slm kızlaarrr dün gece uyandım 1 gibi ağzım kurumuş bir yudum su içeyim dedim içmez olayım midem bir yandı bir yandı 1 bardak içsem nolurdu acaba1 saat uyuyamadım kalktım bi gaviskon içtim 1 saatte yine debelendim sonra uyuya kalmışım
Tekrar mrb kızlar)ayy ne guzel uyumuşum k edi gıbı ))1.kagıdı arıycam bulamazsam 2.artık ksmet )ınş bulurum..su enzırme atletını ne marka aldınız bebefox mu nedır ondan başka maçta alan var mı ??bugun kızıma sepet arıycam bezlerini kırlıleını koymak için umarım bulurum;((ağdaya gıdıcem bı kuaför yaparım öle akşamı buluruz herhalde bugun de )
Dr gıdenler ıyı haberlerle gelesinler 38. 39. Hafta olanlar hadı doğurun artık önümüzü açın))))
ah canım keşke doğurabilsem:) bende istiyorum ama ne yazıkki ama bizim kız inatçı anam çıkmıo..zorla çıkarcas 39+3 te işte :)
kızlar bi sorum olacak. benim bebeğim 18 günlük. geceleri 2-3 saatte bir ağlayıp emmek istiyor. bende yatağıma alıp emziriyorum. sonra uykuya dalıyoruz beraber. 3 saat sonra tekrar ağlıyor yani sabaha kadar bu böyle devam ediyor (gerçi 1 gbi yatıyoruz biz gece 2 kez emzirmiş oluyorum) 6 7 gbi uyanmış oluyorum bidaha uyumuyorum kahvaltı hazırlama faslı falan işte. gündüz de uyumuyorum tabi. gece uykum da çok bölünmüş oluyo. annelik böle bişey kızlar şikayet etmiyosun bile bu durumu :) neyse konuyu dağıttımiişte beraber uyumamızın sakıncası varmı ? sizde böle yapıyomusunuz. dikkatli oluyorum tabi ama yınede korkuyorum . benim gbi yapan varmı ?
Ay ben bu telden yazma isine alisamadim.. Eve gdince ayrintili konusurz. Ama niye boyle gelisimi geriledi anlamadim
ben midem yanınca 1 tablet talcid alıyorum anında kesiyor. çok memnunum
evet canım bizim kızlar çıkmam da çıkmam diyor ne yapacağız bu cadılarla şimdilik normal canım cuma sabah gidecem doktora bakalım ne olacak
sen şimdi ne yapıyorsun canım biraz akıntım var diyordun ya devam ediyor mu
arkadaşlar nasılsınz bakim uzun süredir topike giremedim dogum yapan varmı? bebegimn kg için öneri veren arkadaslara tesekkür ederim bugunden itibaren denemeye basladım
okula gidemedim kızlarya gece kızım ateşlendi 38.7 çıktı ateşi sabaha kadar hem nefes darlığımla uğraştım hemde kızımın ateşimni düşürmeye çalıştım ilaçlarla ve ıslak bezle filan düşürdüm sabaha karşı uyuduk tam okula gidecez baktımki yanıyor yavrum ateşi yine çıkmış 38 lere az önce düşürdüm ateşini ıhlamur yapıyorum şimdide sizleri merak ettim bi bakayım dedim ...
Kizlar ayva yiyen varmi benim gibi bolca,,bebegi gamzeli olsun die
okula gidemedim kızlarya gece kızım ateşlendi 38.7 çıktı ateşi sabaha kadar hem nefes darlığımla uğraştım hemde kızımın ateşimni düşürmeye çalıştım ilaçlarla ve ıslak bezle filan düşürdüm sabaha karşı uyuduk tam okula gidecez baktımki yanıyor yavrum ateşi yine çıkmış 38 lere az önce düşürdüm ateşini ıhlamur yapıyorum şimdide sizleri merak ettim bi bakayım dedim ...
merhaba kızlar ne var ne yok? bende okuldan geldim kaldı son 3 günüm izne çıkmama yarın dersim yok doktora gidicem çatı muayenesi yaparmı acaba doktorum hiç bir fikrim yok yaptıranlar varmı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?