• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Neyse ya senin eşyalar yetişti ya gerisi önemli değil. Herkese dert oldu valla senin annenin işi...ya eşyalar hazırlanmadan doğurursan diye meraklandık ama neyse yetişti herşey :)
Bana sürekli dinlen dedi doktor, sezeryan olacağım ve bebek iri oldugu için, o yüzden yürüyüşe falan çıkmıyorum. Ama tabi ne kadar yatıyorum gün içinde o ayrı mesele. Zaten artık 38. haftadayım doğuma 5 gün kalmış, erken gelirse de birşey olmaz herhalde.
Biraz önce yemek işini hallettim, temizliğe gelen var zaten. Annem dedem çok hasta onunla uğraşıyor, hergün yanında 5 dakika ayrılamıyor. Diyor ki senin özel günlerinin hepsinde hep başımızda bir dert vardı, hiçbir zaman istediğim gibi yanında olamadım. Sağolsun. Hakikaten hastalıklar, ölüm böyle günleri buldu, neden bilmiyorum. İnşallah dedem biraz düzelir de daha kötüsü olmaz, çok korkuyorum sevinçle hüznü bir arada yaşamak zorunda kalırsak diye.
allah şifa versin canım üzüldüm benimde dedm yakın zamanda vefat etti:5:
sorma annem ha geldi ha gelecek dokuz doğurttu beni sonunda geldi:)

37.haftam canım,16 gün sonra bebişime kavuşuyorum inş

normal canım,Ama ilk sezaryense erken gelme sorunu yoksa az daha bekleyebilirsin

maşallah canım,senin adına çok sevindim
ve daha erken olduğunu düşünüyosun iyi yani canım şimdi erkense sen doğuma giderken yapcan heralde hazırlığı:1:

Ne yapıyosnz kızlar:) görmcemdeym. Yenidoğan prima aldım pampers. 2 alacaktım ama olmaz diye şüpheye düştüm. 1 numara aldım bende 50 tanesi 18 tl idi alaym dedim. İslak mendil uni bulamadım burda.

ve daha erken olduğunu düşünüyosun iyi yani canım şimdi erkense sen doğuma giderken yapcan heralde hazırlığı:1:

Basiniz sagolsun.

gelişimi felan ii kilosu 3500 normalde en son 30 kasım yani erken değil demi ilk bebeğim o yüzden tecrübesizim

kusura bakma yazın dikkatimi çekti cevap vermek istedim bence gelişimi falan gayet iyi bir bebek 37 den sonra doğabilir diyor doktorlar benim suanda 38+2 yarın sezaryan doguma giricem istersen bekleriz dedi oda sadece kilo alımı olucak bebege baska bir toleransı olmıyacak dedi.ama ben dursun diyemezdim 2 ci bebeğim oldugu için dikişlerde gerilme olur diye 38 haftalıkken alıyorlar.

bu modeli mi yapacaksın. benim günüm az kaldı ama hala aklımda bi battaniye örme fikri var. ya da hazır mı alsam acaba? belki de hazır alır süslerim.

bilmiyorum ki daha karar vemedim canım modele.becerebilecek miyim onu da bilmiyorum. yanımda annem olsa gösterirdi..

selinsila ben de evdeyim ama öyle seviyorum ki evde olmayı,canım hiç sıkılmıyor. keşke hep evde olsam..

yavrus annenin ördükleri çok güzel.,

badem hiç yazmıyorsun artık canım iyisin demi? seni merak ediyorum.

tontonlar nasılsınız bakalım benim sinirlerim bozuk yorgan yıkamıştım asmıştım sen yandaki binada soba yakıyolarmış bacadan siyah siyah közler uçmuş yapışmış yorgan olmuş karaaaa :( yıkadım tekrar çıkmadı bidaha attım yıkanıyo inşallah çıkar yaaa:( dahada yeniydi offfffffffffffffffffff

$babasling-cok-yonlu-bebek-tasiyici-kanguru-yesil-500x748[1].webp kıslar bu arada bundan aldım unnado dan daha gelmedi ama kullanışlı birşeye benziyo sizce nasıl ?

tontonlar nasılsınız bakalım benim sinirlerim bozuk yorgan yıkamıştım asmıştım sen yandaki binada soba yakıyolarmış bacadan siyah siyah közler uçmuş yapışmış yorgan olmuş karaaaa :( yıkadım tekrar çıkmadı bidaha attım yıkanıyo inşallah çıkar yaaa:( dahada yeniydi offfffffffffffffffffff

ayyyy sahiden de sinir bozucu bir durum. ben de benim miniğin eşyalarını dışarıda kurutacaktım annem de "kızım is kokar uzun sürede kurur ama en azından temiz kokar içeri as" dedi. iyi ki öyle yapmışım ama yorgan da evin içinde zor kurur ki ya :(

allah allah herkes nerede yahu bugün pek ses soluk çıkmıyo doğurdunuzmu kıslarrrrrrrrrrrr :):52::52:

ayyyy sahiden de sinir bozucu bir durum. ben de benim miniğin eşyalarını dışarıda kurutacaktım annem de "kızım is kokar uzun sürede kurur ama en azından temiz kokar içeri as" dedi. iyi ki öyle yapmışım ama yorgan da evin içinde zor kurur ki ya :(

sorma ya valla şimdi bitirdi makina ama malesef çıkmamış napıcam yaa:(

37.haftam canım,16 gün sonra bebişime kavuşuyorum inş

normal canım,Ama ilk sezaryense erken gelme sorunu yoksa az daha bekleyebilirsin

Evet canım ilk sezaryen normalde en son 30 kasım doktor gelişimi ii fazla beklemeye gerek yok dedi ama ben biraz evham yapıyorum az daha kalsa mi diye

dr'lar niye bu kadar alma taraftarı anlamıyorum.Eğer 38 haftayken tamam olsaydı ne diye anne karnında 40 hafta kalacak diye yaratılıyor,elbet vardır bir hikmeti.İlk sezaryenim olsa 39+0 veya 39+1 gibi aldırırdım.

ilkinde 2 gün önceden hazırlamıştım çantamı canım,fazlaca soğukkanlıyım sanırım

ne uyuz bir durum ya,sinirden ağlardım herhalde

Eki Görüntüle 558218 kıslar bu arada bundan aldım unnado dan daha gelmedi ama kullanışlı birşeye benziyo sizce nasıl ?

kullanabilirsen güzel canım ama ben kullanamam sanırım

canım bütün kk şuan ecrin46 nın konusunda :(

okudun mu bilmiyorum ama eşinin cep telefonunda abuk sabuk mesajlar bulmuş... gece rüyasında aldatıldığını görünce karıştırmış eşinin cebini. :(

canım olmadı kuru temizlemeye ver bi seferlik..onlar çıkartırlar dert etme..

Eki Görüntüle 558218 kıslar bu arada bundan aldım unnado dan daha gelmedi ama kullanışlı birşeye benziyo sizce nasıl ?

bence kullanışlı..bende wrap sling olanından aldım..umarım kızımda sever içinde olmayıda rahat rahat kullanırım..

dünür değiliz canım kabul etmedi benim yakışıklı oğluşumu:)) aday ancak:)) bizde işte gönlünü çelmeye çalışıyoruz:)))

olsun cnm kız evi naz evi demişler,nazlanıyorlar demekki ana kız :1::1:

Ay valla çok heyecanlı. İnşallah yarın herşey yolunda gider, herşey kolaycacık biter. Sinema bence de iyi fikir. Ben de son gün ne yapaarım bilmiyorum valla.

Benim artık randevum yok :46: 26 Kasım pazartesi saat 7:30 oğluşa kavuşma vakti :55:

gözün aydın cnm,çok az kalmış,inş. sağlıkla hayırlısıyla gelir bebişin :nazar:

Eki Görüntüle 558012 Eki Görüntüle 558018 Eki Görüntüle 558019 Eki Görüntüle 558020 Eki Görüntüle 558021 Eki Görüntüle 558022
kızlar bakın bunları annem yapmış daha eksikleri var ama yinede çektim:34:
düğmeleri felan dikilecek şapkalara ponpon çiçek felan işte

canım hepsi de çok güzel olmuş,ellerine sağlık anneciğinin,Allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin süslüne :nazar:

slm kızlar cuma günü sezaryen olacam bebeğim 39 haftalık ama bana erken miş gibi geliyo biyandan da hemen kavuşmak istiyorum bebeğime vicdanım rahat değil yani sizce erken mi

canım birçok dr. 39 haftayı beklemiyor bile,bence erken değil sezeryan için,bebeğin artık tamamlamıştır gelişimini,yakında kendi sabırsızlanıp gelmeye kalkar yoksa :16:

dünür değiliz canım kabul etmedi benim yakışıklı oğluşumu:)) aday ancak:)) bizde işte gönlünü çelmeye çalışıyoruz:)))

olsun cnm kız evi naz evi demişler,nazlanıyorlar demekki ana kız :1::1:

Ay valla çok heyecanlı. İnşallah yarın herşey yolunda gider, herşey kolaycacık biter. Sinema bence de iyi fikir. Ben de son gün ne yapaarım bilmiyorum valla.

Benim artık randevum yok :46: 26 Kasım pazartesi saat 7:30 oğluşa kavuşma vakti :55:

gözün aydın cnm,çok az kalmış,inş. sağlıkla hayırlısıyla gelir bebişin :nazar:

Eki Görüntüle 558012 Eki Görüntüle 558018 Eki Görüntüle 558019 Eki Görüntüle 558020 Eki Görüntüle 558021 Eki Görüntüle 558022
kızlar bakın bunları annem yapmış daha eksikleri var ama yinede çektim:34:
düğmeleri felan dikilecek şapkalara ponpon çiçek felan işte

canım hepsi de çok güzel olmuş,ellerine sağlık anneciğinin,Allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin süslüne :nazar:

slm kızlar cuma günü sezaryen olacam bebeğim 39 haftalık ama bana erken miş gibi geliyo biyandan da hemen kavuşmak istiyorum bebeğime vicdanım rahat değil yani sizce erken mi

canım birçok dr. 39 haftayı beklemiyor bile,bence erken değil sezeryan için,bebeğin artık tamamlamıştır gelişimini,yakında kendi sabırsızlanıp gelmeye kalkar yoksa :16:

ecrin46 konu mu açmış canım bu sabah ki msjlarla ilgili anlamadımda pek...

evet canım...

ecrin ortalarda yok herkes birşeyler yazıyor... malum konu çok hassas ama ben anlayamadım umarım çok kötü bir e...k şakasıdır.

çünkü kocası arkadaşlarını falan aratmış ama bir çıkıp da eve gidip kızcağızın hali ne diye bakmak yok. ben anlamadım

Back
X