2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ben midem yanınca 1 tablet talcid alıyorum anında kesiyor. çok memnunum

Son düzenleme:

ne yapalım bizim bebişler yerini rahat buldu her halde

Ay ben bu telden yazma isine alisamadim.. Eve gdince ayrintili konusurz. Ama niye boyle gelisimi geriledi anlamadim

ben bi doğum fotografçısının videosunu izledim. ailenin heyecanını bebekle ilk buluşmalarını falan görünce çok duygulandım. salya sümük bi haldeyim

kesinlikle yanında yatırmamanı tavsiye ederim
kızlar 10gün kaldı yha cok heyecanlanıyorum en son bu duyguları 5,5*yıl önce yaşamıstım insan unutuyormus varya sanki hiç hiç yasamamısım tecrübesiz gibiyim

ben midem yanınca 1 tablet talcid alıyorum anında kesiyor. çok memnunum

bende doktora talcid sormuştum ama gaviskon verdi oda kesiyo allahtan. hergün uyumamaya bi sebep oluyor bazende karnım acıyor kimi zaman tombik bebeğim rahatsız oluyo yatış şeklimden basıyo tekmeleri doğursamda istediğim gibi yatsam hareket etsem diyorum bazen

arkadaşlar nasılsınz bakim uzun süredir topike giremedim dogum yapan varmı? bebegimn kg için öneri veren arkadaslara tesekkür ederim bugunden itibaren denemeye basladım

evet canım bizim kızlar çıkmam da çıkmam diyor ne yapacağız bu cadılarla şimdilik normal canım cuma sabah gidecem doktora bakalım ne olacak

herşeyin hayırlısı canım umarım senin bebişin istediğin şekilde doğar..

sen şimdi ne yapıyorsun canım biraz akıntım var diyordun ya devam ediyor mu

akıntı hala devam ediyo karnım kaskatı ama ağrım sızım yok..öle bekliyorum işte:)

okula gidemedim kızlarya gece kızım ateşlendi 38.7 çıktı ateşi sabaha kadar hem nefes darlığımla uğraştım hemde kızımın ateşimni düşürmeye çalıştım ilaçlarla ve ıslak bezle filan düşürdüm sabaha karşı uyuduk tam okula gidecez baktımki yanıyor yavrum ateşi yine çıkmış 38 lere az önce düşürdüm ateşini ıhlamur yapıyorum şimdide sizleri merak ettim bi bakayım dedim ...

arkadaşlar nasılsınz bakim uzun süredir topike giremedim dogum yapan varmı? bebegimn kg için öneri veren arkadaslara tesekkür ederim bugunden itibaren denemeye basladım

canımya çok kilolu olupta napacanki bide onun ordan çıkması var doğunca zaten hemen toparlanıyorlar bak bana benim bebeğin gelişimi önden gidiyor maşallah okadar sıkıntı yaşıyorumki kızıma ahmileyken kızım minikti bunların hiç birini yaşamadımdı nefes darlığı sağ bacağımdaki damarlarımda şişkinlik ve moraramalar kasıklarımda dolaşan ağrılar varda var anlıycan ama yinede sen bilirsin ....

ikinize de geçmiş olsun canım

merhaba kızlar ne var ne yok? bende okuldan geldim kaldı son 3 günüm izne çıkmama yarın dersim yok doktora gidicem çatı muayenesi yaparmı acaba doktorum hiç bir fikrim yok yaptıranlar varmı aranızda?

geçmiş olsun canım..dikkat et sende hastalanma..anne olmak zor zanaat bizimki daha ilk bebiş olduğundan pek anlayamıoruz tabi..

merhaba kızlar ne var ne yok? bende okuldan geldim kaldı son 3 günüm izne çıkmama yarın dersim yok doktora gidicem çatı muayenesi yaparmı acaba doktorum hiç bir fikrim yok yaptıranlar varmı aranızda?

merhaba canım biz iyiyiz şükür az kalmış izine çıkmana sabır benim dr çatı muayenesi yapmadı normal doğum yapmana engel yok dedi tabi son anda belli olucak herşey dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…