uyku.. :))
Selam kızlar.. Oğlumla dünyadan merhaba sizlere..Emzirmeye kalktık oğlumla.Saat başı emzirmemiz var. Uykusuz gecelr başlıyo kızlar sizede az kaldı :)) ama bu minikler için değer. Şimdi sarılığımız var,sürekli emzirmek gerekiyor sarılığın artmaması için. kiloda kaybediyo yeni doğanlar,kilo da kazanmamız lazım. ayrıca ultrasonda 3,450 gr çıkmıştı bebiş,doğumda 3,140 gr la geldi. o yüzden çok süt az uyku.. :))
Eki Görüntüle 555491 Eki Görüntüle 555490 oflu teyzesı ınan bunu 2 kere gıyıdık malesef doyamadan kuculdu ama ayaksızı daha kullanıız bak benım kara kafalı oğluma
yogun bi haftasonunun ardından herkese günaydınlar
hsonumu alışveriş ve temizlikle geçirdim..annem kayınvalidem yardımcımız ve pasifize ben:) 4 koldan temizlik yaptık..
evimi dip bucak temizlediler sagolsunlar..ve en önemlisi kızımın odasını tam anlamıyla yerleştirdik en sonunda :)
defnemin odası, cicileri, hastane çantamız, hediyeliklerimiz herşeyi hazır nazlı kızımızı bekliyoruz heyecanla..
bugün kontrolümüz var kızımı görücem..belki ipucu verir ne zaman geliceğiyle ilgili çünkü çatı muayenemi olucam..
sizler paylaşırken çok özeniyodum odamızı düzenleyemedik diye( çünkü evimde tüy dökümünde bir kedim var!!)
ve nihayeet bende kızıma ait bişiyleri sizinle paylaşabilmenin heyecanını yaşıyorum, karşınızda defnemin hazırlıkları:)
gerçi cicilerimizi teker teker çekemedim bi kısmıda bavulumuzda..idare edin teyzeleri:)
anaaaaaa seastiree dogurdumuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
yogun bi haftasonunun ardından herkese günaydınlar
hsonumu alışveriş ve temizlikle geçirdim..annem kayınvalidem yardımcımız ve pasifize ben:) 4 koldan temizlik yaptık..
evimi dip bucak temizlediler sagolsunlar..ve en önemlisi kızımın odasını tam anlamıyla yerleştirdik en sonunda :)
defnemin odası, cicileri, hastane çantamız, hediyeliklerimiz herşeyi hazır nazlı kızımızı bekliyoruz heyecanla..
bugün kontrolümüz var kızımı görücem..belki ipucu verir ne zaman geliceğiyle ilgili çünkü çatı muayenemi olucam..
sizler paylaşırken çok özeniyodum odamızı düzenleyemedik diye( çünkü evimde tüy dökümünde bir kedim var!!)
ve nihayeet bende kızıma ait bişiyleri sizinle paylaşabilmenin heyecanını yaşıyorum, karşınızda defnemin hazırlıkları:)
gerçi cicilerimizi teker teker çekemedim bi kısmıda bavulumuzda..idare edin teyzeleri:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?