• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

bende yatayım ufaktan yarın sabah erken kalkıcam
sanki çok uyuyorum yaaa
:27::27:
bu arada yarın akşam geç gelcem merak etmeyin beni..
:27::27:
hadi ii geceler opüldünzzzzzzzz:32::32::54:

napıyosunuz kızlar...
oğluşumu görmeme 11 saat 55 dakika kaldı :16:
heyecan dorukta desene :16:

bugün doğum günüm canım :52::52::52::52:hadi bakalım sen bugün gece uyuyamazsında :34:
birde böyle süprizler yapmayı sever
ne güzel işte canım çok şanslısın sana da mutlu yıllar canım :)

evet canım 3 gün kaldı. eşim yarın sabah 7 de uçağa bincek öğleden sonra türkiyede olur inşallah. sabırsızlıkla bekliyorum. pike takımım aralı uçlu değil , lila rengi kayınvalidem hediye etmişti ilk doğumumdada onu serdim, yalnız ben hastaneden çıkınca kendi evime değil, bir süreliğine kayınvalidemin evine geçicem. pike takımınıda orda sermek için ütülüyorum , geleni gideni olur mahçup olmasın kadıncağız varken serelim.
allah kavuştursun canım inşallah.iyi düşünmüşsün canım ben de doğumda sermek için kayınvalidem iğne oyası yaptırmıştı nişan bohçamda vermişti onu sermeyi düşünüyorum ama korkuyorum ya kan lekesi felan olursa diye .gerçi yeni evli olduğumdan daha birsürü dantelli pikem var ama hatıra olunca korkuyorum.ben daha onu ütülemedim bak.ama benim 3 günüm yokki sahi.benim daha çok var :52:

Son düzenleme:
kızlar benm 2 kasığıma birden sanki 2 eliyle bastırıyo gibi bi şeler oluyo. biri elleriyle üstüne bastırıyo sanki acımıyo ama ağırlık oluyor geçiyor. size de oluyor mu? bayaa aşağılarda hisdsetmeye de başladım :9: şeyimin üsatünde sanki dicem o derece:) korkuyorum çok ewvim derli toplu değil daha..

kızlar benm 2 kasığıma birden sanki 2 eliyle bastırıyo gibi bi şeler oluyo. biri elleriyle üstüne bastırıyo sanki acımıyo ama ağırlık oluyor geçiyor. size de oluyor mu? bayaa aşağılarda hisdsetmeye de başladım :9: şeyimin üsatünde sanki dicem o derece:) korkuyorum çok ewvim derli toplu değil daha..

bende çok aşağıda hissediyorum canım ..özellikle ayağa kalkınca bazen düşücek diye korkuyorum..korkma bu zamanlrda normal..ama ben hazırlıklıyım 37 den sonra her an gelebilir minikler..

Kızlar bi de duvarbkagıdı işimiz kaldı hangisi sizce??

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 38
  • $image.webp
    $image.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 37
Back
X