2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ay anam nasıl vericez biz bu kiloları çok fena deprasyondayım ben yeaaaaa eşimde ikide birde ne kadar irileştin sen hayatım falan diyo yaaa nasıl yani iyi mi kötümü yöne acabaaaaaaa

doğunca görürsün canım ister istemez öyle oluyor benim bebeğim bide sorunluydu 2aylıkken morarma ve bayılması vardı normalden çok daha fazla ilgiye ihtiyaç duyuyordu neyseki geçti bende her kadın gibi eşime düşkünüm ama şu bir gerçekki bu benim düşüncem doğru yada yanlış 10kocaya kıızımın saçının tekini değişmem evlat başka bişey çünkü yaşayıp görmek lazım....

geçmiş olsun canım Allahım acil şifalar versin

neyse ben çıkayım az dinlenelim kendinize ii bakın kızlar özelliklede bebişlerinize...

Kizlar ayva yiyen varmi benim gibi bolca,,bebegi gamzeli olsun die

Bebeğin gamzeli olduğunu duymamıştım. Anneannem ayva yersen bebeğin güzel olur dedi 2 tane yedim arkadaşım ayva yersen bebeğin kıllı olur benim kızım öyle oldu dedi. Neyse bunları geçelim de gamze istiyorsan yapman gereken şu. Bebek doğar doğmaz daha ameliyathanedeyken parmaklarınla gamze olmasını istediğin yere hafifçe bastırmak. deneyen biriyle tanışmıştım. Hatta bebekleri ikiz olunca birine yapmış diğerine yetişememiş. İkizlerinin birininki belirgin birininki silik olmuştu.

günaydın tontişkolar ah ahhhhhh ben dün ne halt ettim bi bilseniz evi temizliycem derken sandalyeyi odaya koyucaktım sen akvaryumun camına çarp ilkönce anlamadım bişey oldugunu sonra baktım yerde su var ana koca akvaryumun camı çatlamış su akıyo bir panik oldum patlıycak die eşimi aradım hemen işten çıkıp geldi patlasaydı allah korusun aşağı fırlatırdı seni dedi ay daha çok korktum akvaryumcuyu çagırdık geldi silikonla falan suyun akması durdu ama adam odaya girmeyin patlama riski var dedi şimdi yeni akvaryum yapılıp gelicek pazartesiye ancak yetişirmiş ozamana kadar ev ateş hattı gibi yani :) ben düğüne de gidemiycem eşim ben akşam üstü gidip takı takıp gelirim dedi su falan basarsa die durmıycak yani offff offff boşu boşuna hem masraf çıktı hem iş çıktı ya ne sakarım ben ya

:))) aa bunu soylemen iyi oldu ins,spinal anestezi olurumda yaparim kizima gamze daha ameliyathande :))

Geçmiş olsun canım

allah korumuş canım ya , geçmiş olsun .. Bu sıralar bu tip sakarlıklar normalmiş aman ha dikkatli ol kendini iyice sağlama al.. Abartılı ev işleri de yapma artık dinlen kuzummmm ya

canım görünmez kaza olucağı varmış allah beterinden saklasın

allah korumuş canım ya , geçmiş olsun .. Bu sıralar bu tip sakarlıklar normalmiş aman ha dikkatli ol kendini iyice sağlama al.. Abartılı ev işleri de yapma artık dinlen kuzummmm ya
sağol cnm valla amma sakarım yahu allahtan patlamadı :) zaten kociş sen temizlik yapma ben temizlerim dedi akşam ama işte rahat batıyo duramadım yapıyım dedim :)
canım görünmez kaza olucağı varmış allah beterinden saklasın

amin cnm sağol annemde nazar çıkmıştır dio zaten okuma yaptık ya gelen giden hep akvaryum çok güzel güzel dedi nazar değdi heralde :)

geçmiş olsun nazara gelmişsinizdir allah korumuş....

geçmiş olsun canım

Kizlar ayva yiyen varmi benim gibi bolca,,bebegi gamzeli olsun die

ya ben gamzeli olsun diye çok yerim dedim ilk aylarda ama yiyemedim çok sert geldi

geçmiş olsun canım Allah korumuş aman dikkat et kendinide çok yorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…