2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar bi de duvarbkagıdı işimiz kaldı hangisi sizce??
ilki daha ağır duruyor bence o daha iyi olur.öbürki çok pembe çok boğar

canım allah analı babalı büyütsün bebeğini ömürlü olsun.

canım hakkında hayırlısı olsun diyelim normal olupta 25 dikişin olacaksa sezeryan ol en azından daha rahat edersin .sıkma canını 2 doktordan sonra için iraz daha rahatlamıştır.
benimde dün geceden beri öyle hala sancım var ayağa kalkınca özellikle karnımı sıkıyorlar gibi .ve rahmime basınç var sürekli şeyim sızı içinde ve ben tuvalet ihtiyacı daha çok duyuyorum

Selam kizlar telden yaziyorum. Nst de bsey cikmadi. Bebegm 36 hafta 5 gunluk cikti. Nrmalde bi hafta onde gdiyodu tembellesti heralde. Kilosu 3 kg olmus. Yanma icn ftil verdi. Kntrolum haftaya
hadi hayırlı olsun canım benim de aklım sendeydi.ne yaptın diye bebeğinni gördün rahatladın dimi darısı başıma ben de cuma günü göreceğim inşallah.dünkü akıntıyı ve sancını sordun mu bir problem yoktur umarım

çok tatlısın canım ya maşallah size .fazla kilo almamışsın.senin bugün kontrolün vardı sanırım ne oldu canım

Bak şimdi bi şeyi çok merak ettim. çocuk doğunca kadınlar kocalarını umursamıyor mu? yoksa sadece ben mi eşime bu kadar düşkünüm.
canım ben de sen gibiyim bu soruyu ben de merak ediyorum

saol canım aslında kilo aldım ama pek belli olmuyo sanırım. saat2 de benim randevu

bende bebeği çok fazla yanında yatırma hatta aynı odada uyutma taraftarı değilim..ben odasını bnm odama en yakın odayı seçip telsiz aldım sırf yanımda yatırmamak için. ne yazıkki bu alışkanlığı kazanmış bi çocuk çok zor yatağında kendi kendine uyumaya alışıyo..kuzenim 13 yaşında hala geceleri kalkıp ebeveynlerinin yanına yatıyo uyurgezer bi şekilde..

ah canım keşke doğurabilsem:) bende istiyorum ama ne yazıkki ama bizim kız inatçı anam çıkmıo..zorla çıkarcas 39+3 te işte :)

merhaba cnm,hakkında hayırlısı ne ise o olsun ama gercekten de eğer bebişin kilolu ise çok zorlanabilirsin normal doğumda belki de en rahatı sezeryan olcaktır senin için.. inş. sağlıkla alırsın kızını kucağına

canım Allah korusun bebeğine bişey olmasın.ben de ilk zamanlar yorgunluktan bir kaç kez uyuya kalmıştım eşim uyarmıştı.bebek memeye yumuluyormuş boğulabilir ben yokken yapma dikkat et diye.bir de bazı bebelerde yatarken emerlerse kulak iltihabı olabiliyormuş.

kesinlikle katılıyorum..hatta bir süre için bile 2.plana atılmayıp anne-bebek ilişkisine baba olarak olabildiğince adapte edilmeliler..bi çok baba çocuklarının 2 ayı bittikten sonra babalıklarını yaşamaya başlıyo..

canım çok haklısın.bi de işin uzmanısın tabii.ben bunun sıkıntısını çok çektim eşimle bu yüzden çok tartıştık ama insan yetişemiyor hele çalışıyorken.ben ne eve ne kocama ne de kendime zaman ayıramadım uzunca zaman.ama oğlum konusunda içim rahat onun için elimden geleni yaptım.bu kez özellikle bu yüzden 2 yıl ücretsiz izn almayı düşünüyorum.çünkü ilişkimiz biraz daha yıpransın istemiyorum.

evet canım bizim kızlar çıkmam da çıkmam diyor ne yapacağız bu cadılarla şimdilik normal canım cuma sabah gidecem doktora bakalım ne olacak

hamilelik boyunca huzursuz bacak sendromu yaşadım, uyumak benim için ızdırap oluyordu ve bu sürede hep eşim beni uyuttu. resmen bebek uyutur gibi uyuttu beni. eee şimdi ben bebeğim oldu diye adama kıçımı dönüp yatsam vicdanım rahat eder mi? canım benim o

umursamazlık değil canım eşler bebiş olunca ne yazıkki ikinci plana atılıyorlar oyy yazık benbim kocişime 3 plana atılcak gerçi o ilkinden tecrübeli süpriz olmuycak...
gün gelir o bebeler evden uçar yine o adama kalırsın. 3. plana atma adamı.yazık değil mi?

slm kızlaarrr dün gece uyandım 1 gibi ağzım kurumuş bir yudum su içeyim dedim içmez olayım midem bir yandı bir yandı 1 bardak içsem nolurdu acaba 1 saat uyuyamadım kalktım bi gaviskon içtim 1 saatte yine debelendim sonra uyuya kalmışım

fikrini çok beğendim. doğrusu da bu zaten. eşlerimizde bebekle olan iletişimimize ortak olursa 2. plan diye bişey olmamış olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…