allah şifa versin canım üzüldüm benimde dedm yakın zamanda vefat ettiNeyse ya senin eşyalar yetişti ya gerisi önemli değil. Herkese dert oldu valla senin annenin işi...ya eşyalar hazırlanmadan doğurursan diye meraklandık ama neyse yetişti herşey :)
Bana sürekli dinlen dedi doktor, sezeryan olacağım ve bebek iri oldugu için, o yüzden yürüyüşe falan çıkmıyorum. Ama tabi ne kadar yatıyorum gün içinde o ayrı mesele. Zaten artık 38. haftadayım doğuma 5 gün kalmış, erken gelirse de birşey olmaz herhalde.
Biraz önce yemek işini hallettim, temizliğe gelen var zaten. Annem dedem çok hasta onunla uğraşıyor, hergün yanında 5 dakika ayrılamıyor. Diyor ki senin özel günlerinin hepsinde hep başımızda bir dert vardı, hiçbir zaman istediğim gibi yanında olamadım. Sağolsun. Hakikaten hastalıklar, ölüm böyle günleri buldu, neden bilmiyorum. İnşallah dedem biraz düzelir de daha kötüsü olmaz, çok korkuyorum sevinçle hüznü bir arada yaşamak zorunda kalırsak diye.
sorma annem ha geldi ha gelecek dokuz doğurttu beni sonunda geldi:)
ve daha erken olduğunu düşünüyosun iyi yani canım şimdi erkense sen doğuma giderken yapcan heralde hazırlığı37.haftam canım,16 gün sonra bebişime kavuşuyorum inş
normal canım,Ama ilk sezaryense erken gelme sorunu yoksa az daha bekleyebilirsin
maşallah canım,senin adına çok sevindim