- 18 Haziran 2012
- 33
- 0
- 26
selam kızlar nasılsınız?yaramazdan fırsat bulup ancak gelebildim :)
selam canım biz iyiyiz asıl senin nasıl gidio
yorucu diyebilirim ama bi o kadar da güzel :) birbirimize alışmaya çalışıyoruz :)
kıslar bişey sorucam unnado dan alışveriş yapan varmı nasıl güvenilir bir sitemi ?
ayy ne güzel sen atlattın ne güzel doğumu yaaa
kızlar hepinize merhabalar.bugün kontrolümüz vardı yeni geldim.geçmişi okumadan direk daldım.normalde haftaya sezeryana alacaktı doktorumuz nstde sancı olunca ct tekrar çağırdı ve bu ct sancım artmış olursa hemen sezeryana alacak.heyecandan kilosunu sormayı unuttum.suyu iyiymiş.aslında ben pek ağrı hissetmiyorum ama karnım taş gibi sert.çok heyecanlandım ve evi düşününce korktum daha temizlik yapacaktım ben.neyse artık annemi bi kaçgün önce çağıracam.hepinizi öptük aceleci kızımla beraber.
yaa valllaaa canımm nasıı sıkılıyorr bir bi-lsennnnnnnnnnn
sıkıntıdan zeytinyaglı dolma sarcam oturuppp oderece yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
pöfffffffffffffffffffff
hergün sacma sapan iş cıkartıyorum kendimeeeeeeeeeeeeee
bugün yerleri sildimm
yarın ütü
ertesi gün çamasır asss
1 saatlik işi 3-4 güne bölüyorummmmmm deli gibiiii
aynen bende kendime iş arıyorum annem var evde bütün işleri o yapıyo onun da canı sıkılıyo. bende düşündüm yaprak sarayım lahana sarayım diye ayakta biraz bulaşık yıkadım kasıklarım ağrıdı bugün zor geldi eski halim yok bi yerlere sığamıyorum koca göbüşümden bi doğursak alanlarımız genişlese
maşallah bebişine canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindimselam kızlar doktordan geldik randevumuz vardı.nst tahliller herşey iyi çıktı çok şükür.2.800 olmuş bebiştebizden böyle...
fd01 doğum günün kutlu olsun canım.
canım kızın acele ediyor demekki neden sezeryan olucaksın sancında var ne güzel normal doğursana canımkızlar hepinize merhabalar.bugün kontrolümüz vardı yeni geldim.geçmişi okumadan direk daldım.normalde haftaya sezeryana alacaktı doktorumuz nstde sancı olunca ct tekrar çağırdı ve bu ct sancım artmış olursa hemen sezeryana alacak.heyecandan kilosunu sormayı unuttum.suyu iyiymiş.aslında ben pek ağrı hissetmiyorum ama karnım taş gibi sert.çok heyecanlandım ve evi düşününce korktum daha temizlik yapacaktım ben.neyse artık annemi bi kaçgün önce çağıracam.hepinizi öptük aceleci kızımla beraber.
ben aynı şeyleri geçen hafta boyunca yaşadım gece 10 dk ya bir sancılanmam oluodu adet sancısı gibi ter basıodu çok acıodun nst ye gittim küçük küçük sancıların var bişey olmaz dedi,,veee bu hafta hiç sancım yok şükür..ama geçen hafta doğurdum doğurcam diye ödüm kopuodu az daha karnımda büyüsün yavrucuk....ama sen doktoruna git en ufak sancında herkesin ki aynı olmayabilirkizlar gunaydin,aramizda dogum yapanlar var sanirim oncelikle tebrik ederiz,dogumu yaklasan arkadaslarada kolayliklar diliyorum,hayirli olsun insallh.Ben bilgisayarin basina oturamadigim icin telden giriyorum,pek yazamiyorum ama forumu takip etmeye calisiyorum.Ben ilk defa ikigun once karnimda sanciyla uyandim,hava atiyordum benim hic agrim sizim yok diye:)35+3 deyim suan,dun gece ise acaip siddetli bir sanciyla uyandim,ama benimki ilginc kasiklarimda yada belimde degildi bebegin oldugu yerden sol tarftan ve karin kismimdan yukaridan giriyor agrilar ve acaip kasilma vardi sanki karnim tas gibiydi,heryerden sıkıyorlardı sanki karnimi,araliklarina gelince cok uzun suruyordu oyle gelip gitmedi yani 10 dk fln surdu,yarim satte,15 dk,saat basi geldi duzenli degildi ama sbaha kdr uyutmadi,annemle korktuk gercekten annem benden cok korktu..benzer sekilde agri ceken oldumu acaba aranizda?dogum yaklasmis olabilirmi((birde benim oglumda gecen kontrolumde kalbinde delikten suphelendi dr.bu carsamba eko cekilecekti,dha rhatsizligini bile anlamadan dogum olurmu ki biriki gun dha devam ederse dr.a gidicem artik...
bana sorarsan küçük bebeği asla yanında yatırma çok tehlikeli,,allah korusun uyursun emzirirken,yada kusar boğazına kaçar yada allah korusun üstüne yatarsın bunları korkutmak için demıorum ama herbirinide yaşayanlar var ..yatırma canım yanındakızlar bi sorum olacak. benim bebeğim 18 günlük. geceleri 2-3 saatte bir ağlayıp emmek istiyor. bende yatağıma alıp emziriyorum. sonra uykuya dalıyoruz beraber. 3 saat sonra tekrar ağlıyor yani sabaha kadar bu böyle devam ediyor (gerçi 1 gbi yatıyoruz biz gece 2 kez emzirmiş oluyorum) 6 7 gbi uyanmış oluyorum bidaha uyumuyorum kahvaltı hazırlama faslı falan işte. gündüz de uyumuyorum tabi. gece uykum da çok bölünmüş oluyo. annelik böle bişey kızlar şikayet etmiyosun bile bu durumu :) neyse konuyu dağıttımiişte beraber uyumamızın sakıncası varmı ? sizde böle yapıyomusunuz. dikkatli oluyorum tabi ama yınede korkuyorum . benim gbi yapan varmı ?
ay canım yaaa sen ne kadar tatlısın tecrübenden hep faydalanıoruz teşkrlerCanim,geceleri yaninda yatirma derim,3 saat cok sıkta degil zaten ki kisa kisa emiyolar isiklari acmadan emzir ve yerine koy,bide biraz daha erken yatabilirsen daha bol sütün olur..gule gule buyut bebegini..
hıııı bu da göbek miii kıss bide brni gör dağ olmuşumm resmen,,şaka bi yana çok fitsin tatlım..randevu sonuçların nasıl merak ettmmEki Görüntüle 557250
az önce çektim kızlar
canım çook geçmiş olsun tam hastalık mevsimi yaaa korunmak lazımokula gidemedim kızlarya gece kızım ateşlendi 38.7 çıktı ateşi sabaha kadar hem nefes darlığımla uğraştım hemde kızımın ateşimni düşürmeye çalıştım ilaçlarla ve ıslak bezle filan düşürdüm sabaha karşı uyuduk tam okula gidecez baktımki yanıyor yavrum ateşi yine çıkmış 38 lere az önce düşürdüm ateşini ıhlamur yapıyorum şimdide sizleri merak ettim bi bakayım dedim ...
bu yenidoğan çocuğun yanağına parmağınla bastırısan gamze olur lafını bende duydum bir uygulayım bakalım olacak mı:)):))) aa bunu soylemen iyi oldu ins,spinal anestezi olurumda yaparim kizima gamze daha ameliyathande :))
selam kızlar doktordan geldik randevumuz vardı.nst tahliller herşey iyi çıktı çok şükür.2.800 olmuş bebiştebizden böyle...
maşlhhhhhhh onaaa
Sitem mi ettin sen bana :) Yaşamadan bilemem haklısın ama etrafımda bi sürü kadın görüyorum çocuklarını yanlarına alıp yatıyorlar koca nerde yatmış ne yapmış önemli değil.Yemeği yapıldıysa iki parçada ütülü kıyafeti varsa tamam. Sen eşinle bunun için mi evlendin diye sorasım geliyor inan ki.
Eki Görüntüle 557514 onun elini ayağını verene kurban olurum bennnn
slm kızlar bende evimi barkımı temizledim kızımın beşiğini kurdum çantalarımızı hazırladım dolabını düzledim ve hazırım çok şükür
yok canım helede sana hiç sitem edermiyim kesinlikle haklısın bazısı yemek bile yapmıyor kızım eşin gelince ne yedircen diyorum aman bana sende peynir ekmek yer diyor yazık adam akşama kadar çalışıyor eve gelince sıcak yemek ister diyom takmıyor sadece zamanında yaşadıklarından dolayı insanın içinde az olsa kırgınlıklar oluyor hani uutmuş gibi oluyon ama unutulmuyor eşim ailesine uyarak okadar hata yaptıki içimdeki kızgınlık kırgınlık nekadarda olsa geçmemiş demekki senelerdir kendini affetirmeye çalışması benim yüzüm gülsün diye yapmadığı şey kalmadı garibimin neyse geçecek biliyorum ben onun için hep 1 ci sıradayım bunu hissettiriyor devamlı .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?