2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kızlar hepinize merhabalar.bugün kontrolümüz vardı yeni geldim.geçmişi okumadan direk daldım.normalde haftaya sezeryana alacaktı doktorumuz nstde sancı olunca ct tekrar çağırdı ve bu ct sancım artmış olursa hemen sezeryana alacak.heyecandan kilosunu sormayı unuttum.suyu iyiymiş.aslında ben pek ağrı hissetmiyorum ama karnım taş gibi sert.çok heyecanlandım ve evi düşününce korktum daha temizlik yapacaktım ben.neyse artık annemi bi kaçgün önce çağıracam.hepinizi öptük aceleci kızımla beraber.

merhaba canım ayyy daha erken değilmi yaaa bu bebişler ne kadarda aceleci korkmaya başladım vallahi bizde seni öpt

selam kızlar doktordan geldik randevumuz vardı.nst tahliller herşey iyi çıktı çok şükür.2.800 olmuş bebişte bizden böyle...
fd01 doğum günün kutlu olsun canım.
maşallah bebişine canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim

canım kızın acele ediyor demekki neden sezeryan olucaksın sancında var ne güzel normal doğursana canım

ben aynı şeyleri geçen hafta boyunca yaşadım gece 10 dk ya bir sancılanmam oluodu adet sancısı gibi ter basıodu çok acıodun nst ye gittim küçük küçük sancıların var bişey olmaz dedi,,veee bu hafta hiç sancım yok şükür..ama geçen hafta doğurdum doğurcam diye ödüm kopuodu az daha karnımda büyüsün yavrucuk....ama sen doktoruna git en ufak sancında herkesin ki aynı olmayabilir
bana sorarsan küçük bebeği asla yanında yatırma çok tehlikeli,,allah korusun uyursun emzirirken,yada kusar boğazına kaçar yada allah korusun üstüne yatarsın bunları korkutmak için demıorum ama herbirinide yaşayanlar var ..yatırma canım yanında
Canim,geceleri yaninda yatirma derim,3 saat cok sıkta degil zaten ki kisa kisa emiyolar isiklari acmadan emzir ve yerine koy,bide biraz daha erken yatabilirsen daha bol sütün olur..gule gule buyut bebegini..
ay canım yaaa sen ne kadar tatlısın tecrübenden hep faydalanıoruz teşkrler
hıııı bu da göbek miii kıss bide brni gör dağ olmuşumm resmen,,şaka bi yana çok fitsin tatlım..randevu sonuçların nasıl merak ettmm
canım çook geçmiş olsun tam hastalık mevsimi yaaa korunmak lazım
:))) aa bunu soylemen iyi oldu ins,spinal anestezi olurumda yaparim kizima gamze daha ameliyathande :))
bu yenidoğan çocuğun yanağına parmağınla bastırısan gamze olur lafını bende duydum bir uygulayım bakalım olacak mı:))
selam kızlar doktordan geldik randevumuz vardı.nst tahliller herşey iyi çıktı çok şükür.2.800 olmuş bebişte bizden böyle...
maşlhhhhhhh onaaa

yok canım helede sana hiç sitem edermiyim kesinlikle haklısın bazısı yemek bile yapmıyor kızım eşin gelince ne yedircen diyorum aman bana sende peynir ekmek yer diyor yazık adam akşama kadar çalışıyor eve gelince sıcak yemek ister diyom takmıyor sadece zamanında yaşadıklarından dolayı insanın içinde az olsa kırgınlıklar oluyor hani uutmuş gibi oluyon ama unutulmuyor eşim ailesine uyarak okadar hata yaptıki içimdeki kızgınlık kırgınlık nekadarda olsa geçmemiş demekki senelerdir kendini affetirmeye çalışması benim yüzüm gülsün diye yapmadığı şey kalmadı garibimin neyse geçecek biliyorum ben onun için hep 1 ci sıradayım bunu hissettiriyor devamlı .....

slm kızlar bende evimi barkımı temizledim kızımın beşiğini kurdum çantalarımızı hazırladım dolabını düzledim ve hazırım çok şükür

slm kızlar bende evimi barkımı temizledim kızımın beşiğini kurdum çantalarımızı hazırladım dolabını düzledim ve hazırım çok şükür

ohh ii yapmışsın canım bende pazar günü yaptım misler gibiyiz herşeyimiz hazır bebekimizi bekliyoruz allahın izniyle

kızlar bugün hiç keyfim yok .sancım vardı tüm gün. yattım soluma.ayakta durunca alttan batma oluyor kasığımda karnımda midemin üstünde hep bir sancı.karnım taş gibi .ha birde eğilirken karnımdan su sesi geliyo .gırg gırg diye resmen su sesi duyuyorum.tuvaletten daha çıkmadan tekrar bi işeme hissi .pöff bıktım artık yabebeğin suyu mu azaldı acaba belki tuvalete çok sık gidiyorum bilmeden suyunu mu yapıyorum diyorum kendi kendime.bir komşumuzun öyle olmuştu .bebeğin suyunun azaldığının bir belirtisi yok mu acaba kızlar? artık kurup duruyorum kendi kendime.kayınvalidem de üşüttün sen ondan oluyor sancın diyor,daha karnın aşağıya inmedi doğumuna var daha diyor.çok sinir oluyorum.sanki her doğum yapanın karnı aşağı inmiş oluyor da.peh

Selam kızlar hala annemdeyim annemin ayağındaki alçı çıkarıldı içindeki lif yırtıldığı için ayağının üzerine çok basmaması gerekiyor sadece çok hafif ayak parmaklarını öne arkaya hareket ettirerekgüçlendirme hareketi verdi. sağa sola döndürmesi yasak. ufak ufak çok ağırlık vermeden üzerine basabilirmiş ama sürekli değil. ve 3 hafta daha bu şekilde duracak sonra dr.tekrar görmek istedi. sanırım annem benim yanıma doğumda gelemeyecek rahatsızlığından ötürü... ananem memleketten geldi çünkü ben hastane çantamı bile hazırlayamadım bu durumdan ötürü annemde kalıyorum yardım ediyorum... 1-2 güne evime geçipoğlumun çamaşırlarını yıkayıp çantamı hazırlayacağım.

yaşadığım kaşıntı problemide pupp rahatsızlığıymış. bir hap ve losyon kullanıyorum. kaşınmam tamamen kesilmesede eskiye nazaran çok daha iyiyim ama tabi eski kaşımalarımdan oluşan yaralarım kabuk bağladıheryerim yara olmuş. hem annem rahatsız hem ben rahatsız olmama rağmen kayınvalidem 1 kez olsun aramadı beni. şimdide görümcemde bir rahatsızlık çıktı kanser şüphesi varmış haftaya biopsisi yapılacak o zaman belli olacak. dr. korkmayın diyor kanser olasa bile en kolay tedavisi olan kanserlerden biri olduğunu söyledi rahatladık. kayınvalidem şimdi onuda kafaya takmıştır. temizliğin yapılacağı zaman haber ver demişti yardıma (ilk kez) artık şu durumda çağıramam çünkü çok alıngan eşimde çağırma alınganlığıyla uğraşmayalım dedi. artık bir kadın tutucam bir şekilde yapmaya çalışıcaz...

şu an görünen o ki iki taraftan da yalnız kaldım herşey üstüste geldi inşallah benim durumum yolunda giderde normal doğum yaparımda hemen ayaklanabilirim her zamanki gibi gene yalnız kaldım

Ben eşimden hep güzel şeyler gördüm onun için o da karşılığını alsın hep mutlu olsun istiyorum. Allahım nazardan korusun. ilişkimize ikimizde çok titizleniriz. Sen zor dönemler geçirmişsin için kırılmış seni çok iyi anlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…