• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

evet canım...

ecrin ortalarda yok herkes birşeyler yazıyor... malum konu çok hassas ama ben anlayamadım umarım çok kötü bir e...k şakasıdır.

çünkü kocası arkadaşlarını falan aratmış ama bir çıkıp da eve gidip kızcağızın hali ne diye bakmak yok. ben anlamadım

sabah ecrin kendisi yazmıştı sabah 4 ten beri ayaktayım ağlamaktan helak oldum diye.
gece rüyasında görmüş kalkmış eşinin telefonunu kurcalamış. bir sürü uygunsuz mesaj bulmuş falan. sonra uyuyayım dedi gitti. eşine msj yazmış herşeyi biliyorum gibilerinden o da yanlış anladın arkadaşlarla şakalaştık falan demiş ama sonuç ne biz de bilmiyoruz.

evet canım...

ecrin ortalarda yok herkes birşeyler yazıyor... malum konu çok hassas ama ben anlayamadım umarım çok kötü bir e...k şakasıdır.

çünkü kocası arkadaşlarını falan aratmış ama bir çıkıp da eve gidip kızcağızın hali ne diye bakmak yok. ben anlamadım

ya yorum yapmak istemiyorum ama gerçekten şöyle bi baktım da konuya ağzı olan konuşmuş resmen..
gerçekten hassasiyetle yaklaşılması gereken bi konu.

sabah ecrin kendisi yazmıştı sabah 4 ten beri ayaktayım ağlamaktan helak oldum diye.
gece rüyasında görmüş kalkmış eşinin telefonunu kurcalamış. bir sürü uygunsuz mesaj bulmuş falan. sonra uyuyayım dedi gitti. eşine msj yazmış herşeyi biliyorum gibilerinden o da yanlış anladın arkadaşlarla şakalaştık falan demiş ama sonuç ne biz de bilmiyoruz.

hııı anladım sabahki durumu okumuştum zatende kimseler yok yazısına karşılık ecrin konusunda herkes denince acaba başka birşeyler daha mı var bilmediğim diye düşündüm... allah kolaylık versin ne denirki umarım halledebilirler

günaydın kızlar bende gece 4 uyandım kötü bir rüya ile..... eşim beni aldatıyormuş bende aldattığı kadınla sohbet ediyodum sonra 4 gibi uyandım eşimin telefonunu karıştırdım giden mesajlara baktım ne göreyimmm canım balım,,,diye msjlar atıyor kadının birine sabah işe giderken kalkmadım yataktan

bişeyde demedim daha doğumuma 5 gün kala öğrendiğim şeye bakın zaten yapalanızım bu pislik şehirde ,,,, düştüğüm duruma bakınn yaa az önce msj attım herşeyi biliyorum seninle aramızda herşey bitti dedim daha dönmedi bana alçak herif

hiç beklemezdim ondan,,

bu kadar özel buraya yazılır mı diyeceksiniz inanın bu pislik şehirde kimsem yokk 4 ten beridir ağlıyorum

daha geçmişi tam okuyamadım belki yeni gelişme vardır ama inşallah söyledikleri doğrudur canım erkekler arasında öyle muhabbetlerin geçtiğini birbirlerini gaza getirdiklerini çok iyi biliyorum..takmamaya çalış kafana belki bana kızacaksınız ama doğumuna bu kadar az kalmışken inanmasanda inanmış gibi yap derim ben hayatını 2mesaj yüzünden mahvetme sonra bırakamıyacaksan eğer bile bile kabul ettiğini düşünmesin bari eşin

ya yorum yapmak istemiyorum ama gerçekten şöyle bi baktım da konuya ağzı olan konuşmuş resmen..
gerçekten hassasiyetle yaklaşılması gereken bi konu.

katılıyorum. bilemiyorum ki sanırım çok çaresiz hissetti ve kk da paylaştı. çok hassas bir konu. yani ben mesela sabah ecrinin yazısını okuduğumdan beri kaş çatık saçlarım dik dik kime çatsam diye aranır bir vaziyetteyim. kendi adıma çok etkilendim gerçekten. canım çok acıdı ve ecrini düşündüm daha da bir içim karardı :(

ecrin'e sayfalar dolusu şey yazılmış,hatta kendi arasında tartışanlar olmuş.Ama ondan ses çıkmamış,eşi geldi mi acaba? Eşinin yalan söylediği aşikar zaten,hayırlısı ne ise o olsun.Affedecekse bile bunu hemen yapmasın,sürünsün biraz adam.O kadar basit değil malesef.

bnmde bugün zeynep kamilde randevum vardı.
dün aradılar,dr yokmuş iptal olmuş falan.
bizde zaten gtmiycektik.
doğum için tekrar afiyette karar kıldık.
kimi memnun kimi değil..bol şans bize ana kız =((

bende afiyette doğum yapcam inşllh hayrlısıyla atlatrz;)bütün annişlerimize bebişlerimize allh yardım etsin....

Selam kızlar hala annemdeyim annemin ayağındaki alçı çıkarıldı içindeki lif yırtıldığı için ayağının üzerine çok basmaması gerekiyor sadece çok hafif ayak parmaklarını öne arkaya hareket ettirerekgüçlendirme hareketi verdi. sağa sola döndürmesi yasak. ufak ufak çok ağırlık vermeden üzerine basabilirmiş ama sürekli değil. ve 3 hafta daha bu şekilde duracak sonra dr.tekrar görmek istedi. sanırım annem benim yanıma doğumda gelemeyecek rahatsızlığından ötürü... ananem memleketten geldi çünkü ben hastane çantamı bile hazırlayamadım bu durumdan ötürü annemde kalıyorum yardım ediyorum... 1-2 güne evime geçipoğlumun çamaşırlarını yıkayıp çantamı hazırlayacağım.

yaşadığım kaşıntı problemide pupp rahatsızlığıymış. bir hap ve losyon kullanıyorum. kaşınmam tamamen kesilmesede eskiye nazaran çok daha iyiyim ama tabi eski kaşımalarımdan oluşan yaralarım kabuk bağladıheryerim yara olmuş. hem annem rahatsız hem ben rahatsız olmama rağmen kayınvalidem 1 kez olsun aramadı beni. şimdide görümcemde bir rahatsızlık çıktı kanser şüphesi varmış haftaya biopsisi yapılacak o zaman belli olacak. dr. korkmayın diyor kanser olasa bile en kolay tedavisi olan kanserlerden biri olduğunu söyledi rahatladık. kayınvalidem şimdi onuda kafaya takmıştır. temizliğin yapılacağı zaman haber ver demişti yardıma (ilk kez) artık şu durumda çağıramam çünkü çok alıngan eşimde çağırma alınganlığıyla uğraşmayalım dedi. artık bir kadın tutucam bir şekilde yapmaya çalışıcaz...

şu an görünen o ki iki taraftan da yalnız kaldım herşey üstüste geldi inşallah benim durumum yolunda giderde normal doğum yaparımda hemen ayaklanabilirim her zamanki gibi gene yalnız kaldım :50:

cAnımmm çoook geçmiş olsun annene sana da cok gecmıs olsun umarım kısa zamanda üstesinden gelirsiniz.Allah yardımcınız olsun,,, en ıyı sekılde gecer umarım hersey, istediğin gibi olsun herşey inşallah ...

katılıyorum. bilemiyorum ki sanırım çok çaresiz hissetti ve kk da paylaştı. çok hassas bir konu. yani ben mesela sabah ecrinin yazısını okuduğumdan beri kaş çatık saçlarım dik dik kime çatsam diye aranır bir vaziyetteyim. kendi adıma çok etkilendim gerçekten. canım çok acıdı ve ecrini düşündüm daha da bir içim karardı :(

sıkıntı ecrinin paylaşması değilki canım dediğin gibi çaresizlik, birileriyle konuşma ihtiyacı buna yönlendirmiş olabilir..ama yorum yazanların bi kısmı hamile bile değil onun ruhundan anlamaz bazısı yazmış nasıl uyuyabiliosun falan git yık geç yak bilmem ne!! bazısı yazmış kabullen boynunu eğ suçu kendinde ara falan.. bu kız hamile ve 5 günü var..yanında acil bi durum olduğunda ulaşabiliceği bi akrabası vs var mı o bile belli değil.. ben hem üzüldüm sinirlendim bi o kadarda endişeliyim.. bu yoğun stres ya doğumunu tetiklerse diye.. umarım konusunda yazılanları okuyup daha da üzülmeden bu mevzuyu çözüme ulaştırır bu akşam eşiyle öyle yada böyle..

sıkıntı ecrinin paylaşması değilki canım dediğin gibi çaresizlik, birileriyle konuşma ihtiyacı buna yönlendirmiş olabilir..ama yorum yazanların bi kısmı hamile bile değil onun ruhundan anlamaz bazısı yazmış nasıl uyuyabiliosun falan git yık geç yak bilmem ne!! bazısı yazmış kabullen boynunu eğ suçu kendinde ara falan.. bu kız hamile ve 5 günü var..yanında acil bi durum olduğunda ulaşabiliceği bi akrabası vs var mı o bile belli değil.. ben hem üzüldüm sinirlendim bi o kadarda endişeliyim.. bu yoğun stres ya doğumunu tetiklerse diye.. umarım konusunda yazılanları okuyup daha da üzülmeden bu mevzuyu çözüme ulaştırır bu akşam eşiyle öyle yada böyle..

aynı endişeleri ben de yaşadım sabahtan beri ne doğru düzgün bir iş yapabildim ne de yedim içtim. resmen karalar bağladım bu kız şimdi ne halde nasıl dayanılır ki diye :(

evet canım...

Ecrin ortalarda yok herkes birşeyler yazıyor... Malum konu çok hassas ama ben anlayamadım umarım çok kötü bir e...k şakasıdır.

çünkü kocası arkadaşlarını falan aratmış ama bir çıkıp da eve gidip kızcağızın hali ne diye bakmak yok. Ben anlamadım

ecrin seni bekliyoruz iyi olduğunu söyle bize lütfennn :((((

aynı endişeleri ben de yaşadım sabahtan beri ne doğru düzgün bir iş yapabildim ne de yedim içtim. resmen karalar bağladım bu kız şimdi ne halde nasıl dayanılır ki diye :(

canım bende sabahtan beri çok gerginim bu konu benide çok etkiledi... ama bu forumda sabah ki yorumlar öyle çokta yıkıcı falan değildi burda özellikle özen gösterdi herkes vardır bir açıklaması üzülme falan diye...

Ama sadece sunu demek ıstıyorum ..Canım zannetmıyorum kı esın senı kırıp ıncıtecek bısey yapsın sakın kafanı huzursuzluga yorma sen anne olacaksın güçlü dur ,, bizlerle paylaş ,,elimizden gelen herşeyi yaparız ,,,kendini bırakma sakın ...ne oldu onu da anlamadım ama cok üzüldüm...ya gerçekten :(::::::::::::

kizlar sol kasigima agri girdi gitmiyor...ince ince sizliyor simdi.....hareket ettikce agri yapiyor.....sizce neden???????????????

günaydın kızlar bende gece 4 uyandım kötü bir rüya ile..... eşim beni aldatıyormuş bende aldattığı kadınla sohbet ediyodum sonra 4 gibi uyandım eşimin telefonunu karıştırdım giden mesajlara baktım ne göreyimmm canım balım,,,diye msjlar atıyor kadının birine sabah işe giderken kalkmadım yataktan

bişeyde demedim daha doğumuma 5 gün kala öğrendiğim şeye bakın zaten yapalanızım bu pislik şehirde ,,,, düştüğüm duruma bakınn yaa az önce msj attım herşeyi biliyorum seninle aramızda herşey bitti dedim daha dönmedi bana alçak herif

hiç beklemezdim ondan,,

bu kadar özel buraya yazılır mı diyeceksiniz inanın bu pislik şehirde kimsem yokk 4 ten beridir ağlıyorum

yok kızlar yok başka açıklamsı yokkk mesajlar çok açık ve net ona karım diye hitap ediyor ve açık seçik msjlaşmışlar uygunsuz ve bugun 12 de onu alıp sauna ya gideceklermiş ...başka nekadar açık olabilirki ,kızlar şubatta ücretsiz izine ayrılıp güya kızımı büyütecektm.. ben eşimden farklı bir ilçenın köyünde öğretmenim şubatta 2 aylık kızımla köye gidip işime dönecem tayin felanda istemıcem şimdilik buna karar verdim ...doğuruncada annemin memketine alıp gidicem kzımı
canım erkek milleti işte kadınlar gibi ince fikirli olmuyor domuzlar senin ruh halinden ne anlar ki sen ne haldesin o neler peşinde inşallah bir yanlış anlaşılma vardır.ve olay tatlıya bağlanır.siz evlisiniz sonuçta hemen kestirip atma akıllı ve olgun bir kadın gibi davran ortalığı bırakma kimselere.ve dua et sabrın sonu selamettir.şu an sadece evladını düşün.o senin içinde ve sen nefes aldıkça o da nefes alabiliyor.ve sen üzülürsen o da üzülür. çocuğunu hayırlısıyla bir doğur ondan sonra karar ver şu an zamana bıra.eğer için rahat edecekse ailenin yanına dön orada çocuğunu ama bence eşini de yanlız bırakma derim.sakın üzülme eğer iddia diyorsa öyledir de ve içini ferah tut

kzlar 19 gün var yazıyor..çok çok az kalmış ama sanki hiç gelmycekmiş gibi o zaman =((((((((((((
dr.umda erken olur demişti,tık yok bnde.
bi kere 15 kasmdan sonra her an gelebilir demişti,son gitmemde 25 kasmdan sonra her an gelebilir demişti.
ama bizm küçük hanımın hiç gelmeye niyeti yok gibi!! =((( rahatı yerinde ooh maşallah ye iç yat =)))))))
ben olsam bnde gelmezdm vallaha..

ama skldm beklemekten,vakit geçmiyor sanki.
bi türlü tekli rakamlara düşemedik =P

akıntılarım arttı,wcye çkmalar sıklaştı yine,kasklarm sırtım ve de belim ağrıyor,üst bacaklarıma ve kalçalarıma da vuruyor sancılar.ha bir de böbreklerime..
şişliğim arttı,tuz tüketmiyorum,yürüyorum ama bacaklar,eller davul :((
her ezanda dua ediyorum artk kavuşaym kızıma diye..
canım aynı şeyleri ben de yaşıyorum.bugün arkadaşım sezeryan oldu 41+0 da oğlunu kucağına aldı sarı marı birşeymiş. ben dedoğurmak istiyorum artık bu kocaman karınla yatamıyorum kalkamıyorum zaman da geçmiyor.ailemi özledim oofooff:43:

canım birçok dr. 39 haftayı beklemiyor bile,bence erken değil sezeryan için,bebeğin artık tamamlamıştır gelişimini,yakında kendi sabırsızlanıp gelmeye kalkar yoksa :16:[/QUOTE]

Evet canım doktorumda öyle dedi zaten Nst de Sancımda çıktı

kizlar sol kasigima agri girdi gitmiyor...ince ince sizliyor simdi.....hareket ettikce agri yapiyor.....sizce neden???????????????

Canım geçmiş olsun, bugün fazla yordun mu kendini bilemiyorum ama şöyle koltuğa uzan biraz bakalım şekerli bişeyler al yanına içecek yada yiyecek biraz atıştır ; bak bakalım geçicek mi 10- 15 dk sonra gecmıyorsa dr nu ara derim ağrı girer ama gider gitmiyorsa sorun olabilir ne de olsa dene bakalım bii.........???

kızlar nabzı 120 lerde olan varmı .benim son 3 gündür nabzım çok hızlı atıyor dakikada 120 .normalde hamilelerin hızlı olur zaten ama bu kadar olur mu bilmiyorum birde nefes darlığı var.nabızla mı alakalı yoksa ciğerlerimi sıkıştırıyor bebek ondan mı nefes alamıyorum bilemedim :50:

Back
X